|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8
Cytat:
![]() może nowa pani pracowniczka Pandory wiec coś więcej na ten temat? ![]() ![]() a mnie coraz bardziej wkurzają laski z Pandory, mam juz trochę tych korali, a jak wchodzę do salonu to taksują od góry do dołu i nawet jestem bardzo zdegustowana!!! co innego z Trollbeads chociaż jedna Pani w Pandorze w Gdańsku była bardzo miła, ale to wyjątek!
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8
Ja jeszcze nigdy nie kupowałam Pandory w Pandorze
Pochwalą przy tym moje koraliki i pochwalą się swoimi I ściereczkę do czyszczenia biżuterii z Pandory zawsze dają do koralika Widziałyście ile fajnych koralików jest na Trollbeads Galery http://www.trollbeadsgallery.com/cat...ed-Trollbeads/ i ceny nawet mniejsze
|
|
|
|
#2433 |
|
PIP.
|
ten fioletowy
|
|
#2434 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=ilios;26984957]dziekuje za wszystkie pochwaly dla mojego koralika
![]() jest sliczny na razie bedzie sobie na rozowej skorce, bo dalam sobie bana do konca miesiaca na zakupy [w tym kupilam rozowa skorke i kwiatki ]no wlasnie nie troche mnie to zaskoczylo w sumie, bo dostalam w reke certyfikat i korala w takim malym pudelku [jak zawsze na 1 korala sie dostaje], nawet panie torebki mi nie zaproponowaly a jeszcze bardziej zaskoczylo mnie jak zobaczylam zdjecie z facebooka dziewczyny - zdaje sie z hiszpanskiej edycji - ktora wygrala to samo, a jednak "troszke" inaczej to dostala - o tak Załącznik 3969087 ![]() Co prawda prezentów się nie krytykuje, ale też byłam zaskoczona, że kasetkę, którą wygrałam wysłali mi bez żadnego pisma, listu itp. Kiedyś sporo wygrywałam w różnych konkursach i zawsze dostawałam nagrodę z odpowiednim pismem gratulacyjnym. |
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;26973554]Treść usunięta[/QUOTE]
nie sprawdza sie Edytowane przez ktsw Czas edycji: 2011-05-18 o 08:53 |
|
|
|
#2436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pandorę kupuję w sklepie Yes, albo w firmowym Pandory, tylko przy okazji interesujących promocji. Z obsługi zawsze byłam zadowolona, natomiast jednak przeważnie kupuję w Beatrixie ze względu na miły rabacik i genialne panie sprzedawczynie . Po ostatnim zakupie na stoisku Pandory w Berlinie wiem, jak niemiła obsługa może zepsuć radość z wyczekiwanego korala![]() Tak sobie przeanalizowałam i wyszło mi, że oprócz murano z usa i zawieszki z berlińskiej Pandory, robię jednak ostatnio w dużej części zakupy na aukcjach internetowych (4 zawieszki i 1 bransoletka). |
|
|
|
|
#2438 | |
|
PIP.
|
Cytat:
tez troche powygrywalam w konkursach, fakt nigdy jeszcze nic tak cennego [i fajnego ], ale zawsze jakos tak organizator inaczej podchodzil do tego,a tu panie wyjely spod lady korala, wcisnely mi go i spadaj ![]() hehehe teraz beda nasze pielgrzymki na macanie zlotych korali
|
|
|
#2439 |
|
Przyczajenie
|
Poprawiam sie: witam wszystkich ! nie tylko Pandorki
![]() watpie ze dziewczyny sobie zostawily notes i dlugopis .. Niestety nie wreczalam charmsa i nie umiem okreslic jak został zapakowany w naszym salonie.. "Ilios" niestety zetknelas sie z nieprofesjonalnym podejsciem do klienta ;D ale wybacz im tą zazdrosc i ciesz sie tym Skarbem;D Kochane, złote charmsy nie są dla każdego dostpne ze wzgledu na cene , ale srebro z kamieniami+ niezły pomysł mogą zdzialac cuda! Edytowane przez YourMoments Czas edycji: 2011-05-18 o 09:15 |
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny trochę zjechały to zapięcie, a ja myślę, że nie jest aż tak złe ![]() YourMoments, witam, ale ja nie Pandorowa
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
Ilios
śliczny tez złoty koralik |
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio trochę nie nadążam, ale wszystkie fotki przejrzałam i macie same śliczności. Tylko pozazdrościć
Ja ciągle mam ochotę na nowego korala i nie mogę się doczekać na moje zamówienie...
|
|
|
|
#2443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do notesika, długopisu i innych ewentualnych gratisów, to ja poprostu myślę, że była to indywidualna sprawa każdego oddziału Pandory w poszczególnych krajach. Ktoś tam w Hiszpanii pomyślał i dołożył do nagrody gratis, który pewnie mają powszechnie w sklepach dla innych klientek, Jak wiadomo u nas jest bieda z nędzą i te długopisy i notesy dawane są wyłącznie przy okazji zakupów za bardzo wysokie sumy
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dostałas torebki tylko pudeło w kieszeń?To bardzo nieładnie , wstyd dla Pandory. A Polska nie dostaje tych gadzetów? Europa B po prostu. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie ode mnie Pandorowe prezenty która co chce
|
|
|
|
#2447 |
|
Przyczajenie
|
Tak właśnie noszę:
Edytowane przez YourMoments Czas edycji: 2011-05-18 o 10:03 |
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
YM sliczne
zwłaszcza rzemyczek---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- oj jak fajnie poslinic się przez szybkę
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Iliosku dla Ciebie skeczyk z okazji wygrania korala
![]() ![]() ![]() pt "Wygrana schowana w kieszeń" PANDORA: O PROSZĘ OTO WYGRANY KORAL ILIOS: O DZIĘKUJĘ JAK SIĘ CIESZĘ PANDORA: ZAPAKOWAĆ ? ILIOS: NIE TRZEBA POTURLAM
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" Edytowane przez sajf Czas edycji: 2011-05-18 o 09:45 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2450 |
|
PIP.
|
sorina
![]() YourMoments oczywiscie, ze ja sie ciesze z tego korala i cala reszta to szczegol, ale to tak jakbys dostala jakis prezent zapakowany w blyszczacy papier albo w foliowej siatce niby wnetrze to samo, a jednak otoczka robi swoje ![]() a co do reklamowania, to naprawde nam nie trzeba, bo my juz same z siebie maniaczki polecam watek zdjeciowy ja pandore zbieram od stycznia, mam skonczona bransoletke nr 1, 3 korale na skorce i kilka na jeszcze jednej bransoletce ![]() my tu wszystkie niespelna rozumu ![]()
|
|
#2451 |
|
Przyczajenie
|
Nie chciałam reklamowac;/ już tego nie bede robic
Sajf : osobista bizuteria jak widzicie polaczylam z krukiem bo od chlopaka dostalam koraliki;D
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
my tu wszystkie niespelna rozumu
A ja nie mogę przeboleć że nie kupiłam w UK tego koralika , a tak pięknie wyglądał na wystawie |
|
|
|
#2454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może zacznij od nowa z nowym nickiem, przedstaw nam się i na pewno się jakoś dogadamy
|
|
|
#2455 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a gdzie je można kupić poza netem? |
|
|
|
|
#2456 |
|
Przyczajenie
|
Pomozcie gdzie jest watek zdjeciowy z waszymi cudami?
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
YourMoments ładna kolekcja
|
|
|
|
#2458 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
krwe mnie zalewa jak widze z nim jakas kompozycje ![]() Gratulacje jeszcze raz zazdrosc mnie zzera ![]() Cytat:
![]() Witamy w Naszym zacnym gronie zbiór piekny, daj zdjecie do watku z real zdjeciami ale poprosze o jasniejsze zdjecie bo na tym prakrycznie nic nie wiedac
|
|
#2459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ilios trafiłaś w samo sedno. Pamiętam, że swego czasu wygrywałam sporo ekskluzywnych kosmetyków w konkursach lokalnego dodatku do Wyborczej. Po odbiór chodziło się na portiernię redakcji, gdzie ochroniarz po wylegitymowaniu wręczał w reklamówce nagrodę. Raz odbiór był w salonie Guerlaina, nagroda super zapakowana, dodatkowo próbki i gratulacje oraz miłe słowa od pań tam sprzedających - niby niewiele, a cieszyło bardziej
|
|
|
|
|
#2460 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Przeszkadza Ci? Przyszlam tu zeby zobaczyc wasza bizuterie i natknelam sie juz na inne firmy i jestem ciekawa ich, a Ty na mnie naskakujesz... nie potrzebnie napisalam do Was ze pracuje w tej firmie, dziewczyny co sie dzieje w calej Polsce to nie moja wina tylko wina salonu i trudno mi sie slucha , koncze ta dyskusje bo inne proponuja mi zmiane nicku i zaczne z czystym kontem bez sensu Pozdrawiam Wszystkie mile dziewczynki!!!! Edytowane przez YourMoments Czas edycji: 2011-05-18 o 09:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

troche mnie to zaskoczylo w sumie, bo dostalam w reke certyfikat i korala w takim malym pudelku [jak zawsze na 1 korala sie dostaje], nawet panie torebki mi nie zaproponowaly 

Pochwalą przy tym moje koraliki i pochwalą się swoimi
I ściereczkę do czyszczenia biżuterii z Pandory zawsze dają do koralika 
]
. Po ostatnim zakupie na stoisku Pandory w Berlinie wiem, jak niemiła obsługa może zepsuć radość z wyczekiwanego korala

wlasnie weszlam na ich strone, zeby Ci zlinkowac to i sie okazalo, ze maja jakas nowa kolekcje