Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 12:59   #4501
sjoanna
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
nie no wchodzę dzisiaj na wizaz, a tu takie dobre wiadomości

i ja mam dobre wiadomości TŻ zdał egzamin i już ma spokój, bardzo dobrze mu poszło

dziękuję wszystkim Wam za kciuki
No i ciagle sie przekonujemy ze dzialaja!
Brawo za zdany egzamin dla TZ

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 14:40   #4502
Martoolka87
Zakorzenienie

Czeeeść

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
resztę odpiszę jutro z cytowaniem, bo dziś już padam.
ps rano dostałam bilet do kina, kurier przyniósł, którego na dzień dobry teściowa zapytała "pan od gazu czy od prądu" a ten miał minę mniej więcej taką

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
jak dobrze mieć bratnia dusze Tez dlugi czas chodzilam w soczewkach i mysle ze wlasnie przez to mi tak sie wzrok pogorszyl. Teraz mam na razie okulary i regeneruje wzrok

No a teraz do sedna sprawy
Jejciu suuuuper Poryczałam się oczywiście
Gratulacje

A co do soczewek, to różnie bywa - mojej cioci przestał się pogarszać wzrok od czasu gdy nosi soczewki. Wydaje mi się, że to jednak wina komputera, a antyrefleks w okularach chroni jednak oczy jak się za długo przed monitorem siedzi

Cytat:
Martoolka jakaś masakra z tym kredytem co za ludzie w banku pracują a Wy spółdzielcze mieszkanie kupujecie tak?

i ja mam dobre wiadomości TŻ zdał egzamin i już ma spokój, bardzo dobrze mu poszło
Gratulacje dla TŻta

A mieszkanie własnościowe jest

No i wreszcie to my jesteśmy jego właścicielami, bo podpisaliśmy dziś akt notarialny
Jutro jeszcze tylko kilka papierkowych spraw w sądzie i banku i możemy odpoczywać do przeprowadzki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 14:44   #4503
mmmmmm
Zakorzenienie

Hej
Zaglądam czasem ale nie wyrabiam z odpisywaniem
Chyba niedługo wątek się skończy?

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ja się czuję ok Trochę tylko czasami pobolewa mnie brzuch i krzyże. Przyzwyczajam się do rosnącego brzuszka
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
ja super, coraz "ciężej"
To super, ciekawe kiedy na resztę przyjdzie pora...
Niedługo będzie w brzuchu lżej ale na rękach cieżej

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Hello.
Uwaga będę na początku marudzić
Trzymajcie dzisiaj laseczki za nas kciuki na wizycie u gina, bo coś sie niedobrego dzieje od soboty i już od zmysłów odchodzę mam nadzieję że okaże się, że to nic poważnego i będę się śmiała z moich obaw, ale jak na razie do śmiechu mi nie jest Tż dzisiaj rano jechał w delegację i mu godzinę od 5 ryczałam nad uchem że się martwię o dzidzie a on uparcie twierdzi że będzie ok, więc trochę mnie uspokoił, ale tylko trochę
Oszaleję do 15.30
Magolina

Cytat:
Dzieki dziewczyny za kciuki
Niestety jutro znów do szpitala z dzidzią wszystko ok, prawidłowo sie rozwija, ale ciąża nie jest za dobrze przytwierdzona do macicy i profilaktycznie do szpitala mnie gin kładzie na badania i kroplówki
Tż dzisiaj wraca, trzymajcie dalej kciuki.
Jak będę miała laptopa w szpitalu to się odezwę.
Buziaki
Nie martw się tylko, ważne, że będziesz pod dobrą opieką Trzymaj się i odpoczywaj

Cytat:
Zrobilam wczoraj test ciazowy. Wyszly dwie kreseczki. Ta druga taka bladziutka ale jest. Dzisiaj powtorze jeszcze raz. Nie dawaly mi spokoju objawy ktorych nie mialam nigdy podczas zwyklego cyklu no i chyba bedziemy mieli z TZ nowego lokatora Tz strasznie sie ucieszyl. Az nie dowierzal. Teraz jest na delegacji ale juz chce strasznie byc w domu i chce tak ulozyc swoja prace zeby byc jak najwiecej w domu. Strasznie sie ciesze bo w sumie to takie nie spodziewane - pierwszy raz sobie tak odpuscilismy z TZ i odrazu bach. Jakby taka niespodzianka trafila nam sie jakies 5 miesiecy wczesniej nie powiem bylibysmy z TZ zalamani ale teraz to taka radosc. Oby wszystko sie udalo i bylo dobrze. Bo z pojsciem do lekarza jeszcze mysle z tydzien poczekam. Ale sie ciesze
Ultra Super! Gratulacje

Cytat:

o te zatoki mnie kiedyś wykończą i dopiero na piątek mam wizytę
Super, gratulacje
Ale Ty masz z tymi zatokami biedna... albo raczej one z Tobą
Stary 2011-05-17, 15:12   #4504
certina4
Wtajemniczenie

dziękuję TŻ dumny i ja też ogromnie

Martoolka to gratuluję to jest spółdzielcze własnościowe tak? nie odrębna własność?

mmmmmmm ktoś pierwszy musi się wykończyć, mam nadzieję że ja - zatoki, a nie one- mnie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 16:06   #4505
mmmmmm
Zakorzenienie

No trzymam kciuki żebyś Ty te choroby na dobre wypędziła! Inna opcja nie wchodzi w grę!

Wiecie co, w końcu jak zaczęło się robić gorąco bo juz połowa maja to zaczęłam się brać za wszystko... Mam nadzieję, że się ze wszystkim powyrabiam w miarę...
I udało mi się bardzo tanio kupić karnet open na fitness, staram się chodzić min. 3-4 razy/tydz. Nie zajmuje to dużo czasu a mam przez to jakoś więcej energii na wszystko
Stary 2011-05-17, 16:59   #4506
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Ja mam wadę genetyczną, ale faktycznie pogorszyło mi się od kompa, bo magisterkę i pracę dyplomową pisałam w soczewkach, zamiast w okularach z antyrefleksem i w efekcie poszło mi jedno oko o -0,5 a drugie o 0,75 Teraz już zakładam okulary, jak dłużej siedzę przed kompem
no i dobrze, ze zakladasz, wzrok jest bardzo wazny... wlasnie slyszalam , ze soczewki nie oprawiaja wzroku, tylko sa po to , zeby cos widziec

ultra:super moje gratulacje
Stary 2011-05-17, 17:28   #4507
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane

kochana trzymam z całych sil kciuki na pewno będzie wszystko dobrze. Główka do góry. Na pewno to Wam na lepiej wyjdzie a czas w szpitalu szybko zleci. Trzymajcie się i jak tylko będziesz coś wiedziała to pisz

no nie stety myślę jak skończę 25 lat to pójdę na operacje laserowa No a z pomalowaniem to ja nie ma tak źle trafiam cieniami kredka i tuszem w oczy

dokładnie tak! i głownie to był powód

no juz nie mogę się doczekać. Juz bym strasznie chciała koniec ale myślę do lipca - sierpnia będę musiała poczekać

jak dobrze mieć bratnia dusze Tez dlugi czas chodzilam w soczewkach i mysle ze wlasnie przez to mi tak sie wzrok pogorszyl. Teraz mam na razie okulary i regeneruje wzrok

My wlasnie zalatwialismy kredyt w tym drugimi. No i musielismy sie cholernie dlugo naczekac No ale na szczescie juz wszytsko zalatwione. No i akurat trafilismy na super promocje w tym banku a i rata tez super niska w porownaniu do innych bankow. Ogolnie jestesmy zadowoleni

Zrobilam wczoraj test ciazowy. Wyszly dwie kreseczki. Ta druga taka bladziutka ale jest. Dzisiaj powtorze jeszcze raz. Nie dawaly mi spokoju objawy ktorych nie mialam nigdy podczas zwyklego cyklu no i chyba bedziemy mieli z TZ nowego lokatora Tz strasznie sie ucieszyl. Az nie dowierzal. Teraz jest na delegacji ale juz chce strasznie byc w domu i chce tak ulozyc swoja prace zeby byc jak najwiecej w domu. Strasznie sie ciesze bo w sumie to takie nie spodziewane - pierwszy raz sobie tak odpuscilismy z TZ i odrazu bach. Jakby taka niespodzianka trafila nam sie jakies 5 miesiecy wczesniej nie powiem bylibysmy z TZ zalamani ale teraz to taka radosc. Oby wszystko sie udalo i bylo dobrze. Bo z pojsciem do lekarza jeszcze mysle z tydzien poczekam. Ale sie ciesze

Ultra, wspaniałe wieści Gratuluję

Cytat:

Certi, gratulacje dla TZta

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:

A mieszkanie własnościowe jest

No i wreszcie to my jesteśmy jego właścicielami, bo podpisaliśmy dziś akt notarialny
Jutro jeszcze tylko kilka papierkowych spraw w sądzie i banku i możemy odpoczywać do przeprowadzki
Gratulacje Nareszcie
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-17, 17:54   #4508
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

acelinka co do wagi po porodzie to jesli tyjesz glownie w brzuchu to na pewno szybko stracisz zbedne kg, ja w ciazy przytylam 16kg tydzien po porodzie bylo 6kg na plusie a w jedne jeansy wlazłam a ponad miesiac pozniej juz wrocilam do swojej wagi,
oby

certi! dla tż, super! Teraz możecie odpocząc i zająć się sobą

mmmmm, życze wytrwałosci w ćwiczeniach ja to zawsze szybko rezygnuje albo i wcale nie zaczynam

Dziewczyny, zaraz sie przewróce :P dostałam harmonogram wtorkowego konkursu tanecznego dla dzieciaczków i jedno przedszkole jest a drugiego nie ma ja nie wiem co znowu dyrektorka tego przedszkola poknociła, znając ją to mogła zpaomniec wysłać zgłoszenie, chociaż powiedziała, że wysłała
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 18:49   #4509
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość

asiulek : dla Ciebie tez duzo zdrówka i dla dzidzi
Dziękujemy
Cytat:
Hej kochane

klask i: Witaj wśród ciężarnych Gratuluję!Mój pierwszy test też taki wyszedł, druga kreska ledwo widoczna, po paru dniach zrobiłam drugi i dwie wyraźne krechy pojawiły się odrazu

Cytat:
Weszłam tylko na chwilkę poczytać Was a odpisać miałam w szpitalu bo biorę od Tżta laptopa ale po tym co ultra napisałaś nie mogłam się powstrzymać ja stara baba się popłakałam normalnie, kochana gratuluję serdecznie, ściskam Cię mocno, i śle buziaki. Strasznie, strasznie się cieszę
Ehhh tak jak acelince buźka mi się śmieje i od razu jakoś tak fajniej jest

Dzieki dziewczynki za wsparcie, będę się na bieżąco odzywać co u mnie. Jesteście koffane
3maj się Kochana cieplutko! Myślami jestem z Tobą
Stary 2011-05-17, 19:17   #4510
201701300931
Konto usunięte

ultradiola, certina gratulacje

Ja dzisiaj zaszalałam i u fryzjera zrobiłam grzywkę. Ostatnio miałam 13 lat temu
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 21:45   #4511
bezaczek7
Zakorzenienie

czeeeeeeeeeeeeeeść
dzisiaj nici z cytowania, przepraszam
tak pewnie będę przekładać, aż się wątek skończy
no ale w końcu się zabrałam za sprzątańsko zaaaaaległe, prańsko i różne takie no i brakuje czasu.
ultra łał! , żeby to było TO
certi gratki dla TŻta
to idę myć stertę garów, no bo teściowa dziś do rodziców pojechała na 3 dni, to mam luz, ale i też więcej obowiązków. a do tego TŻ ma drugą zmianę, czyli na 12 musi być obiad, nie na 13-14 jak zwykle.
dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 05:09   #4512
acelinka
Zakorzenienie

hej kochane

Dana, pokaż grzywke poka poka na pewno ślicznie wyglądasz Mi się dzisiaj śniło że mama chce mnie obciąć tak inaczej dziwnie

Bezaczku, ale z Ciebie Pani Domu wzorowa jak już ogarniesz to prasowanie to przyjedź do mnie
Stary 2011-05-18, 06:07   #4513
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hej

a ja wczoraj byłam sobie pojeździć z moja mama i siostra po hurtowniach kafelek. No szok jakie teraz są piękne aż się boje tego wyboru z pośród takiej ilości

a teraz siedzę w pracy i mi się strasznie nudzi Miałam dzisiaj straszne trudności z wyczołganiem się z łózka a spać poszłam bardzo szybko o 21

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 06:22   #4514
acelinka
Zakorzenienie

ultra, przyzwyczajaj się do trudności w spaniu tzn do tego, że ciągle chce Ci się spać ale korzystaj, bo niekiedy później odwraca się to w bezsenność - uroki ciąży

U mnie zapowiada się gorrrrrący dzień .... a ja mam nogi nieogolone i musze się kulać w rajstopach, albo spodniach no trudno

Miłego dzionka
Stary 2011-05-18, 07:02   #4515
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
No trzymam kciuki żebyś Ty te choroby na dobre wypędziła! Inna opcja nie wchodzi w grę!

Wiecie co, w końcu jak zaczęło się robić gorąco bo juz połowa maja to zaczęłam się brać za wszystko... Mam nadzieję, że się ze wszystkim powyrabiam w miarę...
I udało mi się bardzo tanio kupić karnet open na fitness, staram się chodzić min. 3-4 razy/tydz. Nie zajmuje to dużo czasu a mam przez to jakoś więcej energii na wszystko
no właśnie

ale Ci fajnie, ja jakoś strasznie leniwa jestem, wprawdzie trochę staram się pedałować na moim rowerku stacjonarnym, ale i tak za bardzo mi się nie chce, a wakacje idą i wypadałoby się trochę poruszać

agawo, acelinko
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
ultradiola, certina gratulacje

Ja dzisiaj zaszalałam i u fryzjera zrobiłam grzywkę. Ostatnio miałam 13 lat temu
dziękuuję ale fajnie ja też tak miałam niedawno, że sobie zrobiłam grzywkę, którą ostatnio miałam w podstawówce i teraz jakoś sobie siebie nie wyobrażam bez ja mam fryzjera w piątek

bezaczek

słuchajcie już miałam chętną dziewczyna na moją suknię ślubną ( chciałam ją sprzedać za 1800zł ) a wczoraj dziewczyna z salonu zadzwoniła, że sprzedała się moja suknia ( 1300zł dostanę ) w sumie to trochę mi jej szkoda i tych 500zł które mogłabym dostać więcej, no ale jak pech to pech ale przynajmniej welony zostają mi na pamiątkę

aha no i wczoraj TŻta kuzynka urodziła dziewczynkę waży ponad 4 kg

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-05-18, 07:14   #4516
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
ultra, przyzwyczajaj się do trudności w spaniu tzn do tego, że ciągle chce Ci się spać ale korzystaj, bo niekiedy później odwraca się to w bezsenność - uroki ciąży

U mnie zapowiada się gorrrrrący dzień .... a ja mam nogi nieogolone i musze się kulać w rajstopach, albo spodniach no trudno

Miłego dzionka
Dzisiaj z rana powtarzałam test tym razem wyszła o wiele bardziej widoczna druga krecha Kurcze tak się zastanawiam kiedy najlepiej pójść do lekarza. Według obliczeń to 5 tydz i 1 dzień.
U mnie tez gorąco i bardzo dobrze w końcu zbliża się lato W tegoroczne lato dopisuje się chyba do Was dziewczyny ze będę wyglądać jak córka młynarza Świetnie juz to widzę TZ super czekoladka a ja to chyba czekoladka ale biała

Cytat:
słuchajcie już miałam chętną dziewczyna na moją suknię ślubną ( chciałam ją sprzedać za 1800zł ) a wczoraj dziewczyna z salonu zadzwoniła, że sprzedała się moja suknia ( 1300zł dostanę ) w sumie to trochę mi jej szkoda i tych 500zł które mogłabym dostać więcej, no ale jak pech to pech ale przynajmniej welony zostają mi na pamiątkę

no i tak super cena 1300 zł. Tylko pozazdrościć. Kurcze ja tez musiałabym w końcu ze swoja suknia zrobić porządek. Nie umiem się za to zabrać.
Gratulacje dla kuzynki TZ

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2011-05-18 o 07:17
Stary 2011-05-18, 08:07   #4517
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzisiaj z rana powtarzałam test tym razem wyszła o wiele bardziej widoczna druga krecha Kurcze tak się zastanawiam kiedy najlepiej pójść do lekarza. Według obliczeń to 5 tydz i 1 dzień.
U mnie tez gorąco i bardzo dobrze w końcu zbliża się lato W tegoroczne lato dopisuje się chyba do Was dziewczyny ze będę wyglądać jak córka młynarza Świetnie juz to widzę TZ super czekoladka a ja to chyba czekoladka ale biała

no i tak super cena 1300 zł. Tylko pozazdrościć. Kurcze ja tez musiałabym w końcu ze swoja suknia zrobić porządek. Nie umiem się za to zabrać.
Gratulacje dla kuzynki TZ

no to super w ogóle tak sobie myślę, że niedługo sama zostanę na tym forum bez dzidziusia

a u mnie dziwna pogoda, niby słońce jakoś tam świeci, ale nawet nie wiem czy jakoś mocno ciepło jest

jeśli chodzi o cenę sukni, to jest najniższa jaką mogłam uzyskać, bo właśnie poprzez sprzedaż z komisu, no ale trudno, wiem, że innym udaje się dużo drożej sprzedać, sam salon sprzedał ją za 2229zł więc 1300zł przy tym to dla mnie super cena nie jest zwłaszcza, że miałam już na 99% sprzedać ją na dniach dziewczynie za 1800zł, no ale mam z jednej strony problem z suknią z głowy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-05-18, 09:51   #4518
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
no to super w ogóle tak sobie myślę, że niedługo sama zostanę na tym forum bez dzidziusia

a u mnie dziwna pogoda, niby słońce jakoś tam świeci, ale nawet nie wiem czy jakoś mocno ciepło jest

jeśli chodzi o cenę sukni, to jest najniższa jaką mogłam uzyskać, bo właśnie poprzez sprzedaż z komisu, no ale trudno, wiem, że innym udaje się dużo drożej sprzedać, sam salon sprzedał ją za 2229zł więc 1300zł przy tym to dla mnie super cena nie jest zwłaszcza, że miałam już na 99% sprzedać ją na dniach dziewczynie za 1800zł, no ale mam z jednej strony problem z suknią z głowy
to ile ta Twoja suknia kosztowała ze poszła za taka cenę w komisie Fajny komis tez bym chciała żeby był taki u nas. W naszym to za moja suknie zaoferowali śmieszne pieniądze o ile dobrze pamiętam to 300-400 zł

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-05-18, 11:46   #4519
metkaa
Zakorzenienie

witam,

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
mm niezle, taka zmiana, ja tam grzywe mam odkad pamietam

ultraradiola z rególwy w ciazy bardziej chce sie spac, acelinka dobrze mowi wysypiaj sie

certina4 pewnie ze fajnie by bylo jakbys suknie sprzedala za te 1800 ale mysle ze 1300 to tez dobra cena tym bardziej ze latwo nie bylo, ja dzis weszlam do komisu zapytac ile kosztuje wstawienie sukni i wogole to mi babka powiedziala ze jako takiej oplaty nie bierze ale za suknie moge wziac nie wiecej jak 500zł a chcialam chociaz 700, sprobuje chyba najpierw wystawic na allegro,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 12:01   #4520
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
to ile ta Twoja suknia kosztowała ze poszła za taka cenę w komisie Fajny komis tez bym chciała żeby był taki u nas. W naszym to za moja suknie zaoferowali śmieszne pieniądze o ile dobrze pamiętam to 300-400 zł

3500zł kosztowała po zniżce 10% za wpłatę całości, a komis sprzedał ją teraz za 2229 zł ale suknie w komisie są jednocześnie w tym salonie sukni w którym ja kupowałam swoją suknię, inaczej do tego komisu nie mogłabym jej oddać. Inną rzeczą jest jeszcze to, że 120zł zapłaciłam za jej pranie właśnie przez salon i że jej stan ocenili na bardzo dobry. Pani powiedziała, że przy tej cenie sukni i jej stanie oni proponują 1200zł - 1300zł. Ja mam jeszcze z tego zapłacić 50zł za dopasowanie sukni do nowej właścicielki Wiesz może inaczej bym na to patrzyła, jakby panie oceniły cenę sukni na 1700zł wtedy te 1300zł, a właściwie 1250zł, byłoby ceną dobrą, a tak jak widzę jaką salon ma prowizję to ręce opadają

TŻtowi popsuł się samochód i musiałam po niego jechać, kolejne grube wydatki nas czekają, nie dość, że dzisiaj jeszcze mamy naprawę mojej klimy, to jeszcze nie wiadomo czy u TŻ nie stało się coś z silnikiem jeszcze tego nam brakowało

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
witam,

mm niezle, taka zmiana, ja tam grzywe mam odkad pamietam

ultraradiola z rególwy w ciazy bardziej chce sie spac, acelinka dobrze mowi wysypiaj sie

certina4 pewnie ze fajnie by bylo jakbys suknie sprzedala za te 1800 ale mysle ze 1300 to tez dobra cena tym bardziej ze latwo nie bylo, ja dzis weszlam do komisu zapytac ile kosztuje wstawienie sukni i wogole to mi babka powiedziala ze jako takiej oplaty nie bierze ale za suknie moge wziac nie wiecej jak 500zł a chcialam chociaz 700, sprobuje chyba najpierw wystawic na allegro,

próbuj koniecznie, jak widzę za ile schodzą suknie, dziewczyny na all wystawiają za 1/2 ceny i udaje im się sprzedać, oczywiście wszystko zależy też od sukni, ja wiedziałam że jak chce sprzedać suknię to musze kupić z oryginalną metką, bo suknie szyte u krawcowej po prostu się nie sprzedają. Co innego, że suknie szyte kosztują 1/2 ceny oryginalnej, więc pewnie i tak na to samo wychodzi, ale ja nie ufam krawcowej na tyle, żeby wierzyć że uszyje tak samo jak oryginał. A zainteresowanie jest bardzo duże, mi akurat sprzedać utrudniał trochę fakt, że suknia była właśnie w komisie i nie bardzo było jak ją zmierzyć. Na allegro suknię wystawiałam z przerwami mniej więcej od stycznia, ale jeszcze ze dwa razy w miejscowych anonsach zamieszczałam ogłoszenie i w necie. I w sumie jakbym miała policzyć ilość osób zainteresowanych to było ich na prawdę sporo. Także próbuj, teraz jest bardzo dobry czas

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-05-18, 13:03   #4521
magolina
Wtajemniczenie

Dobry
No i leżę sobie dziewczynki w szpitalu ale na szczęście nie ma tragedii. Od wczoraj leżałam na jednej sali z dziewczyną, bardzo sympatyczną, ona dzisiaj wyszła więc ja jestem sama i mam luz
dziś mialam robione usg i lekarz stwierdził,że on nie widzi nic niepokojącego i nie widać żadnej niepokojącej przyczyny moich bóli brzucha. Także ciesze się bardzo, bo potwierdziło się to, że moj lekarz czepia się szczegółów i dmucha na zimne ale juz wolę to niż gdyby miał mnie olewać

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
A gdzie cie do szpitala wyslali? Do Kielc czy gdzies blizej twojego domku?
Odzywaj sie! I lecz sie!
Kochana u siebie w Skarżysku leżę

Cytat:
i ja mam dobre wiadomości TŻ zdał egzamini już ma spokój, bardzo dobrze mu poszło

dziękuję wszystkim Wam za kciuki
super certi, bardzo się ciesze że tak dobrze poszło Tżtowi. teraz możecie trochę odsapnąć

Cytat:
Super fajnie że wszystko udało się załatwić

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
za zajęcia fitness, ja też zawsze chciałam, ale nigdy nie mialam na tyle determinacji

Cytat:

a teraz siedzę w pracy i mi się strasznie nudzi Miałam dzisiaj straszne trudności z wyczołganiem się z łózka a spać poszłam bardzo szybko o 21
Tak jak piszą dziewczyny, przyzwyczajaj się kochana bo szczególnie w tych pierwszych miesiącach to człowiek cały czas senny chodzi i zmęczony musisz dużo odpoczywać i dbać o siebie i fasolinkę w brzuszku

Cytat:

Kochana dobre i te 1300, choc wiadomo, że szkoda że to 500 zł przepadło
Gratulacje dla kuzynki Tzta dużą dziewczynkę urodziła
Cytat:
Kochana możesz już na następny tydz się umówić do gina, bo w 6 tyg juz na bank powinno byc widac serduszko super, że kreska ciemniejsza jeszcze raz gratuluję

Dziewczynki jeszcze raz dziękuję za wszystkie kciuki i za wsparcie, jesteście super ciotki
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:39   #4522
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

no widzisz jak niema chętnych to niema, a jak są to od razu naraz. Ale może dobrze ze sie sprzedała, może ta dziewczyna by sie rozmyśliła i zostałabyś z sukienką a tak przynajmniej kasa w kieszeni

ja wczoraj dzwoniłam do salonu ale niestety sukienka nadal wisi ja sama sobie ustalałam cene ile chce dostać a oni do tego jeszcze dokładają 50% tego, co ja sobie zażyczyłam. Ja chce 800 czyli na komisie wisi za 1200 jak sie nie sprzeda to obniże cene.

ale klocuszek dla dzielnej mamy a jakie imię wybrali?

Cytat:
to jest nas więcej białych czekoladek

co do lekarza to na pierwszą wizyte najlepiej iść tak w 8 tygodniu wtedy jest szansa że lekarz potwierdzi już serduszko wytrzymasz tyle?

Cytat:
Dobry
No i leżę sobie dziewczynki w szpitalu ale na szczęście nie ma tragedii. Od wczoraj leżałam na jednej sali z dziewczyną, bardzo sympatyczną, ona dzisiaj wyszła więc ja jestem sama i mam luz
dziś mialam robione usg i lekarz stwierdził,że on nie widzi nic niepokojącego i nie widać żadnej niepokojącej przyczyny moich bóli brzucha. Także ciesze się bardzo, bo potwierdziło się to, że moj lekarz czepia się szczegółów i dmucha na zimne ale juz wolę to niż gdyby miał mnie olewać
cieszę się że z dzidzią okej i pewnie niedługo wrócicie do domku ale pewnie o powrocie do pracy nie możesz narazie myśleć, co?
Stary 2011-05-18, 13:54   #4523
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

a ja wczoraj byłam sobie pojeździć z moja mama i siostra po hurtowniach kafelek. No szok jakie teraz są piękne aż się boje tego wyboru z pośród takiej ilości
No widzisz - a jak u ciebie z wyborem? Bo dla mnie 2 to juz za duzo.
No i jeszcze jasne czy ciemne, polysk czy mat, dekor czy nie.
Okropnosc!

Cytat:

Masz problem z glowy.
A co do dzidziusia - nie zapominaj o mnie. Ja tez jeszcze nie.

Cytat:
TŻtowi popsuł się samochód i musiałam po niego jechać, kolejne grube wydatki nas czekają, nie dość, że dzisiaj jeszcze mamy naprawę mojej klimy, to jeszcze nie wiadomo czy u TŻ nie stało się coś z silnikiem jeszcze tego nam brakowało

Niedobry samochodzik, niedobry
Oby nic powaznego i oby sie dalo szybko naprawic.

Cytat:
Dobry

Kochana u siebie w Skarżysku leżę
No to bardzo fajnie ze nic groznego.
Choc moze dobrze zeby cie jeszcze jakis lekarz inny zobaczyl. Przeciez tamten nie bez powodu cie wyslal do szpitala.

Powiem wam ze z tymi kanarkami to tez telenowela! Az lapki opadaja.
Jak mowilam najpierw puste jajeczka, potem sie ladnie wylegly drugie a tu sie okazuje ze kanarzatka zdechly.
Mnie sie wydawalo ze te kanary to niezbyt czesto jesc dawaly malym.
Jak wroble maja mlode to lataja jak w ukropie. Tam i spowrotem. A te nie. Pani kanarkowa najczesciej siedziala na nich jak na jajkach. Od czasu do czasu tylko widzialam jak karmia. Co prawda nie stalam i nie wgapialam sie w nie calymi godzinami ale widac nie potrafily sie nimi zaopiekowac jak trzeba.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 14:02   #4524
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry

super certi, bardzo się ciesze że tak dobrze poszło Tżtowi. teraz możecie trochę odsapnąć

Kochana dobre i te 1300, choc wiadomo, że szkoda że to 500 zł przepadło
Gratulacje dla kuzynki Tzta dużą dziewczynkę urodziła

Dziewczynki jeszcze raz dziękuję za wszystkie kciuki i za wsparcie, jesteście super ciotki
magolina tak się cieszę na te wiadomości bardzo dobrze, że masz takiego lekarza

dziękuję za gratulacje dla TŻ

a jeśli chodzi o wsparcie to na nas zawsze możesz liczyć

Cytat:
no widzisz jak niema chętnych to niema, a jak są to od razu naraz. Ale może dobrze ze sie sprzedała, może ta dziewczyna by sie rozmyśliła i zostałabyś z sukienką a tak przynajmniej kasa w kieszeni

ja wczoraj dzwoniłam do salonu ale niestety sukienka nadal wisi ja sama sobie ustalałam cene ile chce dostać a oni do tego jeszcze dokładają 50% tego, co ja sobie zażyczyłam. Ja chce 800 czyli na komisie wisi za 1200 jak sie nie sprzeda to obniże cene.

ale klocuszek dla dzielnej mamy a jakie imię wybrali?

to jest nas więcej białych czekoladek

co do lekarza to na pierwszą wizyte najlepiej iść tak w 8 tygodniu wtedy jest szansa że lekarz potwierdzi już serduszko wytrzymasz tyle?

cieszę się że z dzidzią okej i pewnie niedługo wrócicie do domku ale pewnie o powrocie do pracy nie możesz narazie myśleć, co?
w sumie tak, już miałam w styczniu taką panią, która była zdecydowana i pisała do mnie i pisała i poszła zmierzyć i okazało się, że suknia jest na nią za mała... a ta dziewczyna teraz chciała kupić bez mierzenia, zależało jej bardzo na czasie, sugerowała się rozmiarem i zdjęciami, chociaż taki sam rozmiar mierzyła gdzieś tam. Czasami ciężko coś przewidzieć. Ale wiesz jakoś mi tak smutno troszkę, że już nie jest moja

A Ty też masz jakiś fajny komis skoro cenę dyktujesz sama Może spróbuj ją też poogłaszać na all, w necie, w anonsach

Dziewczynka jest moją imienniczką Madzia,

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2011-05-18 o 15:27
Stary 2011-05-18, 14:14   #4525
ultraradiola
Wtajemniczenie

a Ty Acelinko po jakim czasie poszłaś od testu ciążowego do lekarza ??
Do 8 tygodnia czekać to trochę długo

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-05-18, 14:35   #4526
acelinka
Zakorzenienie

ultra, ja poszłam bardzo szybko ale w sumie tyle mi lekarz powiedział że jest pęcherzyk ciążowy tyle to i bez wizyty wiadomo.
Wytrzymasz te 3 tygodnie, spokojnie Tylko jak jeszcze nie bierzesz kwasu foliowego to propnuję brać już

certi, ja dałam do komisu z mojego salonu. Sukienka może tam wisieć 3 miesiące, jak się nie sprzeda to moge umowe przedlużyć ale warunkiem jest obniżenie ceny i wtedy kolejne 3 miesiące tam może leżakować

Teraz myśle intensywnie jak masz na imię
Stary 2011-05-18, 15:26   #4527
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ultra, ja poszłam bardzo szybko ale w sumie tyle mi lekarz powiedział że jest pęcherzyk ciążowy tyle to i bez wizyty wiadomo.
Wytrzymasz te 3 tygodnie, spokojnie Tylko jak jeszcze nie bierzesz kwasu foliowego to propnuję brać już

certi, ja dałam do komisu z mojego salonu. Sukienka może tam wisieć 3 miesiące, jak się nie sprzeda to moge umowe przedlużyć ale warunkiem jest obniżenie ceny i wtedy kolejne 3 miesiące tam może leżakować

Teraz myśle intensywnie jak masz na imię

Słonko napisałam w poprzednim poście po ziewczynka jest moją imienniczką" na biało

no to krótki termin te 3 m-ce, ja swoją oddałam jakoś we wrześniu w ubiegłym roku i Panie przekonywały, że styczeń-luty się na pewno sprzeda bo to hit itp i itd, ale wiem też że mojej koleżanki suknia, która brała ślub w 2009 r jeszcze jest u nich w komisie

a propo kwasu foliowego to czytałam gdzieś że trzeba zaczynać brać kilka m-cy przed staraniem się o dziecko? słyszałyście coś podobnego?

sjoanna, to zostaniemy razem i będziemy się wspierać, a propo samochodu, to TŻ mówił, że jeśli to coś z silnikiem to 1500zł trzeba będzie wyłożyć, a jeszcze rozrząd miał dzisiaj robić... wolę nie myśleć co to będzie

dziewczynki macie jakieś pomysły na proste i szybkie obiady? ostatnio zupełnie nie mam weny, wczoraj zrobiłam ratatuj z winiar -mogę poleciś, TŻ zjadł dwie dokładki tylko trzeba gotowac jakieś 20min przed włożeniem do naczynia żaroodpornego, zeby cukinia zmiękła i papryka, a nie tak jak piszą 5 min a dzisiaj robię kurczaka po chińsku i spróbowałam sosiku i jest na prawdę niezły mam jeszcze w domu pomysł na zapiekankę serową z makaronem i zapiekankę z ziemniakami i mięsem mielonym chyba, a robiłyście może chłopski garnek czy coś takiego? warto kupić?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2011-05-18 o 15:30
Stary 2011-05-18, 16:02   #4528
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
1 .Słonko napisałam w poprzednim poście po ziewczynka jest moją imienniczką" na biało

2. a propo kwasu foliowego to czytałam gdzieś że trzeba zaczynać brać kilka m-cy przed staraniem się o dziecko? słyszałyście coś podobnego?

3. dziewczynki macie jakieś pomysły na proste i szybkie obiady? ostatnio zupełnie nie mam weny, wczoraj zrobiłam ratatuj z winiar -mogę poleciś, TŻ zjadł dwie dokładki tylko trzeba gotowac jakieś 20min przed włożeniem do naczynia żaroodpornego, zeby cukinia zmiękła i papryka, a nie tak jak piszą 5 min a dzisiaj robię kurczaka po chińsku i spróbowałam sosiku i jest na prawdę niezły mam jeszcze w domu pomysł na zapiekankę serową z makaronem i zapiekankę z ziemniakami i mięsem mielonym chyba, a robiłyście może chłopski garnek czy coś takiego? warto kupić?
1. ja to przyślepa jestem ale o tym imieniu właśnie myślałam, tyle z epewna nie byłam

2. tak najlepiej brać kwas foliowy jak tylko zaczyna się myśleć o starankach Ja zaczęłam brac od razu jak odstawiłam tabletki czyli gdzieś w maju a staranka były od września

3. Ja tam zazwyczaj robie szybkie obiady, ale takie zwyczajne, jakis kotlecik, albo jajo ziemniaczki i mizeria. Czasami jakąś zupke zrobie. Dzisiaj np. mam klopsiki w sosie pomidorowym z tym że sos z torebki. Lubie też robić pałeczki z kruczaka albo udka (chyba z Winiary) Miodowe (te przyprawy z woreczkami) kurczaczek potrzebuje ok godzine a w tym czasie spokojnie można zrobić ziemniaczki surówke i jeszcze posprzątać
Szybko też się robi naleśniki po meksykańsu - nie trzeba ich dużo piec bo ja np. zjem jeden i mam dosyć, tż max. 3-4 a farsz też rachu ciachu
a te ratatuj muszę spróbować, koniecznie
Stary 2011-05-18, 16:16   #4529
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

magolina: fajnie, ze z dzidziusiem wszystko w porzadku

certina: nam tez sie non stop psuje samochod jeden i tylekasy na niego idzie :/ teraz znowu nam sie zaczelo lac paliwo , bo pompa nie jest szczelna i u nas praktycznie nikt nie umie tego naprawic....
Jesli chodzi o obiady to ja ostatnio robilam kluski np. świderki z sosem ze szpinaku (szpinak, łyżka masła, trochę śmietany 30% , vegeta,pieprz, zabki czosnku)wyszlo bardzo dobre
Stary 2011-05-18, 18:17   #4530
bezaczek7
Zakorzenienie

chyba faktycznie wam nie poodpowiadam nigdzie
certi i ja nieprędko, więc jesteśmy we trzy
trochę szkoda, ale jak piszesz-masz z głowy. ja swoją właśnie drugi raz wystawiłam na all, o 100 zł taniej. następnym razem o kolejne 100, jak nikt nie kupi, to się zacznę rozglądać po komisach albo coś.
na obiad dziś zrobiłam ryż z warzywami, czyli ryż, warzywa na patelnię, mięso mielone podsmażone i wymieszać razem. smakują mi też kotlety kurczakowe: filet w kostkę, po 4 łyżki mąki, majonezu, śmietany, jajko, trochę przypraw i smażyć. to podstawowa wersja. można rozszerzyć o jakieś warzywka, np paprykę. lubię też kluski smażone- ziemniaki, mąka, mąka ziemniaczana, jajko, cebula, przyprawić jak do mięsa(na ostro, albo wsypać przyprawy do mielonego ) i smażyć jak mielone, do tego sos pieczarkowy. teść wniebowzięty
zapiekankę serowa robiłam, ale makaron dałam lekko podgotowany i nie gotowałam proszku, tylko wlałam tak, z mniejszą ilością wody. teściowa zagotowała i jakoś się odłączyła woda potem i była trochę dziwna, a moja się ładnie złączyła.
ultra nie dziwię się, że się nie możesz doczekać
magolina dalej
sjoanna smutne, myślałam, że w końcu im się uda
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-05-18 o 18:21
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości