|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D
Cytat:
![]() Tylko przypadkiem nie używaj tych pasów "sauna" coś tam.. bo to grzeje prosto na bbrzuch narządy.. to nie jest zdrowe - wylądowałam u lekarza bo miałam problemy z żołądkiem ![]() Cytat:
Ojej ale co porównywać szkolenie przedślubne ![]() Mnie raczej jakbym poszła to jakieś tańce standardowe bo to najbardziej lubiłam i takie kobiece są ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-05-16 o 20:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawiasz wrażenie, jakbyś się na tym znała ![]() ![]()
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A czemu nie pójdziesz na tańce?;> Aj tam za stara... sporo ludzi chodzi zwlaszcza na takie standardowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a na tańce idź sama ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]() Nadrabiam już ponad godzinę. Teraz nie jestem na bieżąco bo mam zaliczenia, dziś mialam semestralne zaliczenie pisemne, także ostatnio się uczyłam. I zbliża się sesja. Tak czytam i czytam i sama już nic nie napiszę na tematy o których gadałyście-głównie praca, nicnierobienie i robienie. Nie będę nikogo oceniała bo nikt mnie o to nie pyta ani nie prosi. Nie napiszę też co sądzę o stylu życia którejś z Was. Nie nam jest oceniać siebie nawzajem. Jesteśmy na forum po to żeby niezależnie od wszystkiego się wspiarać, radzić, pomagać. Mogą być miedzy nami rózne osoby-nie musimy każdego akceptować. Mi cięzko cokolwiek powiedzieć-moze jakbym miała męża milionera i nie musiała pracować nie pracowałabym. Ale nie sądze. Ja napiszę tylko o sobie-ambicje, dążenie do celu, praca przynosząca satysfakcję. Teraz uczę się, studiuję-bo chcę. Też trochę pracuję-nie muszę, po prostu chcę. Ja mam też swoje zdanie na temat dzis poruszany i na temat wypowiedzi i stosunku każdej z Was do tego, ale nie podejmuję już tego tematu. A co do przedszkola-moje zdanie jest takie że dzieci chodzące do przedszola rozwijają się szybciej, lepiej opanowują czynności manualne, pracę w grupie, kontakt z rówieśnikami. Zle sie wyrazilam-to nie moje zdanie, to fakty. Pewnie jeszcze wiele bym napisała, ale teraz jakoś nic do głowy mi nie przychodzi. ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Yatamanka ale fajne włoski ![]() asia a Ty jaki fajny nos ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja się cieszę, że u mnie wygląda jak mój, jak ktoś nie wie, że jest robiony, to w życiu sam na to nie wpadnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadal w Polsce operacje nie są zbyt popularne, a osoby, które to robią są wyśmiewane. I mam obawy, że tak może też być ze mną. Ty miałaś kinola strasznego i korekta jego no kurde, obowiązkowa.. a u mnie to tyle co długi. I czy jest sens tyle cierpieć ![]() Trudne to! Ale mieć ładny nosek.. ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Z drugiej strony to się wydaje być takie próżne... tyle osób nie ma, co jeść, ma większe problemy, a ja chciałabym się poddać takiej operacji. A przecież to nie wpływa zbytnio na moje życie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a my w sobotę na działeczkę jedziemy ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Snow
JAk to Plastuś ![]()
#101 |
Zakorzenienie
|
nic negatywnego
![]() ![]() ![]()
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Snow
Jak mały dałnik hihuhihuhihu ![]() w szkole mowią na mnie bananek <3;D
#104 |
Zakorzenienie
|
rowniez wpadlam sie pozegnac dobranoc
![]() agatko co do przedszkoli to juz zalezy od kazdego dziecka indywidualnie bo jedne sie tam rozwijaja bawia sa szczesliwe a inne choruja i placza ciagle i wtedy rodzice musza zabrac dziecko az do momentu pojscia do zerowki kiedy dziecko jest juz na to calkowicie gotowe psychicznie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
To też od przedszkola zależy... ja najpierw trafiłam do tragicznego, wmuszali we mnie jedzenie którego nie lubiłam i po którym źle sie czułam. Płakałam jak tam miałam iść. I mama mnie zabrała stamtąd jak sie miarka przebrała bo mnie pszczoły pogryzły a te idiotki opiekunki nie zrobiły nic... Jedna w szyje, druga w ucho i trzecia w noge jakoś
![]() A potem poszłam do super przedszkola, z boskimi opiekunkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Wracam a tu nowy, jubileuszowy wątek, jak słodko
![]() ![]() ![]() zrobiłam spontana i skoczyłam do fryz obciać włoski ![]() zaraz foty wstawie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#108 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chodzi o to, że TŻ czuje muzykę, czuje rytm i lubi tańczyc ale nie wiem.. mam takie wrażenie, jakby uważał to za mało męskie ![]() może jakbym częściej i więcej wałkowała ten temat, to może w końcu by się skusił.. chociaż tak na próbę ![]() a ja to od malucha uwielbiałam hulańce, wygibasy ![]() także jakby TŻ się zgodził, to z marszu idę nas zapisac ![]() Cytat:
![]() jakbym miała iśc bez niego to na taniec nietowarzyski ![]() wypróbowałam i nawet fajnie, 1 warstwa lepiej wygląda ![]() postaram się cyknąc focie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
i o to foty
![]() ![]() sorry, ale robiłam z samowyzwalacza i nie mogłam kompletnie uchwycić tyłu, wiec wrzucam kilka ![]() na 3 widac dobrze zaokrąglenie ![]() kolor oczywiście lampowy ![]() super mam teraz te koncowki, takie mięciutkie i zdrowe, aż fajnie pomiziać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ja chodziłam do przedszkola-było róznie, ale jestem zdania ze w przedszkolu dziecko się zycia uczy-i musi poznać to zycie, a dzieci wiadomo sa rózne.
