|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cześć
Miesiąc nie było mnie na uczelni i już zapomniałam jak się studiuje. A tu jeszcze jedne zajcia
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
czadowe
![]() http://allegro.pl/kolczyki-rock-goty...612754590.html http://allegro.pl/bransoletka-punk-r...603830115.html http://allegro.pl/naszyjnik-smierc-n...583792594.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-17 o 15:00 |
|
|
|
#783 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Po drugim badaniu miała 190 na ileś, potem 210/110 a w szpitalu ponoć spadło do 150. Takie zawracanie gitary... Pewnie jakby mierzyła sama to po jakimś czasie by się przyzwyczaiła...
|
||
|
|
|
#784 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
chcem jakąś fajną kurtkę skórzaną.. tylko bez łażenia po miliardzie sklepów i taniom.. chyba tak sie nie da..
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#785 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#786 |
|
grozi wypollizowaniem
|
winter-czy doszedł mój priw?
|
|
#787 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mój limit imprezowych outfitów już dawno został wykorzystany, nie będę wam robić fstydu ![]() Dziś np. czeka mnie lincz w barze, bo łaziłam w białej bokserce. ![]() Cytat:
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-05-17 o 16:45 |
||
|
|
|
#788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoks, u mnie szału ni ma - moje gothyckie outfity som wszystkie z ciuchów z lumpeksów albo starych rzeczy ręcznie przerabianyc, z doszywanymi dodatkami z pasmanterii itp. ![]() Cytat:
fajne som
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-17 o 16:46 |
||
|
|
|
#789 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No prawie wszystkie.W tych mroczniejszych to ja chodzę na imprezy przez cały rok, a tu trzeba czegoś imprezowego plus. ![]() Ładny. chodzi o to, że wyglądają, jakby były do rozciągniętego ucha, a nie są tzn. tunelu nie trzeba |
|
|
|
|
#792 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#793 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w zejszłym roku jak zobaczyłam poondindrzanych na tip top ludzi z festiwalu, jak to, to albo toto, tom się czuła jak szaroj myszkoj nieco, więc teraz jush cały rok szukam ciuchów i dodatków ![]() a i tak Maja wiejskie dziewczę i bezguście, jak jush coś wykombinuje i założy, to wygląda... no tak se albo dys, łoo - ja to się nawet rozebrać nie potrafię, żeby fajnie wyglądać, a co dopiero ubrać... Cytat:
Cytat:
miseczka B do D kuffa mać Cytat:
![]() nie ffidać ![]() masz ten talent, że jak wsjo razem zestawisz, to ffygląda zajedwabiście
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-17 o 17:19 |
||||
|
|
|
#794 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad. 2 Ano... W każdym razie w szpitalu siedzi i zajada validole a ciśnienie spada. Mam dziś w domu wystrój a'la Brico Depot. Na przedpokoju ławka ogrodowa (już doszła), w salonie gres zwalony na kupę a na balkonie metalowe rury do robienia dachu. Ach jak cudnie
|
|
|
|
|
#795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ona była na jakimś badaniu, zmierzyli jej, skoczyło i skierowali do szpiatala? Cytat:
No może się da, a może nie, zależy od szczęścia Cytat:
Zatrzymali ją w szpitalu?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#796 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mufilam juz ze nie znosze letnich kolekcji w sklepach
-kiedy bedom juz zimowe?
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#798 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#799 | |||||||
|
BAN stały
|
Serwus!
No i dobrze, Kruszynko, bom Cię fkrencił To Dior, F/W 2003 Cytat:
Cytat:
A czy to źle? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nope Medycyna to jakoś nazwała, "syndrom białego fartucha", czy coś w tym stylu (no ale moim skromnym zdaniem nie znaczy to raczej, że komuś z normalnej wartości ciśnienia robi się nagle mega nadciśnienie) ![]() Cytat:
![]() Ja tak mam od grzebania w curry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Siemandero Gryx
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Coś nie umiem sobie znaleźć ostatnio miejsca. Czuję się jak Obcy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#802 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#803 |
|
grozi wypollizowaniem
|
musisz cześciej bywać
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- wystawiłam 3 rzeczy na all i sie orobiłam normalnie...nie wiem czemu to wystawianiae jest jakies takie...niehumanitarne
|
|
#804 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
U lekarza była tylko po receptę.Dokładnie. Normalnego nie ma bo jeszcze zanim jej się ten syndrom zrobił zawsze miała podwyższone i brała leki. Ale jakie to nie wiem. |
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
zeziarłam pudełko lodów waniliowych z kremem karmelowym i pekanami. Lidlowe. Absolutnie boskie
I aktualnie w promocji
|
#806 |
|
Nindżopesz
|
Sodomia i gomoria, wpadł nietopesz i śpiewa
Z✂✂✂iście tylko szkoda, że muszę tego słuchać
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
a nie da się temu nietopeszu zakleić otworu, którym produkuje dźwięki?
|
#809 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#810 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
To może lepiej niech śpiewa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

Podali może dużą dawkę, bo zmierzyli ciśnienie i jest to ciśnienie bardzo wysokie, ile jest w nim chwilowego zdenerwowania, a ile prawdziwego nadciśnienia nikt nie wie, bo mama Red nie mierzy codziennie ciśnienia, by wiedzieć jakie ma to ciśnienie w normalnych warunkach
(ja w domu jak mierzyłam np w czasie ciąży miałam normalne, u lekarza o 40 większe
i przyspieszoną akcję serca 

I aktualnie w promocji