Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 06:40   #4621
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII

dziołchy po pracy mam w planach wybrac sie do lekarza bo chrząkam chrząkam i powoli katar mnie łapie jak ja bede wygladac przed tym ołtarzem
pewnie nie zdarze zajrzec bo, jeszcze chciałam okna umyc i ogolnie porzadki porobic

A w ogole, jutro na 16 ide do kosmetyczki na paznokcie, pediciure i regularcje brwi, a juz o 18 musze byc u ksiedza i pewnie kosmetyczka sie nie wyrobi wiec bede wyglądac jak łajza na tym slubie

mam stresa

Miłego dnia SPD !

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-05-17 o 06:42
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 07:30   #4622
aaby
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Kompletnie na nic nie mam ostatnio czasu, także przepraszam za ciszę. Ale czytane jest wszystko na bieżąco

O spotkaniu dziewczyny już tyle powiedziały, że ja już nic dodawać nie muszę Kash, ale te komplementy to chyba przesadzone To raczej ja o Was mogłabym powiedzieć, że co jedna, to śliczniejsza i sympatyczniejsza
Aaa, i zgodzić się z Kash muszę i wszystkim SPD powiedzieć, iż największym zaskoczeniem okazała się Kraven - laski, jaka to przesympatyczna i prześliczna osóbka!! Strasznie się cieszę, że mogłam Cię Kraven poznać No i aż tak daleko do siebie nie mamy, zatem mam nadzieję, że uda nam się czasem spotkać Haniulę pod pachę, do Sowy na pyszności i będziemy wkurzać dziewczyny, jakie to "pirógi" jadłyśmy
ijaa, dziękuję za fotki

U mnie bez zmian. Weekend, prócz oczywistych oczywistości, minął kiepsko, bo na dwa zaliczenia pewnie dwa w plecy. No powiem Wam laski, że jak to niedzielne zaliczę, to pędzę do kolektury po kupon Bo jeśli zaliczę test, na którym wszystkie pytania strzelałam, a byłam tylko na jednym wykładzie i nie przeczytałam ani razu notatek, to to będzie znak Oczywiście jak wygram, to chętnie się podzielę

Coś nie możemy uporać się z zaproszeniami. Tzn. większość tych do rozdania już jest rozdanych, ale nie wysłałam jeszcze żadnego, a termin na odpowiedź jest wpisany 10. czerwca. Trzeba było wpisać co najmniej 20. Muszę dziś się wziąć i podrukować te adresy, żebym jutro mogła wysłać. Zwłaszcza, że są też zaproszenia do Stanów i Niemiec

Poza tym wczoraj odkleiłam plaster, więc teraz pozostaje czekanie na @. Chętnie bym się dziś troszkę opaliła, ale pewnie jak już wejdę do domu, to nie będzie mi się chciało z niego wyjść. Tu akurat pewnie ujawni się solariany syndrom ijii

Haniula, nie stresuj się Już jesteś śliczna i naprawdę nie wiem, po co Ci jeszcze kosmetyczka! Poza tym ze wszystkim zdążycie i zobaczysz, że będziesz najpiękniejszą panną młodą
A staż... Życzę, by się rozkręcił, bo 8h nicnierobienia masakrycznie męczy
Anastazja, nasza Ty najdzielniejsza! Trzymam kciuki, żeby konsultacja u innego lekarza dała jakieś nowe wieści. Swoją drogą uwielbiam takich "lekarzy", co to diagnozują "Pożyje pani 2 tygodnie" a potem zonk. Nie ma to jak być optymistą i dawać nadzieje rodzinie
Trzymam kciuki za mamą i za Was
Kash, cieszę się że z dziadkiem lepiej Teraz będzie zmieniał laski jak rękawiczki Najważniejsze, że wraca do zdrówka
Dudi, trzymaj się tam dzielnie Swoją drogą skoro aż tak Cię bolało podczas wyrywania, to co ten dentysta, nie dał Ci znieczulenia?! Ja przy rwaniu ósemki z zakręconymi pod siódemką korzeniami nic kompletnie nie czułam. Może za szybko zaczął Ci wyrywać?! Partacz, skoro tak cierpisz!
Trzymam kciuki, by ten dentystyczny koszmar szybko się skończył
Niniona, wygaduj się nam o każdej porze, po to jesteśmy! Zgadzam się niestety z Kash - nieszczęścia nie chodzą parami, ale stadami. Normalnie watahą... Ale pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi słonko. Oby jak najszybciej zawitało u Ciebie

No, to tyle pamiętam
Czas popracować...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 07:30   #4623
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

U mnie też pochmurnie i deszcz wisi w powietrzu, ale mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle

Miłego dnia życzę wszystkim SPD

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 07:37   #4624
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Mój wieczór zamiast minąc z nauką minął z kolejną kłótnią, ale mam nadzieje, że to była z tych oczyszczających i już wszystko będzie dobrze.

O 4 nad ranem sie obudziłam, a poszłam spać koło 24 i spać nie mogłam. Strasznie wyglądam i strasznie sie czuje. Kolejny dzień nic nie zrobię, bo wróce to obiad, odsapne i na prawko. Zastanawiam sie czy iść dzisiaj. Jeszcze do rodziców odebrać książkę do egzaminu, bo w bibliotekach brak i kupiłam na all

Pochmurno jak nie wiem, wiatrzysko i ogólnie chyba niezbyt miło za oknem. A od jutra upały. Niezła pogoda. Wolałabym chyba jednostajną wiosnę.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 08:08   #4625
kraven
Zakorzenienie

Dzień dobry!

U mnie dzisiaj brzydka pogoda
Ale wczoraj sprawdzałam pogode długoterminową i od czwartku ma być piękna pogoda do końca maja. Oby się sprawdziło.

Haniula, życze abyś mogła troche podziałać, bo od takiego braku zajęć to można świra dostąć.
I wcale nie potrzebujesz kosmetyczki bo jesteś śliczna i masz piękną cere.

Anastazja co do takich lekarzy... Mój tata był 20 lat temu cięzko chory. Pewien lekarz powiedział, że nie ma szans. Stał się cud i wyzdrowiał. Jak po 5 latach trafił z powrotem do szpitala z innego powodu, wszedł do sali tamten lekarz, spojrzał na mojego Tate i przy wszystkich powiedział - To pan jeszcze żyje?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Edytowane przez kraven
Czas edycji: 2011-05-17 o 08:12
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 08:09   #4626
alazkrainy
Zakorzenienie

Dzień dobry

znów nie dobry, głowa mnie boli wczoraj po południu zaczęła, myślałam, że w nocy przejdzie, ale okazało się rano, że spaliśmy przy rozszczelnionym oknie, co zawsze na mnie źle wpływa i zatoki bolą, i dziś powtórka z rozrywki

pogoda kiepska, niby ma przelotnie padać, ale raczej zapowiada się na ciągły stres

do tego nerwa mam małego, bo promotor milczy, pracę wysłałam mu w zeszłym tygodniu, mam nadzieję, że na dniach się odezwie

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 08:32   #4627
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Lepiej zjeść małego batonika, niż całą czekoladę hehe
Nie! Lepiej nie jeść wcale, co też uczyniłam.

Poza tym u mnie to zazwyczaj wygląda tak, że jak zacznę, to po mnie. Wolę nie zaczynać więc wcale.

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Anastazja co do takich lekarzy... Mój tata był 20 lat temu cięzko chory. Pewien lekarz powiedział, że nie ma szans. Stał się cud i wyzdrowiał. Jak po 5 latach trafił z powrotem do szpitala z innego powodu, wszedł do sali tamten lekarz, spojrzał na mojego Tate i przy wszystkich powiedział - To pan jeszcze żyje?

Oj, chyba dzisiaj bez kawy się nie obejdzie.
Do tego właśnie rozbolała mnie głowa, a składa się tak paskudnie, że mam sporo rzeczy do zrobienia, do których mózg jest potrzeby. I to najlepiej tak dobrze działający.

Obiadzio na dzisiaj zrobiłam wczoraj, więc po pwrocie do domu tylko makaron ugotuję i gotowe. Poza tym, NON STOP planuję solarium, więc dzisiaj znów/po raz pierwszy idę.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-05-17 o 08:33
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 08:39   #4628
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
A w ogole, jutro na 16 ide do kosmetyczki na paznokcie, pediciure i regularcje brwi, a juz o 18 musze byc u ksiedza i pewnie kosmetyczka sie nie wyrobi wiec bede wyglądac jak łajza na tym slubie

mam stresa

Miłego dnia SPD !
masz stresa? no w końcu! bo aż się wierzyć nie chciało, że Ty ślubujesz w sobotę Hania nie panikuj- wszystko będzie dobrze! nawet jakbyś poszła kompletnie saute do ślubu to i tak byś wyglądała pięknie za to do lekarza idź koniecznie bo nie ma nic gorszego niż być chorym na własnym ślubie jak mniemam

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
O spotkaniu dziewczyny już tyle powiedziały, że ja już nic dodawać nie muszę Kash, ale te komplementy to chyba przesadzone To raczej ja o Was mogłabym powiedzieć, że co jedna, to śliczniejsza i sympatyczniejsza
Aaa, i zgodzić się z Kash muszę i wszystkim SPD powiedzieć, iż największym zaskoczeniem okazała się Kraven - laski, jaka to przesympatyczna i prześliczna osóbka!! Strasznie się cieszę, że mogłam Cię Kraven poznać No i aż tak daleko do siebie nie mamy, zatem mam nadzieję, że uda nam się czasem spotkać Haniulę pod pachę, do Sowy na pyszności i będziemy wkurzać dziewczyny, jakie to "pirógi" jadłyśmy
Kochana należę do osób które nie prawią pustych komplementów więc jak już chwalę to znaczy, że jest co i kogo z Ijąą w niedzielę rozmawiałyśmy, że bardzo Wam zazdrościmy że mieszkacie tak blisko, na Waszym miejscu spotykałybyśmy się regularnie chociaż nam dwa razy mówić nie trzeba ja mam do Was 2h drogi, mogę wsiąść rano w pociąg , spotkać sie z Wami, zaliczyć Pana Sowę i wrócić wieczorem i znając Ijęę to też jest do tego zdolna już się nie mogę doczekać następnego spotkania w Łodzi- Kraven pamiętasz że mi obiecaaaaałaś?

Cytat:
Dzień dobry!

U mnie dzisiaj brzydka pogoda
Ale wczoraj sprawdzałam pogode długoterminową i od czwartku ma być piękna pogoda do końca maja. Oby się sprawdziło.

Też mnie wkurza ten deszcz szczególnie, ze chcialam isc dzisiaj na rolki

a co do lekarzy,tego od Anastazji i tego od Twojego Taty to po prostu ręce opadają ale chyba Ty sama będąc lekarzem wiesz najlepiej ze tak być nie powinno czy to jest w ogóle zgodne z przysięgą Hipokratesa?

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
do tego nerwa mam małego, bo promotor milczy, pracę wysłałam mu w zeszłym tygodniu, mam nadzieję, że na dniach się odezwie

też pamiętam ten stres, tyle ze ja wysłałam prace i byłam szczesliwa ze mam pare dni odpoczynku od pisania i poprawiania, prawie zawału dostałam jak promotor przysłał mi jeszcze tego samego dnia odpowiedź,a potem poryczałam się jak przeczytałam, ze wszystko ok i mogę drukować będzie dobrze Kochana, moze ma duzo prac do sprawdzenia?

Ijaa byłam wczoraj w tym leclercu ale mi się tam nie podobało miejsca mało, wąskie przejścia i drogo ale kupiłam te marwitki- małe marcheweczki które polecała Nadia, dzisiaj je przetestuje

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2011-05-17 o 08:41
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 08:45   #4629
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Ijaa byłam wczoraj w tym leclercu ale mi się tam nie podobało miejsca mało, wąskie przejścia i drogo ale kupiłam te marwitki- małe marcheweczki które polecała Nadia, dzisiaj je przetestuje
No, ja też zdecydowanie wolę Tesco, ale i w Leclerku czasem coś dorwę. U mnie jest bardzoooooo duży więc, problemu "powierzchniowego" nie doświadczyłam.

Oooo i marcheweczki też muszę dorwać! Do chrupania wieczorami.

Stary 2011-05-17, 08:53   #4630
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
masz stresa? no w końcu! bo aż się wierzyć nie chciało, że Ty ślubujesz w sobotę Hania nie panikuj- wszystko będzie dobrze! nawet jakbyś poszła kompletnie saute do ślubu to i tak byś wyglądała pięknie za to do lekarza idź koniecznie bo nie ma nic gorszego niż być chorym na własnym ślubie jak mniemam

Kochana należę do osób które nie prawią pustych komplementów więc jak już chwalę to znaczy, że jest co i kogo z Ijąą w niedzielę rozmawiałyśmy, że bardzo Wam zazdrościmy że mieszkacie tak blisko, na Waszym miejscu spotykałybyśmy się regularnie chociaż nam dwa razy mówić nie trzeba ja mam do Was 2h drogi, mogę wsiąść rano w pociąg , spotkać sie z Wami, zaliczyć Pana Sowę i wrócić wieczorem i znając Ijęę to też jest do tego zdolna już się nie mogę doczekać następnego spotkania w Łodzi- Kraven pamiętasz że mi obiecaaaaałaś?

Też mnie wkurza ten deszcz szczególnie, ze chcialam isc dzisiaj na rolki

a co do lekarzy,tego od Anastazji i tego od Twojego Taty to po prostu ręce opadają ale chyba Ty sama będąc lekarzem wiesz najlepiej ze tak być nie powinno czy to jest w ogóle zgodne z przysięgą Hipokratesa?

też pamiętam ten stres, tyle ze ja wysłałam prace i byłam szczesliwa ze mam pare dni odpoczynku od pisania i poprawiania, prawie zawału dostałam jak promotor przysłał mi jeszcze tego samego dnia odpowiedź,a potem poryczałam się jak przeczytałam, ze wszystko ok i mogę drukować będzie dobrze Kochana, moze ma duzo prac do sprawdzenia?

One są pycha Jak się znudzą chrupiące to można podgrzać w mikrofali i lekko doprawić

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:21   #4631
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Brak słów!

Cytat:

Spokojnie, może ma dużo prac... Pamiętam jak moi znajomi też się denerwowali, bo ich promotorka miała mega dużo seminarzystów i oczywiście każdy oddawał pracę na ostatnią chwilę, także w ostatnim tygodniu wszyscy chodzili jak na szpilkach. Postaraj się nie myśleć o tym, a mail przyjdzie niespodziewanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Obiadzio na dzisiaj zrobiłam wczoraj, więc po pwrocie do domu tylko makaron ugotuję i gotowe. Poza tym, NON STOP planuję solarium, więc dzisiaj znów/po raz pierwszy idę.
Ja codziennie sobie obiecuję, że chociaż częściowo przygotuję coś na następny dzień. Efekt jest taki, że nie dość, że nie przygotowuję, to rano zapominamy wyciągnąć czegoś z zamrażalki i robimy obiad dopiero po pracy. Kradnie nam to przeważnie koło 1,5h popołudnia Chyba nigdy się nie zorganizuję

Cytat:

Właśnie właśnie, 2h to wcale nie tak dużo I mówię to też w drugą stronę, bo zapewne macie w Poznaniu jakieś pyszności do zaoferowania, które by mnie skusiły Na jeden dzień byłoby mi skoczyć znacznie łatwiej, aniżeli na cały weekend

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-05-17, 09:30   #4632
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

to dosłownie ten facet podobnie się zachował tyle że mojej mamie tego nie powiedział bo ona nieprzytomna, było wielkie zdziwienie że ona żyje
a mam do Ciebie pytanko: czy w Bydgoszczy jest jeszcze ta klinika wybudzeń? bo my wysyłamy papiery do Bydgoszczy właśnie i rehabilitantka nam powiedziała że ponoć działa taka klinika jednak dużo osób twierdzi że czegoś takiego w ogóle tam nie ma

witam
ale paskudna pogoda u mnie jest tak ciemno że szok
obudziłam się jak zwykle ok 5 to już chyba u mnie normalne, od kiedy mama zachorowała spać nie mogę
siedzę w pracy i muszę jakąś kawkę strzelić bo zasypiam
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:30   #4633
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

Właśnie właśnie, 2h to wcale nie tak dużo I mówię to też w drugą stronę, bo zapewne macie w Poznaniu jakieś pyszności do zaoferowania, które by mnie skusiły Na jeden dzień byłoby mi skoczyć znacznie łatwiej, aniżeli na cały weekend
no dokładnie! Aaby, Kraven, Hania i wszystkie inne SPD jesteście zawsze mile widziane w mieście doznań uważam, ze poza dobrym jedzeniem i piciem (mexicana! ) mamy tez sporo ładnych miejsc do zobaczenia myślę, że wypad na jeden dzień bez noclegu to wcale nie jest głupi pomysł zawsze mozemy sie tez umowić gdzieś po środku hahaha to by musiało być Mogilno wg mapy ale nie sadze zeby miało nam wiele do zaoferowania w kazdym badz razie pisze jak najbardziej poważnie- wpadajcie jak bedziecie miały ochotę, ja zawsze znajde dla Was czas
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:33   #4634
wiznatalka
Rozeznanie

Bry

ja dziś druga zmiana i mam chwilkę rano

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dziołchy po pracy mam w planach wybrac sie do lekarza bo chrząkam chrząkam i powoli katar mnie łapie jak ja bede wygladac przed tym ołtarzem
pewnie nie zdarze zajrzec bo, jeszcze chciałam okna umyc i ogolnie porzadki porobic
mam stresa
Miłego dnia SPD !
wszystko wyjdzie super zobaczysz

Cytat:
cierpliwości

Cytat:
to "się zaskoczył"
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:49   #4635
lili1987
Zakorzenienie

wstałyśmy
mała już po mleku, a ja kawę kończę
za chwilę trzeba się wziąć za sprzątanie, bo po 15 koleżanki z pracy mnie odwiedzą

nic mi się nie chceeeeeee

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:59   #4636
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

Nie! Lepiej nie jeść wcale, co też uczyniłam.

Poza tym u mnie to zazwyczaj wygląda tak, że jak zacznę, to po mnie. Wolę nie zaczynać więc wcale.
Ijja i bardzo dobrze
Ja wczoraj wieczorem zjadłam kilka chipsów, ale strasznie mi nie smakowały, normalnie kiedyś je uwielbiałam w wczoraj
Wsumie to dobrze, przynajmniej moje wieczorne ćwiczenia nie poszły na marne

Ja już gotowa do wyjścia, zaraz zmykam do urzędu zanieść to zaświadczenie od lekarza, a później idę do siostry bo ma wolne i coś tam o obiedzie mówiła

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:22   #4637
anoola
Zadomowienie

Cześć

Haniuś ślicznie będziesz wygladać więc się nie stresuj kochana
ale do lekarza się wybierz

Laski ale wam zazdroszczę tego spotkania. Że też ja cholera mam wszędzie daleko

Mam wielgasną prośbę Szukałam i szukałam ale nie znalazłam. Która z was pamięta jak nazywał się ten mega drogi kamerzysta ślubny, którego filmami wszystkie sie zachwycałyśmy (nie pamiętam w której części SPD- ostatniej?przedostatniej? )???? Machej? Majcher????
Kuźwa, chciałam pokazać świadkowej filmik i nie mogę znaleźć
Pomożecie?
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:26   #4638
ijaa
Zakorzenienie

Pytanie:
Kto lubi/robi szpinak? Interesuje mnie jakiś przyjemny, sprawdzony przepis na makaron ze szpinakiem. Dużo też w internecie i nie wiem co wybrać.

Oczy fatalnie mi się zamykają. Chyba kawa pójdzie jednak w ruch.

Stary 2011-05-17, 10:28   #4639
kraven
Zakorzenienie

Anastazja zaraz wyśle Ci pw. Ale chyba nie dużo mogę pomóc w tej kwestii.

Abby, Haniula, Ijaa, Kashmirka i w ogóle wszystkie dziewczyny ja jestem jak najbardziej za spotykaniu się częściej. Kash jak obiecałam to przyjada
A z Abby i Haniulą to pewnie sie spotkamy niedługo

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:31   #4640
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Mam wielgasną prośbę Szukałam i szukałam ale nie znalazłam. Która z was pamięta jak nazywał się ten mega drogi kamerzysta ślubny, którego filmami wszystkie sie zachwycałyśmy (nie pamiętam w której części SPD- ostatniej?przedostatniej? )???? Machej? Majcher????
Kuźwa, chciałam pokazać świadkowej filmik i nie mogę znaleźć
Pomożecie?
Ten, o którym piszesz, to Machej, ale żadna jego strona nie wchodzi
No ale jest jeszcze MP Studios i ich słynny teledysk ślubny

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-05-17, 10:34   #4641
marcia45
Zadomowienie

Hania moim zdaniem i tak jesteś bardzo stresoodporna, jak zaczynasz się denerwować niecały tydzień przed. I za dziewczynami potwierdze, że nawet jakbyś na sam ślub poszła prosto z łóżka, to wyglądałabyś przepięknie. Bardzo podoba mi się Twój typ urody, i nie tylko mi, więc się nie stresaj tak mocno.

Ala relaksuj się czasem odpoczynku od pisania, a prac pewnie niedługo dojdzie.

Oliwka mimo ze ostatnie pw nie doszło i tak dziękuje bardzo za wsparcie i pomoc

Zaraz zajęcia i do kawiarni. Wogóle depresja mnie łapie. Nie chcę już zadreczać TZ swoimi problemami, ale najchetniej niewychodziłabym z łóżka, tylko leżała, zajadała lody i płakała Mam siebie totalnie dość, taka ze mnie szara myszka, bez siły przebicia. Nienawidzę swojej niesmiałości.
Zamiast się uczyć na jutro do kolosa to się użalam nad sobą i każde zdanie muszę czytać po pare razy. I oczywiście non stop robię przerwy by przeszukiwać portale z ofertami pracyZawale te kolokwium na 100%

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:00   #4642
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Ten, o którym piszesz, to Machej, ale żadna jego strona nie wchodzi
No ale jest jeszcze MP Studios i ich słynny teledysk ślubny
Aaaa to dlatego nie mogłam znaleźć
Dzięki
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:02   #4643
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie:
Kto lubi/robi szpinak? Interesuje mnie jakiś przyjemny, sprawdzony przepis na makaron ze szpinakiem. Dużo też w internecie i nie wiem co wybrać.

Ja robiłam szpinak wg własnego przepisu czyli nic nadzwyczajnego, szpinak na patelni pichciłam, ja używałam mrożonego, dużo przypraw, czosnek, cebulka, troszkę sera żółtego, i jak się to wszystko wymieszało to siup do makaronu i danie gotowe.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy, ale wiecie jak to jest, nie da się nie denerwować i nie myśleć tym bardziej, że termin goni

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:03   #4644
Anastazja86
Zakorzenienie

Kraven- dziękuję

Haniula- koniecznie wybierz się do lekarza

ja już wróciłam do domu i zaraz idę do mamy, posiedzę u niej gdzieś do 15
nie mam pomysłu na dzisiaj na obiad
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:11   #4645
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Mam siebie totalnie dość, taka ze mnie szara myszka, bez siły przebicia. Nienawidzę swojej niesmiałości.
Kochana, jeśli problem uważasz za poważny. Odbiera Ci chęci do życia, to może warto by zasięgnąć porady specjalisty.

Moja przyjaciółka borykała się z takim stanem bardzo długo. Za czasów studiów nie było jej niemalże widać. Odezwanie się do kogoś powodowało u mnie rewolucje żołądkowe i ogromny strach.
Sporo też trwało zanim dojrzała do decyzji by sobie pomóc.

Po kilku latach jest inną osobą, chociaż nadal korzysta z pomocy psychologa.
Roześmiana, otwarta (chociaz pozostały jeszcze sprawy z którymi nadal walczy), z szaloną fryzurą i kolorowymi oprawkami od okularów.

Pomyśl o tym. Nie tracisz nic, a możesz zyskać ogromnie dużo.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

ja już wróciłam do domu i zaraz idę do mamy, posiedzę u niej gdzieś do 15
nie mam pomysłu na dzisiaj na obiad
Uściskaj mamę i od nas!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-05-17 o 11:07
Stary 2011-05-17, 11:19   #4646
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie:

ja robilam z kurczakiem
podsmazalam kawalki kurczaka na rumiano ( male te kawaleczki ) dodawalam czosnek starty do smaku
szpinak
sol pieprz
i odrobinke smietany ale moze byc jogurt do zabielenia jak juz sie ten szpinak troszke poddusi

potem makaron do tego ( rurki penne) i gotowe

przy szpinaku trzeba pamietac zeby go dobrze doprawic zeby nie byl mdly i czosnek sie fajnie do tego nadaje

z checia poslucham jak inni robia

ijaa w Twoim podpisie to ,,bloguje" to nie byl link do bloga? nie dziala w kazdym razie
tak tylko mowie
bloga i tak mam dodanego

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-05-17 o 11:21
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:27   #4647
Nadia5
Zakorzenienie

Dziewczyny, z proporcji podanych do pizzy mamy Dudiny ile wychodzi ciasta ? Bo będę robiła na blasze (tej czarnej z piekarnika) i zapomniałam jak to jest z tymi proporcjami

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:40   #4648
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
ijaa w Twoim podpisie to ,,bloguje" to nie byl link do bloga? nie dziala w kazdym razie
tak tylko mowie
bloga i tak mam dodanego
Dzięki. Już poprawiłam.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, z proporcji podanych do pizzy mamy Dudiny ile wychodzi ciasta ? Bo będę robiła na blasze (tej czarnej z piekarnika) i zapomniałam jak to jest z tymi proporcjami
Ja robiłam z całego przepisu, to wyszła właśnie taka na całą blachę od piekarnika. Z tym że sporo tego ciasta, wypełnia ją bez problemu i jest wtedy grubawa.

Ja odejmiesz jedną szklankę mąki to też wtedy pewnie wystarczy, tylko będzie pewnie trzeba się mocniej postaram by ją rozciągnąć na blasze i będzie cieńsza.

Stary 2011-05-17, 11:45   #4649
irenkaaa
Zakorzenienie

o dziala

Anastazja a niema tam jakiegos lepszego lekarza albo chociaz zeby inny zajrzal w cala dokumentacje medyczna?

kciuki oczywiscie
codziennie mysle o Twojej mamie szczegolnie od czasu jak wiem ze to ,,Ona" tyle mnie nauczyla w zyciu
mam nadzieje ze szybko znajdzie sie jakis lekarz co pomoze

caly czas lezy u nas w miescie prawda?

musze sie ruszyc bo siedze i kawkuje a do sklepu mialam isc po statyw i wedliny ale i pogoda do bani i zamieszanie w calym miescie w tym tygodniu przez te wizyty Krolowej i B.Obamy ze lepiej to wogole z domu nie wychodzic
w centrum to wogole wiele ulic pozamykane prawie na caly tydzien
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:45   #4650
senioritta19
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny

Muląca pogoda dzisiaj u nas Byłam w sklepie i kupiłam młode ziemniaki, były po 3,50 ale nie mogłam się oprzeć

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości