|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
Cytat:
Dziękuję
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja tez mlode ziemniaczki ostatnio kupowalam po prawie 2euro za kilo
|
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a ja nie lubie mlodych ziemniaków (wiem wiem dziwna jestem ale cóż zrobic
) ale kupowałam dla tż w piatek to płaciłam 4zł/kg ufff właśnie napisałam prace roczną !!! jaka jestem szcześliwa, że juz mam to z glowy! |
|
|
|
#4654 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zrobię je z jajkami sadzonymi i sałatą ze śmietaną Mam w planach upiec na kolacje takie bułeczki delikatnie cytrynowe z tego bloga http://atinabc.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?3 , mam nadzieje że mi wyjdą ![]() Wklejam Wam moją sypialnię po remoncie, jeszcze duuużo jej brakuje..muszę dokupić dodatki, zasłony, pościel i inne pierdołki
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety młode ziemniaczki uwielbiam. Najlepiej z młodą kapustą i męskiem. Muszę takie obiad zarządzić, ale to jeszcze chwila.
|
|
|
#4656 |
|
Rozeznanie
|
nurek119 gratuluję
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co jestem twarda! Koleżanka naznosiła słodkości. W pokoju mam łącznie ze mną 4 osoby, wszyscy wcinają właśnie pierniczki z marmoladą, a ja.. ładnie się uśmiecham i popijam kefir. ![]() Tłuszczu zgiń!
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Senioritta śliczna sypialnia. Ja jak uprzątne moją to też zamieszcze
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękna sypialnia i pościeldziewczyny jeszcze nie ma czego gratulować, pogratulujecie jak mi ją zalicza
|
|
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4662 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za komplementy
|
#4663 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh ale u mnie dziwna pogoda, w kurtce za gorąco bez kurtki za zimno
Ja już siedzę u siostry, ona coś tam robi i nie chce żebym jej przeszkadzała, to siedzę na wizażu Po drodze kupiłam sobie bukiecik konwalii za 1,50 hehe, uwielbiam ich zapach |
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak kiedyś się doczekam przeprowadzki na własne lokum to planuję fioletową sypialnię, ale białe też mi się podobają
|
|
|
#4665 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z uczelni i humor troche lepszy, bo choc na zajeciach wszystko rozumialam.
Ijaa najgorsze, że właśnie nie mam problemu w wyrażaniu siebie wyglądem(choć oczywiście bez przesady, ale na uczelni raczej się stylem ubierania odróżniam), tak samo z zawieraniem nowych znajomości takich koleżeńskich, zagadywaniu do klientów w pracy. Chodzi o to, ze nie wierze w swoje siły "naukowe". Już od podstawówki tak było,że mimo że znałam odpowiedz nie zgosiłam się do tablicy(chyba, ze na matmie w liceum ale to klasa mnie prosiła, żeby ich do tablicy nie wyciagali). Tak samo przeglądam oferty i wydaje mi sie, że nie sprawdziłabym się w co drugiej, mimo, że na serio bardzo szybko się uczę. Mimo to wydaję mi się, że tylko się zbłaźnie na rozmowie. (choc sie przelamuje i wysylam)Zawsze chcę być we wszystkim najlepsza, co z tego, że napisze lepiej niz polowa grupy kolokwium, i tak czuje sie malo inteligentnie, że nie napisałam najlepiej. A jak napisze najlepiej, to mysle, że co z tego jak z drugiego przedmiotu wypadlam slabiej. Eh, szkoda gadać o moim dziwnym umyśle. Ale dziękuje za radę Dziewczyny długo szukałyście swojej pierwszej normalnej pracy?? ijaa za wytrwalość w niejedzeniu słodyczynurku gratuluje motywacji i na pewno będzie zaliczona. ![]() senioritta śliczna sypialnia motylku tez mam konwalie w pokoju, moje ulubione kwiatki swoją drogą. Jedne od TZ, drugie od siostry i ślicznie pachnie w pokoju(w Wawie zycza sobie od 3 zl w gore za maly bukiecik)
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
senioritta- śliczna sypialnia
![]() motylku- też mam konwalie aż 5 bukietów, bo Tż mi w lesie nazbierał![]() ja byłam u mamy, przyszłam teraz bo rehabilitantka przyszła teraz robię obiad, dzisiaj pałki z kurczaka, ziemniaki i duszona marchewka jeszcze muszę później iść do mięsnego po jakieś mięsko dla pieska w ogóle u mnie od 11 leje;/ paskudna jest ta pogoda, jak wychodziłam do mamy to nie padało i wróciłam cała mokra bo oczywiście poszłam bez parasola ![]() Tż jeszcze śpi on to ma spanie fakt faktem że idzie na nockę do pracy ale trochę przesadza
|
|
|
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o pracę, to ja pracowałam praktycznie przez całe studia i były to różne zajęcia. Ostatnia praca była na pełen etat i dość szybko ją znalazłam. Później kolejnej po zakończeniu edukacji szukałam ok. 4 miesiące. Ostatnio - również 4 miesiące. Może już tak zostanie?
