|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
jlys ale weź pod uwagę,że burze w zamian za rozwalone skarpetki
coś za coś
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
może cięzko w to uwierzyć ale w naszym związku to ja jestem balaganiarzem
tż to pedancik troszkę wszystko musi mieć czyściutko :P, no czasem mu sie maly balaganik zdarzy zrobić,ale żeby coś na podlodze lezalo czy ubrania na krzesle to nigdy mu sie nie zdarza
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewusie!! a ja juz na obcej ziemi
ale z takim towarzystwem to moge byc nawet na koncu swiata wlasnie czekam na Tz, bo o 13 ma wrocic z pracy, a potem jedziemy na jakis pyszny obiadek ![]() ktoras z Was sie pytala co zrobilam z kotami: rozwiazanie na krotka mete, otoz kotami zajmuje sie moja mama, ktora codziennie do nich przychodzi i je karmi ![]() ilys piona za Tz pedanta;D mam to samo: ja balaganie, a T. chodzi i za mna sprzata iffonka tz naleza sie baty, reszte dziewczyny juz napisaly dawaj go do nas na przeszkolenie, chlopak nie bedzie wiedzial jak sie nazywa
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas chyba obydwoje mamy słabośc do robienia balaganu
Nieprzesadnego oczywiście, ale też pedantami to nas nazwać nie można - no chyba, że w przypadku porządków świątecznych lub ogólnie, jakichś większych. Wtedy staram się, by wszystko było na fest
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz Was nadrobię, ale najpierw się chwalę: MAMY FOTOGRAFA!
do tego jak będziemy chcieli robić album dla mamuś to dostaniemy zniżkę, bo pracuje w jakimś foto-labie, a na dodatek współpracuje z florystką, więc będę mieć zniżkę na bukiet Widzę, że na topie temat bałaganienia. Otóż bałaganimy oboje, ale to ja reflektuję się, że trzeba sprzątnąć. TZ mógłby w syfie siedzieć i nic by mu to nie przeszkadzało ![]() Ale to zleciało, Santom! Pamietam jak pisałaś, że zostały 3 tygodnie. Wow! kiciunie do Ciebie dołączą za jakiś czas?
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-18 o 10:58 |
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
kiciunie czekaja tylko juz teraz na wyniki badan z instytutu weterynarii i pod koniec czerwca jada do Norwegii
a ja wracam za tydzien narazie jeszcze nie podjelam zadnej konkretnej decyzji w zwiazku z wyjazdem na stale, postanowilam, ze normalnie zalicz ten rok i dam sobie czas do wrzesnia, co by nie dzialac impulsywnie. a ze akurat bede przez wakacje u Tz, wiec i nie bede sie kierowac tesknota no chyba, ze za Kotami, bo teraz nie wyobrazam sobie, ze ich ze mna nie bedzie po powrocie do Pl![]() ps. na szafie lezy maly pakuneczek... hmmm... ciekawe coz to ale sie nie napalam, bo jak zwykle bedzie skucha;D
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziolszki..
dzisiaj mam jakis dzien taki ..hmm nachodza mnie mysli takie ze fajnie by bylo jakby facet tak sam z sibie zaproponowal mieszkanie razem, slub dziecko. to nie powinno tak byc ze kobieta wszystko inicjuje.ehhh |
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
sylvi no zdecydowanie nie powinno tak byc, bo kobieta potrzebuje zapewnien o milosci faceta, a chec mieszkania razem poniekad pozwala poczuc sie kochana... a jesli wiecznie slszy sie, ze nie, ze jeszcze nie pora, to automatycznie wlacza sie czerwona lampka i pytanie czy kiedykolwiek nadejdzie czas, kiedy on bedzie gotowy.
ale dla pocieszenia powiem, ze znam pare, gdzie wlasnie facet wiecznie nie byl gotowy i zwlekal z zamieszkaniem, potem sie rozstali na pol roku(tzn. wracali do siebie i sie rozstawali na zmiane przez pewien okres) i w momencie kiedy poczul, ze moze ja naprawde stracic nagle zaczal chciec mieszkac z nia. z tym, ze teraz ona nie potrafi mu do konca zaufac i nawet przestalo jej zalezec na mieszkaniu razem. i to ona ma paleczke w reku teraz, bo ustala zasady
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja to super , ze udalo sie z tym facetem ! Zazdroszcze Ci zniznki na florystke , mnie to az szlag trafia na mysl , ze jakies kwiatki do ślubu 200zl albo i wiecej
santom piona masz racje na spokojnie sobie przemyśl sprawe
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też Jlys, mnie też! Mutny wyczaiła, że na Jana Pawła pod halą stoi babka z fajnymi bukietami za 15 zł. W razie czego zawsze zostaje nam ona
![]() Para powinnam razem dojść do tego, że czas na krok w przód. Santom, aaa. Teraz już czaję
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
no to musze sie przejechac i już zorientować w temacie w takim razie
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-05-18 o 13:30 |
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro mam wolne i jade do biblioteki do szkoly bo mnie babki oszukaly ze nie ma nic do mojego tematu a sie okazalo ze jest 7 ksiazek. glupie pipy no
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gaja, super Wam się ulożyło z tym fotografem, brawo
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#2774 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie ma mozliwości przeniesienia sie na studia? Na którym roku jesteś? |
|
|
|
|
#2775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Samochód bardzo fajny I fajnie wygląda z tymi różowymi storczykami ![]() Truskaweczka to zaszaleliście z tymi rowerami Cytat:
Menda. I w ogóle jeszcze gorsze słowa mi się tu cisną. Ja bym od razu zostawiła takiego padalca. Bo niestety nigdy człowiek się całkowicie nie zmieni. Taka prawda. Aluś obowiązkowo prosimy o przesłanie zdjęć całości ![]() Gajuś nawet nie wiesz jak się cieszę z tym fotografem Strasznie! I ta zniżka na bukiet plus książkę dla mamy! Super!Santom ja bym w takiej Norwegii to już została ![]() Caaaałe trzy godziny spędzone w samochodzie... Uff! Wysprzątane i wypolerowane wszystkie plastiki i do tego założone ringi na zegary. Jesteśmy boscy! Taka o fajna, malutka skromność
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mama przyjdzie beda foty kiecki
![]() ![]() ![]() Siemanko tak w ogole!
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz te rzeczy ja dopiero niedawno dzieki wam zaczelam dostrzegac i samej mi tez jest sie trudno przestawic ![]() czyste autko to podstawa
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuuu pewnie łapki świerzbią co?
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
No
I tak ma być Dziękuję za zrozumienie mej potrzeby zobaczenia ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet jakbyscie bardzo nie chcialy to moj egoizm nie pozwolilby mi sie ukrywac
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mokre chusteczki się skończyły a to mi na chwilę wystarczy
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym nie ma miłości! Przyjaciółka chciała zerwać z facetem to się rozryczał. Na początku myślałyśmy, że po prostu tak ją kocha, że nie chce jej stracić. A potem do nas doszło. Płakał, bo doszło do niego, że właśnie traci SŁUŻĄCĄ i będzie musiał wszystko robić SAM. Nie mówiąc, że długo sobie nie popiep*zy, bo laski od razu sobie nie znajdzie. Dlatego jak naprawdę nie zaczniesz o siebie dbać to nikt tego nie zrobi. Tak nie może być. Nie-mo-że bo skończysz jako niewolnik zależny tylko od woli swojego pana.
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem szczerze mówiąc ale pokusa by była silna. Mój TŻ raczej gdzieś głęboko schował by ten magiczny pakunek
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiaczek ten specyfik to taka pianka do plastików-kokpitu Ona je natłuszcza i powoduje, że dalej plastik czy deska rozdzielcza jest ciągle miękka, a nie taka popękana i wyblakła Na allegro czy w zwykłym sklepie z takimi rzeczami można kupić Jak sprawdzę jaka to nazwa to Ci napiszę, bo ta naprawdę świetnie natłuszcza
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Tadam!
Sory za jakos - rece mi sie trzesly
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-05-18 o 16:58 |
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Super wygląda! A bolerko kiedy?
![]() Sylvuś, nie obrażaj się czy nie denerwuj na mnie. Ja po prostu nie mogę znieść jak czytam co ten facet Ci robi, a ty się jeszcze na to godzisz :/
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze te maskotki co wam mowilam
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Bolerko juz jest
znaczy sie, wprowadzane sa drobne poprawki
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Mógł Czesio być naszą maskotką a nie takie coś :/ Błeeeee :/
A zdjęcie bolerka musi być
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

coś za coś

tż to pedancik troszkę wszystko musi mieć czyściutko :P, no czasem mu sie maly balaganik zdarzy zrobić,ale żeby coś na podlodze lezalo czy ubrania na krzesle to
nigdy mu sie nie zdarza

ale z takim towarzystwem to moge byc nawet na koncu swiata