Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 11:53   #3631
Patiisia
Wtajemniczenie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

A co do wózków.. widziałam ostatnio (będąc na wagarach na prawie ) czerwonego x-landera. Od razu wtedy pomyślałam o Was Ten był już trochę zużyty, ale prezentował się dość ładnie. A ja wariatka szłam i porównywałam x-landera i drugi wózek który stał obok, aż się ich właścicielki na mnie patrzyły No cóż.. zboczenie przyszłej mamy

Pisałam już kiedyś, że ja wypatrzyłam sobie wózek Roan Marita, czarny, w białe groszki Moja chrzestna go ma i bardzo sobie chwali Nie mogę się na niego napatrzeć
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:53   #3632
mucka21
Rozeznanie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Wczoraj mówię do tż że wszędzie piszą żeby wyprawkę skompletować przed końcem II trymestru, bo później ma się już duży brzuch i nie chce się chodzić po sklepach, na to tż że on sam może kompletować, więc się go pytam czy wie co to są pajacyki, śpiochy, rampersy (specjalnie o to ostatnie się pytałam bo wiedziałam że uzna że powiedziałam pampersy) to odp że przecież ja go wszystkiego nauczę. A wszystko dlatego że mąż co zarobi w wakacje to pójdzie na dokupienie węgla (teściowa nie kupuje dużo bo nie lubi jak jest ciepło a przecież nie pozwolę żeby moje dziecko marzło) i reszta na dzidziusia
Chociaż myślę że o kompletowanie ubranek poproszę mamę
I powiem wam że miałam strasznie głupi sen, że miałam rozciętą prawą pierś i wyglądało to jak "kieszonka" bo puściły mi szwy i wszystko było widać co jest w środku nawet pierś kurczaka a potem kuzynka mi znów ją zszyła (przynajmniej nie bolało to tak jak lekarz robił) i później ta pierś była taka stercząca
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:54   #3633
Patiisia
Wtajemniczenie

I miałam jeszcze którejś z Was odpisać na post ze zdjęciami czerwonego x-landera, że ładnie się prezentuje i że śliczny dzieciaczek na zdjęciach
Stary 2011-05-17, 11:55   #3634
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grennie Pokaż wiadomość
ale ja sie obawiam,że skończy się tak, że będzie przez 2 tyg bezimienne dziecko i będziemy do niego mówić 'chłopczyku"

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:03   #3635
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Wczoraj mówię do tż że wszędzie piszą żeby wyprawkę skompletować przed końcem II trymestru, bo później ma się już duży brzuch i nie chce się chodzić po sklepach, na to tż że on sam może kompletować, więc się go pytam czy wie co to są pajacyki, śpiochy, rampersy (specjalnie o to ostatnie się pytałam bo wiedziałam że uzna że powiedziałam pampersy) to odp że przecież ja go wszystkiego nauczę. A wszystko dlatego że mąż co zarobi w wakacje to pójdzie na dokupienie węgla (teściowa nie kupuje dużo bo nie lubi jak jest ciepło a przecież nie pozwolę żeby moje dziecko marzło) i reszta na dzidziusia
Chociaż myślę że o kompletowanie ubranek poproszę mamę
I powiem wam że miałam strasznie głupi sen, że miałam rozciętą prawą pierś i wyglądało to jak "kieszonka" bo puściły mi szwy i wszystko było widać co jest w środku nawet pierś kurczaka a potem kuzynka mi znów ją zszyła (przynajmniej nie bolało to tak jak lekarz robił) i później ta pierś była taka stercząca
Mój tż też myśli że zdążymy i mamy jeszcze dużo czasu A ja coś tego nie widzę, ale ok. Może teściowa mu do rozsądku przemówi jak sama uzna że musimy zacząć robić zakupy

Świetne macie sny dziewczyny Co jeden to lepszy

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
powiem Wam,że z tym wyborem imienia to dla mnie jest masakra! To co mi sie podoba to nie podoba się mężowi i na odwrót... mama mi powiedziała,że jak się urodzi i na niego spojrzę to będę wiedziała, ale ja sie obawiam,że skończy się tak, że będzie przez 2 tyg bezimienne dziecko i będziemy do niego mówić 'chłopczyku"
"-Chłopczyku chodź do mamusi, -Co chcesz chłopczyku?" Spokojnie, macie jeszcze duuużo czasu, wakacje to czas dobrych pomysłów

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Swoją drogą! Dzisiaj jakiś mamy dzień rozpoczynania tygodni Tak patrzę z ciekawości na suwaczek a tu 18 tydzień równo a więc już jutro (wg tego jak mi liczy lekarka) rozpoczynam 19 brakuje tylko 21 i 20 tygodnia
Stary 2011-05-17, 12:07   #3636
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Nie dziękuję
Rzodkiewka mniam , zaraz nasiekam ze szypiorkiem

Magialena kciuki za egzaminy!!! sama mam ale dopiero w czerwcu, na szczeście mało, bo w tym roku rządzą projekty grupowe
Rzodkiewka, szczypiorek i coś jeszcze dodajesz?
Ja mam gdzieś w lipcu egzaminy

Część planu dnia wykonana - jestem z siebie dumna Teraz trzeba by do sklepu pojechać

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:10   #3637
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
śmietanę i sól , przepyszne

Moj synek się bawi ze mną w kotka i myszkę, kopie jak nie patrzę, a jak chce nagrać to wogóle cisza

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:10   #3638
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
muszę mężowi powiedzieć, że nie tylko ja mam takie świra na punkcie koloru czerwonego też uwielbiam
no ja uwielbiam

a w ogóle gdzie moja ANCIA??????????
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:14   #3639
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam gdzieś w lipcu egzaminy

Część planu dnia wykonana - jestem z siebie dumna Teraz trzeba by do sklepu pojechać
Heh a ja jeszcze 4 godz i tez zaczne wszystko ogarniac

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Nie no musze uciekac bo naprawde znowu nie popracuje aahhhh ten wizaż, wciąga jak narkotyk..
Stary 2011-05-17, 12:15   #3640
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
śmietanę i sól , przepyszne

Moj synek się bawi ze mną w kotka i myszkę, kopie jak nie patrzę, a jak chce nagrać to wogóle cisza
Muszę spróbować
A mój odkrywa od wczoraj wieczora nowe rejony swojego mieszkanka, bo w tak dziwnych miejscach jeszcze go nie czułam I jak zazwyczaj czułam go w jednym miejscu, np koło pępka to teraz w 3 na raz

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Heh a ja jeszcze 4 godz i tez zaczne wszystko ogarniac
Wyznaczyłaś sobie granicę czasową?

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-17, 12:20   #3641
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę spróbować
A mój odkrywa od wczoraj wieczora nowe rejony swojego mieszkanka, bo w tak dziwnych miejscach jeszcze go nie czułam I jak zazwyczaj czułam go w jednym miejscu, np koło pępka to teraz w 3 na raz

Wyznaczyłaś sobie granicę czasową?
Nie, ogranicza mnie praca
Stary 2011-05-17, 12:21   #3642
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Witajcie

bianeczka-rzczywiście jest powód do chwalenia się, mąż pokazał klasę jak nic ! Brawo [ ]

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Kurczę, właśnie mialam telefon od higienistki szkolnej, że mój Julek źle się czuję i muszę biedaka odebrać ze szkoły. Gardło, głowa i stan podgorączkowy. Niestety nie posiedzę z Wami, lecę
Kochana - dużo zdrówka dla córeczki i uważaj zebyś czegoś nie zalapała, herbata z cytryną i sok malinowy od razu

Lullaby - jak to dobrze słyszeć, ze wreszcie lepiej ze snem
Magialena - ja też mam teraz do lipca egzaminy, ale damy radę. Kto jak nie my?

Zaraz zmykam na uczenię, musze oddać poprawione prace promotorce i do taty do szpitala. Mam nadzieję, że albo się nie zasapie zanim wejdę na 7 piętro, albo ktos wsiądzie do windy ze mną, bo sama się booojjjjęęę.....

