![]() |
#781 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dobry fryzjer w Gliwicach
super dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Koleżanka była tam ostatnio na ścięciu (ma bardzo ładnie wycieniowanego 'boba') i farbowaniu, a zapłaciła tylko 80zł... To chyba to, czego szukam
![]() Salon 'Amalia' ma bardzo dobrą stronę internetową i wszystko tam jest dokładnie przedstawione (ceny też) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Wtajemniczenie
|
Witam Gliwiczanki
![]() Moglybyscie mi polecic fryzjera na upiecie slubne??? Najlepiej kogos wyprobowanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Któraś pytała o fryzjera na oś.Obrońców Pokoju obok Biedronki-szczerze nie polecam..Ceny wygórowane,a babeczki kompletnie nie wiedzą co robić z jakimi włosami,jedna z nich(najbardziej rozsądna) załozyła teraz swój salon,i większość klientek poszło do niej...
A ja mam inne pytanie...Kto mi może polecić dobrego speca od włosów kręconych i długich? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2011-03-19 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jakie macie opinie o fryzjerze w manufakturze?
Mam możliwość zakupienia bonu promocyjnego strzyzenie, modelowanie oraz makijaż ślubny w manufakturze i zastanawiam sie czy warto go zakupić??? Ślub mam 22.07 i rozpoczynam juz poszukiwania fryzjera oraz makijażystki ![]()
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
A, jak się nazywa salon?
![]() |
![]() |
#788 |
Przyczajenie
|
hej! a zna ktoś może Studio Fitline w Gliwicach? mam Groupon z tego studia ale chciałabym wcześniej się dowiedzieć czy warto ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
Ja mogę polecić Centrum Zdrowia i Urody 7’TH HEAVEN i Panią Ilonkę. Mam włosy kręcone i gęste. Miałam je bardzo długie ale niestety też zniszczone, a wiadomo jak ktoś zapuszcza to ciężko później je ściąć. Powiem, że Pani Ilonka tak mi je ścięła, że nie żałowałam (pomimo, że na długość sporo poszły). Wszystkim się podobała moja nowa fryzura, a co więcej mojemu chłopakowi tak bardzo, że zapłacił mi za farbowanie, które okazało się również dużym sukcesem. Zdałam się całkowicie na Panią Ilonkę co do koloru i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Mojej siostrze też bardzo spodobała się moja "metamorfoza", że sama rozważa wizytę w tym salonie pomimo, że na razie nie ma takiej potrzeby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny- poszukuję sprawdzonego fryzjera w Gliwicach lub okolicach który potrafi zrobić ładną koloryzcaję typu two tones hair/ ombre hair- czyli tzw. efekt odrostów. Nie chcę żeby to była osoba która będzie to robiła po raz pierwszy lub uczyła się na moich włosach... Moja fryzjerka niestety jeszcze nigdy tego nie robiła, a ja mam delikatne włosy więc zależy mi na tym żeby to był ktoś kto umie to dobrze zrobić bo nie mogę pozwolić sobie na wpadki z rozjaśnianiem...
Wklejam poniżej zdjęcia koloryzacji o jaką mi chodzi. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Przyczajenie
|
Studio Chili w Gliwicach ul Skrowroncza 2
Nie tylko Marcel ale rowniez jego zona Danusia super profesjonalni i mozna im zaufac w 10000000000% jestem klientka Marcela od 5ciu lat Pozdrawiam i polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Raczkowanie
|
Moze mi ktos polecic fryzjera, ktory dobrze rozjasni ciemne farbowane wlosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio robiłam u Marcela (Studio Chili) dekoloryzację i następnie koloryzację i jestem bardzo zadowolona z efektu, włosy w ogóle nie są zniszczone tym zabiegiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Płaciłam łącznie 180zł (130zł za koloryzację ze strzyżeniem + 50zł za dekoloryzację z pigmentacją) - na krótkich włosach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A która z pań jest właścicielką salonu? Pani Ania, tak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Wtajemniczenie
|
wiem że to chodzi o gliwice ale co powiecie o salon w Zabrzu Galaxy? Był ktoś może?
A jeśli z gliwic salon to poleca ktoś jeszcze Rene style na żwirki i wigury? bo mam właśnie nie daleko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
Dot.: gliwice dobry fryzjer???
Dziewczynki a ja mam pytanie o polecenie mi kogoś w obrębie centrum kto dobrze uczesze średniej długości włosy na wesele. Idę jako gość, nie znam fryzjerów gliwickich a szukam kogoś godnego polecenia z góry dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Przyczajenie
|
Marcel - studio chilli skowroncza 2 boczna rybnickiej kolo marzanki zaraz
on i jego zona oboje daja rade polecam! jestm klientka marcela od 5ciu lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Przyczajenie
|
Z moich doświadczeń z gliwickimi fryzjerami to raczej nie polecam studia 'charm me' na Jasnej. Byłam tam na strzyżeniu i farbowaniu. Miałam włosy rudawe i chciałam je zrobić ciutke ciemniejsze w jakimś brązowym odcieniu, Pani (chyba Ania -blondynka w okularach) przyniosła mi palete i pokazała kilka odcieniu dla mnie one były za ciemne ale Pani stwierdziła że wychodza jaśniejsze na żywo , no i wyszły prawie że czarne.... Do mnie ewidentnie nie pasuja takie kolory i prawie każda osoba która mnie widziała mówiła że nie mogę mieć takich ciemnych włosów a Pani w salonie nie umiała tego zauważyć?! Dodam że troche zapłaciłam a mam włosy przed ramiona a kolor szybko sie zmywał.
Ze strzyżenia też nie byłam specjalnie zadowolona - chciałam grzywkę ściętą pod skosem a wyszło coś ala schody - prosta grzywka, z jednej strony jakby krótsza o 1cm do tego to podcięcie wyglądało jakbym sama sobie ciachnęła nożyczkami, chciałam jeszcze pocieniować mocniej to doczekałam się tylko kilku machnięć nożyczkami . Ogólnie niby lepszy salon bo używają kosmetyków z L'oreala ale efekt prawie żaden a za tanio nie jest. Troche jeszcze zraziło mnie to że kiedy siedziałam z farbą na włosach Pani wyszła sobie na papierosa , niestety zapachu fajek tak szybko się z rąk nie zmyje...... ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, od dłuższego czasu wybieram się do fryzjera i wybrać się nie mogę, ciągle jest coś ważniejszego. Ale teraz już sobie postanowiłam że muszę iść. Zastanawiam się nad wizyta u Marcela (Studio Chili) szukam na necie kontaktu do niego ale nie mogę znaleźć, pomożecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Przyczajenie
|
I jak termin u marcela?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Zapisałam się za 2 tygodnie do Ludwiga, konkretnie do pani Magdy.Mam nadzieję, że będę zadowolona z efektu! Czy którejś z Was farbowała u niej włosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Moja mama farbuje u niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Przyczajenie
|
Ooo! I jak? Zadowolona z efektów? Ja chcę zafarbować na bardzo ciemną czekoladę...A że mam długie włosy, bo do pasa, gęste i ani razu jeszcze nie zafarbowane trochę się boję..Jednak słyszałam już dużo dobrych opinii o pani Magdzie, więc oby było ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.