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Pizza siedzi już w piekarniku - pachnie obłędnie
Trzasnęłam jeszcze budyń śmietankowy. Za jednym zamachem i jednym bałaganem ![]() Po obiedzie wybywamy na rower, spalić pizzę
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Hello kobietki
![]() Nadia normalnie ślinę mam po pas ![]() Haniula pozwolę sobie powtórzyć za dziewczynami,nawet bez makijażu i całej oprawy jesteś śliczną kobietą i na pewno będziesz wyglądać zjawiskowo. Seniorita sypialnia Kash bardzo się cieszę że dziadziuś czuje się coraz lepiej. Anastazja mam nadzieję ze ta konsultacja 1czerwca coś wyjaśni.Jesteś dzielną kobietką. Też wstawię zdjęcia mieszkania ale jak w końcu skończymy remont może w tym roku się uda .Poza tym przeziębiłam się gdzieś bo ta pogoda taka zmienna. ![]() Gotuję obiadek,pozniej ogarnę i idę do domowego spa. ![]() Aha na piątek umówiłam się na zażelowanie paznokci u stóp,dam znać jak wyszło. Poza tym przypomniałam sobie że czas najwyższy posadzić kwiaty na balkonie,w tym roku surfinie.
Zuzia 04.09.2012 g.3.20 3020g,52cm Hania 09.03.2016 g.20.45 3000g 53 cm Edytowane przez marta1986222 Czas edycji: 2011-05-17 o 14:37 |
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć wszystkim ![]() Ostatnio mam dużo na głowie i sporo się dzieje. Dzisiaj jeszcze wyszła akcja w pracy... Momentami dochodzę do wniosku, że jestem nieprzystosowana do życia. A TŻ zamiast mnie przytulić i powiedzieć, że dam sobie radę to mnie dobija w stylu "no to powiedz pani kierownik, że tego nie zrobisz i nie będziesz pracowała". |
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, starczy tej roboty
Nie ma co przesadzać. Poczytam książkę, żeby nie było "branżową" od Szefa.
|
|
#4672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do konwali to niestety musze się zgodzić, przy domach centrum były ostatnio po 4,5zł Cytat:
![]() mój tż wystarczy, ze się położy na 5 min i już śpi ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry po raz drugi
![]() Wszystko ładnie nadrobiłam. Kurcze podłamałam sie dziś trochę na zajęciach. Niestety wykładowcy kompletnie nie ułatwiają nam życia i wciąż dokładają kolejne tematy do kolokwiów. Nie wiem jak ze wszystkim dam radę, szczególnie, że w niedziele mam komunię, a w poniedziałek, wtorek i środę mam 4 zaliczenia Wszystkim się cholernie stresuje i to mnie martwi najbardziej ![]() Ja też mam troche problemy ze swoją hmmm jakby nieśmiałością. Czasami, nawet w niezbyt stresujących momentach robię się mega czerwona, nawet nie wiem czemu. Irytuje mnie strasznie ! Wiecie co? Kuźwa jeszcze chyba kupiłam złą książkę do egzaminu, a już muszę zacząć naukę i nie wiem czy u nas w księgarniach ją dostanę. Nie wspominając, że już za jedną kasa wyrzucona w błoto ! Ponadto cały czas zastanawiam się czy brać kolejne zlecenie. Oczywiście peiniądze są bardzo potrzebne, jednak teraz do konca maja każdy dzień mam zajęty. Potem w czerwcu zacznie się opracowywanie zagadnień na obronę i ich nauka. A do 15 każdego miesiąca mam czas, żeby się wyrobić. Z jednej strony chciałabym bardzo dobrze wypaść na obronie i jeszcze nie stresować się dodatkowo zelceniem, a z drugiem, wiem, że jak odmówie, to mogą to mylnie odebrać i już mi nie dać kolejnego
|
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama wiesz ile przed Tobą pracy, zaliczeń, obrony, stresu. Pieniądze pieniędzmi, ale nie ma sensu sobie jeszcze czegoś dokładać. Zwłaszcza, że piszesz, że nie mało tego. Chyba lepiej odmówić wcześniej i wyjaśnić z jakiego powodu, niż później stracić nie wyrabiając się terminowo, albo zarywając inną rzecz. Czas do domu.
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() dzien w pracy mi szybko zleciał, ciagle cos robiłam pozniej bylam w bdg na szkoleniu bhp i reszte dokumentów uzupelnić i w domku ![]() o 16.30 ide do lekarza, ale itak watpie zeby mi coś przepisał, bo w zasadzie poza bólemm gardła nic mi wiecej nie jest ![]() Chcialam wam podziekowac, za komplementy :zawstydzony: do kosmetyczki jestem umowiona na paznokcie, i zalezy mi zeby miec ładne bo swoje naturalne mam kazdy innej długości i sama bym z tym nic ładnego nie zrobiła ![]() Ale wszystko załatwione, moge przyjśc 30min szybciej i podobno kosmetyczka się wyrobi. Marcia twoje złe samopoczucie to napewno wiosenne przesilenie, i wierze ze szybko przejdzie, a tym samym odzyskasz wiare w siebie ! ![]() Seniorita śliczna sypialnia ![]() pizza mamy Dudiny RuLeZzzz ![]() Stres mi juz chyba przeszedł fotograf mowił ze zdazymy zrobić zdjęcia na wyspie młyńskiej i tez przy maszynach rolnych No i sorry ze ja Wam tak ciagle o tym ślubie
|
|
|
|
#4677 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz u nas ziemniaki sa od 0,9e -1,7e albo jakos tak za kilo ale to takie malenstwa a tamte byly w sklepie a nie w markecie i dosc duze wiec prawie 2e sobie facet zazyczyl eh stwierdzilam ze jak mam sie wracac do tesco jeszcze to juz lepiej jak kupie w tym sklepie w zasadzie niema jak w Polsce takich ze o teraz sa mlode potem ich niebedzie chyba caly rok mozna kupic ,,swieże warzywa i owoce " tylko ceny ... roznie zalezy gdzie sie kupuje tu generalnie nie ma ( coz z wyjatkiem 2 ostatnich lat ) zimy wiec ciagle te same temperatury Cytat:
ja dla siebie mam zupke brokulowa Seniorita slicznie ja po urlopie bede miec niespodzianke bo maja nam zrobic remont w pokoju ktory wlasciwie jest sypialnia wiec wracajac pozno w nocy przezyjemy szok ( oby pozytywny ) Cytat:
Torcik fajny przypomina mi te co robi moja znajoma z pracy tutaj moze cos zobaczycie o ile niema poblokowanych Cytat:
juz o wachaniu wogole nie wspominam ... |
||||
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak potrzebowałam księzek na już to albo szukałam pdf w necie.. albo kiedyś odkryłam jakąś czytelnię online i tam za grosze miałam dostęp do książki ...może tak spróbuj ??
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

zrobię je z jajkami sadzonymi i sałatą ze śmietaną

on to ma spanie
.

Wszystkim się cholernie stresuje i to mnie martwi najbardziej