Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 17:17   #4081
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Też czytałam ostatnio o nowym podejściu do diety karmiącej mamy, że nie ma potrzeby na zapas ograniczać jedzenia wszystkiego. A ja już się martwiłam, że czeka mnie tylko ryż i jabłka. Nie macie pojęcia jak się tej myśli o w miarę normalnej diecie uczepiłam. Jak nie mogę normalnie funkcjonować bez snu, tak i nie mogę na diecie. No cóż poradzić, życie nie ma dla mnie wtedy sensu
siostro!
dla mnie dieta to katusze, zło ostateczne, tortury ...
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 17:18   #4082
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
Hahahah...
A Ty nie lubisz...???
Budyn jest pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a !!!!!!!!

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Bidulko... nie zamartwiaj sie niepotrzebnie...
Chociaz ja tez zawsze sie martwie o tego mojego chłopa jak go w domu nie ma
tez mnie głupie mysli czasem dopadaja......
My babolki to musimy sie martwic o wszystkich

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Juz teraz naprawde budzic dziecia bo pozniej
w nocy mi nie bedzie spał
i arbuzow tez nie
Stary 2011-05-18, 17:21   #4083
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
A to spoko, dam radę
na pewno dasz zresztą i tak nie masz innego wyjścia I na pewno nie raz i nie dwa będziesz obsiusiana Fajna perspektywa nie? a najśmieszniejsze że nie zamieniłabym się za zadne skarby z kobietą bez dziecka w brzuchu
a jak Twoje problemy z małżem? i Twoja radość z dzidziusia?

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Misiaczku nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze Rozumiem cie, bo od kiedy mały jest w brzuszku to ja tez mam takie loty. Ostatnio TŻ o 24 w nocy dostał tel z propozycją wyjazdu do Niemiec po samochód, no i oczywiście z możliwością niezłego zarobku...a i wyjazd o 2 w nocy, czyli za 2 godz....tak się rozryczałam, że wkońcu nigdzie nie pojechałWiesz tak mi się coś wkręciło, normalnie to bym tam nie miała żadnych zastrzeżeń, ale że to był środek nocy to jakoś tak hormony się zbuzowały
Ale Ty się nie zamartwiaj napewno TŻ wróci cały i zdrowy
no własnie, na pewno wróci nie?
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 17:23   #4084
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja siedze nad notatkami W sobotę mam ważny egzamin z teorii wychowania i oczywiście ambitnie podeszłam do tematu, że już dziś zacznę intensywną naukę, ale oczywiście co chwilkę zerkam na wizaż oj nie wiem czy coś z tego będzie...
teoria wychowania ... fascynujące ja miałam na licencjacie, na mgr jeszcze nie pewnie czeka mnie w przyszłym semestrze, skacze z radości
dasz rade kochana, nauczysz się iz dasz na pewno

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
ja nawet na pizzę nie mam ochoty To chyba dlatego że jutro M. wyjeżdza a ja sie jeszcze wkręcam że to daleka trasa i nie daj Boże cos mu sie stanie to tego nie przeżyję. No i są dzieci które go potrzebują I wiem że to masakrycznie glupie i niby czemu ma sie cos stac ale płaczę jak głupek. Co za dzien - naprawdę albo płaczę albo się smieję, zero stanów pośrednich On musi zmienić pracę na "niejeżdzoną" bo mnie trafi
kochanie nie zamartwiaj się na zapas nic sie tż'towi nie stanie wróci cały i zdrowy nie można mieć takich czarnych myśli bo sie Małgosia w brzuszku będzie denerwowała
Stary 2011-05-18, 17:23   #4085
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Wróciłam działo się coś ciekawego? Warto nadrabiać?

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 17:24   #4086
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
siostro!
Hehe Próbowałam Dukana i wytrwałam chyba 4 czy 5 dni Mąż wrócił z pracy, a ja leżę w sypialni i płaczę, że muszę zjeść coś normalnego bo oszaleję. Węglowodanów mi się chciałooooooooo Mąż mnie rozgrzeszył i rzuciłam w diabły dietę

To lecę, paaaaa

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 17:25   #4087
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
zawsze warto

Cytat:
siostro!
o kolejne spokrewnione sie znalazły
Lu tez nie lubię arbuzów, fuj
Marcelku thx
Stary 2011-05-18, 17:26   #4088
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:

no własnie, na pewno wróci nie?
Pewnie, że wróci
Cytat:
Nadrabiaj i to szybko
Stary 2011-05-18, 17:28   #4089
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
teoria wychowania ... fascynujące ja miałam na licencjacie, na mgr jeszcze nie pewnie czeka mnie w przyszłym semestrze, skacze z radości
dasz rade kochana, nauczysz się iz dasz na pewno
Dzięki kochana, no mam nadzieje, że dam radę Ale to jest tak głupie, taka sucha teoria, która mi się nigdy nie przyda w pracy Nienawidzę uczyć się takich rzeczy, masakra
Stary 2011-05-18, 17:28   #4090
lullaby_ml
Zakorzenienie

Lausanne nie martw sie, wroci szybciej niz myslisz
Stary 2011-05-18, 17:30   #4091
cotynato
Zakorzenienie

No właśnie ciężko teraz bo tż mi sapie nad uchem a znowu męczę się z tą okropną zgagą i chciałam iść spać, ale skoro mówicie że warto

Wymianka.
Stary 2011-05-18, 17:31   #4092
19natka88
Zakorzenienie

A wy znowu o jedzeniu

Cytat:
no to rzeczywiście do ziemi jest mało praktyczna moja jest tak przed kolanko.
Jej tak bardzo chciałabym żeby sie ta moja suknia sprzedała żeby któraś przyszła panna młoda zakochała się w niej tak bardzo jak ja
Mi trochę szkoda ślubnej ale i tak cieszyłabym się gdyby się sprzedała

Cytat:
ja nawet na pizzę nie mam ochoty To chyba dlatego że jutro M. wyjeżdza a ja sie jeszcze wkręcam że to daleka trasa i nie daj Boże cos mu sie stanie to tego nie przeżyję. No i są dzieci które go potrzebują I wiem że to masakrycznie glupie i niby czemu ma sie cos stac ale płaczę jak głupek. Co za dzien - naprawdę albo płaczę albo się smieję, zero stanów pośrednich On musi zmienić pracę na "niejeżdzoną" bo mnie trafi
Słonko nie denerwuj się niepotrzebnie bo dzidzia też się denerwuje wtedy Będzie wszystko ok

Wiecie,zaczyna mi brakować wychodzenia z domu, do ludzi... Nawet nie tyle co towarzystwa bo w domu tego mi nie brak, ale jak chodziłam do pracy to byłam zmuszona ładnie się ubrać umalować a teraz siedzę całymi dniami na tapczanie, w dresie i do lustra nie mogę patrzeć
Smęcę się po domu zamiast pisać pracę, a obiecałam sobie, że skończę te studia jeszcze przed porodem
Jestem sobą rozczarowana

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 17:38   #4093
lullaby_ml
Zakorzenienie

A gdzie sie podziala Bianeczkaa?

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
No właśnie ciężko teraz bo tż mi sapie nad uchem a znowu męczę się z tą okropną zgagą i chciałam iść spać, ale skoro mówicie że warto

Dobra, teraz calkiem powaznie, wez mega, mega zimne mleko z lodowki i wypij szybko, powinno przejsc

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
A wy znowu o jedzeniu

Mi trochę szkoda ślubnej ale i tak cieszyłabym się gdyby się sprzedała

Słonko nie denerwuj się niepotrzebnie bo dzidzia też się denerwuje wtedy Będzie wszystko ok

Wiecie,zaczyna mi brakować wychodzenia z domu, do ludzi... Nawet nie tyle co towarzystwa bo w domu tego mi nie brak, ale jak chodziłam do pracy to byłam zmuszona ładnie się ubrać umalować a teraz siedzę całymi dniami na tapczanie, w dresie i do lustra nie mogę patrzeć
Smęcę się po domu zamiast pisać pracę, a obiecałam sobie, że skończę te studia jeszcze przed porodem
Jestem sobą rozczarowana
Nie wiem czy to Cie jakos pocieszy, ale sprobuje: jestes w ciąży i siedziesz w domku bo tak jest po prostu zdrowiej i lepiej dla Ciebie i maluszka, nie siedziesz w domu dlatego ze tak Ci sie podoba i dlatego ze jestes skonczonym leniem wiem i rozumiem, ze mozesz byc soba rozczarowana bo chyba kazdy czlowiek po jakims czasie odczuwa brak jakichkolwiek kontaktow miedzyludzkich, czy chocby takiej ✂✂✂✂✂✂✂y jak pomalowanie sie do pracy, czy ladne ubranie sie, ale zobaczysz, skonczysz te studia, wychowasz maluszka, pozniej dasz do przedszkola albo do żłobka i wrocisz z powrotem do pracy i zaczniesz sie spelnac zawodowo
Stary 2011-05-18, 17:40   #4094
archinta
Zakorzenienie

c h łopak
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 17:42   #4095
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe Próbowałam Dukana i wytrwałam chyba 4 czy 5 dni Mąż wrócił z pracy, a ja leżę w sypialni i płaczę, że muszę zjeść coś normalnego bo oszaleję. Węglowodanów mi się chciałooooooooo Mąż mnie rozgrzeszył i rzuciłam w diabły dietę

To lecę, paaaaa
dla męża

Cytat:
Dzięki kochana, no mam nadzieje, że dam radę Ale to jest tak głupie, taka sucha teoria, która mi się nigdy nie przyda w pracy Nienawidzę uczyć się takich rzeczy, masakra
głupie to i nieprzydatne a takich rzecyz najgorzej się uczy. Niestety taki urok studiów że większosc rzeczy których się uczymy jest albo w ogóle nieprzydatna albo tylko w niewielkim stopniu, a na praktyke leją na tej magisterce teraz to w ogóle, przedmiotów kierunkowych mam po 3-4 cwiczenia, a jakieś socjologii, filozofii, logiki i innych kompletnie nieprzydatnych bzdet mam po 15 godzin
Cytat:
zawsze warto

o kolejne spokrewnione sie znalazły

Marcelku thx
zawsze chciałam mieć siostre
prosim kochana, główka do góry

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
1. A gdzie sie podziala Bianeczkaa?

2. Nie wiem czy to Cie jakos pocieszy, ale sprobuje: jestes w ciąży i siedziesz w domku bo tak jest po prostu zdrowiej i lepiej dla Ciebie i maluszka, nie siedziesz w domu dlatego ze tak Ci sie podoba i dlatego ze jestes skonczonym leniem wiem i rozumiem, ze mozesz byc soba rozczarowana bo chyba kazdy czlowiek po jakims czasie odczuwa brak jakichkolwiek kontaktow miedzyludzkich, czy chocby takiej ✂✂✂✂✂✂✂y jak pomalowanie sie do pracy, czy ladne ubranie sie, ale zobaczysz, skonczysz te studia, wychowasz maluszka, pozniej dasz do przedszkola albo do żłobka i wrocisz z powrotem do pracy i zaczniesz sie spelnac zawodowo
1. ojej, nie ma jej ... będziemy płakać?

2. masz absolutną racje

a Ty Natko kochanie tak dla własnej przyjemności się pomaluj troszke w domu albo ubierz w coś ładnego albo chociaż w weekend wyciagnij tż na spacerek to będziesz miała okazje się wystroić

archinta, to dobrze czy źle?

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-05-18 o 17:43

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 17:42   #4096
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem czy to Cie jakos pocieszy, ale sprobuje: jestes w ciąży i siedziesz w domku bo tak jest po prostu zdrowiej i lepiej dla Ciebie i maluszka, nie siedziesz w domu dlatego ze tak Ci sie podoba i dlatego ze jestes skonczonym leniem wiem i rozumiem, ze mozesz byc soba rozczarowana bo chyba kazdy czlowiek po jakims czasie odczuwa brak jakichkolwiek kontaktow miedzyludzkich, czy chocby takiej ✂✂✂✂✂✂✂y jak pomalowanie sie do pracy, czy ladne ubranie sie, ale zobaczysz, skonczysz te studia, wychowasz maluszka, pozniej dasz do przedszkola albo do żłobka i wrocisz z powrotem do pracy i zaczniesz sie spelnac zawodowo
Wiesz najgorsze jest to, ze ja to wszystko wiem a i tak mnie to dołuje - chyba muszę to na hormony zwalić
Dzięki

Acelinka tż właśnie mnie już namawia na wyjazd do Wisły, żeby pospacerować

Archinta
właśnie, dobrze czy źle?

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-05-18 o 17:47
Stary 2011-05-18, 17:47   #4097
acelinka
Zakorzenienie

tak natalciu zrób, hormony dobrą wymówką na wszystko!

a z pracą to szybko sobie poradzisz, najtrudniej usiąść i zacząć ... ja jak już miałam dzień ze usiadłam do pracy to mogłam pisac i 10 godzin (z przerwami na wizaż bo yłam wtedy w temacie ślubnym )
Stary 2011-05-18, 17:49   #4098
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
c h łopak
No to gratuluję siusiorka i witamy w klubie
Cytat:

Jestem sobą rozczarowana
Kochana nic nie zaszkodzi jeżeli nawet siedząc w domciu lekko sie umalujesz i do spodni dresowych założysz jakąś ładną bluzeczkę Dla własnego lepszego samopoczucia
Stary 2011-05-18, 17:53   #4099
lausanne
Wtajemniczenie

dziewczynki dzisiaj jest z dupy dzień Jeszcze mi nie przeszły stresy z małżem, a on do mnie zadzwonił własnie przed sekundą że wraca od swojej mamy gdzie był z Konradkiem i okazało się że wczoraj szwagierka zabrała Konradka do jego kuzyna, a dziś się okazało że kuzyn ma rumień zakaźny. I zaraża. Nie przechodziłam tego i mi zabrali dziecko, do niedzieli nie mogę go widzieć Nawet go nie pocałowałam, bo wychodzili w pospiechu, nie umiem sobie wyobrazić tego - cztery dni bez malza i bez malutkiego, nie wiem jak to będzie. Boję się że mały zachoruje, boję się że zdążyli mnie zarazić i znów tej ciąży coś będzie zagrażać, boję się że K. nie zrozumie co się dzieje i czemu mnie nagle nie ma tyle dni, załamałam się zupełnie, nie mogę się uspokoic nawet dla Małgosi, nie wiem czemu to wszystko się dzieje teraz w tej ciąży, wszystko naraz

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

a jak konradek to złapał i będzie chory a mnie nie będzie przy nim? a on będzie się chcial przytulić albo go będzie coś bolało, a tu mamy nie ma... nie wyrzymam tego, to juz dla mnie za duzo

Edytowane przez lausanne
Czas edycji: 2011-05-18 o 17:51

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 17:55   #4100
acelinka
Zakorzenienie

Natalciu tż super wymyślił ja będe w eekend niedaleko w Cieszynie to pomyśl po mnie i powdychaj z amnie świerzego powietrza, bo ja to bede się kisić w murach

lausanne będzie wszystko dobrze, musisz tak myśleć!!!
a K. zrozumie dlaczego nie jest z mamą, to duży i mądry chłopak i nie zachoruje

zmykam sie położyć, bo kręgosłup mi pęknie na pół zaraz ...

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-05-18 o 17:57
Stary 2011-05-18, 17:57   #4101
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Natalciu tż super wymyślił ja będe w eekend niedaleko w Cieszynie to pomyśl po mnie i powdychaj z amnie świerzego powietrza, bo ja to bede się kisić w murach

lausanne będzie wszystko dobrze, musisz tak myśleć!!!
a K. zrozumie dlaczego nie jest z mamą, to duży i mądry chłopak i nie zachoruje
Acelinko on ma zaledwie 14 miesięcy. A nie będzie z nim ani mamy ani taty
Stary 2011-05-18, 17:57   #4102
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz najgorsze jest to, ze ja to wszystko wiem a i tak mnie to dołuje - chyba muszę to na hormony zwalić
Dzięki

Acelinka tż właśnie mnie już namawia na wyjazd do Wisły, żeby pospacerować

Archinta właśnie, dobrze czy źle?
Zdecydowanie zrzucic na hormony

Cytat:
c h łopak
Mdlejemy z powodu siusiaczka?

Cytat:
dziewczynki dzisiaj jest z dupy dzień Jeszcze mi nie przeszły stresy z małżem, a on do mnie zadzwonił własnie przed sekundą że wraca od swojej mamy gdzie był z Konradkiem i okazało się że wczoraj szwagierka zabrała Konradka do jego kuzyna, a dziś się okazało że kuzyn ma rumień zakaźny. I zaraża. Nie przechodziłam tego i mi zabrali dziecko, do niedzieli nie mogę go widzieć Nawet go nie pocałowałam, bo wychodzili w pospiechu, nie umiem sobie wyobrazić tego - cztery dni bez malza i bez malutkiego, nie wiem jak to będzie. Boję się że mały zachoruje, boję się że zdążyli mnie zarazić i znów tej ciąży coś będzie zagrażać, boję się że K. nie zrozumie co się dzieje i czemu mnie nagle nie ma tyle dni, załamałam się zupełnie, nie mogę się uspokoic nawet dla Małgosi, nie wiem czemu to wszystko się dzieje teraz w tej ciąży, wszystko naraz

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

a jak konradek to złapał i będzie chory a mnie nie będzie przy nim? a on będzie się chcial przytulić albo go będzie coś bolało, a tu mamy nie ma... nie wyrzymam tego, to juz dla mnie za duzo
Kochana, moze sie nie zdążył zarazic, to dla Twojego dobra zobaczysz ze te dni zleca bardzo szybko, nie potrafie sobie wyobrazic rozstania z maluszkiem bo jeszcze go nie mam, ale musisz byc silna i dzielna i wiem ze dasz rade, kto jak nie Ty
Stary 2011-05-18, 17:58   #4103
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana nic nie zaszkodzi jeżeli nawet siedząc w domciu lekko sie umalujesz i do spodni dresowych założysz jakąś ładną bluzeczkę Dla własnego lepszego samopoczucia
tak zrobię

Cytat:
tak natalciu zrób, hormony dobrą wymówką na wszystko!

a z pracą to szybko sobie poradzisz, najtrudniej usiąść i zacząć ... ja jak już miałam dzień ze usiadłam do pracy to mogłam pisac i 10 godzin (z przerwami na wizaż bo yłam wtedy w temacie ślubnym )
Właśnie, najgorzej zacząć Obym i ja miała takie natchnienie

Cytat:
dziewczynki dzisiaj jest z dupy dzień Jeszcze mi nie przeszły stresy z małżem, a on do mnie zadzwonił że własnie przed sekundą że wraca od swojej mamy gdzie był z Konradkiem i okazało się że wczoraj szwagierka zabrała Konradka do jego kuzyna, a dziś się okazało że kuzyn ma rumień zakaźny. I zaraża. Nie przechodziłam tego i mi zabrali dziecko, do niedzieli nie mogę go widzieć Nawet go nie pocałowałam, bo wychodzili w pospiechu, nie umiem sobie wyobrazić tego - cztery dni bez malza i bez malutkiego, nie wiem jak to będzie. Boję się że mały zachoruje, boję się że zdążyli mnie zarazić i znów tej ciąży coś będzie zagrażać, boję się że K. nie zrozumie co się dzieje i czemu mnie nagle nie ma tyle dni, załamałam się zupełnie, nie mogę się uspokoic nawet dla Małgosi, nie wiem czemu to wszystko się dzieje teraz w tej ciąży, wszystko naraz
A ja się przejmuję pracą
Słonko postaraj się uspokoić, może nic nikomu z was nie będzie ale lepiej zapobiegać Dasz radę

Dominik

Martynka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 17:59   #4104
acelinka
Zakorzenienie

Lausanne, będzie babcia. Wytrzyma, zobaczysz
Stary 2011-05-18, 18:00   #4105
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:

o jejeku bidulko aż mi się łezka zakręciła...szkoda małego, mam nadzieje, że nie zdążył się zarazić i wszystko będzie ok Nie zamartwiaj się tak kochana i nie denerwuj proszę, bo malutka zaraz to odczuje...spróbuj dla niej troche się uspokoić, usiądź weź kilka głębokich wdechów. Nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale wiem, że napewno jest Ci ciężko Synek napewno jest twardym małym mężczyznom i wytrzyma tą rozłąke, zobaczysz I ty też dasz rade, bo my cie będziemy wspierać
Stary 2011-05-18, 18:03   #4106
acelinka
Zakorzenienie

Lasuanne, no właśnie K. będzie miał babcie, a Ty masz Nas no i na pewno będziecie często dzwonić do siebie. Musisz być teraz silna
Stary 2011-05-18, 18:03   #4107
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
c h łopak
hmmm a jasniej? bo nie wiem gratulowac czy co
oczywiście ze gratuluje

Lausane biedactwo kurcze wiecznie pod góre -trzymam kciuki aby mały był nie zarazony i szybko wrócił w twoje ramiona

a co to takiego w ogóle ten rumień????

co do diet to ja tez beztalencie w tej dziedzinie i komletny brak motywacji he he
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 18:04   #4108
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
wezmę Ci w słoik tego powietrza Też mam szkołę ale tylko w sobotę do południa.

Cytat:
Zdecydowanie zrzucic na hormony
Tak też zrobię

A tż wymyślił kolejne imię: Michał za chwilę będę musiała listę na piśmie zrobić

A TO idealnie odzwierciedla mój dzisiejszy dzień

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-05-18 o 18:09
Stary 2011-05-18, 18:10   #4109
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
biedna wiem co przezywasz ja niestety całymi weekendami musze w szkole siedziec
Ale już niedługo ja się pocieszam że jeszcze niecałe 3 tygodnie i wolne
Cytat:
c h łopak
cóż za kreatywność
gratuluję kolejnego siurka na pokładzie.
Widać mały entuzjajzm

Wymianka.
Stary 2011-05-18, 18:12   #4110
agnieszka 0605
Zakorzenienie

lausanne - ja sobie spokojnie prasuje, a tu moja sister potrzebuje pilnie pocieszenia
Kochana - przede wszytskim spokój, tylko on Cię może uratować. Wypłacz się, poużalaj nam i zaczynamy akcję SPOKÓJ I OPANOWANIE. Małemu wyszedł jakiś rumień? Może się nie zaraził? Niech mężol może jedzie z nim na IP i powie jak wygląda sytuacja, że żona w ciąży i czy K. się zaraził czy nie - przecież chodzi też o Ciebie.
Wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz. Ja wierzę, że mały się nie zaraził, a Ty to już tym bardziej nie Silna kobieta z Ciebie i dasz radę. Masz przy sobie przecież jedno dzieciątko - we dwoje zawsze raźniej. My Ci spokoju nie damy i będziesz musiała nam towarzyszyć w pogadankach. Nie pozwolimy Ci się nudzić!!! 3maj się maleńka! I daj znać jakbyś coś więcej wiedziała!

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości