|
|
#3541 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Essence cz. IX
Cytat:
jej zdjęcia (na ustach) są na moim blogu |
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, dzięki
A ile kosztowała? I w której jest szafie?
|
#3543 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
oj nie powiem Ci w której, bo szczerze mówiąc nie zwracam na to uwagi
kosztowała 8,99
|
|
|
|
#3544 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nio to git
Chyba, ze z domu się wyrwę wcześniej na juwenki ( w sobotę) ale wątpię. Bo to weekend, wolne, nadłożyć bym musiała drogi, a ja leniwa jestem strasznie i jeszcze ta kostka![]() Ale w poniedziałek to już mur beton podkuśtykam. Miałam dziś jechać, ale tak się obkupiłam w ciuchy, że w stronę GŁ już nawet nie patrzyłam ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Na nic się nie czaje, ale zobaczymy jak to będzie w realu ![]() Cienie jakaś słabizna, baza podobno tez. Może ten flamaster do ust, bo fajny i niespotykany i może jakis lakier ( taka co limitkowa tradycja). Choć bardzo podobają mi się lakier z Sun Club. ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3547 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A tak w ogóle to czym myjecie pędzle
?
|
#3548 |
|
Zadomowienie
|
ja babydream/hipp - nie podpasowały mi do mycia włosów, ale za to do mycia pędzli się przydały
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
3
|
#3550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3552 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() co do pedzla, to mi rowniez beznadziejnie zasycha eyeliner na nim i musze wycierac o wacik, a wszystkie pedzle generlanie piore zawsze w niedziele. a pedzle myje roznie, nie szamponem bo mam taki fioletowy tylko ;D ale albo mydlem po prostu , albo jakims plynem do mycia twarzy
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
A robicie coś z nimi po myciu? Bo moje po wczorajszym stały się okropne i nie wiem dlaczego
Chciałam psiknąć odżywką w sprayu, ale nie wiem, czy to dobry pomysł |
|
|
|
#3554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja myję pędzle w antybakteryjnym żelu do rąk z Lidla. Takie z pompką. Niebieskie, coś koło 5 zł, 500 ml.. Firma Cien
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ Edytowane przez mejaczek Czas edycji: 2011-05-18 o 19:59 |
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Mi elf tak masakrycznie zasycha na pędzlu... wycieram go w wacik nasączony biodermą ;P bo nie chce mi się prać w wodzie :P pojeżdżę chwile po waciku i gotowy :P
edit: Mejaczku ja też nie mam :P
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2011-05-18 o 20:21 |
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Mejaczku, juwenalia rozumiem, sama miałam swoje w ten weekend
baw się dobrze ( to ja może jednak zrobię wcześniej ten przelew?:P
|
|
|
|
#3558 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
a teraz nie uzywam bo sie w niej zle czuje
|
|
|
#3559 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam mycie pędzla po linerze płynem do mycia naczyń. Wiadomo że włosia naturalnego nie można czymś takim meczyć, ale takim pędzlom jak ten z essence czy h&m nic to nie robi, a zaschnięty liner ładnie się rozpuszcza
|
|
|
|
#3560 |
|
Zadomowienie
|
Jest już gdzieś nowa limitowanka?
Wczoraj w Krk na Starowiślnej jeszcze nie było |
|
|
|
#3561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3562 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Tez mam taki żel, dzieki za pomysł
|
#3563 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Ale ładne OT, nawet kilka osób dzięki punkcikom ma urlop od wizażu
Dziewczyny to jest wątek o ESSCENCE! jak chcecie gadać o wszystkim i o niczym to zapraszam na plotkowe. Każdy OT ukaram punktami <korzystajcie z mojej dobrej woli, że chwilowo bana stałego za te OT nikomu nie wlepiłam>Tak więc myjcie pędzelki i wracajcie do tematu wątku
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
Zrobię OT - za co czuprynka i jyyli dostaly blokadę?
BTW - kupiłam zielony liner żelowy. Nie mam blado-prążkowanego pojęcia, kiedy to wszytsko zużyję...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
#3565 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
|
|
#3566 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dobra, kajam się
![]() A co mycia pędzelków to faktycznie żelem doczyściłam ten niebieski do eyelinera, dzięki
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, doszłam do wniosku, że te błyszczyki SwM bardzo podobne są do Go Snow. Oczywiście, inne opakowanie i aplikacja, ale traf chciał, że kupilam 2 kolory które do złudzenia przypominają tamte. Jeden to 05 I like cotton candy, taki fiołkowy róż. Uczucie na ustach też podobne. O trwałości się nie wypowiem, bo już tamtych błystków dawno nie mam i nie pamiętam, jak się trzymały.
A pędzelek do linera u mnie się nie sprawdził - robił krechy za grube nawet jak na moje standardy. Ale do brwi okazał sie idealny, nareszcie znalazłam pędzelek, którym moge jakoś ładnie zaakcentować brwi. Czyli 'recykling prawie-bubli' na calego
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
#3568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jest fenomenalny. Linery z Essence maja to do siebie, że jak zaschną na pędzelku to już koniec i skorupa, a on im przywraca kolor i juz tak bardzo nie denerwuję się na swoje dwa żelowe linery z E
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
Kupię Ci te naklejki Essence,a potem się dogadamy ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Nie ma sprawy
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3569 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

kosztowała 8,99
Chyba, ze z domu się wyrwę wcześniej na juwenki ( w sobotę) ale wątpię. Bo to weekend, wolne, nadłożyć bym musiała drogi, a ja leniwa jestem strasznie i jeszcze ta kostka

będzie -> 55 

Chciałam psiknąć odżywką w sprayu, ale nie wiem, czy to dobry pomysł
kupiła właśnie wszystkie cienie i linery z kolekcji holograficznej. Podobno cienie są niesamowite (są testery) i naprawdę pięknie się mienią