![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piłka nożna
Ja tez 3mam kcuiki za nasza reprezentacje
![]() Bardzo zaluje, ze nie moge obejrzec meczu, ale i tak mam nadzieje ze 3 pkt.beda nasze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
A tak mi się jeszcze przypomniało - słyszałyście o tym, że Liga Miastrzów będzie nadawana w...TVN Turbo?
![]()
![]() |
#153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a skąd masz takie wieści? Liga Mistrzów ma być w TVP, mówili o tym kilka dni temu jak prezentowali nową jesienną ramówkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj czytałam w "Dzienniku"... to już sama nie wiem
![]() ps. Nie wiecie co się dzieje z założycielką wątku? Justin już prawie od miesiąca na Wizażu nie widać...
![]() |
#155 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie, ze w TVP tez powinni transmitowac przynajmniej wybrane mecze CL.
Tak, jak bylo ostatnio, kiedy Polsat Sport mial prawa do pokazywania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
No to oby, oby
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Pffffffffffffffffffffffff ffffffffff.......
![]() ![]() ![]() Nie wypiliśmy Finlandii ![]() Oglądałam tylko do 60 minuty, potem przełączyłam na Eltona i "Szkło kontaktowe". I dobrze zrobiłam jak widać. Nam to już nawet Jose Mourinho nie pomoże ![]()
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Ale po 60 min było ciekawie, te bramki
![]() Ciekawe jak będzie z Serbią, może Leo nie stracił jeszcze nadzieji, że z naszą reprezentacją da się coś zrobić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Widziałam własnie później te bramki....Już lepszy ten Elton, który "barabani"
![]()
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
Niestety chyba nic sie nie da z ta reprezentacja zrobic
![]() Potrzebna jest praca od podstaw, a przede wszystkim zmiany w pzpn... Sam trener cudu nie zdziala, niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Ja nie wiem co musi sie stac,zeby Polska reprezentacja zaczea grac dobrze.
Naprawde nie rozumiem tego. Dziewczyny nie macie wrazenia,ze analogiczna sytuacja jest w siatkowce? Bo czy (chodzi mi o te porazki z Serbia)taki np Bojan Janic (19 lat)jest lepszy od Wlazlego,czy Igor Stamenkovic jest lepszy niz Swiderskiego i tak mozna wymieniac?.Juz nie mowie o Milijkoviciu,czy Vujeviciu bo to sa kosmici nie z tej ziemi Tak mi sie wydaje,ze nie nie sa,tylko oni mysla przy siatce. Nie wiem dziewczyny czy ogladalyscie mecze z Serbia,zobaczcie co z nami robili obijali nam lapy,mijali blok,wbijali gwozdzie. Co sie takiego dzieje,ze oni caly czas pomimo,ze czesc zawodnikow zakonczy kariere po MS w Japonii maja swietnych Siatkarzy,pilkarzy,koszyk arzy. A teraz Pilka to co pokazali Polacy dzisiejszym wieczorem to byla zenada. Slamazarnie poruszali sie na boisku,Finowie rozpykali ich na cacy wygladalo to tak,ze to my gramy na wyjezdzie,naprawde cos okropnego.Ja nie wiem moze ( i tu morze male dziewzynki juz spia)powiem,ze zjechali na recznym naprawde moze przydaloby sie chlopakom ostre rzniecie . Nie wiem co bedzie w Srode z Serbami chyba nie zapowiada sie najlepiej tymbardziej,ze do skladu powroci Mateja Kezman. Dziekuje za uwage dobranoc
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Ja się na siatkówce właściwie nie znam, więc porównywać nie będę. Tak czy siak, w obu tych dyscyplinach sytuacja nie wygląda najlepiej...
W naszej reprezentacji brakuje mi, że tak się wyrażę, świeżości. Jak dla mnie, większość chłopaków sprawia wrażenie ociężałych i zmęczonych życiem, a przecież tacy starzy nie są... Póki co przerzucam się na tenisa i kibicuję Kubotowi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do transmitowania meczów reprezentacji - może jak jakiś TVN Fun (albo coś w tym stylu) powstanie, to te mecze wykupi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Sytuacja w reprezentacji jest tylko wierzcholkiem gory lodowej sytuacji w polskim sporcie. I niestety obrazuje dokladnie jak to wszystko wyglada: bez pomyslu, bez zaangazowania, bez infrastruktury. Ok, umiejetnosci chlopaki na pewno jakies maja (chociaz daleko im do gwiazd swiatowego formatu), czego niestety po grze ani po wynikach nie widac (nie pisze teraz o dzisiajszym meczu, bo go nie widzialam, wiec nie chce oceniac).
Przykre jest to, ze polski rzad nie robi NIC w kierunku zmiany. Polskie kluby ledwo wiaza koniec z koncem, nawet te w najwyzszej klasie rozgrywkowej. O stadionach juz nie wspomne... Wiec na czym ten sport ma sie rozwijac ![]() A co do tvn, to mam nadzieje, ze te dekodery uruchomia jak najpozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
No i nasi znowu przegrali.. Jak tak dalej pójdzie to do Mistrzostw Europy sie nie dostaniemy
![]() ![]()
![]() |
#169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Biorac pod uwage, ze we wstepnych planach, stadion mial zostac OTWARTY w 2006 roku to idzie im naprawde niezle, hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
To co wczoraj widzialam to woła o pomste do nieba....
![]() ![]() Żaden, nawet najlepszy na świecie trener nic tu nie pomoże... trzeba wymienić całą kadre, wyrzucić tych starych dziadów typu Bąk, Krzynówek, Dudek i innych trzydziestolatków... Im się już nie chce grać, tak naprawde w d...e mają mecze reprezentacji, zarabiają ogromne pieniądze w zachodnich klubach i jest im wszystko jedno czy ktoś ich dostrzeże czy nie. Trzeba odmłodzić całą kadrę, wpuścić takich jak Błaszczykowski, Gancarzyk, Wasilewski... chłopaków, którzy będą glebę gryżć byle wygrać... Młodych i głodnych sukcesów.... Ale jestem wściekła..... ![]() P.S. Elton był po tysiąckroć lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz racje mimo że oglądałam mecz przez kilka minut uważam że oni juz do niczego się nie nadają
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to cały czas powtarzam że kadra Polska się nie dostanie na ME nierozumiem po co się pchają na takie imprezy skoro nie umieją grać ![]()
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Więcej takich piłkarzy jak Jeleń!
Młodych, świeżych, takim, którym po prostu się chce. Czasem mam wrażenie, że niektórym z nich już się po prosu w głowach poprzewracało. Są znani, zarabiają kupę kasy i wszystko olewają ![]() I na poprawę humoru, apel Krzynówka ![]() "Nie skreślajcie nas. Staraliśmy się, jak mogliśmy, ale nie wyszło. Próbowaliśmy realizować taktykę nakreśloną przez trenera, ale nie było z tym najlepiej. Musimy szybko poprawić naszą grę i już z Serbią zaprezentować się dużo lepiej. Myślę, że stać nas na to" Stać Was ale "Finlandię" ![]() ![]()
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
kurczę z jednej strony zła jestem że przegrali
![]() ![]() ![]() ja bym dała duecik Jeleń-Smolarek jako atak ![]() ![]() swoją drogą czyw tym naszym kraju to już nic dobrego nie ma ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mecz - właściwie już o wszystko.
![]() http://sport.gazeta.pl/pilka/7,65046,3599919.html - nasz skład. http://sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3598806.html - i coś na poprawe humoru ![]() ![]()
![]() |
#177 |
BAN stały
|
A na którym ten mecz??
EDIT: Już wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
BAN stały
|
Juz wiem......
![]() Dzieki ![]() EDIT: 3 tysiace na stadionie.... Zasłużyli sobie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj zaczyna sie Liga Mistrzow, wiec podbijam temat
![]() http://sport.gazeta.pl/sport/1,65025...tml?as=1&ias=3 Na kogo stawiacie w tym sezonie? Ja licze, ze moj wieloletni faworyt zagra lepiej niz w poprzednim sezonie i wejdzie przynajmniej do najlepszej 16 (i oby dalej) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.