Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 10:39   #3571
danika
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Lula pomyrdałam ja w czwartek kończę 21 tydz - zaczynam 22 skomplikowane to wszystko za bardzo. Czyli bedzie 21 tygodni skoczone i zero dni. Chyba teraz pomieszam jeszcze bardziej hehehe
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:40   #3572
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
my go własnie chcemy widze że zadowolona jestes to tym bardziej się przekonuję
Polecam
Jakbyś miała jakieś pytania to pisz

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:41   #3573
cheakyrockchick
Raczkowanie

witam dziewczyny,

my tez nad wozkiem sie teraz zastanawiamy. jeszcze nie wiem co i jak ale juz mezowi powiedzialam ze chce czerwony. nie wiem co jest w tym kolorze ale taki mi sie podoba. maz powiedzial ze nie ma sprawy bo akurat pod kolor samochodu bedzie pasowac. wiec chociaz z wyborem koloru wozka nie bedzie problemu
Stary 2011-05-17, 10:42   #3574
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
U nas imienia brak Miał być Dominik ale jakoś nie jesteśmy przekonani, podoba mi się Szymon ale obawiam się, że będzie ich teraz mnóstwo, no i jest jeszcze jeden typ - Mateusz.
Mateusz super imię mój brat tak ma i fajnie można zdrabniac - Mati, Mateo, Matuś

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:45   #3575
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
A jak cenowo sie do siebie mają?

wiesz co w sumie podobnie okolice chyba 2000 z tego co widziałam
no i jak wybierzemy xlandera to chyba xa bo xq nad którym debatowaliśmy jest zdecydowanie niższy chodzi mi o wyokość na której jest gondola
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:46   #3576
kaileight
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
juz samo podnoszenie rak w ciązy jest bezsensu w tym cwiczeniu skoro lekarze każą sie pilnowac i nawet okien nie mys właśnie przez podnoszenie rąk, to tutaj nagla ze zdrowe-troche dziwne
Na pewno nie należy robić niczego, przed czym broni się nasz organizm. Jeśli czujemy że cos jest nie tak, obawiamy się że może zaszkodzić, to lepiej zrezygnować i ćwiczyć po ciąży. W każdym razie z tymi rekoma nad głową jest tak, że podczas np mycia okien czy śćiągnaia firanek bardzo się "spinamy". Po prostu przyjmujemy różne dziwne napięte pozycje, które są nienaturalne, do tego zatrzymujemy oddech. I to na pewno nie jest zdrowe. Podczas jogi jest równowaga między napinaniem i rozluźnianiem mięśni, do tego ruchy są w zakresach ruchomości stawów, połaczone z prawidłowym oddechem. Dlatego nie szkodzą, a pomagają

Cytat:
A tu potwierdzenie moich słów, ze lepiej samemu w jogę się nie bawić

Sorki ale to jest dla mnie śmieszne, bo żeby taki był efekt to jogę trzeba by ćwiczyć wiele lat
W ciąży lepiej nie. Szczególnie na początku, ale to dotyczy praktycznie wszytskich rodzajów aktywności. Po za tym warto poszukać doberj szkoły jogi, tam są nawet grupy dla kobiet ciężarnych Ale nie zgodzę się, że potrzeba wielu lat ćwiczeń żeby to osiągnąć. Wystarczy dobre prowadzenie, a już po kilku tygodniach widać fajne efekty Ja ćwiczę od kilku lat, a regularnie od roku, i mogę to potwierdzić.

Edytowane przez kaileight
Czas edycji: 2011-05-17 o 10:47
kaileight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:48   #3577
tusia872
Zadomowienie

a ja jestem zdecydowana własnie na Mikado ASTON jakos tak najbardziej mi sie podoba i cenowo tez całkiem całkiem
tylko teraz mysle nad kolorem

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:48   #3578
DzastaW
Zadomowienie

Imię Mateusz jest fajne =)

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:49   #3579
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Noo trzeba by pranie wstawić, troszkę ogarnąć siebie i mieszkanko bo koleżanka dzisiaj przychodzi, coś z obiadem pokombinować
No właśnie za chwilke mam taki zamiar i musze to zrobić, nie ma co

Właśnie pytanie co można zrobić z resztek pieczonego kurczaka, mam pół z wczoraj, i tak myślę jak go wykorzystać na obiad

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Na której sukience w końcu stanęło? Ta 1sza jest cudna i jeszcze ta 3 mnie się podoba
na pierwszej , pokazałam mężowi wczoraj, zaakceptował ale ale nie kupowałam, bo wczoraj wieczorem coś więcej się wydarzyło na 100% będe wiedziała dziś nie chcę zapeszać, ale po wczorajszym wieczorze nie wiem czy pójdziemy na wesele , bo może się spełnić w zamian za to jedno z moich marzeń taki szalony pomysł ale to moja ostatnia chwila wolności

Wózki na tapecie, wklejajcie wklejajcie będzie mi łatwiej w przyszłości

Lulu przepis na kuraka :
kurczak 1,5 kg (jakiego tam trafisz)
słodka i ostra papryka ( na oko po łyżce jednej i drugiej), sól, pieprz
Olej
Butleka piwa jakaś o,33 bo ładnie na niej kurczak siedzi

Kurczaka nacieramy sola i pieprzem, możemy też czosnkiem go natrzeć. Słodka i ostrą paprykę łaczymy z olejem na oko ze 3-4 łyżki. Nacieramy kurczaka , smarujemy jak wolisz, aby cały był w papryce.
Nasadzamy kurczaka na piwo, tak aby szyjka piwa wyszła przy szyjce kurczaka, piwo oczywiście otwieramy
nastawiamy piekarnik na 180 stopni, ja nastawiłam z termoobiegiem, wkładamy kuraka do piekarnika i pieczemy mniej więcej tyle ile waży
1,5kg - 1 godzine 30 minut, ale warto go uszczknąć w trakcie pieczenia.
Żeby piwo się od czasu do czasu ładnie wylewało , można troszkę soli dosypać
Smacznego!

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:50   #3580
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
super że babcia wychodzi ze szpitala

Dominik fajnie - koleżanka ma synka Dominika
Szymon jest bardzo popularny i Mateusz tak samo ostatnio.

E tam nasza Natalacia też ostatnio popularna, ale co tam

Tako jumper fajny wózeczek
U mnie za Dominikiem przemawia to, że nie znam żadnego i z nikim mi się nie kojarzy ani źle ani dobrze My mamy dość proste nazwisko i nie ma problemu że jakieś imie nie będzie pasować

Cytat:
Super wieści z Babcią

U mnie imie było wybrane dla chłopca - Kubuś...jest dziewczynka i nie wiemy jeszcze...Marta może albo Zuzia...

Wstaw link do wózka bo nie moge go wyszukac
WÓZEK na zdjęciach jest jako drugi, jasno szary z zielonym wzorkiem
Kubuś ładne ale coś za dużo ich ostatnio

Babcie przetrzymali tydzień bo po moim wypadku ciśnienie jej zaszalało ale teraz już wszystko ok i w końcu ma jakieś leki, które jej pasują

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
No to mamy to samo, tyle ze dzisiaj nikt do mnie nie przyjezdza ale trzeba by bylo ogarnac domek, zrobic pranie, zrobic obiadek jak skoncze prace i sie ogarnac tez np z wlosami..to co ja mam z wlosami to jest porażka
Oo i pracę powinnam jeszcze pisać

Moonik ciężki wybór z tym imieniem Szkoda, że nasi - moi i tż, dziadkowie mają staromodne imiona bo tak by nie było problemu

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:53   #3581
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Mateusz super imię mój brat tak ma i fajnie można zdrabniac - Mati, Mateo, Matuś
nom fajne chłopaki te Mateusze. Ja mam bratanka Matusia 0 niezły urwis

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
a ja jestem zdecydowana własnie na Mikado ASTON jakos tak najbardziej mi sie podoba i cenowo tez całkiem całkiem
tylko teraz mysle nad kolorem
ja bym chciała zielony z takimi kółkami jak mają np. te beżowo-kremowe odcienie, no ale takiego nie mają

wiec padnie albo na którąś wersje zieloną, albo właśnie na tą beżową - cappucino lub cosik takiego
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:54   #3582
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
Imię Mateusz jest fajne =)
Zgadzam sie fajne imie tylko ze u mnie w rodzinie juz jest Mateusz znajoma co rodzi w czerwcu tez bedzie miała małego Mateuszka w ogole u mnie w rodzinie przewaga chłopaków i wszystkie imiona co mi sie najbardziej podobaja juz sa wiec mam nadzieje ze to bedzie jednak dziewczynka

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
Stary 2011-05-17, 10:54   #3583
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
wiesz co w sumie podobnie okolice chyba 2000 z tego co widziałam
no i jak wybierzemy xlandera to chyba xa bo xq nad którym debatowaliśmy jest zdecydowanie niższy chodzi mi o wyokość na której jest gondola
Własnie tak ogladam i oglądam i juz sama nie wiem....x-lander najbardziej mi się podoba, ale jesli chodzi o cenę to mikado - aston i tako jumper są konkurencją dla x-landera..... Trzeba się dobrze zastanowic
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:58   #3584
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
nom fajne chłopaki te Mateusze. Ja mam bratanka Matusia 0 niezły urwis

ja bym chciała zielony z takimi kółkami jak mają np. te beżowo-kremowe odcienie, no ale takiego nie mają

wiec padnie albo na którąś wersje zieloną, albo właśnie na tą beżową - cappucino lub cosik takiego
ja mysłalam o takim TZ sie podoba wiec zobaczymy jeszcze mysłalam o czerwono czarnym albo własnie jakims zielonym myslałam ze cieżko bedzie wybrac wózek a z kolorem mam wiekszy problem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1607352408.jpg (51,7 KB, 19 załadowań)

Stary 2011-05-17, 10:59   #3585
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
na pierwszej , pokazałam mężowi wczoraj, zaakceptował ale ale nie kupowałam, bo wczoraj wieczorem coś więcej się wydarzyło na 100% będe wiedziała dziś nie chcę zapeszać, ale po wczorajszym wieczorze nie wiem czy pójdziemy na wesele , bo może się spełnić w zamian za to jedno z moich marzeń taki szalony pomysł ale to moja ostatnia chwila wolności
zabrzmiało intrygująco to trzymam kciuki za realizację trzeba wykorzystać ostatnie chwile wolności
mój mąż ma się zastanowić czy będzie brał jakiś urlop w wakacje i mówi do mnie wczoraj, że chyba nie, przeznaczy całość na- po narodzinach. A ja mówię, że chciałabym jeszcze gdzieś pojechać ostatni raz tak bez maleństwa, bo później to już inaczej wyjazdy będą wyglądać...
był strasznie zdziwiony

Cytat:
Moonik ciężki wybór z tym imieniem Szkoda, że nasi - moi i tż, dziadkowie mają staromodne imiona bo tak by nie było problemu
ja bym chciała po jednej babci- Marianna ale jakbym tak zrobiła to druga babcia- Rozalia obraziła by się do końca świata na mnie
a dziadków miałam Józefa i Jana - i jakoś żadne mi nie pasuje

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:59   #3586
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dziewczyny ale wczoraj mój mąż pokazał klasę Byliśmy w obi i idziemy sobie idziemy, i szła sobie babeczka w ciąży już z na prawdę dużym brzuchem. Mój tz szedł przodem a ja parę kroków za nim, ktoś z boku mógłby pomyśleć że jesteśmy obcymi dla siebie osobami. Mój tż spojrzał n ta babkę, miną ją i za jej plecami zaczął cmokać i i dzióbek robić do jej brzucha, a szedł obok niego facet, i zrobił taką minę, jakby na jakiegoś zboka trafił albo do kupy cmokał . Tż tego nie zauważył, a ja go szybko dogoniła, a on do mnie :Może tam siedzi Wiesiek?" A ja mu mówię, że ten facet zobaczył co on zrobił i wpadliśmy w śmiech

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:59   #3587
pestka78
Rozeznanie

No dobra dziewczynki Wy piszcie a ja idę z moją kotką do weta.....(
Jeszcze muszę się z pizamki przebrac w coś ludzkiego :P
Będę póżniej
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:59   #3588
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie tak ogladam i oglądam i juz sama nie wiem....x-lander najbardziej mi się podoba, ale jesli chodzi o cenę to mikado - aston i tako jumper są konkurencją dla x-landera..... Trzeba się dobrze zastanowic
no u mnie na razie tylko te dwa modele, polecane przez dobrego kolegę mojego szwagra który pracuje przy tym od wielu wielu lat
no a poza tym jak wchodziliśmy do sklepu to nawet sprzedawcy od początku mówili nam ze dla nas to tylko coś wysokiego no i jak porównywaliśmy wysokość gondoli to x lander i ten owo zdecydowanie mieli ciut większą -co ogólnie nie zmienia faktu ze i tak nie sa na takiej wysokości jakbym chciała-no ale nic innego już nie znajdziemy
Stary 2011-05-17, 11:00   #3589
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mysłalam o takim TZ sie podoba wiec zobaczymy jeszcze mysłalam o czerwono czarnym albo własnie jakims zielonym myslałam ze cieżko bedzie wybrac wózek a z kolorem mam wiekszy problem
Weź pod uwagę fakt że będzie się nagrzewał ale jeśli będziecie mieli spacerowy oddzielny to raczej nie ma problemu zimą

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-17, 11:00   #3590
MAGiALENA
Zakorzenienie

widzę, że rozmawiacie o wózkach...
my na 90% zdecydujemy się na Jedo Fyn.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:00   #3591
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaileight Pokaż wiadomość
W ciąży lepiej nie. Szczególnie na początku, ale to dotyczy praktycznie wszytskich rodzajów aktywności. Po za tym warto poszukać doberj szkoły jogi, tam są nawet grupy dla kobiet ciężarnych Ale nie zgodzę się, że potrzeba wielu lat ćwiczeń żeby to osiągnąć. Wystarczy dobre prowadzenie, a już po kilku tygodniach widać fajne efekty Ja ćwiczę od kilku lat, a regularnie od roku, i mogę to potwierdzić.
Właśnie, dobra szkoła, gdzie wiedzą jak się obchodzić z ciężarnymi
A z tymi efektami to może przesadziłam, ale przyznasz, że jednorazowe ćwiczenie średnio pomoże na ból głowy?

Cytat:

Właśnie pytanie co można zrobić z resztek pieczonego kurczaka, mam pół z wczoraj, i tak myślę jak go wykorzystać na obiad
Trzeba się wziąć do roboty
A kurczaka to bym wykorzystała tak: ryż, warzywa na patelnie i kawałki kurczaka, wszystko wymieszać i można z jakąś surówką podać
A zdradź co to za marzenie?

U nas też już jest Mateusz ale nazwisko inne i prawie wcale sie nie widujemy z nimi no i kontakt zerowy także tym się nie przejmuję

Moonik u nas musiałoby być: Wilhelm, Sylwester, Herbert albo Zygmunt A moja mama zwraca się do mojego brzucha Jasiu

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-05-17 o 11:04
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:03   #3592
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie i nie mogli takiego zielonego zrobić ?
Ja nie chce aż tak ciemnego wózka, ale sama nie wiem

bianeczka, sory ale jakby mi obcy facet zaczął do brzucha cmokać to bym go walnęła chyba albo wyśmiała
Stary 2011-05-17, 11:05   #3593
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Wózki na tapecie, wklejajcie wklejajcie będzie mi łatwiej w przyszłości

Lulu przepis na kuraka :
kurczak 1,5 kg (jakiego tam trafisz)
słodka i ostra papryka ( na oko po łyżce jednej i drugiej), sól, pieprz
Olej
Butleka piwa jakaś o,33 bo ładnie na niej kurczak siedzi

Kurczaka nacieramy sola i pieprzem, możemy też czosnkiem go natrzeć. Słodka i ostrą paprykę łaczymy z olejem na oko ze 3-4 łyżki. Nacieramy kurczaka , smarujemy jak wolisz, aby cały był w papryce.
Nasadzamy kurczaka na piwo, tak aby szyjka piwa wyszła przy szyjce kurczaka, piwo oczywiście otwieramy
nastawiamy piekarnik na 180 stopni, ja nastawiłam z termoobiegiem, wkładamy kuraka do piekarnika i pieczemy mniej więcej tyle ile waży
1,5kg - 1 godzine 30 minut, ale warto go uszczknąć w trakcie pieczenia.
Żeby piwo się od czasu do czasu ładnie wylewało , można troszkę soli dosypać
Smacznego!
Ja jeszcze polecam smarować tym sokiem z brytfanki po kurczaku, wtedy robi się bardziej aromatyczny i pięknie złoty

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:

bianeczka, sory ale jakby mi obcy facet zaczął do brzucha cmokać to bym go walnęła chyba albo wyśmiała
ta babka tego nie zauważyła bo on to zrobił jak ona już przeszła i zrobił to cichutko, tyle że ja to widziałam i myślałam że padnę, ale jakby mnie ktoś tak cmokał to też bym pewnie ubiła

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-17, 11:05   #3594
kellysss
Zakorzenienie

Witam dziewczynki...

Ja tez dzis nie wyspana a zaraz wioze tz do pracy
a my z Alanem jedziemy na jakies zakupki

Alan po wczorajszym usg cały dzien ogladał cd z filmikiem z mała
Cały czasprzychodzi sie tulic do mojego brzucha i mówi - Moja siostrzyczka,
moj dzidzius:love : Wczoraj po wizycie to palcem po brzuchu pokazywal
i mowił- tu jest głowka, tu jest raczka (tak jak mowila gin.)
a na koniec dodał- A potem dzidzus wyjdzie:h ahaha:

Mateusz
sliczne imie.... Nazwalam tak brata (jest 15 lat młodszy)
W rodzince wszyscy mowimy Mati... A koledzy mowia na niego Matik lub Matis

Tez bym chciala nowy wozeczek ale niestety zostawimy stary...
Niestety bo juz mi sie nie podoba ;( A szkoda kasy tracic tylko dlatego
ze wózek mi sie nie podoba....
jakos przelatamy zime Wersja spacerowa juz lepiej wyglada takze
damy rade...

Miłego dzionka

Stary 2011-05-17, 11:07   #3595
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba się wziąć do roboty
A kurczaka to bym wykorzystała tak: ryż, warzywa na patelnie i kawałki kurczaka, wszystko wymieszać i można z jakąś surówką podać
A zdradź co to za marzenie?

U nas też już jest Mateusz ale nazwisko inne i prawie wcale sie nie widujemy z nimi no i kontakt zerowy także tym się nie przejmuję
Dobry pomysł dziękuję tak też zrobię, może do tego jeszcze sałatkę na wieczór , bo mi pół kurczaka zostało

Marzenie jak zostanie hm dziś ustalone to się wam kochane pochwalę, ale takie ostatnie z czasów przed ciążowych nawet z TŻ bitwy nie raz o to toczylismy wyszło to tak niespodziewanie że nie moge jeszcze dojśc do siebie i i i muszę się ogarnąć

Mateusza mam chrześniaka, także lubię to imię

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-05-17 o 11:09
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:07   #3596
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

a ja bym pomyslała ze jeste przede wszystkim jakis nienormalny... no i nie dziwie sie że facet popatrzył jak na zboczeńca, jakby na mnie trafiło to pewnie bym mu cos powiedziała
Stary 2011-05-17, 11:07   #3597
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
zabrzmiało intrygująco to trzymam kciuki za realizację trzeba wykorzystać ostatnie chwile wolności
mój mąż ma się zastanowić czy będzie brał jakiś urlop w wakacje i mówi do mnie wczoraj, że chyba nie, przeznaczy całość na- po narodzinach. A ja mówię, że chciałabym jeszcze gdzieś pojechać ostatni raz tak bez maleństwa, bo później to już inaczej wyjazdy będą wyglądać...
był strasznie zdziwiony
tez bym chciała sie gdzies wybrac jeszcze ostatni raz bez malenstwa

Stary 2011-05-17, 11:08   #3598
spa82
Raczkowanie

Hej mamuski
Własnie wszamałam śniadanko i idę poczytać to tam u Was od rana...do później paaaa
spa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:09   #3599
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Marzenie jak zostanie hm dziś ustalone to się wam kochane pochwalę, ale takie ostatnie z czasów przed ciążowych nawet z TŻ bitwy nie raz o to toczylismy
jaka tajemnicza...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:10   #3600
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
tez bym chciała sie gdzies wybrac jeszcze ostatni raz bez malenstwa
ja też

wakacje z maleństwem będa cudowne i już się ich też nie moge doczekać, ale na pewno będą inne, dlatego warto sobie jeszcze gdzieś pojechać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości