|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
Cytat:
Cytat:
No to jej powiedz, to co nam napisałaś... " spotkanie będzie wg schematu: posiłek, seks, posiłek, sen, prysznic posiłek, seks, posiłek, sen, prysznic i tak w kółko" Myslisz, że uwierzy? To jakieś szkolenie menadżerów chórów? ![]() no i ![]() co...? "zjadłoby" się coś, co? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie pytamy, bo wiemy... od bzykania w konfiguracji z ograniczonym kontaktem wzrokowym ![]() A młodzież jest przyzwyczajona do tego, że odpala neta i ma wszystko, jak na dłoni - gotowce - więc wymóżdżenie czegoś nowego wydaje się być marnowaniem czasu... Acha... a o tym rodzielaniu kuzynow na tych na literę "b" - to pierwszy raz słyszę... No i oczywiście - jak najbardziej kapcie i papcie (te drugie, to dla mniejszych dzieci )Acha... a może być gumka do gumkowania?
|
|
|
#2582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No jak to jak ?? Przewróciłam się w łazience, uderzyłam za mocno w kolana i zrobiło mi się niedobrze to musiałam sobie poklęczeć i powyć z bólu w pięść... U mnie by przeszło bo już podobne akcje widzieli. Ostatnio jak leżałam zwinięta w kłębek na środku kuchni i płakałam bo upuściłam sobie dębową ławę na stopy. Nie ma u nas osoby która choć raz tego nie zrobiła więc wiedzą jaki to ból. Coś się w moim życiu ruszyło ale na razie nic nie powiem żeby nie zapeszyć.. trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#2583 |
|
Wtajemniczenie
|
hej babiny
![]() widzę,że tematy jak zawsze w wątku na poziomie pozycje, ujeżdżanie, poobdzierane kolana ,no,no -szalejecie ![]() nie mam czasu na pisanie,ale staram się was podczytywać,jak tylko mogę. Mam za to masę roboty i rodzinkę mojego małża na głowie i juz tym wszystkim.Wyłapałam zdjęcia Badymki - bardzo ładnie wyglądałaś ![]() buziam was wszystkie
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w szkole funkcjonowało też "zgumkować coś", więc gumka do gumkowania pewnie też
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczak- he he uwierzyli lub nie , miałam spokój ... chyba lepiej taka bajka niż powiedzieć:" mamo, miałam zarąbisty seks w hotelu, ale nie pomyśleliśmy, że wykładzina może być aż tak szorstka.... nie czułam, bo byłam tak napalona, że zabolało dopiero jak po wszystkim połozylismy się do łóżka..." chociaż moi rodzice wiedzą, że jestem zwariowana to czasami lepiej opowiedzieć im bajkę, śpią spokojniej...
Wczoraj byłam na aerobiku - 1,5 h intensywnych ćwiczeń (machanie w domu przy 8-mio minutówkach to pestka przy tym co miałam wczoraj)... będę bardziej gibka ![]() ![]() No i mówię wszystkim Dzień Dobry
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dzień dobry, polewam z okazji imienin
|
|
|
#2587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Sephi współczujemy najazdu rodziny... zgadzam się z moją od niedawna ciocią... Goście są jak ryba zostawiona na stole, po 3 dniach zaczynają śmierdzieć. A najlepsi są tacy co jak tylko wejdą to powiedzą kiedy jadą i jeszcze potrafią się sobą zająć... Cytat:
![]() Pogoda się poprawiła Idę wywiesić pościel do wietrzenia
|
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
żebyś miała codziennie boski seks z wilkołakiem ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Nie depcze krokusów
|
mww - a propos tych czynności... Czy to normalne, że po tygodniu abstynencji już jestem wyposzczona i o niczym innym nie myślę?
Aż się boję zostać z Nowym sama, ostatnio jak u mnie nocował, to miałam okres i chyba tylko to mnie powstrzymało przed konsumpcją...
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli lubisz jeść i danie wygląda smakowicie, dlaczego powstrzymujesz się? toć to grzech odmawiać sobie takich przyjemności
|
|
|
|
|
|
#2591 | ||
|
Wtajemniczenie
|
jaka wyposzczona mylimy pojecia
![]() Cytat:
Cytat:
Chcesz! i co najlepsze co chwile latasz po dokladke do puki sa w zasiegu
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2011-05-17 o 12:09 |
||
|
|
|
|
#2592 | ||
|
Wtajemniczenie
|
najlepszego
Cytat:
Cytat:
![]() dzień dobry wszystkim
|
|
|
#2593 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
i trochę chyba za szybko, co?
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2595 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
... można też mieć dwa lody
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pije z okazji twoich imienin. Cytat:
Cytat:
Kurczak dzięki za żyzcenia
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 Edytowane przez olla74 Czas edycji: 2011-05-17 o 13:44 Powód: starośc i niedowidzenie |
|||
|
|
|
|
#2598 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem tak wkur*iona że płakać mi się chce.
Wczoraj na stronie mojego pupka znalazłam info że są organizowane staże dla osób niepełnosprawnych dofinansowywane z PFRONu. Pogoniłam moją exSzefową żeby nie było że znowu zapomni. Co się okazało? Nie kwalifikuje się. Dlaczego? Bo jestem za mało niepełnosprawna, bo nie pobieram żadnych świadczeń typu zasiłek czy renta, bo jestem zarejestrowana w UP jako bezrobotny, ale nie bezrobotny - poszukujący pracy. Żeby ich k*rwa wszystkich pogięło, niech sp*erdalają. Życzę im wszystkim lekkiego stopnia niepełnosprawności i żeby musieli z tym k*rwa żyć 120 lat.
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka, to jako bezrobotny szukający pracy trzeba się rejestrować osobno? Bo nie rozumiem..
|
|
|
#2600 |
|
Nie depcze krokusów
|
Badymka - mojego brata spotyka od lat to samo... Zbyt normalny, by być niepełnosprawnym, zbyt niepełnosprawny, by być normalnym.
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
A mozna być zarejestrowanym w UP jako bezrobotny nie szukający pracy
![]() co za masakra!! |
|
|
|
|
#2602 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też tego nie rozumie jaka jest różnica między bezrobotnym szukającym pracy a tylko bezrobotnym. Tak jakbym ja do cholery nie szukała pracy.
Doszłam do wniosku że może jak obetnę sobie rękę, nogę albo chociaż ucho to moooże wtedy dostanę wyższy stopień i może wtedy komuś będzie się opłacało mnie zatrudnić bo innego wyjścia nie widzę. ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Bezrobotny – to osoba pełnoletnia, która nie pracuje, nie uczy się w systemie dziennym, nie prowadzi działalności gospodarczej, nie posiada gospodarstwa rolnego, nie posiada prawa do renty, emerytury itp. czyli nie uzyskuje żadnych dochodów, a jest gotowa do podjęcia zatrudnienia w pełnym wymiarze czasu pracy obowiązującym w danym zawodzie albo innej pracy zarobkowej. Jeżeli jest osobą niepełnosprawną – musi być zdolna i gotowa do podjęcia zatrudnienia co najmniej w połowie tego wymiaru czasu pracy i oczywiście jest zarejestrowana w Powiatowym (lub Grodzkim) Urzędzie Pracy, zgodnie z miejscem zameldowania. Poszukujący pracy – to osoba szukająca pracy – osoba niezatrudniona jak również pracująca, ale szukająca innej lub dodatkowej pracy (w myśl ustawy: zgłaszającą zamiar i gotowość podjęcia innej pracy zarobkowej lub zatrudnienia w wyższym wymiarze czasu pracy, dodatkowego albo innego zatrudnienia lub innej pracy zarobkowej). Aby uzyskać status osoby poszukującej pracy trzeba zarejestrować się w Powiatowym Urzędzie Pracy, zgodnym z miejscem zameldowania. Osoba poszukująca pracy może korzystać z pośrednictwa pracy i szkoleń oferowanych przez Urzędy Pracy oraz inne instytucje, ale nie przysługuje jej prawo do zasiłku. Albo ja jestem na prawdę idiotką albo my mamy idiotyczne prawo. Moja exSzefowa powiedział że pani w UP powiedziała jej że gdybym pobierała jakiekolwiek świadczenia od państwa, zasiłek, renta, to bym się łapała jako osoba szukająca pracy i ten staż nawet z lekką niepełnosprawnością by mi przysługiwał. A że z racji lekkiej niepełnosprawności ŻADNE świadczenia socjalne mi nie przysługują to staż mi też nie przysługuje.
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Bzdura jakaś. Naprawdę.
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Przejrzałam zapisy, i zgodnie z logicznym myśleniem i ustawami, poszukujący pracy to każdy bezrobotny, który jest zarejestrowany w urzędzie pracy i chce pracować http://pup.olesno.sisco.info/?id=328 Zgodnie z art. 2 ust. 1 pkt 22 ustawy z dnia 20 kwietnia 2004 r.o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy poszukującym pracy - oznacza to osobę, o której mowa w art. 1 ust. 3 pkt 1-3, lub cudzoziemca - członka rodziny obywatela polskiego, poszukującą zatrudnienia, innej pracy zarobkowej lub innej formy pomocy określonej w ustawie, zarejestrowaną w powiatowym urzędzie pracy. Utracić ten status można w przypadku nieodwiedzania urzędu na podpisy i tak dalej: http://pup.olesno.sisco.info/?id=447 Starosta pozbawia osobę zarejestrowaną statusu poszukującego pracy, jeśli poszukujący pracy: 1) nie utrzymuje kontaktu z powiatowym urzędem pracy co najmniej raz na 90 dni w celu potwierdzenia zainteresowania pomocą określoną w ustawie; 2) nie stawił się w powiatowym urzędzie pracy w wyznaczonym terminie, który został ustalony między poszukującym pracy a tym urzędem, i nie powiadomił w terminie 7 dni o uzasadnionej przyczynie tego niestawiennictwa; 3) nie podjął przygotowania zawodowego dorosłych albo nie podjął lub przerwał indywidualny plan działania, szkolenie, studia podyplomowe, o których mowa w art. 42a, albo uczestnictwo w programie specjalnym lub nie przystąpił do egzaminu, o którym mowa w art. 40 ust. 3a; 4) złożył wniosek o rezygnację z pomocy określonej w ustawie świadczonej przez powiatowy urząd pracy. Pozbawienie statusu poszukującego pracy następuje na okres 120 dni odpowiednio: 1) po upływie 90 dni od dnia ostatniego kontaktu z powiatowym urzędem pracy; 2) od dnia niestawiennictwa; 3) od następnego dnia po dniu zaistnienia zdarzenia, o którym mowa w ust. 4a pkt 3 i 4. 4c. W przypadku pozbawienia statusu bezrobotnego lub poszukującego pracy na wskazany okres ponowne nabycie statusu bezrobotnego lub poszukującego pracy może nastąpić w wyniku ponownej rejestracji, po upływie tego okresu, przy spełnieniu warunków zawartych w ustawie do ich nabycia. Znalazłam to w przypadkowym urzędzie, ale nie sądzę, żeby gdziekolwiek w PL miało być inaczej.
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-05-17 o 14:35 |
|
|
|
|
#2604 |
|
Wtajemniczenie
|
badymka wez zadzwon do Zusu i dowiedz sie czy masz jakies szanse na jakis dodatek w zwiazku z niepelnosprawnoscia, nastepnie do opieki spolecsznej z tego samego tytulu.
Powiedz ze cie urzadza nawet 20 zl miesiecznie bo PUP utrudnia CI zycie Paranoja jak masz na paqierach z PUPu jakie dostalas, ze poszukujesz pracy czy nie???? Eva zgadzam sie w pelnej rozciaglosci o smakach bylo nie tak dawno, a pozniej jakis korzenny ![]() ![]() Kasza karencja sie zmieniala w zaleznosci ktore to niestawiennictwo, przynajmniej w lodzkim Pierwsze na 90 dni drugie bodajze na 180 a trzecie na 270 chyba z hakiem Co fajne masz wizyte a nie mozesz na nia przyjsc a zwolnienia nie masz wystarczy sie wyrejestrowac chocby na dzien i musza Cie zarejestrowac od nowa kiedy chcesz chocby nastepnego dnia czyli rejestracja i wyrejestrowywanie do woli Nie przyjdziesz na wizyte =bacik
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2011-05-17 o 14:43 |
|
|
|
|
#2605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1) No jak nie jak tak. Co raz do nich dzwonię czy są szkolenia albo kursy. Ewentualnie z zapytaniami o zamieszczane przez nich oferty. Odpowiedz co do kursów i szkoleń jest zawsze ta sama : Na razie nie mamy funduszy, proszę śledzić aktualności na stronie. 2) Stawiam się co do dnia i co do cholernej minuty bo u nas stawiennictwo jest na czas. A jak było tak że nie mogłam się stawić to zadzwoniłam 2 dni wcześniej spytać czy mogę stawić się dzień przed terminem ponieważ w swoim wyszło tak, że nie mogę. I pojechałam dzień wcześniej. 3) Zgodnie z tym co napisałam już w pkt 1 nie było co podejmować ani przerywać. 4) Tego by jeszcze brakowało. Ponieważ mam lekki stopień niepełnosprawności żaden nawet najmniejszy zasiłek mi się w tym po✂✂✂✂✂✂✂onym państwie już nie należy.
|
|
|
|
#2606 |
|
Wtajemniczenie
|
Badymka niestety mamy idiotyczne prawo,a na temat PUP-u i ich bzdurnych przepisów mogę sama dużo powiedzieć %^&*(#@!
Weź spróbuj iść do jakies kierowniczki w urzędzie i wykłóć się, powalcz trochę, to naprawdę jest chore, żeby nic się nie dało zrobić w Twoim przypadku.
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Badymka, popieram, bierz telefon (albo weź jutro, jeśli już mają zamknięte) i omów sytuację. Może trafiłaś na kogoś mniej zorientowanego.. Albo coś kombinują..
|
|
|
|
#2608 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiscie ze chodzila, ktos napisal inaczej?
mam lenia, lenia mam
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że piszesz o tej konkretnej sytuacji
![]() Czemu masz lenia? Do roboty
|
|
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
Do roboty, to się ściąga spodnie
- jak mawia mój ojciec.Dzień dobry wszystkim zboczonym staruchom. Malla, najlepszego Badymka, szczerze współczuję sytuacji. Przeczytałam co napisałaś i po prostu Wiesz Badymka, nie chce Cię tu w błąd wprowadzać tymi informacjami, bo naprawdę nie pamiętam dokładnie wszystkiego. Jeżeli chcesz to mogę popytać koleżankę o to. Dziewczyny, a może Wy coś wiecie na temat tych "prac interwencyjnych" czy jak to się zwie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

)

podejrzanie mnie się przygladali, ale jakoś łyknęli (chyba, bo nie było dalszego wypytywania)

juz tym wszystkim.

Aż się boję zostać z Nowym sama, ostatnio jak u mnie nocował, to miałam okres i chyba tylko to mnie powstrzymało przed konsumpcją...