|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1112 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i jak?
|
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1114 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom niezłe..ale czemu kokufa mają tę obręcz nakostną????? ![]() Cytat:
Cytat:
moja rozmiara? 36 ![]() Cytat:
oj tak Cytat:
te pierwsze są okrutne , te drugie od biedy mogo byc ![]() jednak jestes trendziarom red , nie ukryjesz tego ![]()
|
|
|
#1115 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Już tak mam, że rozkręcam się powoli. Ale jak się już rozkręcę...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1117 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zrobiłam korektę,tylko 1 znak interpunkcyjny
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1118 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
nie ![]() tamta byla ladniejsza ![]() Cytat:
ooo superowe tylko nie wiem czy tyle zabudowanego to sie jeszcze u mnie liczy jako sandały , no i za ysokie, ale ładne zdecydowanieCytat:
przeczytalam: "przemogłam senność i pedałkowatość"
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
tzn że łatwiej je było obudzić niż wybudować, a ja fizycznie cięzko i sporo pracowałam od dziecka, no i grałam w piłkę , gdzieś tam te mięśnie były , trzeba je było tylko ocucić
![]() o TU np tak piszą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- ooo to nie, ja mentalnie bardziej chuopska chyba jestem niż "babska" tylko figuro już mniej
|
|
#1121 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
I dla porządku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawe, czy ja bym dokonała tej sztuki
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#1122 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tylko napisane bardziej brutalnie
|
|
|
|
#1123 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do butów to postanowiłam czekac na lepsze czasy
to co tera jest w sklepach to mi sie nie podoba
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też takie kcem, od razu dwie pary - czarne i brązowe |
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Heheh
![]() Czymam Ale intencja raczej nie jest podobna Nie mówię na razie nic więcej, bo nie wiem jeszcze jak będzie Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1126 | |
|
Nindżopesz
|
Pierwsza fajniejsza ale ta też ładna.
Cytat:
![]() Tak to tylko w Erze. Ale rozwiń myśl? |
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo
![]() Skarbiątko, gratulacje, ja po pięciu kilosach pewnie bym padła Choć i tak jestem z siebie dumna, bo skosiłam dziś 25 arów trawiszcza po same kolana, a na dodatek robiłam to pierwszy raz w życiu. Na razie nic mnie nie boli - zobaczymy jutro
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2011-05-18 o 21:49 |
|
|
|
#1128 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1129 |
|
grozi wypollizowaniem
|
podobajo ci sie rzymianko-japonki i masz skrzywienie boho/folk ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- fogle to ficialam faszynwiktima umiarkowanego ale bedącego doskonalym przykladem jak sie ubrac by podkreslic wszystkie mankamenty sylwetki
|
|
#1130 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
To ja czymam kciuki za Spo i Skarbitka
![]() i widziałam buty akurat takich nie szukam, ale przez Was nabrałam ochoty na sandały na koturnie w sumie mam tylko płaskie, więc mogłabym sobie sprawić A tak ogólnie, to mega pilnie poszukuję butów bardzo konkretnych, których nigdzie nie ma ). Tak więc szukam butów ze szmaty, w sensie szmacianych (nie skórzanych ani pseudo skórzanych, ani nie gumowych ani nie plastikowych ) czarnych, bez palców czyli peep toe, płaskich i czarnych W zeszłym roku takie miałam i 2 lata temu i teraz szukam i nie ma nigdzie
|
|
|
|
#1132 | ||||
|
Zakorzenienie
|
to nie ja pisałam chyba
![]() Cytat:
ano jutro może trochu boleć, no chyba że kosisz regularnie ![]() Cytat:
|
|
#1133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I nie chcę już Aliena- oboje z W jesteśmy na NIE ale w kieszeni- przewrotnie, ach, ach, mam fiolkę z Amorem. Acha, jeszcze powiem, że mam chorobę zawodową perfumoholiczek- ciągle odnawiający się pęcherz na serdecznym palcu od otwierania fiolek z Sefory
|
|
#1134 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1135 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja od 2 sezonów noszę sandały na koturnie i 3 sezon chyba też je czeka
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
w zejszłym roku chciałam sobie kupić jakieś średniowysokie (5-8cm) sandały na koturnie do łażenia do pracy. W pośpiechu (spieszyłąm się na pociąg, jak zwykle) wpadłam do deichmanna, przymierzyłam i wzięłam. Dopiero w domu mierzę, bo cuś podejrzanie wysokie, a tu 13 cm. Zakupy w pośpiechu to zuoooo
![]() I zamiast butów do pracy mam fajne buciory na imprezy (czyli noszone z raz na rok ), o dokładnie TE
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Kamena, ta kurtka jeszcze lepsza jest!
Ja to bym kciała tunikę co będzie na mnie tuniką a nie zwykłą bluzką ![]() Don't be fooled by the rocks that i got i'm still i'm still Jenny from the block... Idę spać, dobranoc
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłem z pifffka
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn szczerze mówiąc w necie nie szukałam w ogóle, ponieważ nie wiem jaki mam rozmiar tzn z każdej firmy mam inny ale w przypływie desperacji chyba kupię na all ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1140 |
|
grozi wypollizowaniem
|
do dopra ,to napisze o faszynwiktimie..tylko mi nie wyjeźcie ze kazdy sie ubiera dla siebie i nie musi mi sie podobac
![]() otóż faszyn wiktim był zwykła dziewczyną w wieku lat ok 20 , to ze był całkiem zwykły a nie odrazający dojrzałam dopiero po dłuzszej chwili (jechalam z nia w autobusie) albowiem poniewaz w pierwszej chwili zauwazyłam ze wsiadający stwór jest:-mały -gruby -pokraczny -garbaty -bezszyjny -z barami atlety po dalszych przemysleniach stwierdzilam ze to jednak kwestia ciuchow , poniewaz dziewczyna ta odbiegajaca nieco od wymiarow modelki ubrana była w:-biała bokserke ( pogrubia, poszerza bary i idealnie podkresliła plecy zbyt zaokrąglone na wysokości łopatek) - boho szmate na szyji (widac było głowe od połowy, od ramion w góre wygladało to w sumie jak taki stóg siana) -obcisłe, przykrótkie,jasne dziny z bardzo szeroką gumką sciagającą na dole ( podkreslenie tyłka i wybitne skrócenie nóg) -rzymianko-japonki na papierowej podeszwie i mega bransoletą nakostną ( było to tak skomponowane,ze gatki były podciagniete tak,zeby ich guma zaczynala sie nad obreczą buta) co wybitnie sktróciło nogi ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- no i tak se mysle ze laski narzekaja ze sa grube,niezgrabne itd..a same se to robią ze tak wygladaja
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

Ja to robiłam,az któregoś pięknego dnia przez pomyłkę zaakceptowałam zaproszenie 

Chora jesteś? 

Tylko napisane bardziej brutalnie
Ale intencja raczej nie jest podobna