|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
![]() Nie kojarzę tej sukienki
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1593 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fajnie było jak zwykle, ploty, zakupy, alkohol... A co u Ciebie?
![]() Nawykniesz
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to dopiero po weekendzie nastąpichcem ![]() ktos chce ze mną się podzielić zestawem ?
|
|
|
|
|
#1596 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
dostawa na awanti
![]() i jest marynarka którą ja mam i jestem nią zachwycona
|
|
|
|
#1598 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda, jak nie chcesz to bede kogos innego starala sie uszczesliwic ta kiecka ![]() Cytat:
![]() A kiecka to taka http://www.butik.net.pl/product-pol-126778-Tunika.html Tylko ze szara (chociaz nie pamietam jej dokladnie bo jak przyszla i okazalo sie, ze jest na mnie za duza to ze zlosci schowalam ja na dno szafy Zaplacilam za nia polowe dawnej ceny ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to się "wprosiłam", ale jak już tak sprawę postawiłam, a Ty podłapałaś temat to chętnie![]() fitness- odkurzanie- pisanie pracy Sabbra czyli co firma to inna polityka ![]() E milka zdecydowanie nr 2
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1600 | ||
|
Pani Buka
|
strój sobie weź lekki, bo tam bardzo ciepło w tej sali, można (a nawet lepiej) ćwiczyć boso. babka śmieszna, fajne porównania robi (np żeby napiąć mięśnie pośladków tak jakbyśmy miały między nimi kartę kredytową
). oprócz mnie było chyba 4 czy 5 dziewczyn, wszystkie w naszym wieku albo trochę starsze, no i ta dziewczyna co siedzi w tej szatni zwykle najpierw nam zrobiła rozgrzewkę i jakoś na początku pot się ze mnie lał, ale potem było już ok. ogólnie dodało mi to dużo energii i fajnie się czułam ![]() tylko mam zakwasy w pupie i w nogach i nie wiem jak jutro będę kręcić na TB Cytat:
Cytat:
i taki cienki materiał, każde majtki widać.
|
|
#1601 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam bezszwowe
Troche wiecej kosztuja ale naprawde warto-sa niezastapione pod takie ciuchy |
|
|
|
#1602 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
a co do sukienek, w Carry jest -50% na wszystko i widziałam taką fajną letnią kwiatkową i w ogóle sporo fajnych rzeczy ![]() ![]() hm. za godzinę mam wykład. jest piękna pogoda. po drugiej stronie ulicy będzie jeden z juwenaliowych koncertów. co robić?
|
|
#1603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1604 |
|
moderatorka też wizażanka
|
A ja wróciłam z drugiej rozmowy w hotelu
Jestem paskudnym przyszłym pracownikiem. Wczoraj się spóźniłam, a dzisiaj języka w gębie zapomniałam, bo tak cudowny koleś rekrutował, że omg ! Jakbym zobaczyła Iana Somerhaldera w wersji blond, dłuższowłosej i w ogóle czad Także ten... Mają się odezwać, taaa....
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę dzisiaj na miasteczko
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
Jesteś jedyna w swoim rodzaju ! Jeeeedyna
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1606 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Jestem stuknięta, że się spóźniam do eleganckiego hotelu i zapominam języka w gębie na widok kopii Iana, no ludzie
Może zadzwoni żeby się ze mną umówić poza pracą? ![]() Ale była masakra, bo jechaliśmy w takiej małej uroczej windzie, ja przyklejona do ściany, bo w myślach "O Boże, o Matko Huto, Ian " a potem to było tylko gorzej... |
|
|
|
#1607 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1608 |
|
Rozeznanie
|
No. Wszędzie sie jakoś rozwiazuje te sprawy świat. Na szczęście nie ma tak, ze pracownik nie podlega żadnemu kalendarzowi swiatecznemu
Ale fakt, jesli ktos chce miec święta jak do tej pory, to takie firmy outsourcingowe odpadają.Rzadko sie udzielam, ale muszę sie wyżalić i dołączyc do grona nieefektywnie szukających pracy... Zadzwonili dzisiaj do mnie z AMS, że moja rozmowa kwalifikacyjna wypadła bardzo dobrze, natomiast oni by mnie widzieli na innym stanowisku w firmie, w innym dziale. Chwilowo nie prowadzą tam rekrutacji, ale jakby mieli stanowisko to do mnie zadzwonią. Czyli wypadłam dobrze, ale skutek tego żaden. Podsumowując: dobrze, ale niedobrze. Wrr
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie odebrałam moją boyfriend marynarkę od krawcowej
A pomysł Florydy coraz bardziej się mi podoba ![]() Tylko kiedy powinnam składać wniosek o wizę i jak długo to trwa?
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kończę swoje kanapki i wrzucam koc do plecaka, i lecę na Błonia się pouczyć
Żal siedzieć w pokoju!
|
|
|
|
#1611 |
|
Copyraptor
|
25zł to dużo? Ej, u mnie w M1 chcą 15zl za wszycie zamka w materiałowe spodnie, plus cena zamka...
|
|
|
|
#1612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym może 1 przygarnęłam bo lawendowa mi super spasowała Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1613 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
No, ironia Cholerko
Byłam w szoku, że za tak świetnie skrojony żakiet wzięła tak mało pieniędzy
|
#1615 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Rozeznanie
|
Całe szczęście teraz nie trwa to długo. (nie tak jak kiedyś...). Musisz uzupełnić wniosek przez internet. Potem dzwonisz do konsulatu, żeby się umówić na rozmowę. W marcu rozmowa była w przeciągu kilku dni. Może przed wakacjami wiecej chetnych=dłuższe terminy. Na rozmowie dowiadujesz sie od razu czy masz przyznana wize. I potem Ci odsyłaja dokumenty w jakiś tydzien, półtora.
|
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, obok mojej miejscowości
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
O to dobrze wiedzieć, jak już coś, to będę załatwiać w czerwcu I mam w nim straszne zdjęcie, w ogóle podobna nie jestem...---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Mam do 2013, ale zdjęcie mam za czasów, jak miałam 15 lat
|
|
#1618 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam
![]() Padam ![]() Wrażenia po pierwszym dniu: jest fajnie. Ale najfajniejsze jest to, że I raz w życiu coś wygrałam 6^m to dzięki Tobie Mam nadzieję, że nie będzie to imienna wejściówka, bo sama iść nie mogę (zlot ciotek) a szkoda żeby się zmarnowało. Reflektuje któraś w razie czego? ![]() A dziś obchodzę rocznicę (2lata od zdania prawka ) i piję w domowym zaciszu.
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Granatowo - gratki
![]() Hm, nie lubię nawigacji strony konsulatu amerykańskiego. Nic nie jestem w stanie stamtąd się dowiedzieć. Łapię się jako studentka na program Podróżuj i pracuj, a nigdzie nie ma informacji o koszcie podania, jest tylko wypisana opłata za rejestrację w SEVIS ;x
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

w której mój tyłek wygląda zawodowo, ale z przodu jest dłuższa niż z tyłu i prawie pupe mi widać 

to się "wprosiłam", ale jak już tak sprawę postawiłam, a Ty podłapałaś temat to chętnie