Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 10:34   #3451
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nie ma źle ogólnie rzecz biorąc w sumie to nie mieszkam na wsi, tylko na obrzeżu miasta liczącego ok. 60tys. ludzi. Do najbliższego sklepu jest 2/3km, ale do centrum już jest 4/5km... nie ma źle... ale w zimę jest mały problem jak nie jest się zmotoryzowanym

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Dziewczyny poproszę dzisiaj o kciuki po południu jadę do promotorki odebrać pracę, oddawałam całą bez wstępu i zakończenia do sprawdzenia... ciekawe co powie aż drżę ze strachu no i dzisiaj chcę jej pokazać wstęp i zakończenie
No to faktycznie nie źle, ale bez samochodu to ciężko. A z drugiej strony, w krk, najdroższe są działki takie 2-3 km od granic miasta. Wszyscy się biją żeby mieszkać na przedmieściach

Trzymam kciuki za dzisiaj! Na pewno wszystko będzie gites!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:34   #3452
kolanka
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jakie rewelacyjne podejście

zgadzam się - mieszkanie moich rodziców 64 metry mieszkanie przyjaciół 68 - osiedle obok dwie różne spółdzielnie czynsz moich rodziców (woda ogrzewanie itd bez prądu gazu) 670 zł czynsz przyjaciół 480 - 200 różnicy? dużo? bardzo - spółdzielnia moich rodziców jedna z droższych w mieście, przyjaciół jedna z tańszych - bloki rodziców ciut "młodsze" ale standard taki sam, oba budowne z wielkiej płyty w latach 80-
ostatnio nawet o tym rozmawialiśmy z przyjciółmi bo im ciut podnieśli czynsz na te 480 bez pary groszy - i się śmiałam że oni się złoszczą to co mają mówić moi rodzice

nie tylko a aż tylko
Podsumowuje, Twoi rodzice 10,46 zł /m2
Znajomi - 7,06 zł/m2
U mnie wychodzi 10zł./m2 - średnia pensja 1200 zł. na rękę, po 10 latach pracy 1500 zł. z wielkim bólem się wyciągnie.
Przepraszam, ale dalej mi wychodzi, ze w małym mieście mieszka się drożej.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:35   #3453
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny
Dawno nie zaglądałam, ale ostatnio z czasem u mnie kiepsko. W pracy mam sajgon. Kolezanka poszła na zwolnienie, bo jest w ciąży i nie zamierza wracać, a ja przejęłam jej etat, także pracuję teraz za dwie. W zawiązku z tym zarządałam podwyżki - narazie czekam na decyzję szefa w tej sprawie. Fajnie by było dostać dodatkowy "grosz".
Poza tym w sprawach ślubnych...robimy sami zaproszenia, a raczej teściu podjął się tej roboty i wychodzi mu to całkiem niezle. Pokażę Wam oczywiście efekt jak już będzie wszystko gotowe Pewnie za jakieś 1,5 tyg zaczniemy je rozdawać.
W lipcu jedziemy na kilka dni do Karwii poopalać się. Teściowie jada na 2 tyg i my do nich dołączymy, żeby trochę się zrelaksować. Poza tym wszystko po staremu.

Bzyczka.
..GRATULACJE !!! Niech dzieciątko zdrowo się chowa

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:35   #3454
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:39   #3455
ktosia86
Zakorzenienie

Dzieńdoberek

Spałam do 10

Scio dobrze Cię widzieć z powrotem Cieszę się, że z Agatką i z Tobą wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Kliwia no niby mogłabym, nawet zalecają chodzić raz w tygodniu, ale nie chce tez popaść w szał, zobaczymy co dalej w poniedziałek na kontroli

Mnie się wydaje, ze 1500 zł to mało i w dużym i małym miescie. Bo chyba w życiu nie chodzi tylko o to, zeby popłacić rachunki i kupic jedzenia w biedronce, ale zeby kazdego było stać i na kino i na knajpe i na wyjazd na wakacje itd. Nie uważam, zeby to był jakś wyższy standard życia. To chyba powinno być normą
Pięknie napisane, szkoda tylko, że większość pracodawców nie myśli tak jak Ty

Cytat:
kolanka to i kliwia i ja porównałam ci same opłaty za mieszkanie w tym samym mieście... czyja więc wypłata jest bardziej adekwatna do ceny mieszkania? osoba zarabiająca nie całe 2 tysiące płacąca 480 czy 670? nie wszytko da się sprowadzic do jednego mianownika bo biorąc pod uwagę statystyczne miasto X to mieszkaniec miasta X Kowalski może zarobić 3000 tysiące, aa Nowak także mieszkanieć Xowa 1500 - jeden za takie samo mieszkanie płaci czynsz 500 inny 700...
nie ma co porównywać...

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

dawaj emotkę z pierścieniem będę go całować
pięknie napisane
Chyba musimy złożyć wniosek do kierownictwa wizażu o nową emotkę, bo już drugi raz by nam sie przydała
Stary 2011-05-18, 10:42   #3456
mona_ja
Wtajemniczenie

cześć

Kasiaher jak się dziś czujesz? Mam nadzieje że wszytsko w porządku, i dobra rada- sprzedajcie to auto

ania20m a mnie się podoba daszek nr 1,

Scio no w końcu jesteście

A ja w końcu zarezerwowałam wczoraj wczasy, już zapłacone więc nie ma odwrotu ten sam hotel co ostatnio tylko troche tańszy niż nam wtedy zaproponowali. Teraz przeraża mnie lot i cała odprawa na lotnisku, nigdy nawet samolotu z bliska nie widziałam

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:44   #3457
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
cześć

Kasiaher jak się dziś czujesz? Mam nadzieje że wszytsko w porządku, i dobra rada- sprzedajcie to auto

A ja w końcu zarezerwowałam wczoraj wczasy, już zapłacone więc nie ma odwrotu ten sam hotel co ostatnio tylko troche tańszy niż nam wtedy zaproponowali. Teraz przeraża mnie lot i cała odprawa na lotnisku, nigdy nawet samolotu z bliska nie widziałam
Będziecie korzystać z usług tego samego biura podróży?
Stary 2011-05-18, 10:47   #3458
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No to faktycznie nie źle, ale bez samochodu to ciężko. A z drugiej strony, w krk, najdroższe są działki takie 2-3 km od granic miasta. Wszyscy się biją żeby mieszkać na przedmieściach

Trzymam kciuki za dzisiaj! Na pewno wszystko będzie gites!
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Dawno nie zaglądałam, ale ostatnio z czasem u mnie kiepsko. W pracy mam sajgon. Kolezanka poszła na zwolnienie, bo jest w ciąży i nie zamierza wracać, a ja przejęłam jej etat, także pracuję teraz za dwie. W zawiązku z tym zarządałam podwyżki - narazie czekam na decyzję szefa w tej sprawie. Fajnie by było dostać dodatkowy "grosz".
Poza tym w sprawach ślubnych...robimy sami zaproszenia, a raczej teściu podjął się tej roboty i wychodzi mu to całkiem niezle. Pokażę Wam oczywiście efekt jak już będzie wszystko gotowe Pewnie za jakieś 1,5 tyg zaczniemy je rozdawać.
W lipcu jedziemy na kilka dni do Karwii poopalać się. Teściowie jada na 2 tyg i my do nich dołączymy, żeby trochę się zrelaksować. Poza tym wszystko po staremu.

Bzyczka.
Przygotowania pełną parą

Cytat:
cześć

No to żeby teraz nic nie nawaliło

A w ogóle to chyba mi coś ostatnio znowu dolega... przeziębiłam się chyba... bo od kilku dni co trochę do wc na siku biegam...
Czy kiedyś skończą się te wszystkie dolegliwości? coś przechodzi, coś przychodzi...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-05-18 o 10:49
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:49   #3459
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-18, 10:52   #3460
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Ale fajnie Mojemu mężowi marzy się lot helikopterem
Stary 2011-05-18, 10:53   #3461
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-18, 10:57   #3462
Ana***
Zakorzenienie

Jako takim wielkim samolotem też nie leciałam jedynie taką pierdółką kilku osobową, przelot nad morzem

No nic uciekam dopracowywać technicznie mą pracę
Stary 2011-05-18, 10:59   #3463
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
[/COLOR]Dziewczyny poproszę dzisiaj o kciuki po południu jadę do promotorki odebrać pracę, oddawałam całą bez wstępu i zakończenia do sprawdzenia... ciekawe co powie aż drżę ze strachu no i dzisiaj chcę jej pokazać wstęp i zakończenie
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Podsumowuje, Twoi rodzice 10,46 zł /m2
Znajomi - 7,06 zł/m2
U mnie wychodzi 10zł./m2 - średnia pensja 1200 zł. na rękę, po 10 latach pracy 1500 zł. z wielkim bólem się wyciągnie.
Przepraszam, ale dalej mi wychodzi, ze w małym mieście mieszka się drożej.
biorąc pod uwagę twe powyższe zestawienie totalnie nie rozumiem twojego zdania
Cytat:
Uważam, ze opłaty za mieszkanie są adekwatne do zarobków,
to chyba jednak nie są adekwatne a ba mogę powiedzieć że znajdzie się u ciebie w mieście mieszkania o tym samym metrażu które są tańsze niż twoje - wtedy przy tej pensji można powiedzieć coś o adekwatności, a znajdą się i ludzie zarabiajacych 5 razy więcje niż ty a płacący podobnie za mieszkanie...
nadal twierdzę że nie ma co generalizować, i że w dużym mieście dając 1500 za rękę wyżyć się nie da, jak widać w małym też nie

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Bzyczka.
super że u was fajnie czekam na zaproszenia

Cytat:
z jakiego biura
zazdroszę

ktosia86 trzeba napisać żeby stworzyli taką emotkę
Stary 2011-05-18, 11:03   #3464
mona_ja
Wtajemniczenie

Ktosia wycieczkę kupiłam w innym b.p ale u tego samego oraganizatora

Ana ja też mam nadzieję że będzie ok, najważniejsze żebyśmy dolecieli i nas zakwaterowali w tym hotelu który wybraliśmy, resztę sobie sami zorganizujemy

Rossi ja się boję że się zgubię na lotnisku i nam samolot odleci

No i mamy fajną godz. odlotu, o 7 rano, więc koło południa będziemy na miejscu i resztę dnia możemy już plażować, mam nadzieję że nam tego lotu nie przesuną.

Martuś Ecco Holiday.

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2011-05-18 o 11:05
Stary 2011-05-18, 11:05   #3465
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosia wycieczkę kupiłam w innym b.p ale u tego samego oraganizatora

Ana ja też mam nadzieję że będzie ok, najważniejsze żebyśmy dolecieli i nas zakwaterowali w tym hotelu który wybraliśmy, resztę sobie sami zorganizujemy

Rossi ja się boję że się zgubię na lotnisku i nam samolot odleci

No i mamy fajną godz. odlotu, o 7 rano, więc koło południa będziemy na miejscu i resztę dnia możemy już plażować, mam nadzieję że nam tego lotu nie przesuną.
Super Z którego lotniska odlot? Na szczęście w nieszczęściu polskie lotniska to nie Heathrow więc zgubić się ciężko
Stary 2011-05-18, 11:10   #3466
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Super Z którego lotniska odlot? Na szczęście w nieszczęściu polskie lotniska to nie Heathrow więc zgubić się ciężko
Wylot z Katowic. No mam nadzieję że jakoś sobie poradzimy, pójdziemy za tłumem

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-05-18, 11:14   #3467
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-18, 11:16   #3468
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Dokładnie
Stary 2011-05-18, 11:21   #3469
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
[

Martuś Ecco Holiday.
ooo fajnie
zazdroszę jeszcze bardziej
dacie sobie na lotnisku rade nie ma w tym żadnej filozofii skoro moja mama nie znająca ni w ząb angielskiego dała rade - lecąc z przesiadką w anglii to i wy sobie poradzicie
Stary 2011-05-18, 11:23   #3470
mona_ja
Wtajemniczenie

skoro tak mówicie to będzie dobrze

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-05-18, 11:32   #3471
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-18, 11:55   #3472
kasiaher
Wtajemniczenie

hej
dzięki laseczki za wsparcie , przydaje sie
dzisiaj lepiej tż nie jest zły bardziej zmęczony bo musiał wczoraj naprawiać tą bramę kolesiowi siedział z kolegą do 21:30 także długo dzisiaj będzie to kończył, lampa do samochodu zamówiona a samochód czyli całą blacharkę zrobimy jak wrócę do pracy i będzie troszkę kasy bo na takie wydatki nie możemy sobie pozwolić teraz

Dominik wstal uśmiechnięty , chyba ok dzisiaj też w porządku było oczywiście problem z drzemką no bo on wstał 3 godziny wcześniej a spal 12 godzin więc spac mu się nie chcę ale bawi się w łóżeczku ( bo musi być w nim ) ale nie płaczę dzisiaj odbieram go godzinę później zobaczymy to jest przed drugą drzemką musze zacząć go pomalutki przyzwyczaić siedzenia tam dłużej

ogólnie fajna pogoda jest ja tak średnio się czuje przez to wczoraj ale jest ok

bzyczka zupełnie zapomniałam gratuluje kochana byłas dzielna
AgatakaL czyli przygotowania pełna parą , super że teściów masz ok

atomufka gratuluje pracy
ana no to już nie długo koniec pisanie pracy fajnie teraz tylko obrona i słodkie opijanie ,błogi spokój w końcu
marta to dobrze z Patem ok
strippi kurcze dobrze żę jej się nic poważnego nie stało matko jak to trzeba uważać , ucałuj Julę od cioci Kasi
mona_ja w miarę ok , koleżanka ma mi ząłatwić ekspresową wizytę w szpitalu
scio jak dobrze już w domu być nie , będzie ok , a leżałaś na Prostej ?są już odwiedziny normalnie czy nadal zakaz ?
SAMBAdiJANEIROmoże to grypa żołądkowa ? zdrowiej szybciutko
żabcia obyś szybko coś znalazła
gucia może daj do szewca te buty i zmieni ci ten pasek

ale rozmowa się rozwiązała
ha więc ja też coś powiem
mój mąż zarabia 2 tyś i mamy dziecko , opłaty to 320 stała do tego prąd wychodzi jakieś 250 zł na miesiąc i gaz ( pomyślę...) jakieś 250 zł do tego telefony 120 zł, kablówka i internet 59 zł , czyli mamy tysiąc złoty i dalej ...
dziecko utrzymanie go to jakieś 250 zł tak na oko teraz żłobek akurat teraz wyszło nam 180 ale będzie się wachać gdzieś w granicach 210 zł od września czyli mamy już jakieś 1380 no 1400 zł i reszta dla nas tzn chemia , jedzenie , może jakiś ciuch , i na nic więcej nie starcza nic nie odkładamy ale też czasami gdzieś wyskoczymy nie jest aż tak tragicznie ale jak tylko wrócę do pracy będzie dobrze może do domu coś kupię albo meble kupimy na raty bo inaczej nie damy rady
acha nie mówię juz o opłatach na paliwo czyli jakieś 300 zł może 400 zł miesięcznie , i inne naprawy a to oc a to przegląd ja nie wiem jak dajemy radę bez kitu
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:57   #3473
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-18, 12:06   #3474
mona_ja
Wtajemniczenie

Kasiu zgłoś sie do tego szpitala
Myślę że za kilka tygodni Dominikowi tak się będzie podobało w żłobku że nie będzie chciał wracać do domu, z moją chrześnicą było tak samo

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-05-18, 12:08   #3475
martucha84
Zakorzenienie

kasia cieszę się z Dominik lepiej, jak Twoje zdrówko, boli cię coś? jak samopoczucie?
Stary 2011-05-18, 12:09   #3476
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki
Dzięki

Cytat:
Fajnie marzą mi się takie wakacje ahhh

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej
dzięki laseczki za wsparcie , przydaje sie
dzisiaj lepiej tż nie jest zły bardziej zmęczony bo musiał wczoraj naprawiać tą bramę kolesiowi siedział z kolegą do 21:30 także długo dzisiaj będzie to kończył, lampa do samochodu zamówiona a samochód czyli całą blacharkę zrobimy jak wrócę do pracy i będzie troszkę kasy bo na takie wydatki nie możemy sobie pozwolić teraz

Dominik wstal uśmiechnięty , chyba ok dzisiaj też w porządku było oczywiście problem z drzemką no bo on wstał 3 godziny wcześniej a spal 12 godzin więc spac mu się nie chcę ale bawi się w łóżeczku ( bo musi być w nim ) ale nie płaczę dzisiaj odbieram go godzinę później zobaczymy to jest przed drugą drzemką musze zacząć go pomalutki przyzwyczaić siedzenia tam dłużej

ogólnie fajna pogoda jest ja tak średnio się czuje przez to wczoraj ale jest ok

bzyczka zupełnie zapomniałam gratuluje kochana byłas dzielna
AgatakaL czyli przygotowania pełna parą , super że teściów masz ok

atomufka gratuluje pracy
ana no to już nie długo koniec pisanie pracy fajnie teraz tylko obrona i słodkie opijanie ,błogi spokój w końcu
marta to dobrze z Patem ok
strippi kurcze dobrze żę jej się nic poważnego nie stało matko jak to trzeba uważać , ucałuj Julę od cioci Kasi
mona_ja w miarę ok , koleżanka ma mi ząłatwić ekspresową wizytę w szpitalu
scio jak dobrze już w domu być nie , będzie ok , a leżałaś na Prostej ?są już odwiedziny normalnie czy nadal zakaz ?
SAMBAdiJANEIROmoże to grypa żołądkowa ? zdrowiej szybciutko
żabcia obyś szybko coś znalazła
gucia może daj do szewca te buty i zmieni ci ten pasek

ale rozmowa się rozwiązała
ha więc ja też coś powiem
mój mąż zarabia 2 tyś i mamy dziecko , opłaty to 320 stała do tego prąd wychodzi jakieś 250 zł na miesiąc i gaz ( pomyślę...) jakieś 250 zł do tego telefony 120 zł, kablówka i internet 59 zł , czyli mamy tysiąc złoty i dalej ...
dziecko utrzymanie go to jakieś 250 zł tak na oko teraz żłobek akurat teraz wyszło nam 180 ale będzie się wachać gdzieś w granicach 210 zł od września czyli mamy już jakieś 1380 no 1400 zł i reszta dla nas tzn chemia , jedzenie , może jakiś ciuch , i na nic więcej nie starcza nic nie odkładamy ale też czasami gdzieś wyskoczymy nie jest aż tak tragicznie ale jak tylko wrócę do pracy będzie dobrze może do domu coś kupię albo meble kupimy na raty bo inaczej nie damy rady
acha nie mówię juz o opłatach na paliwo czyli jakieś 300 zł może 400 zł miesięcznie , i inne naprawy a to oc a to przegląd ja nie wiem jak dajemy radę bez kitu
No lekko nie macie... macie równiutko 2tys? mój mężu właśnie zarabia równo 2tys ale czasem dostanie od pracodawcy taty na paliwo, więc wychodzi czasem więcej
A co do pracy to zobaczymy co powie promotorka... oby nie było poprawek bo i tak mam do poprawienia wszystkie przypisy sprawdzała i mówiła, że dobrze a koleżanki miały inaczej, więc jej się spytała i JEDNAK kazała poprawić... ale jeszcze tego nie zrobiłam, bo walczyłam zresztą spraw technicznych no i lenistwo 2-miesięczne a potem jeszcze II stopnia czyli jeszcze "tylko" 2 latka hehe
Stary 2011-05-18, 12:09   #3477
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

CZESC
nie umiem wszystkiego nadrobic, doba jest stanowczo dla mnie za krotka

bzyczko - wielkie moje gratulacje !! bylas bardzo dzielna! utul Lilke od cioci i przekaz buziaka od Tomusia.
wracaj do nas szybciutko!

Cytat:
ktosia super że weekend udany

możecie się śmiać z tego że po kimś widać po buzi że jest w ciąży - ale ja w to wierze i to jak bum cyk cym - moja dyr od początku grudnia mi mówiła że jestem w ciąży a ja jej nie bo mam okres, a ona że na bank jestem, nawet w mikołaja mi mówiła że wie że jestem i kiedy się przyznam to jej mówie że nie, na wigilie nadal mówiła że na bank jestem a ja że nie bo testy nie wyszły i co.. w poniedziałek po świętach okazało się że ma fasola ma 7 tygodni

no i co śmieszne przyjaciółka jak była w 2 ciążach to za każdym razem jak do nich przychodziliśmy to mówiłam A. cudnie wyglądasz a buzie masz tak promienną, chyba jesteś w ciąży.. i za każdym razem ona się śmiała że tak - teraz jak się spotkaliśmy w weekend to była jeszcze jedna koleżanka - i ja mówię do A. zobacz K. chyba jest w ciąży ciekawe czy się przyzna.. no i siedzimy siedzimy i po czasie mąż K. mówi - to chcemy wam coś powiedzieć - i co bach dzidziuś..
ja to widzę serio buzia wygląda inaczej
ja tez mysle ze cos w tym jest...
z tym sie niby ladnieje albo odbiera urode
ja przyznam ze w ciazy mialam bardzio fajna cere i chyba dobrze wygladalam-tak mi mowili, i w sumie tak sie czulam
a mam kolezanke ktorej w ciazy wszyscy mowili ze slicznie,pieknie wyglada i na pewno bedzie miec chlopca. A jak dla mnie wygladala tragicznie-szara cera, zniszczone wlosy,blada-ewidentnie zabranie urody i od poczatku wrozylam jej corcie-i co urodzila sliczna dziewczynke! juz nie raz sie to sprawdzalo. no ale wiadomo ze to nie jakas pisana zasada

Aja wczoraj w pracy a potem byl brat z dziewczyna-byla gofrowa impreza fajnie i sympatycznie bylo. I stwierdzam ze moj braciszek bedzie mial przechlapane-ale moze tak pozytywnie. Widac ze jego dziewczyna ma w w przyszlosci mysli o slubie a moj brat jest uparty i twierdzi ze nigdy sie nie ozeni pozjemy zobaczymy wlaczylusmy tez nasza prezentacje fotek z wesela i juz w ogole klimat sie zrobil, a jak tylko brat wyszedl do lazienki to jego dziewczyna pierwszy pytanie-a kiedy, jak i gdzie mi sie moj maz oswiadczyl hiiiii

a dzis jestem chora zalatwilam sie w niedziele na roczku w kosciele,bo lało a ja czesc mszy bylam na dworze zeby uspic Tomcia a potem przemoczona stalam w przedsionku kosciola gdzie wialo smarkam,kicham i gardlo mnie strasznie boli, wczoraj jeszcze przy spiewaniu z dzieciakami je doprawialam....
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:17   #3478
martucha84
Zakorzenienie

Katunia super że impreza udana cieszę się że złapałaś kontakt z dziewczyną

a co do tej urody to powiem że to i tam pryszcz- jak byłam na długi week u cioci to spotkaliśmy taka babcie na wiosce, jej test mnie rozwalił, mianowicie pytanie jakie słowo pierwsze powiedził Pat - mówimy jej baba - a ona ooo to nie będzie miał rodzeństwa, bo jak dziecko mówi mama to będzie następna córka, jak mówi tata- syn a jak baba to nic mało się nie zaksztusiłam podobno zawsze się sprawdza buhahaha
Stary 2011-05-18, 12:28   #3479
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Bzyczka.
super ja dzis rano gadalam z kolega ktory mial wesele w sobote i poprostu tak mi wspomnienia odzyly ehhhh a gdzie w podroz poslubna sie wybieracie??

Cytat:
cześć

super a na lotnisku (do tego polskim ) to na pewno sie nie zgubicie... zreszta na pewno wiecej ludzi bedzie lecialo z tego saamego biura w to samo miejsce i powinien jakis wyslannik organizatora czekac na was i jakas tabliczka

Kurde masakra.... nic a nic mi nie przechodzi.... wlasnie zjadlam sobie pol bulki z maslem (pierwszy posilek tego dnia) i o dziwo na razie jej nie zwracam.... tesciunio jak bedzie wracal z pracy to kupi mi sucharki bo ja niestety nie mam sily isc do sklepu.... przed chwila spalam jak male dziedzie ale mnie z pracy obudzili bo czegos nie wiedzieli

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Dziewczyny mam pytanko... macie moze namiar na jakies kwatery w poblizu Berlina??? w tym roku nie planujemy wakacji bo niestety budowa domu bardzo nas ogranicza pod wzgledem finansowym i czasowym.... ale chcielibysmy wyskoczyc na 3-4 dni (przedluzony weekend) i wlasnie mysle nad tym zeby zwiedzic berlin + wpasc na tropical island
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:28   #3480
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości