|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za dzisiaj! Na pewno wszystko będzie gites!
|
|
#3452 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
Znajomi - 7,06 zł/m2 U mnie wychodzi 10zł./m2 - średnia pensja 1200 zł. na rękę, po 10 latach pracy 1500 zł. z wielkim bólem się wyciągnie. Przepraszam, ale dalej mi wychodzi, ze w małym mieście mieszka się drożej. |
|
|
|
|
#3453 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Dawno nie zaglądałam, ale ostatnio z czasem u mnie kiepsko. W pracy mam sajgon. Kolezanka poszła na zwolnienie, bo jest w ciąży i nie zamierza wracać, a ja przejęłam jej etat, także pracuję teraz za dwie. W zawiązku z tym zarządałam podwyżki - narazie czekam na decyzję szefa w tej sprawie. Fajnie by było dostać dodatkowy "grosz". Poza tym w sprawach ślubnych...robimy sami zaproszenia, a raczej teściu podjął się tej roboty i wychodzi mu to całkiem niezle. Pokażę Wam oczywiście efekt jak już będzie wszystko gotowe Pewnie za jakieś 1,5 tyg zaczniemy je rozdawać.W lipcu jedziemy na kilka dni do Karwii poopalać się. Teściowie jada na 2 tyg i my do nich dołączymy, żeby trochę się zrelaksować. Poza tym wszystko po staremu. Bzyczka...GRATULACJE !!! Niech dzieciątko zdrowo się chowa
|
|
#3454 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Spałam do 10 ![]() Scio dobrze Cię widzieć z powrotem Cieszę się, że z Agatką i z Tobą wszystko ok![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3456 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Kasiaher jak się dziś czujesz? Mam nadzieje że wszytsko w porządku, i dobra rada- sprzedajcie to auto ania20m a mnie się podoba daszek nr 1, ![]() Scio no w końcu jesteście A ja w końcu zarezerwowałam wczoraj wczasy, już zapłacone więc nie ma odwrotu ten sam hotel co ostatnio tylko troche tańszy niż nam wtedy zaproponowali. Teraz przeraża mnie lot i cała odprawa na lotnisku, nigdy nawet samolotu z bliska nie widziałam
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w ogóle to chyba mi coś ostatnio znowu dolega... przeziębiłam się chyba... bo od kilku dni co trochę do wc na siku biegam... Czy kiedyś skończą się te wszystkie dolegliwości? coś przechodzi, coś przychodzi...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-05-18 o 10:49 |
|||
|
|
|
#3459 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie
Mojemu mężowi marzy się lot helikopterem
|
|
|
|
#3461 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Jako takim wielkim samolotem też nie leciałam
jedynie taką pierdółką kilku osobową, przelot nad morzem ![]() No nic uciekam dopracowywać technicznie mą pracę
|
|
|
|
#3463 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ba mogę powiedzieć że znajdzie się u ciebie w mieście mieszkania o tym samym metrażu które są tańsze niż twoje - wtedy przy tej pensji można powiedzieć coś o adekwatności, a znajdą się i ludzie zarabiajacych 5 razy więcje niż ty a płacący podobnie za mieszkanie...nadal twierdzę że nie ma co generalizować, i że w dużym mieście dając 1500 za rękę wyżyć się nie da, jak widać w małym też nie Cytat:
![]() Cytat:
![]() zazdroszę ![]() ![]() ktosia86 trzeba napisać żeby stworzyli taką emotkę
|
|
|
#3464 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktosia wycieczkę kupiłam w innym b.p ale u tego samego oraganizatora
![]() Ana ja też mam nadzieję że będzie ok, najważniejsze żebyśmy dolecieli i nas zakwaterowali w tym hotelu który wybraliśmy, resztę sobie sami zorganizujemy ![]() Rossi ja się boję że się zgubię na lotnisku i nam samolot odleci No i mamy fajną godz. odlotu, o 7 rano, więc koło południa będziemy na miejscu i resztę dnia możemy już plażować, mam nadzieję że nam tego lotu nie przesuną. Martuś Ecco Holiday.
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia Nasz Ślub 30.05.2009 Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2011-05-18 o 11:05 |
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z którego lotniska odlot? Na szczęście w nieszczęściu polskie lotniska to nie Heathrow więc zgubić się ciężko
|
|
|
|
|
#3466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3467 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
ooo fajnie
![]() zazdroszę jeszcze bardziej ![]() dacie sobie na lotnisku rade nie ma w tym żadnej filozofii skoro moja mama nie znająca ni w ząb angielskiego dała rade - lecąc z przesiadką w anglii to i wy sobie poradzicie
|
|
#3470 |
|
Wtajemniczenie
|
skoro tak mówicie to będzie dobrze
|
#3471 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3472 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
dzięki laseczki za wsparcie , przydaje sie dzisiaj lepiej tż nie jest zły bardziej zmęczony bo musiał wczoraj naprawiać tą bramę kolesiowi siedział z kolegą do 21:30 także długo dzisiaj będzie to kończył, lampa do samochodu zamówiona a samochód czyli całą blacharkę zrobimy jak wrócę do pracy i będzie troszkę kasy bo na takie wydatki nie możemy sobie pozwolić teraz Dominik wstal uśmiechnięty , chyba ok dzisiaj też w porządku było oczywiście problem z drzemką no bo on wstał 3 godziny wcześniej a spal 12 godzin więc spac mu się nie chcę ale bawi się w łóżeczku ( bo musi być w nim ) ale nie płaczę dzisiaj odbieram go godzinę później zobaczymy to jest przed drugą drzemką musze zacząć go pomalutki przyzwyczaić siedzenia tam dłużej ogólnie fajna pogoda jest ja tak średnio się czuje przez to wczoraj ale jest ok bzyczka zupełnie zapomniałam gratuluje kochana byłas dzielna AgatakaL czyli przygotowania pełna parą , super że teściów masz ok atomufka gratuluje pracy ana no to już nie długo koniec pisanie pracy fajnie teraz tylko obrona i słodkie opijanie ,błogi spokój w końcu marta to dobrze z Patem ok strippi kurcze dobrze żę jej się nic poważnego nie stało matko jak to trzeba uważać , ucałuj Julę od cioci Kasi mona_ja w miarę ok , koleżanka ma mi ząłatwić ekspresową wizytę w szpitalu scio jak dobrze już w domu być nie , będzie ok , a leżałaś na Prostej ?są już odwiedziny normalnie czy nadal zakaz ? SAMBAdiJANEIROmoże to grypa żołądkowa ? zdrowiej szybciutko żabcia obyś szybko coś znalazła gucia może daj do szewca te buty i zmieni ci ten pasek ale rozmowa się rozwiązała ha więc ja też coś powiem mój mąż zarabia 2 tyś i mamy dziecko , opłaty to 320 stała do tego prąd wychodzi jakieś 250 zł na miesiąc i gaz ( pomyślę...) jakieś 250 zł do tego telefony 120 zł, kablówka i internet 59 zł , czyli mamy tysiąc złoty i dalej ... dziecko utrzymanie go to jakieś 250 zł tak na oko teraz żłobek akurat teraz wyszło nam 180 ale będzie się wachać gdzieś w granicach 210 zł od września czyli mamy już jakieś 1380 no 1400 zł i reszta dla nas tzn chemia , jedzenie , może jakiś ciuch , i na nic więcej nie starcza nic nie odkładamy ale też czasami gdzieś wyskoczymy nie jest aż tak tragicznie ale jak tylko wrócę do pracy będzie dobrze może do domu coś kupię albo meble kupimy na raty bo inaczej nie damy rady acha nie mówię juz o opłatach na paliwo czyli jakieś 300 zł może 400 zł miesięcznie , i inne naprawy a to oc a to przegląd ja nie wiem jak dajemy radę bez kitu
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3473 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3474 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu zgłoś sie do tego szpitala
Myślę że za kilka tygodni Dominikowi tak się będzie podobało w żłobku że nie będzie chciał wracać do domu, z moją chrześnicą było tak samo
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
kasia cieszę się z Dominik lepiej, jak Twoje zdrówko, boli cię coś? jak samopoczucie?
|
|
#3476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
marzą mi się takie wakacje ahhhCytat:
![]() A co do pracy to zobaczymy co powie promotorka... oby nie było poprawek bo i tak mam do poprawienia wszystkie przypisy sprawdzała i mówiła, że dobrze a koleżanki miały inaczej, więc jej się spytała i JEDNAK kazała poprawić... ale jeszcze tego nie zrobiłam, bo walczyłam zresztą spraw technicznych no i lenistwo 2-miesięczne a potem jeszcze II stopnia czyli jeszcze "tylko" 2 latka hehe
|
||
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
CZESC
nie umiem wszystkiego nadrobic, doba jest stanowczo dla mnie za krotka ![]() bzyczko - wielkie moje gratulacje !! bylas bardzo dzielna! utul Lilke od cioci i przekaz buziaka od Tomusia. wracaj do nas szybciutko! Cytat:
z tym sie niby ladnieje albo odbiera urode ja przyznam ze w ciazy mialam bardzio fajna cere i chyba dobrze wygladalam-tak mi mowili, i w sumie tak sie czulam a mam kolezanke ktorej w ciazy wszyscy mowili ze slicznie,pieknie wyglada i na pewno bedzie miec chlopca. A jak dla mnie wygladala tragicznie-szara cera, zniszczone wlosy,blada-ewidentnie zabranie urody i od poczatku wrozylam jej corcie-i co urodzila sliczna dziewczynke! juz nie raz sie to sprawdzalo. no ale wiadomo ze to nie jakas pisana zasada Aja wczoraj w pracy a potem byl brat z dziewczyna-byla gofrowa impreza fajnie i sympatycznie bylo. I stwierdzam ze moj braciszek bedzie mial przechlapane-ale moze tak pozytywnie. Widac ze jego dziewczyna ma w w przyszlosci mysli o slubie a moj brat jest uparty i twierdzi ze nigdy sie nie ozeni pozjemy zobaczymy hiiiiia dzis jestem chora zalatwilam sie w niedziele na roczku w kosciele,bo lało a ja czesc mszy bylam na dworze zeby uspic Tomcia a potem przemoczona stalam w przedsionku kosciola gdzie wialo smarkam,kicham i gardlo mnie strasznie boli, wczoraj jeszcze przy spiewaniu z dzieciakami je doprawialam....
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia
super że impreza udana cieszę się że złapałaś kontakt z dziewczyną ![]() a co do tej urody to powiem że to i tam pryszcz- jak byłam na długi week u cioci to spotkaliśmy taka babcie na wiosce, jej test mnie rozwalił, mianowicie pytanie jakie słowo pierwsze powiedził Pat - mówimy jej baba - a ona ooo to nie będzie miał rodzeństwa, bo jak dziecko mówi mama to będzie następna córka, jak mówi tata- syn a jak baba to nic mało się nie zaksztusiłam ![]() podobno zawsze się sprawdza buhahaha
|
|
#3479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzis rano gadalam z kolega ktory mial wesele w sobote i poprostu tak mi wspomnienia odzyly ehhhh Cytat:
a na lotnisku (do tego polskim ) to na pewno sie nie zgubicie... zreszta na pewno wiecej ludzi bedzie lecialo z tego saamego biura w to samo miejsce i powinien jakis wyslannik organizatora czekac na was i jakas tabliczka ![]() Kurde masakra.... nic a nic mi nie przechodzi.... wlasnie zjadlam sobie pol bulki z maslem (pierwszy posilek tego dnia) i o dziwo na razie jej nie zwracam.... tesciunio jak bedzie wracal z pracy to kupi mi sucharki bo ja niestety nie mam sily isc do sklepu.... przed chwila spalam jak male dziedzie ale mnie z pracy obudzili bo czegos nie wiedzieli ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Dziewczyny mam pytanko... macie moze namiar na jakies kwatery w poblizu Berlina??? w tym roku nie planujemy wakacji bo niestety budowa domu bardzo nas ogranicza pod wzgledem finansowym i czasowym.... ale chcielibysmy wyskoczyc na 3-4 dni (przedluzony weekend) i wlasnie mysle nad tym zeby zwiedzic berlin + wpasc na tropical island
|
||
|
|
|
#3480 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

w sumie to nie mieszkam na wsi, tylko na obrzeżu miasta liczącego ok. 60tys. ludzi. Do najbliższego sklepu jest 2/3km, ale do centrum już jest 4/5km... nie ma źle... ale w zimę jest mały problem jak nie jest się zmotoryzowanym ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
aż drżę ze strachu
no i dzisiaj chcę jej pokazać wstęp i zakończenie 

bo i tak mam do poprawienia wszystkie przypisy
sprawdzała i mówiła, że dobrze a koleżanki miały inaczej, więc jej się spytała i JEDNAK kazała poprawić... 
smarkam,kicham i gardlo mnie strasznie boli, wczoraj jeszcze przy spiewaniu z dzieciakami je doprawialam....