Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 09:22   #3271
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

gucia salatka z puszki?
kukurydza, fasola czerwona,ogoras konserowwy, ryz/makaron, moze byc wczorajszy kurczak, majonez i przyprawy?? mozna tez dodac jajko
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:23   #3272
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Gucia paranoja 10 osób w 3 pokojach

A mała znajomych Blanka i zamiast Blanusia to ja do niej Natusia

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:23   #3273
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzialenka mi kolega z pracy do konca wrozyl chlopaka, bo na twarzy za ladna na dziewczynke bylam

ktosia nooooo ja na swoja troche narzekalam, ale to wszytsko przez chroniczne zmeczenie-wyczerpanie, brak snu malej. Teraz to nie moge narzekac, idzie spac przed 21 i spi z dwiema przerwami do 7. dzis wstala o 5 ale nie karmilam jej juz, tylko przysnela juz u nas w lozku do 7 mała koza
I teraz uwazam swoje dziecko za wesolutkie i bardzo madre

Opowiesc z serii zuzka chce jesc dorosle jedzenie
Karmilam ja wczoraj i jadlam jednoczesnie serek. odrywala sie od cyca by zobaczyc co sie dzieje z serkiem w mojejbuzi, a pozniej jak ja odilajam i wyjadalam recztki z pudeleczka, to nei nadazala machac glowa z alyzeczka jak przecinak latala
hahahhaa

Guciaa przypomnialo mi sie, ze mialam Ci mowic, ze moja zuzka to ma talent - narzygala sobie ostatnio w pampersa
Byla w pionie w samym pampku i tak ulala ze jej polecialo do pampka hahahahha

atomufka wyslij mi numer konta :P

bzyczka yeahhhh szybko poszlo buziolki dla was.
Nie no ona to jets jednak nie możliwa! Myślałam, ze to jest nie możliwe, ale nie! Zuzia potrafi!

A co do tego, że masz mądre dziecko, oj bardzo mądre i do tego bardzo wesołe!

A miałam się Ciebie pytać, jak tam Wasz basen? Chodzicie jeszcze? Podoba sie Zu?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
możecie się śmiać z tego że po kimś widać po buzi że jest w ciąży - ale ja w to wierze i to jak bum cyk cym - moja dyr od początku grudnia mi mówiła że jestem w ciąży a ja jej nie bo mam okres, a ona że na bank jestem, nawet w mikołaja mi mówiła że wie że jestem i kiedy się przyznam to jej mówie że nie, na wigilie nadal mówiła że na bank jestem a ja że nie bo testy nie wyszły i co.. w poniedziałek po świętach okazało się że ma fasola ma 7 tygodni

no i co śmieszne przyjaciółka jak była w 2 ciążach to za każdym razem jak do nich przychodziliśmy to mówiłam A. cudnie wyglądasz a buzie masz tak promienną, chyba jesteś w ciąży.. i za każdym razem ona się śmiała że tak - teraz jak się spotkaliśmy w weekend to była jeszcze jedna koleżanka - i ja mówię do A. zobacz K. chyba jest w ciąży ciekawe czy się przyzna.. no i siedzimy siedzimy i po czasie mąż K. mówi - to chcemy wam coś powiedzieć - i co bach dzidziuś..
ja to widzę serio buzia wygląda inaczej
bo Ty jesteś czarownica

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:25   #3274
kolanka
Zadomowienie

Bzyczko - moje gratulacje! Dużo zdrówka Wam życzę.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:27   #3275
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
gucia salatka z puszki?
kukurydza, fasola czerwona,ogoras konserowwy, ryz/makaron, moze byc wczorajszy kurczak, majonez i przyprawy?? mozna tez dodac jajko
Taaaak! Dziękuj A czemu mi się jeszcze papryka kojarzy? Coś pochrzaniłam chyba... Ale spisuję i dzisiaj będę robić. Danke

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gucia paranoja 10 osób w 3 pokojach

A mała znajomych Blanka i zamiast Blanusia to ja do niej Natusia
Blanusia.. nie ładnie. Samo Blanka jest ładnym imieniem, ale zdrobnienie jakoś mnie nie urzeka....

Kolanka, co u Ciebie?