Dlatego ten etap jest bardzo wazny w zyciu dziecka. infatuated pokaż ![]() ooo widzę, ladnie ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-05-16 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() infatuated ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() już wolę wiercenie dziury w brzuchu albo zwykły taniec niż tak go podchodzic ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja swojemu wywierciłam i nauczył się walca przed ślubem, ale to była taka męczarnia dla nas obojga (i nauczyciela też), że już mi takie pomysły do głowy nie przychodzą ![]() a w ogóle to najadłam się truskawek ze śmietaną ![]() ![]() idę spać Blondyny, bo powieki mi ważą tonę a młody tak wywija w brzuchu, że zaraz oszaleję ![]() chyba rozpiszę jakąś ankietę na imię dla mojego syna, bo gupia jestem zupełnie w tym temacie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
ja pierdziele od 30 minut mam czkawkę próbuję wszystkiego nie działa
![]() ![]() Asia nosek super ![]() ![]() novelove Ty jak coś palniesz ![]() ![]() Agatko mam podobne zdanie ![]() ![]() Caskada i sama jednak poślesz synka do przedszkola? a pisałaś że to więzienie ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
dalej czkam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pogadam z nim jutro ![]() też jadłam dziś truskawki, ostatnio mi się to bardzo często zdarza ![]() i zgrzeszyłam, bo teraz jeszcze na deser zjadłam Liona białego ![]() ![]() dobranoc ![]() ![]() co do imienia dla maluszka - proponuję wypisac jakieś 5 i zrobic głosowanie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() mi pomaga jak piję wodę duszkiem przez 2 minuty ![]() ![]() cukier i przestraszenie w moim przypadku jeszcze nigdy nie zadziałało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
ja nie chodziłam do przedszkola, pamiętam jedynie zerówkę
![]() i jakoś nie wyrosłam na złego człowieka, czy mniej sprawnego umysłowo. Cieszę się że w momencie gdy rodzice byli w pracy, miałam o tyle dobrze że zajmowali się mną dziadkowie i miałam "dłuższe dzieciństwo", większe laby, nie wstawałam skoro świt do przedszkola, nikt mnie nie ustawiał i niczego na siłę nie wmuszał. Jeśli będę miała możliwość taką, to też nie poślę swojego dziecka do przedszkola. Czy jest ono potrzebne dziecku czy nie, to kwestia indywidualna i kwestia psychiki dziecka, jednym potrzeba przygotowania, innym nie itp. Ale wiadomo, nie każdy może. To Wasze życie, dzieci i decyzje - ja wyraziłam tylko swoją skromną opinię. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- jedyny kawał jaki widziałam świadczący o inteligencji blondynki ![]() Przychodzi blondynka do banku i mówi, że wylatuje na wakacje za granicę i prosi o kredyt w wysokości 3000 PLN na 2 tygodnie. Urzędnik prosi ją o przedstawienie jakiegoś zabezpieczenia pod pożyczkę. Blondi wyjmuje kluczyki od Jaguara stojącego przed bankiem. Po sprawdzeniu wszystkiego, bank zgadza się na przyjęcie samochodu pod zastaw. Pracownik banku odbiera kluczyki i odprowadza samochód do podziemnego garażu w banku. Po 2 tygodniach blondynka oddaje dług w wysokości 3000 PLN i odsetki 22,50 PLN. Urzędnik bankowy mówi: "Cieszymy się z udanego interesu i mamy nadzieję, że wakacje się udały. Jednakże w czasie Pani nieobecności sprawdziliśmy, że jest Pani multimilionerką. Zastanawia nas, po co zawracała Pani sobie głowę pożyczką na 3000 PLN ?" Blondi odpowiada: "A gdzie do diabła w Warszawie znalazłabym parking strzeżony dla Jaguara na 2 tygodnie za 22,50 złotych?" ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- _eNchaNted_ kiedy farbowanko bo po podpisie widzę że już miesiąc minął ![]() ...dalej czkawka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jutro robię odrosty, a w środę/czwartek daję na całośc ![]() pij wodę, ale bez odsapnięcia - przejdzie ![]() mi przestraszenie nie pomaga, nawet jak jest robione z ukrycia i znienacka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.