|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
oj dziewczęta dziewczeta ale mam
|
#632 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
A ja bym załapała doła :P Dziecko tylko wtedy,kiedy obydwoje rodziców ma umowę o pracę,żeby chociaż kobieta mogła iść na macierzyński - takie jest moje zdanie.Ale ja ogólnie jestem na etapie dzieci mnie drażnią ... a może bardziej ich rodzice "święte krowy". Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i wyrazy współczucia jeśli chodzi o wujka Rodzice powiedzieli,że dadzą mi 3 tys,a jak chcę ponad budżet to będę musiała sama dołozyć ale postaram się zmniejszyć koszty jak się da bo szkoda mi tyle kasy,nawet nie swojej :PCytat:
|
|||||
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak nie chcesz przesadzać to może być sam niebieski ![]() Przed chwilą ojciec wypalił że gdybyu było można to by zrobił dwa wesele na raz. No ✂✂✂✂A myślałam że padnę. A ja od razu nie ma takiej opcji! A on ja bym tak zrobił. No bez przesady to jedyny taki wieczó w życiu i chcę błyszczeć na swoim weselu a nie martwić się że ona lepiej wygląda niż ja no sory! I wygarnęłam ojcu że mam dosyć już tego gadania. Zrobił sobie dziecko to niech teraz się martwi i sam je utrzyma. Całe życie ma w dupe pchane i tak ma być do końca! Jak umiał sobie zrobić dziecko to niech dorośnie. A ojciec na to: no przecież poszedł na praktyki i już kombinuje. A ja do niego: on dużo mówi a mało robi. A stary: no jednak ruszyło cię trochę. Ej sory bardzo żeby nie, zawsze w domu jestem najgorsza(siostra i brat dostali samochody ja mam wspólny z ojcem), na wszytko muszę mieć sama oj w ogóle ;( (i się poryczałam no pięknie....) bo jak on wpadł to ok, ale jak bym to była ja i to w jego wieku to by mnie zabili. Oj przepraszam za mój wybuch ale nie mam się komu wygadać nie chcę przeszkadzać tżtowi bo pisze magisterkę a termin go goni
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-05-17 o 15:37 |
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
jagodziu eh synunio tatunia i mamuni
ale znajdz tego też dobre strony Ty jesteś silniejsza poradzisz sobie w wielu sytuacjach a on będzie zawsze liczył na mamusie i tatusia a oni nie będą mu pomagali wiecznie i w wieku 30 lat około będzie miał problem z wieloma rzeczami. Wtedy Ty będziesz górą. A co do wesela NIE DAJ SIĘ!! najgorsze co można wymyślić to podwójne wesele
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do brata ... praktyki? Ja też mam teraz praktyki,to przecież część nauki i zasrany obowiązek,a nie zaszczyt i normalna praca |
|
|
|
|
#637 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jak wychodziliśmy to wchodził jakiś pan, z którym ten "nasz" się witał i po rozmowie było wiadome, że też w sprawach ślubnych się z jakąś parą tam umówił Także myślę, że to standard![]() Cytat:
![]() Cytat:
a zrobiło im sie chociaż głupio jak odpowiedziałaś, że jesteś dorosła?
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
jagodzia133 pisz śmiało co Ci lezy na serduchu
|
|
|
|
#639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
praktyki to obowiązek fakt ale on na nie w ogóle nie chodzi.... nie no sory poszedł może raz na miesiąc z czego ma 3 dni w tygodniu i on sobie je sam załatwiał więc mu coś tam kasy sypią ale mało.
Dziewczyny dzięki kochane jesteście ![]() ja wiem że będę dzieki temu silniejsza ale dlaczego oni nie mogą nas traktować równo. No matko kochana! Dlaczego mam czuć się gorsza. Ja zamiast samochodu chciałam żeby mi zsponsorowali wesele i oni poszli na taki układ ale widze że źle to rozegrałam. Bo brat dostał samochód przy dziecku też mu pomogą a do tego wesele zasponsorują i znowu będę najgorsza. O już nie mówiąc że w wieku 14 lat dostał skuter za 3,5tys. który rozwalił po pijaku z ciągu 2 tyg. telefonów dostał chyba z 5 każdy rozwalił itd.
|
#641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak chcą jak najszybciej ślub brać to niech zrobią zaraz po Twoim, a nie w tym samym dniu.
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodziu a jak chcą koniecznie dwie imprezy łączyć to podrzuć im pomysł, żeby chrzest razem ze ślubem zrobili
![]() na podwójny ślub bym się nie zgodziła
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2011-05-17 o 16:00 |
|
|
|
#643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
masz rację, że walczysz o swoje. jesteśmy z Tobą, nie można tolerować takiego zachowania i traktowania Ciebie jako kogoś "mniej ważnego".
zakazy i nagrody powinny być takie same dla każdego dziecka w rodzinie. nie daj się namówić na żadne 1 podwójne wesele, bo takie coś wg mnie ma sens tylko wtedy gdy oboje rodzeństwa z narzeczonymi tego chce i są blisko ze sobą związani. |
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nio trochę się zmieszały
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
Evoonia oni tam w Dianie mają poprostu takie ceny, to nie dlatego ze zamawiasz już teraz, ten mój pierwszy typ kosztował 2800 i wcale nie mówiłam na kiedy kupuję.. JAk zadzwoniłam i przez tel pytałam się o cenę a nic nie mówiłam kiedy biorę ślub to powiedział mi że ona jet z górnej półki. U nich najdroższa kosztuje 3000zł.
Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-05-17 o 16:15 |
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak ja na poczatku pytałam o cenę samej sukni to mi powiedzieli 2600. za sama sukienkę.
|
|
|
|
#648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie dostałam maila z grupera, że moje kupony,zgodnie z prośbą, zostały anulowane. zwrot pieniędzy na konto dostanę w ciągu 2-4 dni.
|
|
|
|
#650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja była droższa bo to inny model był za 2800 i w tej cenie tez miałam welon. ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Kurcze a ja jeszcze nie dostałam:-( a chyba pierwsza wysyłałam Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-05-17 o 16:14 |
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie tak, samo bolerko kosztuje właśnie ze 300 zł i to dlatego. najważniejsze, że mam praktycznie wszystko razem w 1 miejscu i nie muszę nigdzie szukać. uszyją wszystko na moje wymiary i będzie super
![]() facet tylko mówił, że nie gwarantuje takiej samej ceny tej sukienki za przyjdę za pół roku i pewnie o to mu chodziło z tą ceną |
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny
mówiłam że kaskę wam oddadzą
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#657 |
|
Rozeznanie
|
Helołł Dziewczesta!!
ale nadrukowałyście tych stron że teraz musze dużo nadrabiać....przyjechał mój TŻ wiec same rozumiecie dlaczego sie nie udzielam ale bede sie starac Was podczytywac potrwa to do jutro bo Tż ma jeszcze jutro wolne poniewaz przyjechał chory i musze sie nim zajac...:/ dostałam prezecik od Tż sprawił mi nowego lamtopa tak sie cieszcze ze co chwile na niego zerkam i patrze czy dalej jest przynajmniej jak tzn bedzie mial wolne to nie bedziemy sie bic kto ma przy nim siedziec i jak dlugo tylko kazdy bedzie mial swoj...uciekam dziewczyny pa
|
|
#658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie już się skończyły te czasy. Już mnie nawet o dowód nie pytają. Ehhh. Strarość ![]() Cytat:
Synalek mamuni i tatunia. Przykre to wszystko bardzo. Jak mieszkałam z rodziną to u mnie było podobnie. Ja byłam wszystkiemu winna Jedyny plus tego jest taki, że jesteśmy silne i będziemy silne, bo nikt się z nami nie cackał. A moje rodzeństwo to same palcem do Cytat:
To ich reputacja.
|
|||
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
(kicia) widzisz u Ciebie chociaż myśleli, że jesteś młodsza...
Ja 5 lat temu poszłam z rok starszą siostrą odebrać do kwiaciarni wiązankę do chrztu ( moja sis była chrzestną ) i wchodzimy do kwiaciarni, babka spojrzała na mnie i mówi do mojej sis :"o widzę, że Pani dzisiaj z mamą przyszła " ... nie wiedziałam czy mam się śmiać ..czy płakać ...
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

A ja bym załapała doła :P Dziecko tylko wtedy,kiedy obydwoje rodziców ma umowę o pracę,żeby chociaż kobieta mogła iść na macierzyński - takie jest moje zdanie.
ocieplają mi blok i właśnie zdzierają azbest ze ściany zewnętrznej mojego mieszkania
jeden koleś nawet na moim balkonie siedzi
nie chcę przeszkadzać tżtowi bo pisze magisterkę a termin go goni
18.08.2010 - zaręczyny