Stary 2011-05-17, 09:29   #3276
kliwia
Zakorzenienie

gucia ylismy 3 razy - jak mielismy isc to albo bylo bardzo brzydko, albo teraz zu po szczepieniu niefajnie sie czula wiecteraz pojdziemy dopiero w czerwcu
ostatnio pod koniec sie rozkrecila i zaczela cos tam gadac a tak to zawsze jest bigszok

a w weekend ma byc 30stopni to nam sie pogoda na chrzest udala

gucia papryka tez :eyehm: zapomnialam o niej
Stary 2011-05-17, 09:30   #3277
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia jeszcze może byc Blaneczka. Nie wiem.... ja lubie imiona, które mają zdrobnienia.

Kliwia tez słyszałam, ze ma byc taki upał. Aby tylko jutro nie padało

Stary 2011-05-17, 09:35   #3278
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Dzięki U nas została już końcówka Wczoraj z mężem się przyssałam, a później moja siostra z facetem... także będę robić częściej! Co więcej wymyśliłam, że kupię jakieś ładne buteleczki i będzie fajny prezent

No i koniecznie daj znać jak ten kukułkowy

Trzymam kciuki za dzisiaj!
kochana ale najlepszy jest jak się przegryzie, ale widzę że nie będziecie mięli co delektować bo juz końcówka, oooo na prezent rewelacja!!!!!!
dam znać jak kukułka ale 3 dni czekam bo wtedy najlepszy
dzięki za kciuki

Cytat:
Marta to widocznie nie wszyscy potrafią z tej twarzy czytać. Bo ja na bank w ciąży nie jestem, a 3 osoby mi w ciągu miesiąca powiedziały, ze widać jakbym była (niby promienna twarz itp).
bo twarz wtedy promienieje, (albo wyłażą pryszczole ) ale nie każda promienna czy wysypana twarz oznacza ciążę, jak nie każdy brzuszek pod bluzką to rosnący dzidzius

Cytat:
bo Ty jesteś czarownica
i latam na miotle

Cytat:
Gucia jeszcze może byc Blaneczka. Nie wiem.... ja lubie imiona, które mają zdrobnienia.
Blanka ładnie bardzo ładnie ale blaneczka blanusia już mniej.. jakieś takie dziubdzajace to dla mnie

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-05-17 o 09:37
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:36   #3279
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
gucia ylismy 3 razy - jak mielismy isc to albo bylo bardzo brzydko, albo teraz zu po szczepieniu niefajnie sie czula wiecteraz pojdziemy dopiero w czerwcu
ostatnio pod koniec sie rozkrecila i zaczela cos tam gadac a tak to zawsze jest bigszok

a w weekend ma byc 30stopni to nam sie pogoda na chrzest udala

gucia papryka tez :eyehm: zapomnialam o niej
Aha, bo właśnie byłam ciekawa czy się rozkręciła

Macie w weekend chrzciny? No to pogoda genialna!

Dzięki, dopisałam już sobie paprykę

Cytat:

Kliwia tez słyszałam, ze ma byc taki upał. Aby tylko jutro nie padało
Blaneczka lepiej, ale Blanusia nie ładnie. Ja też lubię imiona, które można zdrobnić

Stary 2011-05-17, 09:37   #3280
martucha84
Zakorzenienie

dobra idę do lekarza
Stary 2011-05-17, 09:39   #3281
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ale najlepszy jest jak się przegryzie, ale widzę że nie będziecie mięli co delektować bo juz końcówka, oooo na prezent rewelacja!!!!!!
dam znać jak kukułka ale 3 dni czekam bo wtedy najlepszy
dzięki za kciuki

i latam na miotle
A ile ma się przegryzać? Bo jak jeden dzień, to jest szansa, że jeszcze dzisiaj posmakujemy No chyba, że sis mnie uprzedzi

a na miotle Cię jeszcze nie widziałam

Stary 2011-05-17, 09:40   #3282
kliwia
Zakorzenienie

gucia tak - w niedziele od 10.30 bedziemy egzorcyzmowac zuzke
Stary 2011-05-17, 09:42   #3283
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia dlatego ja na siłę zdrabniam co się da (chodzi mi o imiona). A smieszy mnie jak dziecko się nazywa np. Staś, Ela, Helenka i ma np. kilka latek dopiero a rodzice wołają do nich zamiast po zdrobnieniu jak napisałam wcześniej to : Stanisław, Elżbieta, Helena szok. Akurat u mnie na osiedlu była taka rodzinka. Mieli 3 dzieci właśnie tak nazwanych,. dzieci w wieku 2-5 lat i tak na nie wołali.

Stary 2011-05-17, 09:49   #3284
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
gucia tak - w niedziele od 10.30 bedziemy egzorcyzmowac zuzke
Not o czekam na foty

Cytat:
Gucia dlatego ja na siłę zdrabniam co się da (chodzi mi o imiona). A smieszy mnie jak dziecko się nazywa np. Staś, Ela, Helenka i ma np. kilka latek dopiero a rodzice wołają do nich zamiast po zdrobnieniu jak napisałam wcześniej to : Stanisław, Elżbieta, Helena szok. Akurat u mnie na osiedlu była taka rodzinka. Mieli 3 dzieci właśnie tak nazwanych,. dzieci w wieku 2-5 lat i tak na nie wołali.
To ja nie uważam tego za złe. Dziecko ma poznać swoje imię, więc dobrze, jak jest Stanisławem, Heleną i Elżbietą, ale trzeba też to wyważyć i mówić do dziecka również zdrobniale. I dlatego uwielbiam jak małe dziecko jest np. Tomaszem, Tomaszkiem jak i Tomusiem, Zuzanną, Zuzią, Zuzką.

Stary 2011-05-17, 09:55   #3285
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Dawno mnie nie było, ale to dlatego, że mąż musiał w pracy wybrać urlop przed zwolnieniem i cały ten czas spędzaliśmy razem. W niedzielę rano byłam go zawieźć na busa. Oczywiście był płacz i w ogóle. Sami się na to zdecydowaliśmy, ale jest ciężko mam nadzieję tylko, że z każdym dniem będzie lepiej. Kto wie jak się to potoczy może pojedziemy do męża tylko, że wtedy nie udałoby nam się nic zaoszczędzić. Czas pokaże.

BZYCZKO GRATULACJE DLA CIEBIE I MĘŻA. Oby córeczka zdrowo rosła.
kwiatuszku dacie radę masz przy sobie Bartusia więc zajmiesz się nim i jakoś zleci. Niestety takie są realia że tu ciężko jest się czegoś dorobić więc trzeba wyjechać. Trzymam za was kciuki

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ufff udało mi się Was nadrobić, nie było mnie 2 dni, a tyle czytania. Jeszcze klub mi został
Wczoraj mieliśmy świetny dzień, mąż mi zrobił rocznicową niespodziankę i zabrał mnie nad jeziorko gdzie kiedyś byliśmy na wczasach - taka sentymentalna podróż A wieczorkiem włączyliśmy sobie jeszcze płytę ze zdjęciami a potem nagadać się nie mogliśmy, super

To raczej mój mąż jest dobrym gospodarzem mówiąc szczerze Bo ja od kiedy jestem na l4 i siedzę w domu, to raczej rzadko robię zakupy i to mąż o tę kwestię dba. Muszę przyznać, że on zawsze miał dobrą rękę do pieniędzy - wydaje niemało a jeszcze mu zostaje i mnie to jak najbardziej odpowiada
fajną mąż zrobił ci niespodziankę no i dla męża za gospodarność

Cytat:

Guciaa przypomnialo mi sie, ze mialam Ci mowic, ze moja zuzka to ma talent - narzygala sobie ostatnio w pampersa

dobra ta twoja Zuzka jest, zdolności ma nieziemskie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Jak na osobę z 10 letnim stażem pracy jest Poza tym o podwyżce przez pierwszy rok mogę pomarzyć.Na razie cieszę się z tego co mam i szukam dalej
no kasa faktycznie nie jest szałowa, ja tez niestety tyle zarabiam (od niedawna bo wcześniej miałam mniej) i nie uważam że jest to dużo. Rozglądaj się za czymś lepszym

Cytat:
hej hej helołłł mam wieści od bzyczki

"witam z rana, o 3.35 przywitaliśmy maleńką (3390 i 53cm) Liliane. Było ciężko ale dałam radę. Dostałam oxy bo akcja zwalniała ale jakoś bardziej nie bolało"

GRATULUJEEEEEEE rośnij zdrowo maleńka!! mamusiu byłaś dzielna!!
bzyczko gratulacje dla Ciebie i męża, wreszcie doczekaliście się swojej kruszynki,swojego oczka w głowie, niech wam zdrowo rośnie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
dobre

ja właśnie ugotowałam kapuśniak z młodej kapustki i spaghetti zostało jeszcze to będzie obiad na dwa dni bo do pracy idę teraz jem już drugi talerz zupy nie wiem jak to zrobię ale jeszcze z TŻ mamy zamiar iść biegać bo on sam się jakoś nie umie zmusić przygotowywać na egzaminy sprawnościowe do wojska już książki do angielskiego się kurzą
twój tz wybiera się do pracy do wojska czy do szkoły oficerskiej? Bo jak do pracy to nie polecam może kasa jest pewna ale zdrowie, nerwy i wieczna niewiadoma czy masz wolne czy cię wezwą do pracy. Ja uważam że nie warto

A ja zjadłam śniadanko i zaraz będę szykować się do pracy. Na dworze się chmurzy i kropi deszcz i się zastanawiam w co tu się ubrać

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:57   #3286
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia ale oni wołali do nich np. Stanisław jak mały był jeszcze w wózeczku taki wiesz, kilku miesięczny. Wiesz, oczywiście każdy robi jak lubi, ale ja bym wolała do takiej małej istotki wołać Staś

Stary 2011-05-17, 10:02   #3287
india83
Zakorzenienie

mam jak zwykle mnóstwo zaleglosci
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
o brawo a jaka marka?

Dostałam tą pracę na recepcjiale sama nie wiem czy się cieszyć.W poniedziałek zaczynam.
super, gratulacje!!

Cytat:
ja dostać po uszach?? jestem z ciebie DUMNA!!! napisz jak mąż zareagował cudnie!!!

tęskno mi... buu kiedy będziesz miała neta!! ja apeluje do netowni tpsa? W dupsko powinni dostać..
współczuje mamie przebojów..

BRAWOOOOOO jestem z ciebie dumna superrrr dzwoniłaś do sklepu zrezygnować?
rewelacja, nie dość że bliżej to lepsze warunki!! nic tylko się cieszyć - a co będzie należeć do twoich obowiązków? zapisywanie ludzi telefony itd? czy cosik jeszcze?
no mnie tez jest teskno!! a Internet juz do konca tego miesiaca powinni mi podlączyc juz jest coraz blizej hihi

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn ktore juz cos budowaly jak zrobiliscie szalunki i zalaliscie lawy to potem robotnicy wyciagali te deski szalunkowe?? jak to robili?? kurde wczoraj tz przez pol dnia sie z tym mordowal... w koncu wyrwal moze z 2 te szalunki ale to tak mocno siedzi ze jakbysmy mieli wyrwac cale to z miesiac by to trwalo ;/ i tz mysli coby ich nie zostawic w ziemi... ale kurcze zdania co do tego sa podzielone...jedni mowia ze to moze spowodowac grzyby w przyszlosci, drudzy ze moze zostac, w necie probowalam cos znalezc na ten temat ale niewiele mi sie udalo... no i nie wiemy jak sie pozbyc cholerstwa!!
ja sie budowałam, ale w tej sprawie nie pomoge
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Hej

fajnie, ze się wam dobrze mieszka, bez internetu ciężko jest, ja też na początku nie miałam kilka miesięcy. Oby wam szybko założyli. A co do zarobków, to my mamy podobnie, tez by się jakaś podwyżka przydałagratuluję zakupu autka i szerokiej drogi

ale masz śliczny awatr, Natalka jest słodziutka

widać, ze bardzo dobra z ciebie gospodyni, że na wszystko wam starcza. Wszystko właśnie zalezy od gospodarności. Mam znajomych którzy mają dochody ok 5 tyś i jeszcze na kartach kredytowych jada bo nigdy im nie starcza nie mówiąc juz o odłożeniu.
no coz do zarobkow poki co musze sie przyzwyczaic... bo ze zmiana pracy cieżko ;(

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
DObra dziewczyny
czaję się i czaję ale juz nie mogę wytrzymać
foto z dzisiejszego poranka
wow!! gratulacje
Stary 2011-05-17, 10:03   #3288
kliwia
Zakorzenienie

mi sie w urzedzie dobrze pracowalo za 1500 nie przeneczalam sie zbytnio premie na swieta, podwyzka co roku ahhhhh

a z to moja praca co mialam skladac, okazalo sie ze nie dali noszego ogloszenia na nabor, tylko zrobili dodatkowe testy tym osobom co zlozyly wczesniej dokumenty. bo wplynelo 400 cv na 170miejsc pracy - wiec maja w czm wybierac
moj maz sie troche wkurzyl na ta kolezanke, ze nic nie powiedzial o pracy wczesniej - znajac nasza sytuacje
no ale coz. jesli przejda meza projekty w pracy to nie bede musiala isc w tym roku do pracy wiec sie modle by przeszly.
Stary 2011-05-17, 10:04   #3289
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia ale oni wołali do nich np. Stanisław jak mały był jeszcze w wózeczku taki wiesz, kilku miesięczny. Wiesz, oczywiście każdy robi jak lubi, ale ja bym wolała do takiej małej istotki wołać Staś
No i ja też bym wołała Czyli jak ja planuję mieć Jurka, to będzie też Jerzym w 100% nawet jak będzie malutki. oczywiście Jurusiem też będzie, bez dwóch zdań!

India, hej! Mam nadzieje, że z tym internetem jest bliżej niż dalej!

Stary 2011-05-17, 10:11   #3290
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć
oczywiście wpadam żeby powiedzieć że moje dzidzi dzisiaj w żłobku zupełnie inne dziecko bardzo szybko poszedł do Pani na ręcę aż mi się wyrwał i Pani zamkneła drzwi a ja stałam i czekałam jeszcze słuchałam ale wesoły był, dzwoniłam i podobno wszystko , bawi się z dziećmi nie płaczę zjadl już kaszkę a teraz leżakują lub śpią , Dominik siedzi w łózeczku kręci się ale nie płacze, mam nadzieje że dalej tak będzie i się przyzwyczai i jestem mega happy że ok

ale.......oczywiście nic nie może być ok więc zowu sie coś stało

miałam wypadek i jestem roztrzęsiona i mega płacze nie moge się opanowac jestem cała zdrowa nic nikomu się nie stało ale co przezywam teraz to szok
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:13   #3291
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kasiu jejku co się stało?? Dobrze, że Dominik juz się zaaklimatyzował.

Stary 2011-05-17, 10:14   #3292
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher matko swieta, jaki wypadek wez sobie na uspokojenie napij sie melisy
Stary 2011-05-17, 10:15   #3293
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
madzialenka mi kolega z pracy do konca wrozyl chlopaka, bo na twarzy za ladna na dziewczynke bylam

ktosia nooooo ja na swoja troche narzekalam, ale to wszytsko przez chroniczne zmeczenie-wyczerpanie, brak snu malej. Teraz to nie moge narzekac, idzie spac przed 21 i spi z dwiema przerwami do 7. dzis wstala o 5 ale nie karmilam jej juz, tylko przysnela juz u nas w lozku do 7 mała koza
I teraz uwazam swoje dziecko za wesolutkie i bardzo madre

Opowiesc z serii zuzka chce jesc dorosle jedzenie
Karmilam ja wczoraj i jadlam jednoczesnie serek. odrywala sie od cyca by zobaczyc co sie dzieje z serkiem w mojejbuzi, a pozniej jak ja odilajam i wyjadalam recztki z pudeleczka, to nei nadazala machac glowa z alyzeczka jak przecinak latala
hahahhaa

atomufka wyslij mi numer konta :P

bzyczka yeahhhh szybko poszlo buziolki dla was.
Bo na pewno musi minąć jakiś czas, zeby się do siebie dopasować
Jak chodzi o moją małą, to wolę się nastawić, że będzie ryczka i pozytywnie się rozczarować, niż odwrotnie

Cytat:
kurcze... czyli to nie krem

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Kliwia jejku ile to człowiek może się z rana dowiedzieć. Nawet nie wiedziałam, że przy chłopcach się ładniej wygląda. To cos na zasadzie, że dziewczynki zabierają urodę mamie??
Cytat:
(...)
madzia tak - bo niby inaczej hormony dzialaja w organizmie
taaa srutututu pęczek drutu

Cytat:
ktosia super że weekend udany

możecie się śmiać z tego że po kimś widać po buzi że jest w ciąży - ale ja w to wierze i to jak bum cyk cym - moja dyr od początku grudnia mi mówiła że jestem w ciąży a ja jej nie bo mam okres, a ona że na bank jestem, nawet w mikołaja mi mówiła że wie że jestem i kiedy się przyznam to jej mówie że nie, na wigilie nadal mówiła że na bank jestem a ja że nie bo testy nie wyszły i co.. w poniedziałek po świętach okazało się że ma fasola ma 7 tygodni

no i co śmieszne przyjaciółka jak była w 2 ciążach to za każdym razem jak do nich przychodziliśmy to mówiłam A. cudnie wyglądasz a buzie masz tak promienną, chyba jesteś w ciąży.. i za każdym razem ona się śmiała że tak - teraz jak się spotkaliśmy w weekend to była jeszcze jedna koleżanka - i ja mówię do A. zobacz K. chyba jest w ciąży ciekawe czy się przyzna.. no i siedzimy siedzimy i po czasie mąż K. mówi - to chcemy wam coś powiedzieć - i co bach dzidziuś..
ja to widzę serio buzia wygląda inaczej
Z tym, że po buzi widać ciążę to się zgadzam, koleżanki z pracy jak zaszły, a zanim się przyznały, to od razu coś mi w ich wyglądzie nie pasowało Ale bujdą na resorach jest to, że po wyglądzie rozpozna się płeć dziecka, bo znam takie osoby, które wyglądały fatalnie - szara, zmęczona, opuchnięta buzia i rodził się chłopiec jak również te rozkwitające i promienne na buzi mamy, które rodziły dziewczynki.

Cytat:
(...)
Kochana, a kiedy Wy mieliście rocznicę? Wszystkiego najlepszego oczywiście Wam życzę i oby kolejne lata były tak pełne miłości jak te dwa poprzednie

No i super czas spędziliście! ekstra!
(...)
Dziękuję Ci kochana A rocznicę mieliśmy wczoraj

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
(...)
fajną mąż zrobił ci niespodziankę no i dla męża za gospodarność
(...)
Dziękuję

Kasiaher co się stało?

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-05-17 o 10:18
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:19   #3294
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć
oczywiście wpadam żeby powiedzieć że moje dzidzi dzisiaj w żłobku zupełnie inne dziecko bardzo szybko poszedł do Pani na ręcę aż mi się wyrwał i Pani zamkneła drzwi a ja stałam i czekałam jeszcze słuchałam ale wesoły był, dzwoniłam i podobno wszystko , bawi się z dziećmi nie płaczę zjadl już kaszkę a teraz leżakują lub śpią , Dominik siedzi w łózeczku kręci się ale nie płacze, mam nadzieje że dalej tak będzie i się przyzwyczai i jestem mega happy że ok

ale.......oczywiście nic nie może być ok więc zowu sie coś stało

miałam wypadek i jestem roztrzęsiona i mega płacze nie moge się opanowac jestem cała zdrowa nic nikomu się nie stało ale co przezywam teraz to szok
Cieszę się, że Dominik dzisiaj tak super zareagował na żłobek!

Ale Kasia, co się stało? Jaki wypadek? Kasiu, wypij sobie meliskę, albo calmsa. Aż zamarłam jak napisałaś o wypadku!

Stary 2011-05-17, 10:20   #3295
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu zgadzam się. Moja koleżanka ślicznie wyglądała w ciąży a urodziła dziewczynkę. Podobno sie za to smaki zmieniają. Moja mama jka była ze mną w ciąży, to non stop wcinała słodycze a szczególnie landrynki i sliwki w czekoladzie . A z moim bratem pomidory i masę piernych rzeczy

Stary 2011-05-17, 10:23   #3296
kliwia
Zakorzenienie

ktosia napisalam ze niby bo ja tam w to niewierze. choc mam kolezanki co na coreczki niefajnie wygladaly - jakies syfki im wyskakiwaly i inen rewelacje skorne
Stary 2011-05-17, 10:23   #3297
kasiaher
Wtajemniczenie

oj dziewczyny maskara dobrze że z Dominikiem nie byłam bo nie wiem , ale wyjeżdżałam tyłem i nie wiem co się stało wjechałam całkowicie w budynek tzn w garaż aż do środka nie wiem jak to się stało ale jestem w szoku po prostu znowu coś z tym gazem zasranym albo hamulcem poleciałam na przednią szybę bo nie miałam pasów na szczęście poduszki nie wybiły bo chyba by mnie zabiły , boli mnie troszkę głowa i klatka piersiowa ale jest ok nic się nie stało , samochód rozwalony , garaż też w garażu był samochód ale cudem dosłownie cudem nic mu się nie stało te mocowania od zamykania garażu zatrzymały samochód nie wiem jak to się stało nawet nie pytajcie jestem w mega szoku , ale myślałam że zawali się to na mnie wszystko bo to taki ciąg garaży w budynku murowanym, i tylko mają zamykania z blachy ale szok po-prostu szok, nie wiem tż załamany ale w miarę spokojny teraz dopiero chyba dotarło do niego , nie wiem co jest grane
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:29   #3298
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:32   #3299
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
oj dziewczyny maskara dobrze że z Dominikiem nie byłam bo nie wiem , ale wyjeżdżałam tyłem i nie wiem co się stało wjechałam całkowicie w budynek tzn w garaż aż do środka nie wiem jak to się stało ale jestem w szoku po prostu znowu coś z tym gazem zasranym albo hamulcem poleciałam na przednią szybę bo nie miałam pasów na szczęście poduszki nie wybiły bo chyba by mnie zabiły , boli mnie troszkę głowa i klatka piersiowa ale jest ok nic się nie stało , samochód rozwalony , garaż też w garażu był samochód ale cudem dosłownie cudem nic mu się nie stało te mocowania od zamykania garażu zatrzymały samochód nie wiem jak to się stało nawet nie pytajcie jestem w mega szoku , ale myślałam że zawali się to na mnie wszystko bo to taki ciąg garaży w budynku murowanym, i tylko mają zamykania z blachy ale szok po-prostu szok, nie wiem tż załamany ale w miarę spokojny teraz dopiero chyba dotarło do niego , nie wiem co jest grane
o boże ale miałaś przeżycie, idź może do lekaża się przebadac abyś jakiegos wstrząsu mózgu nie miała. A z samaochodem jeżeli faktycznie coś było nie tak z gazem czy hamulcem to "dobrze" że to się stało na parkingu gdzie nikomu się nic nie stało, bo jeżeli to by się stało na drodze przy dużej prędkości, to mogło by być gorzej. Wiadomo, że szkoda auto no i garaż ale cóż zrobisz to tylko rzeczy, ważne, ze Dominik ma mamę całą i zdrową. Przytulam mocno

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2011-05-17 o 10:34
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:35   #3300
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
DObra dziewczyny
czaję się i czaję ale juz nie mogę wytrzymać
foto z dzisiejszego poranka
wow gratulacje

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

dziekuje slicznie
wiesz ale jak chodzisz na silownie to mozesz nie tracic na wadze bo wyrabiasz sobie miesnie

Moje krecone wloski zostaly dzisaj wyprostowane ... i dostalam szoku! mam pare zdjec ale nie wiem czy mam odwage je dodac
z tą siłownią to widzę po sobie, spodnie luźniejsze, wszystko jędrniejsze ale na wadze więcej. od czerwca robię sobie przerwę w ćwiczeniach więc mam nadzieję, że waga też spadnie

a włoski bardzo mi się podobają, a raczej Ty w nich , tylko jeszcze bardziej gładkie by mogły być. Ale natura wie co robi i... co loczki to loczki

kasiaher fajnie, że Dominik się tak szybko zaklimatyzował.
Przykro mi z powodu wypadku. Najważniejsze, że Ci się nic nie stało - uważaj na siebie

Cytat:
hej hej helołłł mam wieści od bzyczki

"witam z rana, o 3.35 przywitaliśmy maleńką (3390 i 53cm) Liliane. Było ciężko ale dałam radę. Dostałam oxy bo akcja zwalniała ale jakoś bardziej nie bolało"
bzyczka gratulacje
jak Was nadrabiałam, to jakbym jakąś dobrą książkę czytała, bo byłam ciekawa czy bzyczka już urodziła czy nie no i takie miłe zakończenie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Mi pewna bardzo taktowna baba w pracy powiedziała, że raczej będę miała dziewczynkę, bo na chłopca to kobieta pięknieje
nie ma to jak dobre wyczucie

kwiatuszekk88 trzymam za Was kciuki

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości