Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 19:07   #3811
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
i tak bede musiała sie za chwile ruszyc bo musze połknąc tablety
a pokaż stronke pokaz, albo napisz wiesz gdzie gdzie moge znaleśc he he

a co do płaczu to następna z hormonami które szaleją
Załatwione

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
A wiesz Natka, ze ja też dostałam ostatnio wiadomość, że nasz filmik z pleneru jest u naszego kamerzysty na stronie. I jak weszłam to tez tak dziwnie, łezka się w oku kreci
A ja przypadkiem trafiłam i w sumie fajnie bo to znaczy, że mu się udał na tyle, że chce nim reklamować swoje usługi

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Wróciłam z moją bidulką kocią.... Nieprzytomna, nie chodzi tylko się z boku na bok przewala i uparciuch nie chce leżec!!!!!!!
Biedna

A wiecie, zajrzałam do mam lipiec-sierpień i dwie się już rozpakowały Aż się zestresowałam

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-05-17 o 19:09
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 19:08   #3812
pestka78
Rozeznanie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
i tak bede musiała sie za chwile ruszyc bo musze połknąc tablety
a pokaż stronke pokaz, albo napisz wiesz gdzie gdzie moge znaleśc he he

a co do płaczu to następna z hormonami które szaleją
Ja nie biorę magnezu...a moze powinnam? biorę tylko femibion dla kobiet w ciąży....
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 19:08   #3813
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Wróciłam z moją bidulką kocią.... Nieprzytomna, nie chodzi tylko się z boku na bok przewala i uparciuch nie chce leżec!!!!!!!
Oj bidulka, to daj kotce buźkę w nosek od cioci Ani hihih
Stary 2011-05-17, 19:26   #3814
pestka78
Rozeznanie

anuska_s
19natka88
miss.hot
Stary 2011-05-17, 19:42   #3815
lausanne
Wtajemniczenie

jestem i ja z powrotem - tatuś usypia Konradka a ja z Wami na wizażu ale dziś obiecałam małzowi wspólny wieczor więc długo nie zabawię
Pestka nie mam doświadczenia z kotami, bo się do nich nie zblizam dalej niż 2m (mam paskudne uczulenie na kocią sierść ), ale moze niech się poturla jak ma siłę, jak sie zmęczy to sie połozy i może zaśnie nie? Chyba dobrze że jej się chce ruszać A magnez nie zawsze trzeba brac w ciąży, z Konradkiem tez brałam tylko Femibion. Nie to co teraz - policzylam że biorę (łącznie z dopochwowymi) 15 tabletek dziennie (!!!!!!!!!!), nie licząc nospy forte która mam teraz brac dopiero jak mnie zlapią skurcze

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

yyy Natek nie strasz
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 19:43   #3816
mucka21
Rozeznanie

moja kuzynka (rodzi we wrześniu) była na usg miała nadzieję że pozna pleć, a gin jej po usg powiedział że na 50% nie ma siusiaka
tyle to i ja wiem
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 19:44   #3817
81gosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Caltea mam dla Ciebie skany z "M jak mama" o kąpieli maluszka ale jak załączę na forum to na pomniejszonych obrazkach nie będzie nic widać może podasz mi maila na PW i tak Ci wyślę?
wrzuciłam ten artykuł na picassę - na razie początek
sprawdźcie czy da rade odczytać
https://picasaweb.google.com/gosia.a...Hh_-vlj8bw5gE#
zrobiłam fotki okładek gazetek które mam i spisy treści - zaraz po dorzucam, jak na coś traficie, to będę robić foty artykułów - na razie tylko na tyle starcza mi czasu

Cytat:
Napisane przez angela006 Pokaż wiadomość
dzieciątka i zazdroszczę też tym które czują już ruchy ja 18 tydzień i dalej nic aż zaczynam się obawiać czy wszystko w porządku z dzidzią jest
U mnie 18 tydzień i 1 dzień i też cisza
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 19:44   #3818
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
A wiecie, zajrzałam do mam lipiec-sierpień i dwie się już rozpakowały Aż się zestresowałam
Z tego co czytałam na początku, Nerola urodziła już 3 albo 4 dziecko
Zagrożenie miała od początku, bardzo mocno krwawiła, krwiaki miała cały czas, dlatego tak szybko się to potoczyło

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 19:47   #3819
aa2
Zakorzenienie

Pestus nie smutaj bedzie dobrze pogłaskaj kotka ode mnie
a ja siedze sobei z wami siedze i wzieła mnie wzmozona ochota na kapiel to sobei zrobiłam teraz mam maseczke na twarzy i jeszcze potem wyrwanie brwi a tak mnie natchneło bo jakas sie czułam fe
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 19:48   #3820
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
moja kuzynka (rodzi we wrześniu) była na usg miała nadzieję że pozna pleć, a gin jej po usg powiedział że na 50% nie ma siusiaka
tyle to i ja wiem
Ależ dowcipny pan doktorek hihi
Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
wrzuciłam ten artykuł na picassę - na razie początek
sprawdźcie czy da rade odczytać
https://picasaweb.google.com/gosia.a...Hh_-vlj8bw5gE#
zrobiłam fotki okładek gazetek które mam i spisy treści - zaraz po dorzucam, jak na coś traficie, to będę robić foty artykułów - na razie tylko na tyle starcza mi czasu

U mnie 18 tydzień i 1 dzień i też cisza
U mnie też 18 tydz i nic nie słychać A tak proszę małego, głaszczę a on nic, leniuszekMiejmy nadzieje, że i my się doczekamy kopniaków
Stary 2011-05-17, 19:51   #3821
mucka21
Rozeznanie

ja mam najnowszy nr m jak mama w pdf jak któraś chce niech pisze na pw maila to wyślę, nie będę samolubna
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 19:51   #3822
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Pestus nie smutaj bedzie dobrze pogłaskaj kotka ode mnie
a ja siedze sobei z wami siedze i wzieła mnie wzmozona ochota na kapiel to sobei zrobiłam teraz mam maseczke na twarzy i jeszcze potem wyrwanie brwi a tak mnie natchneło bo jakas sie czułam fe
ooo no na kąpiel to może i ja się skuszę, ale musze poczekać na kumpele bo wpadnie po notatki
A brwi to już tak mi zarosły, że zaraz nie będę nić widziała hehe Może odrazu i dla mnie wyrwiesz, bo zbieram się już kilka dni..a teraz jak mi gile lecą to stwierdziłąm, że nie będę się dodatkowo katowac
Stary 2011-05-17, 19:52   #3823
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Zagrożenie miała od początku, bardzo mocno krwawiła, krwiaki miała cały czas, dlatego tak szybko się to potoczyło
a druga rozpakowana bella z blixniakami 2 dziewczynki-tez dośc długo było wiadomo ze szybciej sie rozpakuje, dziewczynki na razie lezą w szpitalu u jednej z oddychaniem cos było i ostatnia wiadomośc od belli była tak aze czekaja na decyzje czy jakiś zabieg bedą malusiej robić czy jednak nie, sama jestem cikeawa co tam u nich
Stary 2011-05-17, 19:58   #3824
lausanne
Wtajemniczenie

ale mnie Małgorzatka kopie, jeju Chyba dlatego że oglądam mecz tenisowy i trochę się unoszę jak coś idzie nie po "mojej" mysli
i dalej czekam na małża, coś widac mały nie chce spać

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
a druga rozpakowana bella z blixniakami 2 dziewczynki-tez dośc długo było wiadomo ze szybciej sie rozpakuje, dziewczynki na razie lezą w szpitalu u jednej z oddychaniem cos było i ostatnia wiadomośc od belli była tak aze czekaja na decyzje czy jakiś zabieg bedą malusiej robić czy jednak nie, sama jestem cikeawa co tam u nich
jeju
Stary 2011-05-17, 20:04   #3825
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Z bliźniakami to często bywa, że się wcześniej rodzi
A Nerola to czytałam o jej problemach, w sumie i tak ładnie dotrzymała do 35tc

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 20:08   #3826
lausanne
Wtajemniczenie

dziewczyny wybaczcie, zupełnie od czapy piszę, ale może zerkniecie jak Wam się zechce, bo mam problem. Znów zrezygnowałam z wybranych jakis czas temu frontów do drzwi od szafy w przedpokoju i dziś znalazłam te:
http://frontpol.pl/galeria/21.jpg
http://frontpol.pl/galeria/20.jpg
http://frontpol.pl/galeria/19.jpg

Mogą być myślicie? Chodzi mi o te jasne, bo chciałam żeby szafa była w większości biała, tylko w środek wejdzie pasek innego koloru... Ale moze wlasnie lepiej biały z jakims takim wzorkiem nie?

Edytowane przez lausanne
Czas edycji: 2011-05-17 o 20:11
Stary 2011-05-17, 20:09   #3827
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
obawiam się, że masz rację w nowym na pewno, a w starym to wogóle nie wiem czy jest taka sala
a tak na boczku - wybierasz się do szkoły rodzenia?
szczerze to nie bardzo mam na to ochotę ale ostatnio ginka nas namawiała więc zobaczę co z tego wyjdzie

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
A Ja wpadłam na chwilkę się pochwalić: facet z usg powiedział że wygląda Mu to na chłopczyka =))) mały waży 410 i ma albo 188 mm albo161 mm =)))
gratuluje syneczka

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 20:12   #3828
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
ja mam najnowszy nr m jak mama w pdf jak któraś chce niech pisze na pw maila to wyślę, nie będę samolubna
Ja sobie kupiłam w wersji papierowej i czytałam dzisiaj na zajęciach. Dużo ciekawych rzeczy jest

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 20:18   #3829
agnieszka 0605
Zakorzenienie

lausanne - mi podobają się te 2

ale mając do wyboru te z wzorkiem i opcje z białym frontem + jakiś pasek kolorowy -> to chyba wybrałabym opcje nr 2, ale wszystko zależy w jakich kolorach masz pokój, bo jeśli w pastelach to lepsza opcja nr 1, jeśli np. masz ściane kolorową czy jakiś kolor przewodni w pokoju to opcja nr 2 fajniejsze... ale zamotałam...

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 20:21   #3830
81gosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
dziewczyny wybaczcie, zupełnie od czapy piszę, ale może zerkniecie jak Wam się zechce, bo mam problem. Znów zrezygnowałam z wybranych jakis czas temu frontów do drzwi od szafy w przedpokoju i dziś znalazłam te:

Mogą być myślicie? Chodzi mi o te jasne, bo chciałam żeby szafa była w większości biała, tylko w środek wejdzie pasek innego koloru... Ale moze wlasnie lepiej biały z jakims takim wzorkiem nie?
ładne - mi się podobają te w kropeczki - co kamyczki na nich leżą

ostatnio stolarze montowali szafę u mojej klientki - cała zamówiona pod kolor ścian - podobno bardzo ładnie wyszła - pojadę w sobotę to oblukam i zrobię foty
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
Stary 2011-05-17, 20:51   #3831
pestka78
Rozeznanie

Cytat:

Mi się podoba tylko nr 2....a ściany pomalowałabym wtedy na odważny kolor

Ostatnio pomagałam kolezance w wyborze farb i tapet... jest zadowolona...ostatnio była u niej nasza wspólna kolezanka i oznajmiła mi wczoraj ze widziała rfekt i bede jej projektantką

A u tz - ta wybrałam kolor zabudowy sufitowej i kanape w kolorze czerwieni...aż sama się bojęęęęęęęęęęęęęęę:hahaha :

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Taka cisza czy u mnie cos nie tak?????????
Stary 2011-05-17, 20:53   #3832
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Hejka
Witam się wtorkowo, do nadrobienia 20 stron znowu
Ostatnio na nic nie mam czasu, w pracy masakra, ciężko nawet na chwilę zajrzeć bo tyle roboty, a w domu obiad a później planowanie, zamawianie i urządzanie mieszkankapostaram się jak najwięcej poczytać
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 20:59   #3833
81gosia
Zadomowienie

OK - Album uzupełniony - tu są okładki i spisy treści gazetek które mam
Zawsze najpierw okładka, a potem spis. Jak któraś z was znajdzie artykuł, który chciała by przeczytać to piszcie na priva, a ja będę wieczorami dorzucać fotki do albumu.
GAZETKI DLA MAM

a teraz znikam do pracy - mam dziś 50 stron opisu budowlanego do napisania
Stary 2011-05-17, 21:05   #3834
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
OK - Album uzupełniony - tu są okładki i spisy treści gazetek które mam
Zawsze najpierw okładka, a potem spis. Jak któraś z was znajdzie artykuł, który chciała by przeczytać to piszcie na priva, a ja będę wieczorami dorzucać fotki do albumu.
GAZETKI DLA MAM

a teraz znikam do pracy - mam dziś 50 stron opisu budowlanego do napisania
Opisu budowlanego? Jesteś budowlańcem? To mój drugi zawód....
Stary 2011-05-17, 21:17   #3835
aa2
Zakorzenienie

a wy wszystkie gdzie?
a w ogóle gdzie jest NASZA ANCIA??????
Stary 2011-05-17, 21:21   #3836
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
no juz myslałam ze jestem sama z tych co chyba łazić nie beda
u mni eten sam powód co ty plus dojazd do szkoły bo ja chciałam przy szpitalu a to ok 30 km w 1 str
a mąz powiedział ze po co ma iśc jak ja go wszystkiego naucze jakbym ja wiedziała co i jak

pochwal sie co zrobili? zawsze lubie słuchac o tych ich normalni efajowych pomysłach

pozostaje mi tylko

własnie gotuje żurek kto ma chęć
Wiesz co, żal d.... sciska:/ inny region mial mi spisac klienta z ktorym zreszta wczoraj rozmawialam, znal symulacje, wiedzial jakie dokumenty bedzie musial miec itd i wszystko cacy; dzisiaj dzwoni do mnie kierownik ze kredyt zostal spisany i wszystko bylo si dopoki doradca nie powiedzial ze jest potrzebny akt notarialny(koles ma rozdzielnosc), zgrzalam sie i powiedzialam, ze przeciez rozmawialam juz wczoraj z klientem o tym dokumencie i ze zaraz do niego zadzwonie; zadzwonilam a on do mnie ze w sumie to ten dokument przelal czare goryczy wiec mowie ze przeciez rozmawialismy o tym, ze przeciez mial miec przygotowany dokument (tym bardziej ze wszystko szlo na procedurach uproszczonych bez dokumentow dochodowych i innych ✂✂✂✂✂✂✂), a koles mi wylatuje z tekstem ze za duzo dokumentow musial zalatwic i w sumie to on sie rozmyslil i nie chce juz tego kredytu, wiec zapytalam dlaczego, kiedy dzwonili do niego doradcy w celu potwierdzenia spotkania nie powiedzial ze jednak nie chce, to mi powiedzial ze on sie tlumaczyl nie bedzie nie musze chyba mowic ze poszla mi w plecy calkiem ladna kwota...Asik, co za co oni nas maja powiedz mi..

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
dokładnie i wszystkie jakieś drażliwe ze złymi humorami jesteśmy

właśnie wcinam arbuza - i pierwszy raz widze arbuza bez pestek jakaś magia normalnie
Dzien jest do d...., tak sie poklocilam z TŻ ze wyszlam z domu, szlam tak szybko ze zlapalam kolke a pozniej dzidzi mnie tak kopalo i sie strasznie zmeczylam
Stary 2011-05-17, 21:29   #3837
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:

yyy Natek nie strasz
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Z bliźniakami to często bywa, że się wcześniej rodzi
A Nerola to czytałam o jej problemach, w sumie i tak ładnie dotrzymała do 35tc
Proszę jakie koleżanki zorientowane w innych wątkach Przyznać się kogo śledzicie?
A tak serio to kto wie jak to u nas będzie wyglądać

Była u mnie koleżanka,jest w 15tc i biedna nadal rano.

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 21:30   #3838
Ellabailasola
Raczkowanie

Hej hej
O Jak fajnie tak sie po calym ciezkim dniu wyciagnac na sofie i zapodac wizaz!

Dzis zaczyna sie 22 tydzien. Tez wam Ten czas tak szybko biegnie?
Na poczatku dluzylo sie Jak diabli, a teraz leci tydzien za tygodniem, ze hoho!
A moja mala od 3 dni strasznie aktywna! A czuje raz z prawej, raz z lewej, Raz na gorze, raz na dole. Niesamowite uczucie! Pewnie przy kazdej mojej zmianie pozycji sie kokosi, zeby sobie wygodnie zrobic. Dzis rano mowi do mnie tz, ze brzuch mam taki spiczasty, ze pewnie sie w poprzek ulozyla
A jutro wizyta...nie moge sie doczekac!

U nas jeszcze ani pomyslu na imie, ani na wozek, ani na nic...
O nie, sorki - Tz ma pomysl, zeby moze zamiast normalnego wozka kupic tylko te taka przyczepke, ktora sie do rowerka zapina (ktos zna nazwe?), bo - Jak twierdzi - tez mozna popchac i po co "podwojnie" kupowac. Och, Te chlopiska czasem..... A jak ten jego pomysl delikatnie wysmialam, to sie niemalze obrazil...

Pisalyscie wczesniej cos o jodze. Zaczelam chodzic na joge dla ciezarnych, bylam juz 4 razy i Jak narazie same pozytywy. Wiem, niewiele sie mozna Po tych 4 kursach nauczyc, Ale przynajmniej staram sie nad moja postawa pracowac (kregoslup) i czuje sie pewniej jesli chodzi o "ruch", tzn. Wczesniej balam sie np na wyzsza polke po cos siegnac, zeby jakiegos falszywego ruchu nie zrobic i dzidzi nie zaszkodzic, a teraz staram sie to
robic"dobrze". Zobaczymy jak to dalej pojdzie

...ooo, alem sie naprodukowala
Ellabailasola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 21:36   #3839
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
Byłam na usg...
Mialam Was trzymac w niepewnosci ale za bardzo sie ciesze!!!!!!
bedzie DZIEWCZYNKA : jupi:
(laussane...Mam rogala na twarzy tak jak jak sie dowiedzialas..
Ale jestem szczesliwa:ju pi
Malutka ma 13 cm i wazy 225 gram (tyle co kostka masła)
Tp wychodzi na 16.10 ale ja i tak zostaje przy tym na 21

Idziemy teraz cała rodzinka na pizze
Wieczorkiem wpadne Was poczytac...
gratulacjeno to się nam tych dziewczynek trochę pojawiło
Cytat:

aja nic nie mówiłam a byłam u lekarza u juz wiem ze będę tylko do niego łazic jest wszystko ok, mam jakis stan zapalny ale przepisła mi globulki i teraz sie zastanawiam czy dwóch pozostałych jest slepych i nei widziało czy po prostu ten zauwazył nadprogramowo he he , no ale postanowiłam łazic tak czy siak do niego bo wszystko tłumaczy i nawet jak nie robi usg to sprawdza tentno płodu dziś miał mi tak sparadzic ale nie umiał wychwycić to zrobił szybkie usg, nie mierzyłitd ale pokazał serduszko główkę ręke he he malutek do mnie pomachał, powiedział ze tak na jego oko bez mierzenia wszystko jest w porządku a 6 czerwca na prenatalnych pomierzymy wszystko dokładnie
to jest ten 3 nad którym myslałam i chyba najnormalniejszy
wiec połowa ciąży i decyzja podjęta
Asiu to super, że ten trzeci okazał się w porządku i się na niego zdecydowałaś, będziesz bardziej spokojna
Cytat:
Kellys gratuluje córeczki

Byłam u gina, badanko szybko zrobił, powiedział że stanu zapalnego nie ma, wody to nie były, profilaktycznie lactovaginal mam brać i tyle
uffff!
To super, że wszystko ok i nic się złego nie dzieje

A ja mam dziś zgagę, miałam na obiad pomidorówkę i to chyba od tegomacie jakiś dobry sposób na zgagę
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 21:38   #3840
81gosia
Zadomowienie

Cytat:
Opisu budowlanego? Jesteś budowlańcem? To mój drugi zawód....
z wykształcenia jestem architektem - opisy techniczno-budowlane są u mnie na porządku dziennym - wnętrzami zajmuję się tylko dorywczo. Byłam do nich zmuszona jak przez 2 latanie miałam pracy w biurze, teraz odkładam je po woli na bok. Projekty od podstaw są dla mnie ciekawsze.

sory że nie na temat

pokarze wam ostatnie realizacje - ten w niebieskiej ramce na planie opracowywałyśmy w zeszłym roku z koleżanką, dalej kończy sama - już budują i do niego widoczki. Ten w czerwonej ramce obecnie mam ja do opracowania. Budowa ma ruszyć w październiku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plan.jpg (63,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rca2-a.jpg (107,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rca2-b.jpg (102,1 KB, 13 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości