|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() Brawo za zdany egzamin dla TZ ![]()
![]() |
#4502 | |||
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje ![]() A co do soczewek, to różnie bywa - mojej cioci przestał się pogarszać wzrok od czasu gdy nosi soczewki. Wydaje mi się, że to jednak wina komputera, a antyrefleks w okularach chroni jednak oczy jak się za długo przed monitorem siedzi ![]() Cytat:
![]() A mieszkanie własnościowe jest ![]() No i wreszcie to my jesteśmy jego właścicielami, bo podpisaliśmy dziś akt notarialny ![]() Jutro jeszcze tylko kilka papierkowych spraw w sądzie i banku i możemy odpoczywać do przeprowadzki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zaglądam czasem ale nie wyrabiam z odpisywaniem ![]() Chyba niedługo wątek się skończy? ![]() Cytat:
![]() Niedługo będzie w brzuchu lżej ale na rękach cieżej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale Ty masz z tymi zatokami biedna... albo raczej one z Tobą ![]()
![]() |
#4504 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() ![]() Martoolka to gratuluję ![]() mmmmmmm ktoś pierwszy musi się wykończyć, mam nadzieję że ja - zatoki, a nie one- mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
No trzymam kciuki żebyś Ty te choroby na dobre wypędziła! Inna opcja nie wchodzi w grę!
![]() Wiecie co, w końcu jak zaczęło się robić gorąco bo juz połowa maja to zaczęłam się brać za wszystko... Mam nadzieję, że się ze wszystkim powyrabiam w miarę... I udało mi się bardzo tanio kupić karnet open na fitness, staram się chodzić min. 3-4 razy/tydz. Nie zajmuje to dużo czasu a mam przez to jakoś więcej energii na wszystko ![]()
#4506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ultra:super ![]() ![]()
![]() |
#4507 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ultra, wspaniałe wieści ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() certi! ![]() ![]() mmmmm, życze wytrwałosci w ćwiczeniach ![]() ![]() Dziewczyny, zaraz sie przewróce :P dostałam harmonogram wtorkowego konkursu tanecznego dla dzieciaczków i jedno przedszkole jest a drugiego nie ma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4510 |
Konto usunięte
|
ultradiola, certina gratulacje
![]() Ja dzisiaj zaszalałam i u fryzjera zrobiłam grzywkę. Ostatnio miałam 13 lat temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeeeeeeeść
![]() dzisiaj nici z cytowania, przepraszam ![]() tak pewnie będę przekładać, aż się wątek skończy ![]() no ale w końcu się zabrałam za sprzątańsko zaaaaaległe, prańsko i różne takie no i brakuje czasu. ultra łał! ![]() ![]() ![]() certi gratki dla TŻta ![]() to idę myć stertę garów, no bo teściowa dziś do rodziców pojechała na 3 dni, to mam luz, ale i też więcej obowiązków. a do tego TŻ ma drugą zmianę, czyli na 12 musi być obiad, nie na 13-14 jak zwykle. dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() Dana, pokaż grzywke poka poka ![]() ![]() ![]() Bezaczku, ale z Ciebie Pani Domu wzorowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() a ja wczoraj byłam sobie pojeździć z moja mama i siostra po hurtowniach kafelek. No szok jakie teraz są piękne ![]() ![]() a teraz siedzę w pracy i mi się strasznie nudzi ![]() ![]()
#4514 |
Zakorzenienie
|
ultra, przyzwyczajaj się do trudności w spaniu
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie zapowiada się gorrrrrący dzień .... a ja mam nogi nieogolone i musze się kulać w rajstopach, albo spodniach no trudno ![]() Miłego dzionka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale Ci fajnie, ja jakoś strasznie leniwa jestem, wprawdzie trochę staram się pedałować na moim rowerku stacjonarnym, ale i tak za bardzo mi się nie chce, a wakacje idą i wypadałoby się trochę poruszać ![]() agawo, acelinko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bezaczek ![]() słuchajcie już miałam chętną dziewczyna na moją suknię ślubną ( chciałam ją sprzedać za 1800zł ) a wczoraj dziewczyna z salonu zadzwoniła, że sprzedała się moja suknia ( 1300zł dostanę ) ![]() ![]() ![]() aha no i wczoraj TŻta kuzynka urodziła dziewczynkę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie tez gorąco i bardzo dobrze w końcu zbliża się lato ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Gratulacje dla kuzynki TZ ![]() ![]()
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-05-18 o 07:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to super ![]() ![]() a u mnie dziwna pogoda, niby słońce jakoś tam świeci, ale nawet nie wiem czy jakoś mocno ciepło jest ![]() jeśli chodzi o cenę sukni, to jest najniższa jaką mogłam uzyskać, bo właśnie poprzez sprzedaż z komisu, no ale trudno, wiem, że innym udaje się dużo drożej sprzedać, sam salon sprzedał ją za 2229zł więc 1300zł przy tym to dla mnie super cena nie jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
witam,
Cytat:
![]() ![]() ultraradiola z rególwy w ciazy bardziej chce sie spac, acelinka dobrze mowi wysypiaj sie ![]() certina4 pewnie ze fajnie by bylo jakbys suknie sprzedala za te 1800 ale mysle ze 1300 to tez dobra cena tym bardziej ze latwo nie bylo, ja dzis weszlam do komisu zapytac ile kosztuje wstawienie sukni i wogole to mi babka powiedziala ze jako takiej oplaty nie bierze ale za suknie moge wziac nie wiecej jak 500zł a chcialam chociaz 700, sprobuje chyba najpierw wystawic na allegro,
![]() |
#4520 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3500zł kosztowała po zniżce 10% za wpłatę całości, a komis sprzedał ją teraz za 2229 zł ![]() ![]() TŻtowi popsuł się samochód i musiałam po niego jechać, kolejne grube wydatki nas czekają, nie dość, że dzisiaj jeszcze mamy naprawę mojej klimy, to jeszcze nie wiadomo czy u TŻ nie stało się coś z silnikiem ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
próbuj koniecznie, jak widzę za ile schodzą suknie, dziewczyny na all wystawiają za 1/2 ceny i udaje im się sprzedać, oczywiście wszystko zależy też od sukni, ja wiedziałam że jak chce sprzedać suknię to musze kupić z oryginalną metką, bo suknie szyte u krawcowej po prostu się nie sprzedają. Co innego, że suknie szyte kosztują 1/2 ceny oryginalnej, więc pewnie i tak na to samo wychodzi, ale ja nie ufam krawcowej na tyle, żeby wierzyć że uszyje tak samo jak oryginał. A zainteresowanie jest bardzo duże, mi akurat sprzedać utrudniał trochę fakt, że suknia była właśnie w komisie i nie bardzo było jak ją zmierzyć. Na allegro suknię wystawiałam z przerwami mniej więcej od stycznia, ale jeszcze ze dwa razy w miejscowych anonsach zamieszczałam ogłoszenie i w necie. I w sumie jakbym miała policzyć ilość osób zainteresowanych to było ich na prawdę sporo. Także próbuj, teraz jest bardzo dobry czas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() No i leżę sobie dziewczynki w szpitalu ![]() ![]() dziś mialam robione usg i lekarz stwierdził,że on nie widzi nic niepokojącego i nie widać żadnej niepokojącej przyczyny moich bóli brzucha. Także ciesze się bardzo, bo potwierdziło się to, że moj lekarz czepia się szczegółów i dmucha na zimne ale juz wolę to niż gdyby miał mnie olewać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla kuzynki Tzta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczynki jeszcze raz dziękuję za wszystkie kciuki i za wsparcie, jesteście super ciotki ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj dzwoniłam do salonu ale niestety sukienka nadal wisi ![]() ![]() ale klocuszek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do lekarza to na pierwszą wizyte najlepiej iść tak w 8 tygodniu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jeszcze jasne czy ciemne, polysk czy mat, dekor czy nie. Okropnosc! ![]() Cytat:
A co do dzidziusia - nie zapominaj o mnie. Ja tez jeszcze nie. ![]() Cytat:
![]() Oby nic powaznego i oby sie dalo szybko naprawic. ![]() Cytat:
![]() Choc moze dobrze zeby cie jeszcze jakis lekarz inny zobaczyl. Przeciez tamten nie bez powodu cie wyslal do szpitala. ![]() Powiem wam ze z tymi kanarkami to tez telenowela! Az lapki opadaja. ![]() Jak mowilam najpierw puste jajeczka, potem sie ladnie wylegly drugie a tu sie okazuje ze kanarzatka zdechly. Mnie sie wydawalo ze te kanary to niezbyt czesto jesc dawaly malym. Jak wroble maja mlode to lataja jak w ukropie. Tam i spowrotem. A te nie. Pani kanarkowa najczesciej siedziala na nich jak na jajkach. Od czasu do czasu tylko widzialam jak karmia. Co prawda nie stalam i nie wgapialam sie w nie calymi godzinami ale widac nie potrafily sie nimi zaopiekowac jak trzeba. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję za gratulacje dla TŻ ![]() a jeśli chodzi o wsparcie to na nas zawsze możesz liczyć ![]() Cytat:
![]() A Ty też masz jakiś fajny komis skoro cenę dyktujesz sama ![]() Dziewczynka jest moją imienniczką ![]() ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-05-18 o 15:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Wtajemniczenie
|
a Ty Acelinko po jakim czasie poszłaś od testu ciążowego do lekarza ??
Do 8 tygodnia czekać to trochę długo ![]()
#4526 |
Zakorzenienie
|
ultra, ja poszłam bardzo szybko ale w sumie tyle mi lekarz powiedział że jest pęcherzyk ciążowy
![]() Wytrzymasz te 3 tygodnie, spokojnie ![]() ![]() certi, ja dałam do komisu z mojego salonu. Sukienka może tam wisieć 3 miesiące, jak się nie sprzeda to moge umowe przedlużyć ale warunkiem jest obniżenie ceny i wtedy kolejne 3 miesiące tam może leżakować ![]() Teraz myśle intensywnie jak masz na imię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Słonko napisałam w poprzednim poście ![]() ![]() ![]() ![]() no to krótki termin te 3 m-ce, ja swoją oddałam jakoś we wrześniu w ubiegłym roku i Panie przekonywały, że styczeń-luty się na pewno sprzeda bo to hit itp i itd, ale wiem też że mojej koleżanki suknia, która brała ślub w 2009 r jeszcze jest u nich w komisie ![]() a propo kwasu foliowego to czytałam gdzieś że trzeba zaczynać brać kilka m-cy przed staraniem się o dziecko? słyszałyście coś podobnego? sjoanna, to zostaniemy razem i będziemy się wspierać ![]() dziewczynki macie jakieś pomysły na proste i szybkie obiady? ostatnio zupełnie nie mam weny, wczoraj zrobiłam ratatuj z winiar -mogę poleciś, TŻ zjadł dwie dokładki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-05-18 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. tak najlepiej brać kwas foliowy jak tylko zaczyna się myśleć o starankach ![]() ![]() 3. Ja tam zazwyczaj robie szybkie obiady, ale takie zwyczajne, jakis kotlecik, albo jajo ziemniaczki i mizeria. Czasami jakąś zupke zrobie. Dzisiaj np. mam klopsiki w sosie pomidorowym z tym że sos z torebki. Lubie też robić pałeczki z kruczaka albo udka (chyba z Winiary) Miodowe (te przyprawy z woreczkami) kurczaczek potrzebuje ok godzine a w tym czasie spokojnie można zrobić ziemniaczki surówke i jeszcze posprzątać ![]() Szybko też się robi naleśniki po meksykańsu - nie trzeba ich dużo piec bo ja np. zjem jeden i mam dosyć, tż max. 3-4 ![]() ![]() a te ratatuj muszę spróbować, koniecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Wtajemniczenie
|
magolina: fajnie, ze z dzidziusiem wszystko w porzadku
![]() ![]() certina: nam tez sie non stop psuje samochod jeden i tylekasy na niego idzie :/ teraz znowu nam sie zaczelo lac paliwo , bo pompa nie jest szczelna i u nas praktycznie nikt nie umie tego naprawic.... Jesli chodzi o obiady to ja ostatnio robilam kluski np. świderki z sosem ze szpinaku (szpinak, łyżka masła, trochę śmietany 30% , vegeta,pieprz, zabki czosnku)wyszlo bardzo dobre ![]()
#4530 |
Zakorzenienie
|
chyba faktycznie wam nie poodpowiadam
![]() ![]() certi i ja nieprędko, więc jesteśmy we trzy ![]() trochę szkoda, ale jak piszesz-masz z głowy. ja swoją właśnie drugi raz wystawiłam na all, o 100 zł taniej. następnym razem o kolejne 100, jak nikt nie kupi, to się zacznę rozglądać po komisach albo coś. na obiad dziś zrobiłam ryż z warzywami, czyli ryż, warzywa na patelnię, mięso mielone podsmażone i wymieszać razem. smakują mi też kotlety kurczakowe: filet w kostkę, po 4 łyżki mąki, majonezu, śmietany, jajko, trochę przypraw i smażyć. to podstawowa wersja. można rozszerzyć o jakieś warzywka, np paprykę. lubię też kluski smażone- ziemniaki, mąka, mąka ziemniaczana, jajko, cebula, przyprawić jak do mięsa(na ostro, albo wsypać przyprawy do mielonego ![]() ![]() zapiekankę serowa robiłam, ale makaron dałam lekko podgotowany i nie gotowałam proszku, tylko wlałam tak, z mniejszą ilością wody. teściowa zagotowała i jakoś się odłączyła woda potem i była trochę dziwna, a moja się ładnie złączyła. ultra nie dziwię się, że się nie możesz doczekać ![]() magolina ![]() sjoanna smutne, myślałam, że w końcu im się uda ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-05-18 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.