|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
Mało tego ! chciala sie zapisac do MOJEGO fryzjeraa! (pewnie, zeby dokladnie odwzorować) ale na szczescie nie mial juz terminow i podobno powiedzial jej ze to jest FRYZURA PANI MŁODEJ
zuch chłopak, dam mu napiwek
|
|
|
|
#4862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oliweczka - miałam czwórkę
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-05-18 o 21:18 |
|||
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula nie przejmuj się. I tak to Ty będziesz gwiazdą tego dnia choćby sobie wszyscy takie fryzury zrobili!
A co do inspiracji to jak wejdziecie na strone Leroy merlin w zakładke foto forum to tam też jest bardzo duzo zdjęc.
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-05-18 o 21:25 |
|
|
|
#4864 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Haniula mi słów zabrakło...co za kobieta
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam coś na dole ściany (ew na połowę ściany) brudzi się od rowerów, w przyszłości pewnie i od wózka... więc szukam rozwiązania...
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia nie jesteśmy dziećmi, ale na moje moze byc ironie za ironię
![]() Nie ja jedna dziś to napisałam, wiec moze troche pokory ?! |
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Biję się w pierś.
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
chyba lepiej było ignorowac twoje posty Może teraz juz wiesz, dlaczego czasami czujesz sie niewidzialna tutaj ![]() tak pozatem, ululałam się piwkiem zrobiłam co miałam zrobic i ide do świeżutko zmienionej pościeli i tż A jutro juz ide ostatni dzien do pracy przed slubem |
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz nie tylko ja źle dobieram emoty... Jeśli moja obecność Wam przeszkadza to zawsze mogę się usunąć. Tyle. A poprzedni post pisany był bez ironii... "biję się w pierś" BEZ EMOTEK nie moja wina że nawet to odebrałaś źle!! (to znaczy że teraz jest mi przykro!!)
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-05-18 o 21:47 |
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Dzisiaj był ciężki dzień ![]() Zaczął się i skończył dobrze, ale środek ![]() Mało nie spóźniłam się do pracy, wyszłam później przez co nie poszłam z TŻ do kina i strasznie mnie to wkurzyło...Przyszły duże rachunki z prąd, przy czy jeden ze stycznia ale przecież po co właścicielka miałaby nam go dawać w styczniu przecież lepiej w maju...Ba jest drugi rachunek, ale ot go nie przywiozła. Największy plus to jednak taki że możemy dalej wynajmować to mieszkanie. |
|
|
|
#4871 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja czekam na rachunek wyrównawczy za prąd, coś czuję że mały nie będzie
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś Padam na pyszczek , ale super ten dzień
znów byłam w lumpku - efekt uboczny wizyty u przyjacióły - i jestem bogatsza o spodnie ( 4zł) , 3 bluzeczki ( łącznie 10 zł)dzięki za uwagę na temat włosków do sukienki ... zakręcę sobie je i jak TŻ zechce zrobić mi fotkę to pokażę Wam efekt ... poćwiczyłam dziś, teraz jeszcze coś zjem nadrobię seriale i lulu ;d
|
|
#4873 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Hej
fajnie się rozkręciłyście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() skoro jej szkoda kasy, to niech nigdzie nie jedzie, a nie innym wmawia jak mają spędzać wakacje ![]() na pewno się tego doczekasz ![]() Cytat:
mnie się wydaje, że każda fryzura będzie pasować![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tak wogóle to mi nie zacytowało wszystkiego co chciałam ![]() Dodaja, jak tam po tych zastrzykach? coś lepiej włoski? |
||||||||
|
|
|
#4874 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Podczytuję Was dziewczyny, ale jakoś nie odpisuję, bo zbytnio nie mam czasu na eseje. Haniula dobrego masz fryzjera, że odprawił ją z niczym. Szczyt chamstwa, żeby takie coś robić. Teściową widzę, że masz 'udaną'. Nie ważne co i tak to Ty będziesz tą najlepszą, bo to w końcu Twój dzień!! Nie ma się też co przejmować ludźmi aż tak, bo nigdy nie dogodzisz wszystkim. Mam nadzieję, że uda Ci się wykurować na tyle, by czerpać radość z tego najważniejszego dnia ![]() Paulunia, lili dużo siły dla Waszych żywych dzieciaczków. Mi wystarczy jeden dzień z chrześnicą i wysiadam. Chyba jednak nie jestem jeszcze gotowa na powiększanie rodziny. Aaby udało Ci się znaleźć jakiegoś zastępczego fryzjera na ślub?? Pamiętam, że niedawno rozpaczałaś na ten temat. Mam nadzieję, że tak, bo w końcu jeszcze dość sporo czasu masz. Koleżanka musiała makijażystki szukać tydzień przed ślubem, bo jak poszła na próbny, to się okazało, że musiała mówić babce jak ma ją malować Na szczęście znalazła i z tego co widziałam na zdjęciach, to wyglądała ślicznie ![]() A ja sobie zdycham, bo boli mnie brzuch. W sumie nie wiem czy żołądek czy pęcherz. W każdym bądź razie jak siedzę na kanapie w bezruchu to nie boli, a tylko się ruszę i boliiiiiiiiiiiii |
|
|
|
#4875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#4876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"napisz proszę chociaż krótki pooooost"![]() a tak serio to współczuję bólu
|
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
nie
dużo sił dla matek poprosimy
|
|
#4878 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja jeszcze nie śpi, próby usypiania spełzły na niczym ![]() ja nie wiem skąd ma energię- od 8 do północy na nogach ![]() Tż już usnął, a ja jeszcze i tak posiedzę przed kompem, bo mam ochotę sobie w necie poprzeglądać bzdurki
|
|
|
#4880 |
|
Zadomowienie
|
Mała wkońcu zasnęła. Ja naprawdę niewiem skad ona ma tyle siły
![]() Jednak jest taką słodką przytulaską, że mogłabym siedziec z nią i do rana TŻ się goli więc pewnie znowu pójdziemy spać po północy. Ja nie wiem jak on wstanie o 5 Evilcia ja także poproszę dużo sił dla siebie a nie dla Julusi Ale i tak dziękuje
|
#4881 |
|
Zadomowienie
|
No ja jutro znowu pobudka koło 5.30 - chcę rano umyć włoski, a w pracy muszę być punktualnie i wyjść równo o 15, żeby zdążyć do nowej pracy po skierowanie na badania. A będę mieć tylko niecałą godzinę, żeby przebić się przez korki w mieście, gdzie pracuję, dojechać do rodzinnego miasta, znaleźć miejsce do parkowania i złapać babkę z kadr nim ona skończy pracę (generalnie małe szanse na to, ale jakieś są...) Muszę przyznać, że się zaczynam stresować tym, że nie uda mi się wszystkiego pozałatwiać na czas, bo mam tylko 2 dni urlopu
Było dobrze, to sobie wymyśliłam zmieniać pracę Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2011-05-18 o 23:44 |
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasi właściciele jeśli chodzi o opłaty to wszystko dają terminowo na szczęscie szczęśc ie w nieszczęściu---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- będzie jeszcze lepiej
|
|
|
#4883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem czy wytrzymałabym z taką teściową ... To rzeczywiście niezwykle pomocna z niej osoba ![]() Mam nadzieję, że mimo wszystko ta sobota będzie najpiękniejszym dniem w Waszym życiu, musi być !
|
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
do pracy rodacy:ziewa: sie wynudzić
![]() Milego dnia kochane SPD
|
|
|
|
#4885 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny,
u nas smutno, babcia i ciocia rozmawiały wczoraj z lekarką, która powiedziała, że robili badania 4x i wynika z nich że dziadek ma uszkodzone 70% mózgu, 4 płaty są zalane. Jej zdaniem nigdy nie będzie już mówił i chodził. Uważa, że on rozpoznaje nas po głosie, pewne rzeczy robi z przyzwyczajenia i to ze chodzi to tez stawia kroki z przyzwyczajenia ale nie ma koordynacji ciała z mózgiem więc w kazdej chwili może się przewrócić, nie wolno zostawiać go samego nawet na moment. Przeniesli go na oddział rehabliltacyjny i za 2 tygodnie wypisza go do domu bo dziadek po tym udarze ma za słabe serce na cwiczenia i z takimi wynikami nie przyjmą go na żadną rehabilitację. My uwazamy, ze nie do konca jest tak jak mówi lekarka, dziadek faktycznie nie nawiazuje kontaktu z obcymi, ale nasze polecenia wykonuje, potrafi twierdzaco lub przeczaco odpowiadac na pytania etc. Jak jest naprawde okaze sie jak dziadek wroci do domu. A w domu bedzie mu na pewno lepiej niz w szpitalu gdzie i tak stwierdzono, ze nic wiecej dla niego nie da sie juz zrobic . Musimy zorganizowac jakąś pomoc dla babci bo ona nie da rady fizycznie sama sie nim zajmować. Strasznie dobiła nas ta diagnoza, ale ja uwazam, ze lekarze kieruja sie statystykami a organizm ludzki potrafi zaskakiwac. Nie łudzimy sie ze dziadek wroci do stanu sprzed udaru ale mamy nadzieje, ze bedzie z nim jakis kontakt i bedzie mógł jakoś funkcjonować. Moja babcia ma kolezanke, ktora tez miala udar i lekarze dawali jej max 2 tygodnie zycia, a tymczasem zyje juz 5lat, ma swiadomosc, rozumie i jest z nią kontakt. Wierzę, że będzie lepiej ale i tak chce mi się wyć. |
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczny.
Ja dzisiaj na dyżurku. Pogoda piękna, cieplutko. Jakoś i nastój mi się poprawił. Życze miłego dnia ![]() Kash mam nadzieje, że Dziadziuś dojdzie do siebie
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-05-19 o 07:32 |
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Kash, mam nadzieję że z dziadkiem będzie lepiej, mimo wszystko. Dużo siły.
|
#4888 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
przepraszam że Was troszkę zamiedbałam, alee skupiłam sie na pisaniu pracy. już mi niewiele zostało do napisania, no i trzeba wsprowadzić poprawki. na dodatek przeżywałam to co dodaja z książkami tymbardziej że dosyć trudno dostać angielskojęzyczne książki;/powoli też przygotowuję się do egzaminów- już we wtorek pierwsza "zerówka" ![]() na szczęście w domu jest dobrze ![]() widzę że rozkręciłyście się z pisaniem i niedługo zaczniemy kolejną część ![]() lili- wiem, że jest wam ciężko... nas też nie stać na żadne wyjazdy ani przyjemności;/ ale po to jestemyns takim wątku żeby się wspierać i pocieszac. tak wiec kochana-bedzie dobrze, musi byc ![]() nadia- chciałam tylkopowiedzieć że w tych emotikonkach coś musi być. u mnie na kompie się nie wyświetlają i w ogóle nie odebrałam żadnej z Twoich wypowiedzi jako ironicznej czy wyśmiewającej ![]() kash- myślę, że warto byłoby się skonsultować z innym lekarzem, no bo kurcze nie wierzę że ktoś nie może przechodzić rehabilitacji ???? życzędużo zdrowia dla dziadka i siły dla całej Waszej rodziny ![]() haniula to wredna zołza i z teściowej i z tej szwagrówki ale nic się nie przejmuj! Ty jesteś- i będziesz- najpiękniejsza jeśli chodzi o gardło to też polecam ten proszek do którego dziewczyny dawały link. w smaku okropny, ale szybko przynosi ulgę.dudi za dentystę kochana
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#4889 |
|
Zadomowienie
|
Kash jest mi niesamowicie przykro, że według lekarzy jest tak źle z Dziadkiem. Mam nadzieję, że jednak pomimo takiej diagnozy Dziadek i Wy będziecie walczyć, że uda się chociaż w minimalnym stopniu zwiększyć jego sprawność.
A ja dzisiaj obudziłam się po 4 ledwo przytomna - TŻ wyjeżdżał na delegację. Masakraaaa. Kojarzę tylko, że powiedział, że jedzie i zasnęłam. U nas słoneczko ładnie świeci, aż za ładnie, bo siedzę na drugim piętrze i grzeje nas od dachu i od okna (wschodnio-południowego). |
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Kash mało przyjemne wiadomości i przykre. Ale ja mam nadzieję, że dziadek spłata lekarzom figla i jeszcze będzie się miał bardzo dobrze.
Trzymaj się mocno kochana Oj wczoraj upalnie było, dziś też się tak zapowiada. Jak wychodziłam z domu o 7.00 było już 16 stopni na termometrze. Wczoraj babeczka na ćwiczeniach dała nam czadu, dzis nóg nie czuję. Dziś może czeka mnie wędrówka z kijkami. Muszę z mamą pogadać. Mam plan na popołudnie, żeby sie pouczyć, po za tydzień pierwszy egzamin, ale czy mi wyjdzie ? nie mam pojęcia. Dziś jeszcze po pracy odwiedzimy biedronkę, bo woda się nam skończyła. Tak ciepło jest, że idzie w ekspresowym tempie. Czas popracować.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

zuch chłopak, dam mu napiwek

fajny klimat nadaje wnętrzu i będzie mi pasował do cegiełkach na ścianach. Przede mną właśnie remont salonu i wykończenie przedpokoju

i szybko do kosmetyczki. mam zrobione paznokcie od rak i nog i brwi. Paznokcie srednio mi sie podobają, ale bede zyc
a tz umyl dziś okna 

(to znaczy że teraz jest mi przykro!!)

[COLOR="Silver"]