|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A wiecie, zajrzałam do mam lipiec-sierpień i dwie się już rozpakowały Aż się zestresowałam
Edytowane przez 19natka88 Czas edycji: 2011-05-17 o 19:09 |
|||
|
|
|
#3812 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
|
|
|
|
#3813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3814 |
|
Rozeznanie
|
anuska_s
19natka88 ![]() miss.hot
|
|
|
|
#3815 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem i ja z powrotem - tatuś usypia Konradka a ja z Wami na wizażu
![]() Pestka nie mam doświadczenia z kotami, bo się do nich nie zblizam dalej niż 2m (mam paskudne uczulenie na kocią sierść ), ale moze niech się poturla jak ma siłę, jak sie zmęczy to sie połozy i może zaśnie nie? Chyba dobrze że jej się chce ruszać A magnez nie zawsze trzeba brac w ciąży, z Konradkiem tez brałam tylko Femibion. Nie to co teraz - policzylam że biorę (łącznie z dopochwowymi) 15 tabletek dziennie (!!!!!!!!!! ), nie licząc nospy forte która mam teraz brac dopiero jak mnie zlapią skurcze---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- yyy Natek nie strasz
|
|
|
|
#3816 |
|
Rozeznanie
|
moja kuzynka (rodzi we wrześniu) była na usg miała nadzieję że pozna pleć, a gin jej po usg powiedział że na 50% nie ma siusiaka
tyle to i ja wiem |
|
|
|
#3817 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sprawdźcie czy da rade odczytać https://picasaweb.google.com/gosia.a...Hh_-vlj8bw5gE# zrobiłam fotki okładek gazetek które mam i spisy treści - zaraz po dorzucam, jak na coś traficie, to będę robić foty artykułów - na razie tylko na tyle starcza mi czasu Cytat:
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
||
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zagrożenie miała od początku, bardzo mocno krwawiła, krwiaki miała cały czas, dlatego tak szybko się to potoczyło
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Pestus nie smutaj bedzie dobrze
pogłaskaj kotka ode mnie![]() a ja siedze sobei z wami siedze i wzieła mnie wzmozona ochota na kapiel to sobei zrobiłam teraz mam maseczke na twarzy i jeszcze potem wyrwanie brwi a tak mnie natchneło bo jakas sie czułam fe
|
|
|
|
#3820 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3821 |
|
Rozeznanie
|
ja mam najnowszy nr m jak mama w pdf jak któraś chce niech pisze na pw maila to wyślę, nie będę samolubna
|
|
|
|
#3822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A brwi to już tak mi zarosły, że zaraz nie będę nić widziała hehe
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, dziewczynki na razie lezą w szpitalu u jednej z oddychaniem cos było i ostatnia wiadomośc od belli była tak aze czekaja na decyzje czy jakiś zabieg bedą malusiej robić czy jednak nie, sama jestem cikeawa co tam u nich
|
|
|
|
|
#3824 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale mnie Małgorzatka kopie, jeju
Chyba dlatego że oglądam mecz tenisowy i trochę się unoszę jak coś idzie nie po "mojej" mysli![]() i dalej czekam na małża, coś widac mały nie chce spać ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Nerola to czytałam o jej problemach, w sumie i tak ładnie dotrzymała do 35tc
|
|
#3826 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny wybaczcie, zupełnie od czapy piszę, ale może zerkniecie jak Wam się zechce, bo mam problem. Znów zrezygnowałam z wybranych jakis czas temu frontów do drzwi od szafy w przedpokoju i dziś znalazłam te:
http://frontpol.pl/galeria/21.jpg http://frontpol.pl/galeria/20.jpg http://frontpol.pl/galeria/19.jpg Mogą być myślicie? Chodzi mi o te jasne, bo chciałam żeby szafa była w większości biała, tylko w środek wejdzie pasek innego koloru... Ale moze wlasnie lepiej biały z jakims takim wzorkiem nie? Edytowane przez lausanne Czas edycji: 2011-05-17 o 20:11 |
|
|
|
#3827 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ostatnio ginka nas namawiała więc zobaczę co z tego wyjdzie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
lausanne - mi podobają się te 2
ale mając do wyboru te z wzorkiem i opcje z białym frontem + jakiś pasek kolorowy -> to chyba wybrałabym opcje nr 2, ale wszystko zależy w jakich kolorach masz pokój, bo jeśli w pastelach to lepsza opcja nr 1, jeśli np. masz ściane kolorową czy jakiś kolor przewodni w pokoju to opcja nr 2 fajniejsze... ale zamotałam...
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ostatnio stolarze montowali szafę u mojej klientki - cała zamówiona pod kolor ścian - podobno bardzo ładnie wyszła - pojadę w sobotę to oblukam i zrobię foty
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#3831 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio pomagałam kolezance w wyborze farb i tapet... jest zadowolona...ostatnio była u niej nasza wspólna kolezanka i oznajmiła mi wczoraj ze widziała rfekt i bede jej projektantką ![]() A u tz - ta wybrałam kolor zabudowy sufitowej i kanape w kolorze czerwieni...aż sama się bojęęęęęęęęęęęęęęę:hahaha : ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Taka cisza czy u mnie cos nie tak?????????
|
|
|
|
|
#3832 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Witam się wtorkowo, do nadrobienia 20 stron znowu ![]() Ostatnio na nic nie mam czasu, w pracy masakra, ciężko nawet na chwilę zajrzeć bo tyle roboty, a w domu obiad a później planowanie, zamawianie i urządzanie mieszkanka |
|
|
|
#3833 |
|
Zadomowienie
|
OK - Album uzupełniony - tu są okładki i spisy treści gazetek które mam
Zawsze najpierw okładka, a potem spis. Jak któraś z was znajdzie artykuł, który chciała by przeczytać to piszcie na priva, a ja będę wieczorami dorzucać fotki do albumu. GAZETKI DLA MAM a teraz znikam do pracy - mam dziś 50 stron opisu budowlanego do napisania
|
|
|
|
#3834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesteś budowlańcem? To mój drugi zawód....
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
a wy wszystkie gdzie?
a w ogóle gdzie jest NASZA ANCIA?????? |
|
|
|
#3836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w sumie to on sie rozmyslil i nie chce juz tego kredytu, wiec zapytalam dlaczego, kiedy dzwonili do niego doradcy w celu potwierdzenia spotkania nie powiedzial ze jednak nie chce, to mi powiedzial ze on sie tlumaczyl nie bedzieCytat:
|
|
|
#3837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przyznać się kogo śledzicie?![]() A tak serio to kto wie jak to u nas będzie wyglądać ![]() Była u mnie koleżanka,jest w 15tc i biedna nadal rano.
|
|||
|
|
|
#3838 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej
![]() O Jak fajnie tak sie po calym ciezkim dniu wyciagnac na sofie i zapodac wizaz! Dzis zaczyna sie 22 tydzien. Tez wam Ten czas tak szybko biegnie? Na poczatku dluzylo sie Jak diabli, a teraz leci tydzien za tygodniem, ze hoho! A moja mala od 3 dni strasznie aktywna! A czuje raz z prawej, raz z lewej, Raz na gorze, raz na dole. Niesamowite uczucie! Pewnie przy kazdej mojej zmianie pozycji sie kokosi, zeby sobie wygodnie zrobic. Dzis rano mowi do mnie tz, ze brzuch mam taki spiczasty, ze pewnie sie w poprzek ulozyla ![]() A jutro wizyta...nie moge sie doczekac! U nas jeszcze ani pomyslu na imie, ani na wozek, ani na nic... O nie, sorki - Tz ma pomysl, zeby moze zamiast normalnego wozka kupic tylko te taka przyczepke, ktora sie do rowerka zapina (ktos zna nazwe?), bo - Jak twierdzi - tez mozna popchac i po co "podwojnie" kupowac. Och, Te chlopiska czasem..... A jak ten jego pomysl delikatnie wysmialam, to sie niemalze obrazil... ![]() Pisalyscie wczesniej cos o jodze. Zaczelam chodzic na joge dla ciezarnych, bylam juz 4 razy i Jak narazie same pozytywy. Wiem, niewiele sie mozna Po tych 4 kursach nauczyc, Ale przynajmniej staram sie nad moja postawa pracowac (kregoslup) i czuje sie pewniej jesli chodzi o "ruch", tzn. Wczesniej balam sie np na wyzsza polke po cos siegnac, zeby jakiegos falszywego ruchu nie zrobic i dzidzi nie zaszkodzic, a teraz staram sie to robic"dobrze". Zobaczymy jak to dalej pojdzie ![]() ...ooo, alem sie naprodukowala
|
|
|
|
#3839 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to się nam tych dziewczynek trochę pojawiło![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja mam dziś zgagę, miałam na obiad pomidorówkę i to chyba od tego macie jakiś dobry sposób na zgagę
|
|||
|
|
|
#3840 |
|
Zadomowienie
|
z wykształcenia jestem architektem - opisy techniczno-budowlane są u mnie na porządku dziennym - wnętrzami zajmuję się tylko dorywczo. Byłam do nich zmuszona jak przez 2 latanie miałam pracy w biurze, teraz odkładam je po woli na bok. Projekty od podstaw są dla mnie ciekawsze.
sory że nie na temat ![]() pokarze wam ostatnie realizacje - ten w niebieskiej ramce na planie opracowywałyśmy w zeszłym roku z koleżanką, dalej kończy sama - już budują i do niego widoczki. Ten w czerwonej ramce obecnie mam ja do opracowania. Budowa ma ruszyć w październiku.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

. I jak weszłam to tez tak dziwnie, łezka się w oku kreci
Aż się zestresowałam

), ale moze niech się poturla jak ma siłę, jak sie zmęczy to sie połozy i może zaśnie nie? Chyba dobrze że jej się chce ruszać
A magnez nie zawsze trzeba brac w ciąży, z Konradkiem tez brałam tylko Femibion. Nie to co teraz - policzylam że biorę (łącznie z dopochwowymi) 15 tabletek dziennie (!!!!!!!!!!
), nie licząc nospy forte która mam teraz brac dopiero jak mnie zlapią skurcze

rano.