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:22   #3643
acelinka
Zakorzenienie

a ja powoli musze się zbierać do pracy
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:28   #3644
lausanne
Wtajemniczenie

Asia ja Ci dam Twoja Ancia bez przywłaszczeń
Aga te legginsy z koronką ktore wklejałam sa teraz w promocji z 9,99 z 24,90 - ostatnie sztuki, własnie kupiła sobie dwie pary
Natka własnie pierwszy raz skorzystałam ze stronki z linkami. I raz jeszcze powtórzę - super wygodne dzięki Twojej świetnej robocie

Przestały mi sie podobac fronty do szafy, jeszcze nie kupione wprawdzie ale tak to ja ich nigdy nie wybiorę!
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:29   #3645
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Tak to jest jak chce sie byc za mONdrym
A swoja droga widzialam ostatnio babke w spacerowce z maluszkiem i dziwny to byl widok...

Poszlam. Siedze w bibliotece, wkurzam sie poniewaz tak sa ustawione komputery ze mam wrazenie ze co chwile ktos mi zaglada. Oni tu kseruja, pilnie sie ucza a ja na ploteczkach na forum . Poza tym nie mam nerwow do tej klawiatury wiec wybaczcie brak pl znakow
myślę, że znalazłyby się mOndrzejsze od Ciebie

no tak wszyscy się uczą a Ty leserujesz

Cytat:
powiem Wam,że z tym wyborem imienia to dla mnie jest masakra! To co mi sie podoba to nie podoba się mężowi i na odwrót... mama mi powiedziała,że jak się urodzi i na niego spojrzę to będę wiedziała, ale ja sie obawiam,że skończy się tak, że będzie przez 2 tyg bezimienne dziecko i będziemy do niego mówić 'chłopczyku"
wybacz ale mnie to okropnie rozśmieszyło
a tak poważnie to jeszcze sporo czasu zostało i na pewno znajdzie się jakieś imię, które będzie Wam obojgu pasować

Caltea zdrówka dla córeczki

Agnieszka szacuneczek padłam

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:33   #3646
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Jeszcze sporo czasu ...
Usiadzcie sobie z ksiega imion i albo cos razem wybierzecie, albo ktos bedzie musial isc na ustepstwo
To jest bardzo dobry pomysł - tak robiliśmy przy pierwszym synku, teraz to ja siadłam i przejrzałam chłopięce imiona, wybrałam kilka typów, z czego mężowi podobają się 2 i będziemy się zastanawiać

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
"-Chłopczyku chodź do mamusi, -Co chcesz chłopczyku?" Spokojnie, macie jeszcze duuużo czasu, wakacje to czas dobrych pomysłów
Tak mały to jeszcze nie pójdzie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
bianeczka-rzczywiście jest powód do chwalenia się, mąż pokazał klasę jak nic ! Brawo [ ]
: cojest:

Grześ usnął, więc i ja mogę poodpoczywać

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:43   #3647
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Tak mały to jeszcze nie pójdzie
Też fakt Ja znając życie będę gadała głupoty do dziecka, o ile w ogóle będę do niego cokolwiek gadać, bo nigdy nie miałam styczności z takim maleństwem, ogółem to panicznie się boję małych dzieci.. Kiedyś się prawie rozryczałam jak mi dali dziecko do trzymania na rękach, bo się bałam że je upuszczę i mówiłam żeby je ode mnie zabrali, a nikt nie chciał

W kwestii imion, u mnie poszło dość szybko, dla dziewczynki mamy z tż wybrane Nicola, dla chłopczyka Maksymilian. Ale planujemy mieć dwie córeczki, o imionach Nicola i Laura, zobaczymy czy życie nam na to w przyszłości pozwoli
Stary 2011-05-17, 12:45   #3648
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:

Aga kocham Cię, wiesz?
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:46   #3649
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Też fakt Ja znając życie będę gadała głupoty do dziecka, o ile w ogóle będę do niego cokolwiek gadać, bo nigdy nie miałam styczności z takim maleństwem, ogółem to panicznie się boję małych dzieci.. Kiedyś się prawie rozryczałam jak mi dali dziecko do trzymania na rękach, bo się bałam że je upuszczę i mówiłam żeby je ode mnie zabrali, a nikt nie chciał
Też miałam obawy, bo przed pierwszym dzieckiem, nie miałam styczności z innymi, ale bez problemu się odnalazłam od pierwszych godzin po porodzie

Stary 2011-05-17, 12:48   #3650
tusia872
Zadomowienie

Cytat:

W kwestii imion, u mnie poszło dość szybko, dla dziewczynki mamy z tż wybrane Nicola, dla chłopczyka Maksymilian. Ale planujemy mieć dwie córeczki, o imionach Nicola i Laura, zobaczymy czy życie nam na to w przyszłości pozwoli
ja tez nie miałam stycznosci takimi maluchani jakos tak zawsze daleko byle mi ich na rece nie dali
ale mysle ze jak juz nasze mlenstwa pojawia sie na świecie to i w nas pojawi sie instynkt i bedziemy wiedziały co i jak zeby maluszkowi nic sie nie stało jak go trzymac kapac i tak dalej

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:55   #3651
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Aga te legginsy z koronką ktore wklejałam sa teraz w promocji z 9,99 z 24,90 - ostatnie sztuki, własnie kupiła sobie dwie pary
Które które????

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
powiem ci ze jak byliśmy oglądać wózki to te ciemne i np z jakimiś małymi elementami w innym kolorze wygladały super ładniej niz niektóre kolorowe
u mni eczerwony bo ja ten kolor uwielbiam w duzym pokoju tez jak robilismy remoncik zazyczyłam sobie jedna sciane w tym kolorze a taka mała mania
Ja też uwielbiam czerrrrwień

Cytat:
Witajcie

Brak słów po prostu.....
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:55   #3652
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Kochana - dużo zdrówka dla córeczki i uważaj zebyś czegoś nie zalapała, herbata z cytryną i sok malinowy od razu

Lullaby - jak to dobrze słyszeć, ze wreszcie lepiej ze snem
Magialena - ja też mam teraz do lipca egzaminy, ale damy radę. Kto jak nie my?

Zaraz zmykam na uczenię, musze oddać poprawione prace promotorce i do taty do szpitala. Mam nadzieję, że albo się nie zasapie zanim wejdę na 7 piętro, albo ktos wsiądzie do windy ze mną, bo sama się booojjjjęęę.....
Witaj Agulekzapomnialam dopisac-jestes wielka..

Edytowane przez lullaby_ml
Czas edycji: 2011-05-17 o 12:57
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 13:00   #3653
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Też miałam obawy, bo przed pierwszym dzieckiem, nie miałam styczności z innymi, ale bez problemu się odnalazłam od pierwszych godzin po porodzie
Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
ja tez nie miałam stycznosci takimi maluchani jakos tak zawsze daleko byle mi ich na rece nie dali
ale mysle ze jak juz nasze mlenstwa pojawia sie na świecie to i w nas pojawi sie instynkt i bedziemy wiedziały co i jak zeby maluszkowi nic sie nie stało jak go trzymac kapac i tak dalej
Mam nadzieję że tak będzie, bo ja jestem jakaś anty towarzyska i anty dziecięca, nie umiem rozmawiać z młodszymi ode mnie dziećmi, nawet jeśli są to kuzyni.. Ale trzeba być dobrej myśli
Stary 2011-05-17, 13:01   #3654
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Nie, ogranicza mnie praca
Aa faktycznie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Natka własnie pierwszy raz skorzystałam ze stronki z linkami. I raz jeszcze powtórzę - super wygodne dzięki Twojej świetnej robocie

Przestały mi sie podobac fronty do szafy, jeszcze nie kupione wprawdzie ale tak to ja ich nigdy nie wybiorę!
za jakiś czas trzeba ją uzupełnić

Musisz wybrać jedne i przestać oglądać inne - u mnie działa

Co do opieki nad maluchem to też się tego obawiam, ale mamcia mi pomoże mam nadzieję
Jedyne czego bym nie chciała żeby mi się zrobiło tak że do swojego dziecka będę mówić "plosie", "a cio to sie śtało" itp. Znam przypadek, ze chłopaczek mówił "j" zamiast "r" i pół rodziny mówiło do niego tak jak on Na szczęście już mówi normalnie "r"

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-17, 13:01   #3655
angela006
Przyczajenie

Witam Was wszystkie próbuje nadrobić od niedzieli posty ale to po prostu chyba nie wykonalne jest tyle produkujecie, a co chce coś napisać to woła mnie szef masakra jakaś i nic nie zapowiada żeby miało być w najbliższym czasie lepiej, koleżanka poszła na zwolnienie ( rodzi w czerwcu) więc zostałam na posterunku sama z podwójną robotą, mam nadzieję że jakoś podołam w dodatku coś mnie zaczyna brać kaszel i temperatura mam nadzieję że mnie nie dobije
Gratuluje wszystkim mamusiom które już znają płeć dzieciątka i zazdroszczę też tym które czują już ruchy ja 18 tydzień i dalej nic aż zaczynam się obawiać czy wszystko w porządku z dzidzią jest
chyba pora wracać do pracy jeszcze 2,5 godziny może nie padnę
angela006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 13:01   #3656
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Wczoraj rozmawiałam z mężem i mu powiedziałam, że się zastanawiam nad znieczuleniem podczas porodu. mama mówi żeby nie brać ale jak widzę, jak się dziewczyny męczą to po co to! tO tak jak z dentystą. Niby wytrzymam, ale jak mam znieczulenie to się tak nie stresuje. Mój tż to wrażliwy na takie bolące sprawy i mówi żebym brała znieczulenie Ciekawi mnie tylko, czy trzeba za nie płacić, bo mam wrazenie, że na RPL wyczytałam że jest bezpłatne. Zapytam teraz lekarza na wizycie. A ci wy o tym myślicie?
W Lublinie nie ma możliwości znieczulenia do porodu naturalnego, nawet za kasę

Stary 2011-05-17, 13:04   #3657
Antiopa7
Raczkowanie

ja pytanie do dziewczyn ze slaska mam - zdecydowałyscie sie juz gdzie bedziecie rodzic ?
Antiopa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 13:08   #3658
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Co do opieki nad maluchem to też się tego obawiam, ale mamcia mi pomoże mam nadzieję
Jedyne czego bym nie chciała żeby mi się zrobiło tak że do swojego dziecka będę mówić "plosie", "a cio to sie śtało" itp. Znam przypadek, ze chłopaczek mówił "j" zamiast "r" i pół rodziny mówiło do niego tak jak on Na szczęście już mówi normalnie "r"

Ja na dzień dzisiejszy się nie boję, każda jakoś da rade, mamę też mam pod ręką i w miarę cierpliwego TŻ

Natka mnie do tej pory ludzie "pomawiają" czasem jest to śmieszne, czasem nie, ale najbardziej mnie denerwuje jak dzieci mnie poprawiają albo się ze mnie śmieją no cóż wada już mi została i "francuskie r"

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 13:09   #3659
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antiopa7 Pokaż wiadomość
ja pytanie do dziewczyn ze slaska mam - zdecydowałyscie sie juz gdzie bedziecie rodzic ?
Jak będzie wszystko ok to Wodzisław, a jakby coś nie tak pod koniec wyskoczyło, to tam gdzie pracuje mój ginek czyli Rybnik
Opinii na necie nie czytam bo przeczytałam raz i doszłam do wniosku, że najlepiej rodzić w domu

Małgosia mi akurat "francuskie r" się podoba moja kuzynka tak mówi
Mój tż powiedział, że on dotknie małego dopiero jak ten będzie w miarę stabilny bo tak to on nie chce mu krzywdy zrobić

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-05-17 o 13:12
Stary 2011-05-17, 13:10   #3660
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Antiopa7 Pokaż wiadomość
no własnie nie znajoma w czerwcu bedzie rodzic u nas w miejscowym szpitalu i pogadam z nia jakie odczucia ma do tego szpitała bo opinie sa różne jedni narzekaja inni chwala i wtedy zdecyduje

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości