|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
Też dzisiaj byłam na solarium
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bym poszła, bo mam wesele a jestem blada jak nie wiem ... ale chyba wystawię buźkę na balkon ...
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka mi nawet dzisiaj mówiła, że ona chodzi na solar i zakłada jakąś specjalną maskę na twarz - właśnie nie może opalać. To było dla mnie idealne rozwiązanie, bo o ile na buzi mi tak nie zależy - zawsze odrobinę koloru mogę sobie dodać + jednak słońce też opala, zwłaszcza na rowerze, tak np. nogi mam białe! Muszę coś z nimi zrobić, bo ma być upał niedługo, a ja nie chciałabym straszyć ludzi.
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Wcinam tuńczyka w ramach kolacji i uciekam zaraz pod prysznic.
![]() Wczoraj miałam czytać wieczorem, a efekt był taki, że robiłam wszystko inne, po czym jak już się położyłam to czytałam z 5 minut i zasnęłam.
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u rodziców odebrać paczki i zanieść avon. Szybka herbatka i powrót do notatek
Nawet nie wiecie jak ostatnio brakuje mi jakiegokolwiek ruchu. Ciągle siedze przy tym kompie. Pomimo tego, że dobrze jesm to czuję oponę jak rośnie. Koszmar. W czerwcu mocno planuje albo biegać albo pójść na jakieś zajęcia ruchowe, bo inaczej to sie bardzo źle skończy. Przede wszystkim psychika mi siądzie, że wciąż siedze w domu. Jednak taka praca ma też mnóstwo swoich minusów. Mam nadzieje, że mi się to uda
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalenia TŻ ciag dalszy - dzisiaj zrobił pyszną jajecznice na kolacje. Ale się objadłam.
Od jutra musze przystopować, bo w sobote idę na wesele i przydałoby sie wbić w sukienke. Dzisiaj byliśmy w Lidlu i kupiłam Lody o smaku różanym z polewą ananasowa - są boskie ![]() Ale jak chcecie spróbowac to radze się pospieszyć bo to produkt z okazji tygodnia tajskiego. Zmykam do łóżeczka. Do jutra
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kraven robiłaś pastę?? Postanowiliśmy, że w tym tygodniu kupujemy nową lodówkę - prawdopodobnie w czwartek. W końcu będę mogła zrobić zapasy warzyw, mięska i innych. I lodów! To ostatnie w sam raz na dietę oczywiście. ![]() Aaaa w ogóle zapomniałam się pochwalić, że dostałam kupon do IKEA! Trzeba się będzie wybrać na zakupy (za 20zł
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Swędzą mnie plecy po solarium.
A tż mnie podrapał...rozporkiem Z piekarnikiem rzeczywiście jest coś nie tak, niedopieka mi mięsa a pizza wyszła twarda na bokach
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
No nie gadaj, że po plecach?
Dobrej nocy Dziołchy
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakoś nie wierze w takie działanie wody utlenionej ![]() Oczywiscie płucze, ale tyle specyfików zjadłam i nic zatem watpie zeby woda pomogła. Tymbardziej, ze znam swoj organizm,od dziecka choruje w zasadzie tylko na zapalenie krtani. Zaczyna sie tak jak teraz, a konczy na utracie głosu |
|
|
|
|
#4723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jutro zamierzam doczłapać się do solarium
|
|
|
|
|
#4724 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szkoda, że nie mam Lidla w pobliżu.. Cytat:
pal licho, że do Ikei mam jakieś 200 km![]() to samo mi się skojarzyło
|
|||
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy, rano to skończe bo padam przez zeszłonocne wycie do księżyca
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula a może tohttp://tanio.pl/Proszek-Gargarin-30-...l4ticaid=6c526 ?
Nie nie
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem zła, bo szłam do lekarza z nadzieja ze dostane jakas fachowa pomoc a ta pipa mnie raz dwa spławiła i juz ![]() a ja juz nie mam czasu kombinowac metoda prob i bledów a czuje sie coraz gorzej
|
|
|
|
|
#4728 | |
|
Rozeznanie
|
nie trzeba było tam ręki pchać
![]() Cytat:
to najwyżej pójdziesz w czwartek |
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam o tym samym ale nie chcialam glosno mowic haniulka zebys wyzdrowiala do soboty i mogla chociaz ,,Tak" powiedziec ![]() a na kolacje zrobilam 2 salatki dla mnie inna i dla tz-a mniam |
|
|
|
|
#4730 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a M. pewnie tak się przejął tytułem SPD, że teraz będzie Cię dopieszczał kulinarnie i nie tylko te lody brzmią tak niewiarygodnie, że aż kusząco, chociaż wiesz, ze ja po tym drinku "ananasowa orchidea" mam małą traumę i niechęć do ananasów a swoją droga smaczne lody o smaku owoców leśnych z kawałkami tychże owoców dla Biedro robi Zielona Budka, nazywają się Belcanto i są obłędne Cytat:
Boże w jaki my wiek wchodzimy- cieszy nas kupno lodówki Nadia Ty weź nas nie prowokuj do takich skojarzeń ![]() Dzień dobry wczoraj pogoda mi pokrzyżowała plany, ale dzisiaj nie ma bata- idę na rolki! ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- aha Dziewczyny na fejsbuku możecie sobie sciągnąć kupon rabatowy do Domu Mody Tesco wystarczy polubić F&F Polska i można pobrać kupon zniżkowy 15zł przy zakupie ciuchów z całego asortymentu za 50zł
|
||
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Kash - chyba raczej kanapowego
Tż wczoraj był straszna przylepa, podejrzane ![]() Widziałam wczoraj te lody w B. mówisz że to Zielona hmm, muszę kupić ![]() W lidlu byłam po makaron i pare innym pierdołek "azjatyckich" tych lodów różanych nie mogłam kupić, rozpuściły by się nim zaszłabym do domu. U mnie dziś błękitne niebo i tak optymistycznie zapowiada się dzień
|
#4732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
((
|
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nadrobiłam, szybko odpisuję i wracam do pracy. kraven, Ty nam się nie smutaj, nochal do góry i żadnych wiosennych przesileń nie może być! A tak poważnie to cieszę się, że spacer choć trochę pomógł ![]() Haniula, kiepsko z tą krtanią No i homeovox do ssania - też całkiem ok. Nie polecam natomiast rozpoczęcia antybiotykoterapii na dwa dni przed ślubem. Oczywiście nie wiem, jak Twój organizm reaguje, ale jak ja biorę antybiotyki, to właśnie drugi-trzeci dzień jest najgorszy, bo rozkłada mnie wtedy totalnie. Nie chciałabym w takim rozkładzie przeżyć swojego ślubu ![]() Trzymam kciuki, byś szybko to zaleczyła. Aaa, i koniecznie nie noś teraz dekoltów, polecane bluzki zabudowane lub nawet jakaś apaszka. Przemęcz się te kilka dni, warto Sikoreczka, pytasz o sposób na zajady. Ja walczyłam z nimi ponad 4 m-ce ale nie wiem, czy mogę coś polecić, bo na mnie NIC nie działało ), poradziła sobie z tymi potworami. Ale jest to silna maść na receptę zatem nie wiem, czy w Twoim "stadium" warto od niej zaczynać. Maść nazywa się Triderm. Moje zajady były mega uparte i wynikały bardziej chyba z jakiejś bakterii wewnątrz organizmu, a u Ciebie to pewnie takie normalne przesileniowe, zatem zacznij może od dawki uderzeniowej witaminy B (i nie sugeruj się ulotką, że 1 tabletka dziennie, mi i lekarka, i farmaceutki, polecały 3x dziennie po 2 tabletki, dziadostwo musi dostać kopa w tyłek) i jakąś lekką maść, np. Lips (typowo na zajady) albo Zovirax (teoretycznie na opryszczkę, ale też na zajady pomaga). Polecany jest też Tribiotic (w takich tyci saszetkach), ale tu akurat mi nie pomógł, więc nie mogę osobiście polecić. Życzę szybkiego zwalczenia dziada! ijaa, no widzisz... Ty doszłaś, a ja nie Wiedziałam, że jak wejdę do domu, to już du.pa, nie pójdę. Może w przyszłym tygodniu Więcej grzechów nie pamiętam Wczoraj miałam adresować koperty, mówiłam sobie "Jak nie dziś, to już chyba nie zaadresuję". I co? I nic, bo po pracy przyszła do mnie mama, zaczęła mówić o jakiejś sukience na moje wesele, że taka ładna i w ogóle, ale że chciałaby pojechać ze mną, żebym jej doradziła... I mnie wyciągnęła do Bdg do Galerii. Wybierała między dwiema, więc każdą przymierzyła chyba z 10 razy, potem jeszcze 3 inne sklepy żeby upewnić się, że to ta, potem Rossmann, coś tam coś tam... I po 21 byłam w domu ), wysuszyłam kłaki, pomalowałam na szybko pazury, bo ten przedwczorajszy lakier był paskudny i przez cały dzień miałam ochotę go zdrapać Zobaczymy, jak ten dzień zleci. Oby szybko... Aaa, w Rosmannie w tej chwili Cillit Bang kamień + Cillit Bang tłuszcz w cenie jednego, 12.99zł.
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-05-18 o 08:25 |
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Dżem dobry
![]() Dziś lepszy zdecydowanie. Wczoraj po południu wizyta u fryzjera, nic się zbytnio nie zmieniło, a starą fryzurę możecie oblukać w galerii mej, bo dodałam wczoraj zdjęcie z wyprawy rowerowej. Potem wizyta u babci i spacer kijkowy ![]() Powrót do domu i pieczenie ciasta rabarbarowego 23.00 ukochane łóżko I wstałam dziś lekko śnięta, ale na razie daję radę. Kawa się studzi, co bym sie nie poparzyła.
|
#4735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zawsze możesz komuś sprezentować. ![]() Cytat:
Nie ma co ryzykować. Może przejdź się do apteki i powiedz żeby się nie cyrtoliła tylko dała najmocniejsze co ma. Że masz wesele i czujesz, że będzie źle. Cytat:
A serio! Mam tak dość tej starej i doskwiera mi brak normalnego zamrażalnika, że jestem gotowa się poświęci. ![]() Dzięki za cynk odnośnie kuponu! Teraz będę miała i lodówkę i ciuchy w promocji. ![]() Ładny dzień się u mnie zapowiada. Ubrałam czerwone trampki i jestem rozradowana. Byłam na targu, normalnie wariują z tymi cenami. Kupiłam świeży szpinak. ![]() Czas na śniadanko i HERBATKĘ! ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Muszę jutro wolne sobie zorganizować - wybieram się na pogrzeb. ![]() Albo uciec w połowie dnia, ale się zastanawiam czy opłaca mi się jeździć wte i wewte. Szef będzie uradowany.
|
|
|
#4736 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Dziewczyny dziękuje za słowa otuchy Tak sobie wczoraj o tym myślałam, że takie uczucie beznadziejności zaczęło sie jak przeprowadziłam się tu na studia. Zaczela sie czuc gorsza od innych. Jakos wczesniej wszyscy byli podobni jak ja, podobnie spedzali czas, jak to w malej miejscowosci. A tu wszyscy znaja, conajmniej jeden język na poziomie zaawansowanym, albo więcej. Ja niby znam niemiecki i angielski, ale na tyle by coś w tych językach poczytać, lub wybąkać odpowiedz, ale nie mówię super płynnie(a podomiez w 90% rozmowa kwalfikacyjna na dobre praktyki jest po angielsku). Nawet jak pisałam CV i doszłam do zainteresowań to poczułam się dziwnie. Bo zazwyczaj wracam do domu, poucze sie, praca, cos w domu robie i spac. Interesuje sie troche sieciami neuronowymi(ale to troche zwiazane z kierunkiem), uwielbiam przegladac blogi modowe i wyszukiwac fajne ciuszki w lumpeksach, lubie gotowac, spacerować, czytać książki. Ale nic wyróżniającego. Koniec wywodu bo za długi post się robi Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluje lodówki Cytat:
![]() A tak na serio to mój piekarnik tak robi jak za słabo go nagrzeje przed. Cytat:
Ale jakos ciezko mi sie do niego przekonać.Haniula jak zdrówko dziś? I masz nas zadreczac ślubnymi sprawami, bo nie tylko ja ale jeszcze pare SPD liczy na bazowanie na Twoich doświadczeniach Przejze oferty pracy i ide se uczyc, bo dzis kolokwium,a wczoraj praca I jeszcze siostrze prezent musze kupic, bo dzis ide do niej na imienniny, a nic nie znalazlam fajnego.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
||||||||
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia !! To może być to
No super Nowe są strasznie drogie Poza tym gdybym zmieniała to wolę samą płytę więc to już poważny remont No nic, trzeba ograniczyć do minimum obiady "z piekarnika". ![]() Hania, ja bym spróbowała z tym proszkiem (tzn robisz z niego płukankę) kosztuje grosze a jeśli potrafisz porządnie wypłukać gardło (bo ja nie
|
#4738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bez szału. Wiesz pierwszy raz, po 5 minutach to nie spodziewam się raczej niczego. W ogóle zastanawiam się czy mnie na minutach nie obrobili, bo o ile podczas wakacji opalam się na brzoskwiniowo/brązowo, tak pierwsze opalanie zwłaszcza w solarium skutkuje zawsze czerwonością. A wczoraj NIC! Absolutnie nic. Nawet ciepła nie byłam. ![]() Cytat:
Nie jestem fanką mocnej opalenizny, wystarczy ładny zdrowy odcień skóry. Jak wychodzę na rower to zmywam wszystko co mam na twarzy i nakładam tylko niewielki filtr (jeżdżę wieczorami, więc słońce już też nie takie mocne) i widzę efekty. Cytat:
![]() Dobra, koniec z tym wizażem! Trzeba popracować.
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc. Dzisiaj obudziłam się pozytywnie nastawiona do świata.
![]() Ijaa nie zrobiłam pasty bo TŻ wykorzystał jajka do jajecznicy. Ale jak dostane od teściowej to od razu zrobie. ![]() Dzisiaj mam wreszcie sfinalizować leasing i może dostane autko. Ale nauczona doswiadczeniem nie będe się cieszyła na zapas. Jak doradca przyjedzie i podpisze papiery to uwierze. CHociaż i tak samochód bedzie musiał odebrać TŻ bo ja nie mam kiedy. Haniula płucz póki co tą wodą utlenioną. A jak tracisz głos to kup Vocaler. W moim najbliższym otoczeniu pomaga.
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na pierwszy raz brałam 7-8 min. a i tak nic nie było widać. Nogi mi się za to szybko i ładnie opalają. Twarzy opalać nie lubię bo mam skłonności do ładnego buraczka jak przesadzę
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-05-18 o 09:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

A jakoś nie wierze w takie działanie wody utlenionej
To ta pogoda. 
to najwyżej pójdziesz w czwartek
zebys wyzdrowiala do soboty i mogla chociaz ,,Tak" powiedziec
Nowe są strasznie drogie