Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 11:16   #4771
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII

Co do solarium

Ja chodzę zawsze na 15 minut nie ważne, czy bym chodziła co tydzień czy raz do roku, czy po dwóch latach zawsze 15 minut ja nie stosuję żadnych kremów ani tym podobnych może ze 2 -3 razy w życiu mi się zdarzyło coś kupić. Niestety mam tak grubą skórę że nawet jak w zeszłym roku po prawie 1,5 roku poszłam na 15 min na nowe lampy to byłam czerwona jak rak i nogi mnie tak swędziały ale ani 1mm skóry nie zszedł, tak samo jak teraz po tym pelingu wszystkim schodziła płatami a mi się minimalnie złuszczyła koło ust masakra jakaś.

Tak w ogóle to Dzień Dobry Kochane i miłego dzionka życzę

Dziś mam na nogach moje super nowe buciki (ekspresowo doszły) są mega wygodne i jestem mega wysoka
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:16   #4772
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Jeszcze nie, niedawno zamówiłam
Nie wiem jaki jest na żywo ale po wymiarach to taki właśnie chcę
Wstaw fotę jak masz założony

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:19   #4773
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Co do solarium

Ja chodzę zawsze na 15 minut nie ważne, czy bym chodziła co tydzień czy raz do roku, czy po dwóch latach zawsze 15 minut ja nie stosuję żadnych kremów ani tym podobnych może ze 2 -3 razy w życiu mi się zdarzyło coś kupić. Niestety mam tak grubą skórę że nawet jak w zeszłym roku po prawie 1,5 roku poszłam na 15 min na nowe lampy to byłam czerwona jak rak i nogi mnie tak swędziały ale ani 1mm skóry nie zszedł, tak samo jak teraz po tym pelingu wszystkim schodziła płatami a mi się minimalnie złuszczyła koło ust masakra jakaś.

Tak w ogóle to Dzień Dobry Kochane i miłego dzionka życzę

Dziś mam na nogach moje super nowe buciki (ekspresowo doszły) są mega wygodne i jestem mega wysoka
Ogólnie w takich butach dobrze się chodzi, są stabilne, grunt żeby nie uciskały ani nic.
Ja w moich koturnach czy obcasach jestem wyższa od tżta.

zapomniałam się pochwalić, wygrałam w lotto

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-05-18 o 11:28
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:31   #4774
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Ogólnie w takich butach dobrze się chodzi, grunt żeby nie uciskały ani nic.
tak koturny są mega wygodne do tego są leciutkie i nie czuć ich prawie na nogach też jestem wyższa od tż ale on twierdzi że może jedynie równa z nim ale to nie prawda A ogólnie mam już zakaz kupowania butów od tż bo stwierdził, że za dużo mam ich a on chodzi w dziurawych (co jest nieprawdą), a jak mówię, że ma kupić to ma jeszcze dobre ale teraz zachorowałam na trampki z lacosty A to wszystko wina reklam na wizażu ale to dopiero w lipcu jak coś .

Bo teraz w sobotę mamy chrzciny u mojego brata za tydzień w niedzielę u tż kuzyna chrzciny i wszędzie zaproszenia mamy i wypadało by maluchom coś kupić, tylko jak jeden nic nie ma to problemu nie było ale dla drugiego to nie mam pojęcia co kupić bo wszystko ma po starszym bracie i chyba kasę by trzeba dać masakra jakaś
Stary 2011-05-18, 11:36   #4775
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
tak koturny są mega wygodne
Oj tak Ja uwielbiam koturny Z tym, że z moją ogromną stopą to w całym moim jestestwie miałam aż 3 pary Szpilki jednak łatwiej kupić... i są zawsze, bez względu na "modę"...

Mam Nowiutka, pachnąca, czyściutka klawiaturka i do tego z czytnikiem kart Muszę się do niej przyzwyczaić Aż dziwnie jak nic się nie tnie i szybko się pisze

Stary 2011-05-18, 11:41   #4776
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
tak koturny są mega wygodne do tego są leciutkie i nie czuć ich prawie na nogach też jestem wyższa od tż ale on twierdzi że może jedynie równa z nim ale to nie prawda A ogólnie mam już zakaz kupowania butów od tż bo stwierdził, że za dużo mam ich a on chodzi w dziurawych (co jest nieprawdą), a jak mówię, że ma kupić to ma jeszcze dobre ale teraz zachorowałam na trampki z lacosty A to wszystko wina reklam na wizażu ale to dopiero w lipcu jak coś .

Bo teraz w sobotę mamy chrzciny u mojego brata za tydzień w niedzielę u tż kuzyna chrzciny i wszędzie zaproszenia mamy i wypadało by maluchom coś kupić, tylko jak jeden nic nie ma to problemu nie było ale dla drugiego to nie mam pojęcia co kupić bo wszystko ma po starszym bracie i chyba kasę by trzeba dać masakra jakaś
Ja bez butów jestem mniej więcej tego wzrostu co tż więc siłą rzeczy w każdym podwyższeniu będę ciut wyższa

Mnie ostatnio tż "zmusił" do kupienia koturn bo marudziłam że za drogie są. Wolę kupić taniej ale więcej par. No ale tańszego zamiennika nie znaleźliśmy.

Tż znów jest chory na punkcie butów. Ostatni nabytek - Nike za 300 zł ostatnio cena jego spodni niebezpiecznie osiągnęła wartość tych butów. Jak tak dalej pójdzie to taniej będzie go karmić niż ubierać

Stary 2011-05-18, 11:51   #4777
kraven
Zakorzenienie

Ja na solarium byłam może z 4 razy w życiu. I jakoś szczególnie mnie nie opaliły, mimo, że byłam na długo i raczej szybko się opalam.

Szlak mnie trafił. Przed chwilą byl u mnie doradca leasingowy i dopiero jak go przycisnełam to wyjąkał, że tablice będą dopiero na piątek. Dobrze ze mam dzisiaj dobry dzień bobym go rozszarpała :

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:51   #4778
oliwka__
Zakorzenienie

Nadia na szczęśćcie mój tż nie przywiązuje uwagi do ubioru co mi nieraz przeszkadza dla niego liczy się i wyłącznie wygoda, więc jakoś na jesień kupiliśmy mu 2 pary jeansów, w sumie to ja go zmusiłam z czego 1 miał założone aż 2 razy a drugie ani raz i w tym samym czasie kupił sobie 2 pary spodni jakiś wojskowych w kolorze beżu wpadającego w brąz i czarnego i nosi je na okrągło plus luźne koszuli bo mu najwygodniej albo dresy i on ma 27 lat ale tak mu wygodnie i tyle. I jak inne spodnie ma założyć to jest chory.

Natomiast mój brat znowu ma świra na punkcie ubioru i on to jak sobie kupi spodnie lub buty to padam, no ale ok zarabia w euro to niech sobie kupuje w euro, ja bym nie kupiła. Ostatnio kupił dwie pary spodni po 70 euro za parę, co oczywiście krótko swkitowałam, że czasem by o siostrze pomyślał jak już nie ma co robić z pieniędzmi

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-05-18 o 11:52
Stary 2011-05-18, 11:56   #4779
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Nadia na szczęśćcie mój tż nie przywiązuje uwagi do ubioru co mi nieraz przeszkadza dla niego liczy się i wyłącznie wygoda, więc jakoś na jesień kupiliśmy mu 2 pary jeansów, w sumie to ja go zmusiłam z czego 1 miał założone aż 2 razy a drugie ani raz i w tym samym czasie kupił sobie 2 pary spodni jakiś wojskowych w kolorze beżu wpadającego w brąz i czarnego i nosi je na okrągło plus luźne koszuli bo mu najwygodniej albo dresy i on ma 27 lat ale tak mu wygodnie i tyle. I jak inne spodnie ma założyć to jest chory.

Natomiast mój brat znowu ma świra na punkcie ubioru i on to jak sobie kupi spodnie lub buty to padam, no ale ok zarabia w euro to niech sobie kupuje w euro, ja bym nie kupiła. Ostatnio kupił dwie pary spodni po 70 euro za parę, co oczywiście krótko swkitowałam, że czasem by o siostrze pomyślał jak już nie ma co robić z pieniędzmi
Nie no mój tż na szczęście w dresach nie gustuje
Ale jak ostatnio policzyłam mu ile ma t-shirtów to sama się za głowię złapałam.

Stary 2011-05-18, 11:57   #4780
irenkaaa
Zakorzenienie

na szczescie u mnie w solarium problem czyzczenia lozka by odpadl bo zazwyczaj nic nie stosuje a po drugie to na solarce daaaaawno bylam i zawsze na stojaco

nie weszlabym do lezacego jakos tak zle bym sie czula

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
ja nie dostałam tego kuponu
Marcia z Twoim odczuciem chociażby ajęzykowym też się zgadzam w 100% a co do dojazdu do Ikei to do Marek nie jest taki zły, wysiadasz na stacji metra Ratusz arsenał wsiadasz w 190 i jesteś pod samą Ikea

dzień dobry
ja właśnie wyprostowałam włosy (2lata nie prostowaalam) i czuje się w nich tak jakoś dziwnie zobaczymy jaka reakcja na uczelni będzie
dziś mamy z Tżem randke z grouponem w restauracji
a niema juz tej Ikei w centrum ? kiedys byla niedaleko Palacu kultury ale to dawno i wiadomo .. nie taka duza jak w Markach czy Jankach heh zawsze mi sie mylilo czy to Janki czy Marki

Cytat:
Ogólnie w takich butach dobrze się chodzi, są stabilne, grunt żeby nie uciskały ani nic.

zapomniałam się pochwalić, wygrałam w lotto
gratuluje wygranej

Cytat:
Ja bez butów jestem mniej więcej tego wzrostu co tż więc siłą rzeczy w każdym podwyższeniu będę ciut wyższa

Mnie ostatnio tż "zmusił" do kupienia koturn bo marudziłam że za drogie są. Wolę kupić taniej ale więcej par. No ale tańszego zamiennika nie znaleźliśmy.

Tż znów jest chory na punkcie butów. Ostatni nabytek - Nike za 300 zł ostatnio cena jego spodni niebezpiecznie osiągnęła wartość tych butów. Jak tak dalej pójdzie to taniej będzie go karmić niż ubierać
chyba najwiecej za buty to dalam 135e w tamtym roku ale wiem ze beda na lata i mega wygodne (ale pierwze 2-3 tyg byly straszne ) ja to jednak kazde buty musze rozchodzic
kiedys nawet jakies adidasy mnie obcieraly w jednym miejscu
tzn . przymierzam jest super ale pootem sie zaczyna
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:04   #4781
lili1987
Zakorzenienie

melduję się

mała wczoraj dała tak popalić, że myślałam, że padnę. wstała o 8, usnęła o północy, bez drzemki przez cały dzień do tego przyszli goście nieplanowani, mimo, że tylko z koleżankami dwiema się umawiałam

wszystko się ostatnio sypie przez kasę, nie mamy żadnych przyjemności, żadnych wyjazdów także ogólnie dolina

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:11   #4782
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
wszystko się ostatnio sypie przez kasę, nie mamy żadnych przyjemności, żadnych wyjazdów także ogólnie dolina
Witaj w klubie... TŻ miał mieć ograniczoną kasę, kiedyś pisałam, do maja a w maju okazało się, ze jeszcze kilka miesięcy. Więc ledwo sobie radzimy Dobrze, że ten mój chłop zaradny i łapie fuchy na boku bo by była kicha na maksa

Ja dziś załatwiłam wszystko, zaraz do domku

Stary 2011-05-18, 12:13   #4783
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
My też nie mamy żadnych przyjemności typu wyjazdy, wyjścia na pizzę czy piwo, ale staramy sobie tak urozmaicać czas, aby nie myśleć o tym.
Wystarczy sobie jakoś czas zorganizować, a nie siedzieć i się tylko użalać. Same przyjemności nie wpadną w ręce.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:28   #4784
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witam

widzę że temat solarium został poruszony ja chodziłam trochę na solar w kwietniu żeby złapać kolorek przed weselem teraz nie chodzę, ostatnio jak było ciepło opalałam się na słoneczku, mam nadzieję że będzie znowu na dniach ciepło i trochę się przysmażę
jak chodzę do solarium to używam masła kakaowego w sprayu i ładnie łapię kolorek na co dzień używam do twarzy kremu z filtrem 15

ja już po robocie, byłam na małych zakupach i teraz gotuję zupkę dla mamy
piję sobie kawkę i czekam na Tż bo pojechał do taty na grób ale już wraca
pogoda u mnie nadal nie za ciekawa zapowiadaja przelotne deszcze

znowu nie mam pomysłu na obiad chyba zrobię dla Tż dzisiaj wątróbkę a dla siebie jajka sadzone, bo wątróbki nie cierpię

Ja również używam tego masła przy wizycie na solarium

Nawet mój Tż chodzi by złapać ładny kolorek
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:28   #4785
irenkaaa
Zakorzenienie

my tez nie wychodzimy gdzies , nie jezdzimy tyle co ie poleci do Francji do Tz-a z 2 razy w roku ale bilety tansze duuuzo niz do Polski i tyle naszej rozrywki
zreszta my raczej wolimy w domku usiasc przy filmie niz wyjsc
pewnie tez jakby auto bylo to bysmy troche wiecej zwiedzili ale ja prawka niemam wiec mi to lotto a zawsze sobie radzilam komunnikacja miejska a teraz to do pracy i sklepow na piechotke

czasem ale to naprawde rzadko jakies kino
jednak nie cierpie z tego powodu bo zawsze sobie jakos czas zorganizujemy

chyba sie musze kopnac w d*** zeby tak nie siedziec do pozna i wstawac wczesniej
wiecej czlowiek zrobi jak wstanie wczesniej i jakos tak inaczej

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-05-18 o 12:32
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:34   #4786
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Wystarczy sobie jakoś czas zorganizować, a nie siedzieć i się tylko użalać. Same przyjemności nie wpadną w ręce.
Dokładnie! Popieram, trzeba się zajmować tym czym można.

Chociaż jednocześnie wyznaję zasadę, że jak długo jest źle - tak kiepsko, że aż człowiek doliny łapie - to trzeba zebrać się w sobie i postarać mocno o jakąś poprawę. Działać, nie siedzieć z założonymi rękoma.
Mało jest sytuacji bez wyjścia.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:39   #4787
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Nawet nie pomyślałam. Te kremy od nich też mają różną konsystencję. Zbankrutowałabym jak miałabym kupować saszetkę za 7 pln na jedno opalanie.

Podzielam opinię

Bez przesady - szkło tym specjalnym płynem na pewno się doczyści
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:45   #4788
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ależ jestem wściekła. Nigdzie nie ma tej książki Nerwy mam niesamowite

Kurcze coś czuje, że ostatnio mi nic nie wychodzi. Dziś koniecznie muszę sprzątnąć chałupę, bo to dodatkowo pogłębia mój haos w głowie. Dziewczyny wiem, że teraz będę marudzić na uczelnie, ale wybaczcie, muszę się wygadać.

Co do tych dolin, że nigdzie nie jeździmy to też tak czsami mam, ale zaraz sobie myśle, że po to się z tż uczymy żeby potem mieć lepiej i pewnie pierwsze lata z naszą kasą będziemy starali się pozwiedzać i czerpać z życia
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:58   #4789
alazkrainy
Zakorzenienie

dodaja a np w jakiejś księgarni internetowej która sprzedaje książki w formie pdf tzn jako ebook? jak Ci na już potrzebna to może tak poszukaj
ja nie raz znajdowałam książki w taki sposób
fakt że cenowo to nie raz liczą sobie za ten pdf jak za zboże, ale skoro nie masz wyjścia?

Stary 2011-05-18, 13:01   #4790
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Witam Was
Zazdroszczę tak wspaniałego spotkanka Co prawda nie dokońca wiem, która jest która, ale wszystkie śliczne
Nadia pochwal sie ile wygrałaś?
Haniula było iść do lekarza, to napewno postawiłby Cię na nogi.

U mnie ok-Julcia kopie
Idę dziś do lidla, po zestaw nitek o ile jeszcze będą.

Aha i jeszcze mam nieskromne pytanie do Abbyy, jaką mam szanse dostania się do Waszego tajnego klubu?

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:05   #4791
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Haniula było iść do lekarza, to napewno postawiłby Cię na nogi.
Haniula była u lekarza - dostała nakaz płukania gardła wodą utlenioną (? niczego nie pomyliłam).

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:07   #4792
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Haniula była u lekarza - dostała nakaz płukania gardła wodą utlenioną (? niczego nie pomyliłam).
Ijaa dobrze mówisz niczego nie pomyliłaś Skuteczny środek ponoć choć sama jeszcze go nie miałam okazji przetestować :P Mi jeszcze na gardło pomaga Summamed tyle, że to na receptę
Stary 2011-05-18, 13:15   #4793
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
dodaja a np w jakiejś księgarni internetowej która sprzedaje książki w formie pdf tzn jako ebook? jak Ci na już potrzebna to może tak poszukaj
ja nie raz znajdowałam książki w taki sposób
fakt że cenowo to nie raz liczą sobie za ten pdf jak za zboże, ale skoro nie masz wyjścia?
Właśnie tak o tym myślałam, tylko ja chyba nie wiem jak tego szukać Zaraz coś pokombinuje, bardzo dziękuje za pomysł
Stary 2011-05-18, 13:21   #4794
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Właśnie tak o tym myślałam, tylko ja chyba nie wiem jak tego szukać Zaraz coś pokombinuje, bardzo dziękuje za pomysł
Ja wpisywałam zawsze w google nazwę książki plus słowo ebook i zawsze coś tam wyskakiwało

albo w niektórych księgarniach internetowych mają dział : ebook

proszę

jeszcze na chomiku poszukaj czasem się trafia

Edytowane przez alazkrainy
Czas edycji: 2011-05-18 o 13:23
Stary 2011-05-18, 13:28   #4795
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
przegapiłam....
Swoją drogą wodą utlenioną, to jakaś tragedia, ja zawsze płukałam wodą z solą(chyba lepsze od utlenionej) bądź kitem pszczelim wymieszanym z wodą-strasznie brudzi

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:28   #4796
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja wpisywałam zawsze w google nazwę książki plus słowo ebook i zawsze coś tam wyskakiwało

albo w niektórych księgarniach internetowych mają dział : ebook

proszę

jeszcze na chomiku poszukaj czasem się trafia
Dziękuje

Chomika już przeszukałam.

Chyba mam totalnego pecha

No nic idę robić obiad. Dziś robię szczawiową ze świeżego szczawiu
Potem chwila odpoczynku i do zakuwania.

Miłego dnia dziewczyny

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-05-18 o 13:35
Stary 2011-05-18, 13:55   #4797
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Witaj w klubie... TŻ miał mieć ograniczoną kasę, kiedyś pisałam, do maja a w maju okazało się, ze jeszcze kilka miesięcy. Więc ledwo sobie radzimy Dobrze, że ten mój chłop zaradny i łapie fuchy na boku bo by była kicha na maksa
my teraz jesteśmy na etapie zmian, ale nic nie mówię póki co, bo nie wiadomo czy coś ze zmian wyjdzie

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
My też nie mamy żadnych przyjemności typu wyjazdy, wyjścia na pizzę czy piwo, ale staramy sobie tak urozmaicać czas, aby nie myśleć o tym.
my organizujemy sobie czas, wychodzimy na spacery lub do kogoś, ale i tak odczuwam, że żyjemy gorzej niż inni

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
jak długo jest źle - tak kiepsko, że aż człowiek doliny łapie - to trzeba zebrać się w sobie i postarać mocno o jakąś poprawę. Działać, nie siedzieć z założonymi rękoma.
Mało jest sytuacji bez wyjścia.
u nas jest źle właśnie długo i stąd dolina.
mam nadzieję, że w ciągu kilku miesięcy uda nam się zmienić sytuację

Stary 2011-05-18, 14:01   #4798
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
my organizujemy sobie czas, wychodzimy na spacery lub do kogoś, ale i tak odczuwam, że żyjemy gorzej niż inni
gorzej niż inny tzn jak?
nie masz góry kasy to nie istniejesz?

Ja to chyba musiała bym się ciągle zamartwiać, że mam gorzej niż inni. I już dawno bym osiwiała.
Każdy żyje na swoją miarę i nie ma co komu zazdrościć, że inni mają lepiej.

Stary 2011-05-18, 14:08   #4799
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
gorzej niż inny tzn jak?
nie masz góry kasy to nie istniejesz?

Ja to chyba musiała bym się ciągle zamartwiać, że mam gorzej niż inni. I już dawno bym osiwiała.
Każdy żyje na swoją miarę i nie ma co komu zazdrościć, że inni mają lepiej.
nie chodzi o górę kasy i wyjazdy zagraniczne 4 razy w roku
chodzi o liczenie każdego grosza i wybieranie najtańszych produktów żywieniowych. nie zamartwiałabym się, gdybym codziennie nie musiała liczyć każdego 10 zł

Nasza sytuacja nie jest na stałe, bo jeszcze ponad rok i pójdę do pracy.
Poza tym szykujemy się do większych zmian

Stary 2011-05-18, 14:11   #4800
aaby
Zakorzenienie

Ależ mi dziś czas szybko leci...

Widziałam dyskusję nt. solarium. Uważam ją za kompletnie niepotrzebną, bo zakrawała wręcz o przepychanki słowne. Jakkolwiek, jednak uwaga: Nadia, wsadzałaś emotki jako urozmaicenie wypowiedzi. Wszystko super, tylko może by tak trochę uważniej te upychacze dobierać? Bo jak bym wyraziła swoją opinię, i nagle ktoś by napisał coś w stylu "OK, jak uważasz" i na koniec dał kulkę turlającą się ze śmiechu (jaką Ty zastosowałaś), to wkurzyłabym się ostro i odebrałabym to jako brak szacunku. Troszkę wyczucia na przyszłość.
Wypowiem się w temacie solarium i ja: wszystko zależy od łóżka, lamp, skóry i pewnie samego człowieka. Ja np. ostatnio po 8 minutach byłam spieczona jak burak, wszystko mnie 2 dni piekło i z pleców trochę skóry schodziło. A kiedyś mogłabym pewnie i na 20 minut się położyć i nic. Więc widzisz Nadia, Twoja teoria, że NIGDY mnie nic nie weźmie, skoro dotąd mnie nie bierze, upada. Ale to taka luźna uwaga potwierdzona żywym przykładem (i tu powinnam wsadzić "" ).

Ależ mi się czas dłuży okrutnie... Dziś już muszę, muszę koniecznie uporać się z zaproszeniami. Bo inaczej... Nie wiem co, ale coś wymyślę

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości