|
|
#1921 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
ehh ja nie mam dla kogo gotować, a czasem lubię coś smacznego stworzyć, dla siebie samej mi się nie chce
|
|
#1922 |
|
Raczkowanie
|
To znaczy, że miłość istnieje, nawet jeśli przez jakiś czas boli tak, że nie wyobrażamy sobie już dalszego życia.
|
|
#1923 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#1925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasem mam jednak też takie dni, że chcę krzyczęć tak jak mam w avatarze, ale to raczej z bezradności niestety.
|
|
#1926 |
|
Raczkowanie
|
heh zazdroszcze
.u mnie w znajomych tylko związki się rozlatują... nie wiem.. jakiś pechowy ten 2011 rok.
|
|
#1927 |
|
Nie depcze krokusów
|
a tam, to nic takiego póki co - żyję tym, co mam w swojej głowie, nie zważając na to, co jest w głowie drugiej osoby
podchodzę do tego ostrożnie i bez zachwytu, ale trawa jest bardziej zielona, a ptaszki śpiewają głośniej...
|
|
#1928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie mam numeru... najbardziej za nim tesknie jak mi sie cos nie udaje...chce sie wtedy porozmawiac i uslyszec od niego z ebedzie dobrze..ze jest sens ;(
|
|
|
|
|
#1929 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Wyjdziesz zwycięsko!
|
|
|
#1930 |
|
Raczkowanie
|
Watpie ze zwyciesko, nie obronie sie w lipcu wieć we wrzesniu i na nic moje plany o dziennych studiach.
Jest mi zle... pierwszy raz placze odkąd sie rozstalismy |
|
|
|
#1931 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was kobiety serdecznie
nadrabiam zaległości po kilkudniowej nieobecności na forum.. spędziłam niesamowity weekend w Warszawie, podczas którego nawet zapomniałam, że eks istnieje na tej Ziemi ![]() i coraz bardziej kusi mnie, aby po obronie wrócić znów do stolicy.. muszę to jeszcze przemyśleć, ale ciągnie mnie, oj ciągnie..
|
#1932 |
|
Nie depcze krokusów
|
Duszku, a czemu nie obronisz się w lipcu?
|
|
#1933 |
|
Raczkowanie
|
Bo mi teraz babka powiedizała , że zródła sa za mało etnograficzne a cala bibliografie dałam jej w lutym albo styczniu.
I musze przerobic temat i inaczej te prace napisac... Za tydzien mam sesje juz zaliczenia i tak do czerwca i w czerwcu egzamin praktyczny... i nie wyrobie sie....
|
|
|
|
#1934 |
|
Nie depcze krokusów
|
Duszku - bardzo musisz zmieniać pracę?
|
|
#1935 |
|
Rozeznanie
|
eks pewnie dzisiaj dostał paczkę (ewentualnie jutro) jak myslicie co zrobi?
a) nic nie zrobi, zero reakcji (to wydaje mi się najbardziej prawdopodobne) b) przyśle moje rzeczy pocztą c) skontaktuje się ze mną d) przyśle jakiegos kolegę z moimi rzeczami d) zrobi coś co napewno nie wpadnie mi do głowy |
|
|
|
#1936 |
|
Nie depcze krokusów
|
pika87 - nie myśl o tym, szkoda marnować czas, będzie co będzie
|
|
#1937 |
|
Rozeznanie
|
jakoś strasznie o tym nie myślę, właściwie to jedyne nad czym sie zastanawiam to fakt, czy zrozumie aluzję do tego ze ja też chcę odzyskać swoje rzeczy. w innym przypadku będę musiałą się z nim skontaktować a tego nie chce
|
|
|
|
#1938 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Nie depcze krokusów
|
pika87 - może ustal jakiś termin, np. 2 tygodnie na reakcję
Duszku
|
|
#1940 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1941 | |
|
Rozeznanie
|
właśnie nad tym się zastanawiałam. nie wiem jak długi powinien być to okres czasu. ale chyba 2 tygodnie powinny wystarczyć
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
a teraz pisze pracę magisterską i idzie mi jak krew z nosa. nie mam motywacji, ani weny twórczej także wrzesień mnie czeka. 3mam kciuki za ciebie
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Raczkowanie
|
już prawie po maturach,w piątek egzamin na prawko.wszystko to takie dziwne.matury poszły mi bardzo dobrze,ale mimo to cały czas płaczę.nie umiem inaczej.brakuje mi go.myślałam że wszystko minie z czasem,a jest odwrotnie.Z każdym dniem jest coraz gorzej,nie mam już siły
![]() ![]()
|
#1943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam identycznie.. u mnie też zamiast lepiej to jest coraz gorzej...strasznie się czuje jak ktokolwiek wypowie jego imię..albo zobacze jego zdjęcie...
|
|
|
#1944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Magisterka to juz w ogole wiecej pracy, a tak szczerze to nie rozumeim sensu rozdzielania na lic i mgr powinny byc jednolite...No ale nasz system edukacyjny pozostawia wiele do zyczenia..Ja 3mam za Ciebie bo tobie pewnie sie uda!!! Ze mna gorzej ale dziekuj, nie lubie porażek bardzo i dlatego tak przezywam...za ambitna moze jestem w swojej karierze nie zdałam egz moze dwa razy a przezywalam jak nie wiem co... |
|
|
|
|
#1945 |
|
Zadomowienie
|
tak sobie was podczytuję
![]() póki co nie mam nawet sił się uzewnętrzniać... wszystko jest takie szare :| zdecydowałam że jutro się z nim nie spotykam, ale mam jeszcze jakąś godzinę żeby zmienić zdanie (bo jak jadę to muszę umyć dziś włosy i ogarnąć się ).. poza tym nie wiem czy mam mu napisać czy olać to skoro on tak się nie dopytuje o której jutro będę.. i nie wiem czy jak będzie dzwonił jutro, pisał to odpowiadać i nie wiem czy w ogóle będzie dzwonił... - jak zwykle MILION myśli :/
|
|
|
|
#1946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tyle że zamiast 'sił' wstawiłabym tam 'potrzeby'. Dzięki wam dziewczyny za wsparcie, zwłaszcza na początku - dużo mi to dało! Podczytywać was będę nadal, jak mnie coś szczególnie zainteresuje to odpowiem, ale o swoich uczuciach, żalach i smutkach już raczej opowiadać nie będę. Bo nie ma o czym
|
|
#1947 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Raczkowanie
|
witajcie...pewnie nikt mnie jzu nie pamieta, widze ze doszly nowe osoby, czesto was podczytuje ale rzadko sie odzywam. osoatnio pisalam o wyslaniu listow do mojego eksa. przez 1,5 tyg po wyslaniu nie bylo odzewu i chyba byloby mi lepiej gdyby tak zostalo, pomyslalam wtrdy: nie jest mnei wart , dobrze bylo wyslac zeby sie o tym przekonac...ale w niedziele wiecorem dostalam smsa:" Mam nadzeije ze znajdzeisz w tym tyg czas i checi na spotkanie. z wielka ochota sie z toba zobacze i pogadam"...odpisalam tylko "ok" i od tamtej pory cisza...wiem ze jest dopiero wtorek....bylo juz dobrze a tu nagle taka wiadomosc, ktora nie ukrywam- dala mi jakas nadzeije....ale nei wiem czy to jakies gierki....? czy on liczy ze ja zaproponuje spotkanie? ojjj co to to nie...pewnie wie ze jest jeszcez w moim sercu i moze pisze mi takei wiaomosci zeby miec mnie ciagle w garsci....ehhh nie wiem co myslec....moze chce cos wyjasnic z listow... nie pisalam tam nic takiego, tylko moje przemyslenia odnosnie naszego zwiazku, tego dlaczego sie rozstalismy, moje przemyslenia o zyciu, opisy moich dni....
dodam ze jestesmy prawie 4 miesiace po rozstaniu....ciekawe cyz sie odezwie... |
|
|
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
eh, ile razy można to wyjaśniać...
teraz sobie ćwiczyłam i co jeden "brzuszek" powtarzałam sobie: nie jadę, nie jadę, nie jadę. i wiecie co? NIE JADĘ niech on raz poczuje się wystawiony (ja jeszcze nigdy nie zrezygnowałam z żadnego spotkania "wyjaśniającego" i to ja zawsze je inicjowałam), więc tym razem mam zamiar zrobić tak jak on miewał w zwyczaju - nie zjawię się, nie będę odbierać ani odpisywać! taka mała chęć zemsty, no ! a później... a później się zobaczy ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- mp_84 - sama jestem ciekawa czego on może "chcieć". Ale doświadczenie moje i innych "wątkowiczek" ( ) mówi, że masz się za bardzo nie cieszyć i nie rozbudzać nadziei. Bardzo prawdopodobne, że Ci powie, że nie wie czego chce i możecie się spotykać tak o. Może będzie chciał wrócić po czym się odmyśli i będzie z Tobą pogrywał. Może mu się nudzi. Tak czy siak - UWAŻAJ
|
|
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

ale nie mam numeru... najbardziej za nim tesknie jak mi sie cos nie udaje...chce sie wtedy porozmawiac i uslyszec od niego z ebedzie dobrze..ze jest sens ;(