|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
Co do solarium
![]() Ja chodzę zawsze na 15 minut nie ważne, czy bym chodziła co tydzień czy raz do roku, czy po dwóch latach zawsze 15 minut ja nie stosuję żadnych kremów ani tym podobnych może ze 2 -3 razy w życiu mi się zdarzyło coś kupić. Niestety mam tak grubą skórę Tak w ogóle to Dzień Dobry Kochane i miłego dzionka życzę ![]() Dziś mam na nogach moje super nowe buciki (ekspresowo doszły) są mega wygodne i jestem mega wysoka |
|
|
|
#4772 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Jeszcze nie, niedawno zamówiłam
![]() Nie wiem jaki jest na żywo ale po wymiarach to taki właśnie chcę ![]() Wstaw fotę jak masz założony
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w moich koturnach czy obcasach jestem wyższa od tżta. zapomniałam się pochwalić, wygrałam w lotto
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-05-18 o 11:28 |
|
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego są leciutkie i nie czuć ich prawie na nogach też jestem wyższa od tż A ogólnie mam już zakaz kupowania butów od tż bo stwierdził, że za dużo mam ich a on chodzi w dziurawych (co jest nieprawdą), a jak mówię, że ma kupić to ma jeszcze dobre ale teraz zachorowałam na trampki z lacosty ![]() ale to dopiero w lipcu jak coś . Bo teraz w sobotę mamy chrzciny u mojego brata za tydzień w niedzielę u tż kuzyna chrzciny i wszędzie zaproszenia mamy i wypadało by maluchom coś kupić, tylko jak jeden nic nie ma to problemu nie było ale dla drugiego to nie mam pojęcia co kupić bo wszystko ma po starszym bracie |
|
|
|
|
#4775 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Oj tak
Ja uwielbiam koturny Szpilki jednak łatwiej kupić... i są zawsze, bez względu na "modę"...Mam Muszę się do niej przyzwyczaić Aż dziwnie jak nic się nie tnie i szybko się pisze
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie ostatnio tż "zmusił" do kupienia koturn bo marudziłam że za drogie są. Wolę kupić taniej ale więcej par. No ale tańszego zamiennika nie znaleźliśmy. Tż znów jest chory na punkcie butów. Ostatni nabytek - Nike za 300 zł ostatnio cena jego spodni niebezpiecznie osiągnęła wartość tych butów. Jak tak dalej pójdzie to taniej będzie go karmić niż ubierać
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na solarium byłam może z 4 razy w życiu. I jakoś szczególnie mnie nie opaliły, mimo, że byłam na długo i raczej szybko się opalam.
Szlak mnie trafił. Przed chwilą byl u mnie doradca leasingowy i dopiero jak go przycisnełam to wyjąkał, że tablice będą dopiero na piątek. Dobrze ze mam dzisiaj dobry dzień bobym go rozszarpała
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia na szczęśćcie mój tż nie przywiązuje uwagi do ubioru co mi nieraz przeszkadza dla niego liczy się i wyłącznie wygoda, więc jakoś na jesień kupiliśmy mu 2 pary jeansów, w sumie to ja go zmusiłam z czego 1 miał założone aż 2 razy a drugie ani raz
ale tak mu wygodnie i tyle. I jak inne spodnie ma założyć to jest chory.Natomiast mój brat znowu ma świra na punkcie ubioru i on to jak sobie kupi spodnie lub buty to padam, no ale ok zarabia w euro to niech sobie kupuje w euro, ja bym nie kupiła. Ostatnio kupił dwie pary spodni po 70 euro za parę, co oczywiście krótko swkitowałam, że czasem by o siostrze pomyślał jak już nie ma co robić z pieniędzmi
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-05-18 o 11:52 |
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak ostatnio policzyłam mu ile ma t-shirtów to sama się za głowię złapałam.
|
|
#4780 | |||
|
Zakorzenienie
|
na szczescie u mnie w solarium problem czyzczenia lozka by odpadl bo zazwyczaj nic nie stosuje a po drugie to na solarce daaaaawno bylam i zawsze na stojaco
nie weszlabym do lezacego Cytat:
Cytat:
Cytat:
kiedys nawet jakies adidasy mnie obcieraly w jednym miejscu tzn . przymierzam jest super ale pootem sie zaczyna |
|||
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się
![]() mała wczoraj dała tak popalić, że myślałam, że padnę. wstała o 8, usnęła o północy, bez drzemki przez cały dzień do tego przyszli goście nieplanowani, mimo, że tylko z koleżankami dwiema się umawiałam![]() wszystko się ostatnio sypie przez kasę, nie mamy żadnych przyjemności, żadnych wyjazdów ![]()
|
|
#4782 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Dobrze, że ten mój chłop zaradny i łapie fuchy na boku bo by była kicha na maksa Ja dziś załatwiłam wszystko, zaraz do domku
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy sobie jakoś czas zorganizować, a nie siedzieć i się tylko użalać. Same przyjemności nie wpadną w ręce.
|
|
#4784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja również używam tego masła przy wizycie na solarium ![]() Nawet mój Tż chodzi by złapać ładny kolorek
|
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
my tez nie wychodzimy gdzies , nie jezdzimy tyle co ie poleci do Francji do Tz-a z 2 razy w roku ale bilety tansze duuuzo niz do Polski i tyle naszej rozrywki
zreszta my raczej wolimy w domku usiasc przy filmie niz wyjsc pewnie tez jakby auto bylo to bysmy troche wiecej zwiedzili ale ja prawka niemam wiec mi to lotto a zawsze sobie radzilam komunnikacja miejska a teraz to do pracy i sklepow na piechotke czasem ale to naprawde rzadko jakies kino jednak nie cierpie z tego powodu bo zawsze sobie jakos czas zorganizujemy chyba sie musze kopnac w d*** zeby tak nie siedziec do pozna i wstawac wczesniej wiecej czlowiek zrobi jak wstanie wczesniej i jakos tak inaczej Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-05-18 o 12:32 |
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż jednocześnie wyznaję zasadę, że jak długo jest źle - tak kiepsko, że aż człowiek doliny łapie - to trzeba zebrać się w sobie i postarać mocno o jakąś poprawę. Działać, nie siedzieć z założonymi rękoma. Mało jest sytuacji bez wyjścia.
|
|
|
#4787 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ jestem wściekła. Nigdzie nie ma tej książki
Nerwy mam niesamowite ![]() Kurcze coś czuje, że ostatnio mi nic nie wychodzi. Dziś koniecznie muszę sprzątnąć chałupę, bo to dodatkowo pogłębia mój haos w głowie. Dziewczyny wiem, że teraz będę marudzić na uczelnie, ale wybaczcie, muszę się wygadać. Co do tych dolin, że nigdzie nie jeździmy to też tak czsami mam, ale zaraz sobie myśle, że po to się z tż uczymy żeby potem mieć lepiej i pewnie pierwsze lata z naszą kasą będziemy starali się pozwiedzać i czerpać z życia
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja a np w jakiejś księgarni internetowej która sprzedaje książki w formie pdf tzn jako ebook? jak Ci na już potrzebna to może tak poszukaj
ja nie raz znajdowałam książki w taki sposób fakt że cenowo to nie raz liczą sobie za ten pdf jak za zboże, ale skoro nie masz wyjścia?
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
Zazdroszczę tak wspaniałego spotkanka Co prawda nie dokońca wiem, która jest która , ale wszystkie śliczneNadia pochwal sie ile wygrałaś? Haniula było iść do lekarza, to napewno postawiłby Cię na nogi. U mnie ok-Julcia kopie ![]() Idę dziś do lidla, po zestaw nitek o ile jeszcze będą. Aha i jeszcze mam nieskromne pytanie do Abbyy, jaką mam szanse dostania się do Waszego tajnego klubu? |
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula była u lekarza - dostała nakaz płukania gardła wodą utlenioną (? niczego nie pomyliłam).
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skuteczny środek ponoć choć sama jeszcze go nie miałam okazji przetestować :P Mi jeszcze na gardło pomaga Summamed tyle, że to na receptę
|
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz coś pokombinuje, bardzo dziękuje za pomysł
|
|
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo w niektórych księgarniach internetowych mają dział : ebook proszę ![]() jeszcze na chomiku poszukaj czasem się trafia
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2011-05-18 o 13:23 |
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przegapiłam....Swoją drogą wodą utlenioną, to jakaś tragedia, ja zawsze płukałam wodą z solą(chyba lepsze od utlenionej) bądź kitem pszczelim wymieszanym z wodą-strasznie brudzi
|
|
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chomika już przeszukałam. Chyba mam totalnego pecha ![]() No nic idę robić obiad. Dziś robię szczawiową ze świeżego szczawiu Potem chwila odpoczynku i do zakuwania. Miłego dnia dziewczyny
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-05-18 o 13:35 |
|
|
|
|
#4797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
mam nadzieję, że w ciągu kilku miesięcy uda nam się zmienić sytuację
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie masz góry kasy to nie istniejesz? Ja to chyba musiała bym się ciągle zamartwiać, że mam gorzej niż inni. I już dawno bym osiwiała. Każdy żyje na swoją miarę i nie ma co komu zazdrościć, że inni mają lepiej.
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi o liczenie każdego grosza i wybieranie najtańszych produktów żywieniowych. nie zamartwiałabym się, gdybym codziennie nie musiała liczyć każdego 10 zł ![]() Nasza sytuacja nie jest na stałe, bo jeszcze ponad rok i pójdę do pracy. Poza tym szykujemy się do większych zmian
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ mi dziś czas szybko leci...
Widziałam dyskusję nt. solarium. Uważam ją za kompletnie niepotrzebną, bo zakrawała wręcz o przepychanki słowne. Jakkolwiek, jednak uwaga: Nadia, wsadzałaś emotki jako urozmaicenie wypowiedzi. Wszystko super, tylko może by tak trochę uważniej te upychacze dobierać? Bo jak bym wyraziła swoją opinię, i nagle ktoś by napisał coś w stylu "OK, jak uważasz" i na koniec dał kulkę turlającą się ze śmiechu (jaką Ty zastosowałaś), to wkurzyłabym się ostro i odebrałabym to jako brak szacunku. Troszkę wyczucia na przyszłość. Wypowiem się w temacie solarium i ja: wszystko zależy od łóżka, lamp, skóry i pewnie samego człowieka. Ja np. ostatnio po 8 minutach byłam spieczona jak burak, wszystko mnie 2 dni piekło i z pleców trochę skóry schodziło. A kiedyś mogłabym pewnie i na 20 minut się położyć i nic. Więc widzisz Nadia, Twoja teoria, że NIGDY mnie nic nie weźmie, skoro dotąd mnie nie bierze, upada. Ale to taka luźna uwaga potwierdzona żywym przykładem (i tu powinnam wsadzić " Ależ mi się czas dłuży okrutnie... Dziś już muszę, muszę koniecznie uporać się z zaproszeniami. Bo inaczej... Nie wiem co, ale coś wymyślę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

i miłego dzionka życzę 

A ogólnie mam już zakaz kupowania butów od tż bo stwierdził, że za dużo mam ich a on chodzi w dziurawych (co jest nieprawdą), a jak mówię, że ma kupić to ma jeszcze dobre ale teraz zachorowałam na trampki z lacosty
Szpilki jednak łatwiej kupić... i są zawsze, bez względu na "modę"...
ostatnio cena jego spodni niebezpiecznie osiągnęła wartość tych butów. Jak tak dalej pójdzie to taniej będzie go karmić niż ubierać 

Dobrze, że ten mój chłop zaradny i łapie fuchy na boku bo by była kicha na maksa