|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Przyczajenie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
dzięki dziewczyny ;d Stresuję się przed tym strasznie bo nigdy nie miałam jakiegoś zacięcia do ćwiczeń, ale najdłuższe wakacje w moim życiu - pora o siebie zadbać ;d
Okej, jestem po pierwszym fit teście. W połowie myślałam że umrę! Nigdy w życiu się tak nie zmęczyłam , ale teraz czuję się cudownie i nie mogę doczekać się jutrzejszych ćwiczeń ![]() Wyniki mam słabe, ale nie ma co się dziwić jak większość czasu spędzam siedząc, komp , tv. switch kicks - 107 power jacks - 35 power knees - 55 power jumps - 20 globe jumps - 7 suicide jumps - 5 push-up jacks - 5 low plank oblique - 37 Edytowane przez n924 Czas edycji: 2011-05-16 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Przyczajenie
|
Pierwszy dzień Insanity za mną, zrobiłam Fit Test i oto wyniki:
switch kicks - 71 power jacks - 35 power knees - 70 power jumps - 20 globe jumps - 7 suicide jumps - 10 push-up jacks - 10 low plank oblique - 40 biorąc pod uwagę, że to praktycznie pierwszy raz w życiu, kiedy faktycznie się ruszam, to jestem zadowolona. Low plank oblique to masakra, bo tak mi się pociły ręce, że ślizgałam się po podłodze ![]() Do następnego Fit Testu! |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Wtajemniczenie
|
Ja teraz zaczynam drugi tydzien
![]() I powiem Wam, ze pompki sa nadal moja zmora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, a udawało wam się od razu wytrzymać cały trening? bo ja po 25 min nie dam już rady ani ręką ani nogą ruszyć
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Przyczajenie
|
nic nigdy nie ćwiczyłam wcześniej, nawet na wf troche leserowałam ;d teraz żałuję, tłuszczyk zaczyna się odkładać.
ale dzisiaj sukces! pełne 40 min bez żadnej dodatkowej przerwy! tylko z tymi pompkami kłopot trochę był ale robiłam co mogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A uwierz mi, ze tez kiedys bylam mega leniuchem i nawet sie cieszylam, ze mialam zwolnienie z wf w szkole ![]() Gdy juz Twoje cialo sie chociaz troche przyzwyczai do ruchu, to pewnie Ci co raz latwiej ![]() PS Oj z pompkami to ja tez mam klopot ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
Ja tez mialam b slabe rece i zaczelam od damskich pompek, stwierdzilam ze to ma wiecej sensu niz zrobic 3 a potem lezec na ziemi i patrzec bezmyslnie na filmik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
Hej! Odkryłam insanity w tamte wakacje i troche sie polubliliśmy, ale nie miałam czasu, by zrobic cały program. Teraz zaczynam wszystko od początku i znowu przechodze ta mordownie, dopoki sie choc troche nie przyzwyczaje do tak intensywnego ruchu. Zastanawiam sie tylko jakich efektow moge sie spodziewac na koncu i czy w ogole wytrwam hehe
![]() ps. uzywacie specjalnego fitnesowego stanika? bo czuje, ze przy tylu podskokach moj normalny nie daje rady, a nie chcialabym narazic swoich piersi na jakies niepotrzebne rozciągniecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS Tak go polubilam, ze nawet po domu w nim chodze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Raczkowanie
|
Ja tez mam sportowy stanik ale niestety zrobil sie teraz troche za duzy ;( ;( ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Raczkowanie
|
Ja mam duzo sportowych stanikow, bo cwicze prawie codziennie i non stop ida do prania. W ogole nie wyobrazam sobie cwiczyc w zwyklym biustonoszu, chyba wszystko by mi powypadalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Raczkowanie
|
Dzieki wielkie za odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny !
![]() ![]()
#1820 |
Rozeznanie
|
LoccoAngel, mi przede wszystkim tłuszczyk uciekł właśnie z nóg! Różnica jest zauważalna, sama to widzę i wszyscy dookoła też mi to powtarzają
![]() Poleciało z okolic kolan, gdzie najtrudniej pozbyć się tłuszczu. Ja skończyłam 14 dzień, więc efekty są. Zabieraj się więc do roboty ! Szczerze powiedziawszy ja jeszcze wysiadam przy pompkach, więc bary mi nie urosły. Ale jeśli się tego obawiasz, to po prostu rób połowę mniej niż oni i powinno być dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Przyczajenie
|
również liczę na efekty na nogach ;d jak już ktoś wcześniej pisał, na tą część od środka ud ;d
stwierdzam iż ćwiczenia uzależniają! resztę dnia czuję że się marnuję, mam ochotę robić coś jeszcze! Jakie ćwiczenia polecacie jako dodatek do Insanity? |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Raczkowanie
|
Ja w takich sytuacjach biegałam albo wychodziłam jeszcze na rower. Oczywiście wtedy już tak tylko rekreacyjnie, żeby się nie wykończyć za bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja nie cwicze insanity wedlug programu bo nie mam takiej mozliwosci, ale tylko 4 razy w tygodniu program z 1 albo drugiego miesiaca robie plus inne cwiczenia z turbo fire i brazil butt lift tak aby wyszlo 90min 4x/tyg. Dzisaij zrobilam max interwal plyo. 16 pompek x6 ![]()
![]() |
#1824 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, mam problem. Dostałam dzisiaj okres i potwornie boli mnie brzuch nawet po ketonalu ( jak zawsze ) . I nie wiem co zrobić z ćwiczeniami ? Próbowac mimo to ? czy przełożyć je? nie wiem jak to rozwiązać...
#1825 |
Raczkowanie
|
Ja w takich sytuacjach czasami sobie przesuwałam dzień przerwy. W dzień kiedy potrzebowałam, albo po prostu fizycznie nie mogłam robiłam sobie tego niedzielnego Offa i robiłam treningi dalej, nie robiąc już kolejnego dnia wolnego w tygodniu...
No chyba, że przez kilka dni będzie bardzo źle, to moim zdaniem po prostu sobie odpocznij, a nie zmuszaj się na siłę, bo to Cię tylko zniechęci, a trening i tak wyjdzie słabo... I trzymaj się tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Od prawie 5 miesięcy jestem na lekkiej diecie. Schudłam jakieś 5kg wiem, że to nie powala ale jak mówię nie odchudzałam się jakoś ostro, teraz jednak idzie lato i chciałabym pozbyć się jeszcze paru kilo, stosuję dietę, niestety waga nie spada w dół, wiem że to czas kiedy powinnam wprowadzic więcej ćwiczeń. Przeglądałam fitnessowe forum i insanity wydaje się być czyms dla mnie. Niedługo zaczynam ![]()
166cm 63.5 - 62 - 60 - 58 - 56 - 54 Edytowane przez always naughty Czas edycji: 2011-05-22 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Przyczajenie
|
tydzien za mną i czuje się wyśmienicie!:d
#1828 |
Rozeznanie
|
Ja zaczynam jutro.
![]() Prawopodobnie będę musiała przerwać bo w lipcu wyjeżdżam na wakacje, żałuję że nie odkryłam tego trochę wcześniej! Ale i tak warto wykonać chociaż pół programu, źle na tym nie wyjdę ![]() ![]()
#1829 |
Raczkowanie
|
Mi zostal ostatni tydzien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Przyczajenie
|
madzianna pewnie będzie Ci tego brakować ;d ja już też się zastanawiam co robić po !
rozważam opcję codziennego biegania na dłuższe dystansy, ale to już nie będzie to samo ...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.