Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 20:45   #4171
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Archinta wielkie za synusia zobaczysz będzie cudny

Pestka dla Ciebie i córci

U mnie chwilowy brak weny do rozmowy jakiej kolwiek więc powiem tylko dobranoc laseczki
Branoc
Stary 2011-05-18, 20:48   #4172
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
spoko tam jest tyle ze coś znajdziemy a jak bedzi eładnie to na ogródkach gdzies bedzie możan usiąśc
a proponuje Katowice bo weim ze Agnyska bedzie miała lepiej z dojazdem, no ja chyb atez bo nie wiem czy bede miała autko no i wiem ze jeszcze była tu kobitka z chorzowa no i moze Sonia by sie tez chciała z nami spotkac-oczywiście jak nie musi leżec wiec by było fajnie he he
a z tamtych okolic to w sumei tez mozecie sie umówic i jakby co to ptrzyjechac wszystki erazem no nie? teraz juz sie znamy mamy do siebie kontakt wiec zawsze coś mozna wymyslić
Ja jestem całkowicie za A reszta kobitek?

Cytat:

Pestka dla Ciebie i córci

U mnie chwilowy brak weny do rozmowy jakiej kolwiek więc powiem tylko dobranoc laseczki
Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
u mnie tez wlasnie brak weny i chęci Idę chyba na kolację i spać Dzięki raz jeszcze Wam kochane i do zobaczenia jutro
Dobranoc kobietki

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 20:48   #4173
bruma
Rozeznanie

Cytat:
dobranoc Gosiu
Brumcia dzięki. Co prawda znów się rozkleiłam po Twoim poście ale juz wracam jakoś do rownowagi
Cytat:
u mnie tez wlasnie brak weny i chęci Idę chyba na kolację i spać Dzięki raz jeszcze Wam kochane i do zobaczenia jutro
Trzymaj się cieplutko i życzę spokojnej nocy, zarówno Tobie jaki Małgosi
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 21:05   #4174
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Pattisia - a ile lat ma Twój tz?

lausanne - dobranoc i przede wszytstkim spokojnej nocy

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 21:12   #4175
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
pattisia - a ile lat ma twój tz?
20.

Edytowane przez Patiisia
Czas edycji: 2011-05-18 o 21:23
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 21:16   #4176
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dobranoc mamiszcze kochane
Stary 2011-05-18, 21:23   #4177
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dobranoc mamiszcze kochane
Dobranooc
Stary 2011-05-18, 21:26   #4178
bruma
Rozeznanie

Ja też już zmykam lulu
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 21:29   #4179
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Ja też już zmykam lulu
Miłej nocki
Stary 2011-05-18, 22:22   #4180
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Cotko własnie małz wyjeżdza w delegację do Wrocławia, więc K. jest tylko z babcią i ciocią
Dziękuję za wszystkie slowa otuchy, wzięłam dziesięć oddechów i jakoś sie trzymam. Jutro przyjeżdza moja siostra na noc, jakoś przebiduję do niedzieli. Oby tylko do niedzieli bo jak się K. zarazil (tfu) to może to trwac ponad dwa tygodnie
Kochana to faktycznie inna sytuacja, ale myślę, że zajmą się nim najlepiej jak potrafią a ty musisz na siebie uważać

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny

Co do pytania- musi być dobrze- przecież młodego nie wykastruję
Ale powiem Wam, że wróciłam do domu i się popłakałam- sama nie wiem czemu??? Nie czułam jakiegoś mega rozczarowania- to chyba emocje opadły- niby każdej wizyty nie mogę się doczekać ale z drugiej strony strach przed każdą ogromny- czy wszytsko ok?! A jeszcze tuż przed wizyta małż mnie wku%@* no i tak wyszło.
W nocy chyba z wrażenia nie zasnę Ale w sumie nie wielka różnica- i tak ostatnio bardzo słabo sypiam.
I jakie tu imię wymyślić Jak mi się tylko dla dziewczynek podobały

Wiesz- dawno już nie widziałam

Jaki mały, jaki mały??? Zemdlałam aż 6x

Dzięki nie przepraszaj - póki co pobieżnie rzuciłam okiem na wątek i widzę, że stracha się najadłaś
Ja też jak usłyszałam o jajeczkach to miałam mieszane uczucia. Wróciłam trochę podumałam, ale teraz nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej. To jest mój najkochańszy syneczek na świecie i bym nie oddała za żadne skarby świata. Na calzedonię przyjdzie czas. A pomyśl , nasze będą miały starszych braci którzy będą się opiekować i zabierać na imorezy oh jak ja kiedyś marzyłam o takim układzie

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Witajcie wieczorową porą..........
Wróciłam od gina... Wszystko ok jak na jego oko Niczego nie znalazł tez miedzy nózkami wiec....
Cytat:
ogladam na wspólnej i chyba bym zabiła ta babe co pomaga tej całej Emilce masakra -juz widze biedną laske jak ma dośc hi hi
Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was takie pytanie.. Czy jest tu może któraś z Was, której zarabia tylko i wyłącznie tż z Was dwojga (bo wy się np. uczycie), i wynajmujecie mieszkanie z tej wypłaty i żyjecie razem? Jeśli tak to jak sobie radzicie? Bo mój tż ma obawy że sobie właśnie nie poradzimy, bo będziemy mieli jego wypłatę + moje alimenty, przynajmniej dopóki nie ukończę szkoły.. Proszę o odpowiedzi, jeśli same żyjecie w taki sposób, lub jeśli znacie osoby które tak żyją, będę wdzięczna A ja tymczasem idę na film, miłego wieczorka
Ja się uczę, nie zarabiam, wszystko opłaca tż. Ale u nas jest lżej bo tż zarabia dużo, moja mama nam pomaga i narazie na czas poszukiwań i późniejszych remontów, meblowań domu mamy miejscówkę u moich rodziców którzy nas wspierają
Cytat:
U nas w mieście mieszkanie do wynajęcia miesięcznie jest w przedziale cenowym 200-400zł/mc, tż nie wiem ile dokładnie zarabia, na razie nie miałam okazji się go spytać, ale myślę że gdzieś koło 1500zł, moje alimenty to 400zł + będę się starać o zasiłek rodzinny dla osoby uczącej się. Pomoc jakaś na pewno będzie, myślę że ze strony tż jego rodzice będą nam na początku pomagać, a z mojej strony liczę na pomoc mamy, taty, i dziadków, zobaczymy jeszcze jak to będzie.. Proszę, trzymajcie za Nas kciuki
Jak to nie wiesz toż to ważna rzecz jest Przepraszam, że tak spytam, ale dzidzia planowana była?

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 22:40   #4181
kellysss
Zakorzenienie

Lausanne i mis.hot... Zdrówka dla dzieciaczkow
Moj młody tez cos kaszle od wczoraj a dzis doszedł ten katar i na wieczor mial
37,5 -czyli podgoraczkowy.... Mam nadzieje ze nic sie z tego nie rozwinie

archinta
...Gratuje synusia
pestka... Tobie córci

Pattisia..Nie pomoge niestety bo ja niewiem jaka jest sytuacja w Pl
(.tzn. ile potrzeba zeby wyzyc itd...)
tzn. wiem mniej wiecej... Mieszkam juz od 6 lat w Irlandii a wczesniej 4 lata
we Włoszech takze to co sie dzieje w Pl znam z opowiadan...

cotka, archinta i jeszcze reszta co nie były zadowolone z chłopczyka ..
(A jest to ich pierwsze dziecie )
Ja tez na poczatku dziwnie przyjelam wiadomosc ze Alan to bedzie Alan
(zawsze marzyła mi sie dziewcznka) Ale potem tak se pomyslalam własnie ze dobrze
ze pierwszy chłopczyk.. Bedzie pilnowal pozniej mojej ksiezniczki
Moj mały rycerz
No i teraz mam ksiezniczke

Edytowane przez kellysss
Czas edycji: 2011-05-18 o 22:42
kellysss jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 23:14   #4182
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ja się uczę, nie zarabiam, wszystko opłaca tż. Ale u nas jest lżej bo tż zarabia dużo, moja mama nam pomaga i narazie na czas poszukiwań i późniejszych remontów, meblowań domu mamy miejscówkę u moich rodziców którzy nas wspierają

Jak to nie wiesz toż to ważna rzecz jest Przepraszam, że tak spytam, ale dzidzia planowana była?
Będę się musiała zapytać go przy następnym widzeniu się, wcześniej jakoś nie myślałam o tym aż tak intensywnie Maluch nie był planowany na chwilę obecną, planowaliśmy go tak z 2-3 lata później Ale jeśli jest teraz, musimy się spiąć i zrobić wszystko żeby było jak najlepiej dla dziecka

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Dobranoc
Stary 2011-05-18, 23:39   #4183
81gosia
Zadomowienie

Cytat:
U nas w mieście mieszkanie do wynajęcia miesięcznie jest w przedziale cenowym 200-400zł/mc, tż nie wiem ile dokładnie zarabia, na razie nie miałam okazji się go spytać, ale myślę że gdzieś koło 1500zł, moje alimenty to 400zł + będę się starać o zasiłek rodzinny dla osoby uczącej się. Pomoc jakaś na pewno będzie, myślę że ze strony tż jego rodzice będą nam na początku pomagać, a z mojej strony liczę na pomoc mamy, taty, i dziadków, zobaczymy jeszcze jak to będzie.. Proszę, trzymajcie za Nas kciuki
mieszkanie 200-400zł/mc ?????????????????????????
gdzie ty mieszkasz? a to przypadkiem nie pokój i od osoby?
u nas kawalerka to minimum 900 + opłaty i często dodatkowo z 300zł czynszu - a stan pozostawia wiele do życzenia.
życie w 3 osoby za 1900zł, płacenie rachunków i wynajmu - podziwiam i życzę powodzenia.

My w miesiącach letnich potrafiliśmy tak żyć w 2 osoby (nie płacąc za wynajem) tylko bieżące rachunki, jedzenie i paliwo, ale z dzieckiem sobie nie wyobrażam. Za 2,5-3 żyje nam się lżej ale od pierwszego do pierwszego.

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Ja moją wystawiłam po raz 5 i narazie nic
Poprawinowej też mi było szkoda, ale ledwo w nią wchodziłam przed ślubem a co dopiero teraz Zresztą ona jest długa do ziemi a żadne wystawne imprezy mi się nie zapowiadają
a ja nie a ja nie
jak fajnie było wybrać sobie obie kiecki takie, które da się jeszcze kiedyś założyć. Ze ślubną muszę iść tylko do skrócenia - bo takie było założenie od początku

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

O! dziś już wszystkie śpią
To i ja mówię dobranoc i zakopuję się pod kołderkę.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 23:44   #4184
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość

O! dziś już wszystkie śpią
To i ja mówię dobranoc i zakopuję się pod kołderkę.
Jeszcze ja jestem..ale juz tez ide...
Dobranoc

Stary 2011-05-19, 00:20   #4185
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
mieszkanie 200-400zł/mc ?????????????????????????
gdzie ty mieszkasz? a to przypadkiem nie pokój i od osoby?
u nas kawalerka to minimum 900 + opłaty i często dodatkowo z 300zł czynszu - a stan pozostawia wiele do życzenia.
życie w 3 osoby za 1900zł, płacenie rachunków i wynajmu - podziwiam i życzę powodzenia.

My w miesiącach letnich potrafiliśmy tak żyć w 2 osoby (nie płacąc za wynajem) tylko bieżące rachunki, jedzenie i paliwo, ale z dzieckiem sobie nie wyobrażam. Za 2,5-3 żyje nam się lżej ale od pierwszego do pierwszego.
Ja nie mieszkam w Warszawie, w małym mieście (powiedziałabym że w miasteczku) i tu ceny są wiadomo że niższe. Oczywiście to cena bez wszelkich opłat, mieszkanie 3 pokojowe będzie już droższe, wiadomo. Patrzyłam na odremontowane, z nowymi oknami, z panelami, aneksem kuchennym i zrobioną łazienką. Cena waha się właśnie w zależności od liczby pokoi. A wynajem z takich ogłoszeń co często można na mieście zobaczyć jest pewnie w tych dolnych granicach cenowych.

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

Jak tak sobie teraz myślę, to mnie poniosło jednak i trochę zaniżyłam ceny Za dobre mieszkanie 300-700zł/mc gdzieś Przykładowo 400zł jednopokojowe z tym co pisałam + c.o z miasta w cenie.
Stary 2011-05-19, 05:33   #4186
acelinka
Zakorzenienie

Hej kobitki moje

wpadłam się tylko przywitać z rana i muszę lecieć. Jade dzisiaj do Wojtaska na 7 i muszę się zbierać

coś mi się rzuciło w oczy o spotkanku w Katowicach, to ja nie wiem czy się odważe tam jechać dla mnie to miasto jest przerażające, takie duuuuże i i brzydkie a tak na serio to znam tylko okolice pkp i jeżeli gdzieś tam byśmy się spotkały to jak tylko będe mogła to wpadne

Miłego dzionka!
PS uważajcie na słonko
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 06:29   #4187
angela006
Przyczajenie

Ja też się chciałam przywitać, przepraszam że się słabo udzielam na forum ale cały czas WAS czytam. Niestety taki nawał pracy że nie wyrabiam na nic innego przyjeżdżam do domu to padam i śpię ale cały czas jestem z Wami.
Gratuluję kolejnym mamusiom wiedzy o płci maleństw
Pozdrawiam wszystkich.
angela006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 07:02   #4188
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Hejka mamuśki
Jak fajnie, że już czwartek ja już odliczam dni do L-4 jeszcze tylko 9 dni pracy:P

Miłego dzionka, pewnie Was nadrobie popołudniu w domu
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 07:09   #4189
archinta
Zakorzenienie

Witajcie z pracy,

Ja tylko na moment- musze przegląd zarządzania machnąć, a to mój pierwszy
Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Gratulacje!!!!
Dzięki - 3mam kciuki by Twój wstydasek się ujawnił
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Archinto widzę, że jednak synuś no to gratuluje
taaaaaaa, synuś dzięki
Cytat:
archintagratuluję synka!
dz
Cytat:
Tak mi mów , tak mi dobrze
Cytat:
Ja też jak usłyszałam o jajeczkach to miałam mieszane uczucia. Wróciłam trochę podumałam, ale teraz nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej. To jest mój najkochańszy syneczek na świecie i bym nie oddała za żadne skarby świata. Na calzedonię przyjdzie czas. A pomyśl , nasze będą miały starszych braci którzy będą się opiekować i zabierać na imorezy oh jak ja kiedyś marzyłam o takim układzie
Wielkie dzięki cotka
Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość

archinta ...Gratuje synusia

cotka, archinta i jeszcze reszta co nie były zadowolone z chłopczyka ..
(A jest to ich pierwsze dziecie )
Ja tez na poczatku dziwnie przyjelam wiadomosc ze Alan to bedzie Alan
(zawsze marzyła mi sie dziewcznka) Ale potem tak se pomyslalam własnie ze dobrze
ze pierwszy chłopczyk.. Bedzie pilnowal pozniej mojej ksiezniczki
Moj mały rycerz
No i teraz mam ksiezniczke

aha- i rozpoczynam przetarg owtarty na imię

Pytałam juz co z no air??? Widział ją kto??? Po tych włoskach ma takiego doła

Spray chyba tez dawno nie było?

Edytowane przez archinta
Czas edycji: 2011-05-19 o 07:12
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-19, 07:14   #4190
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Hej
My dziś znów wcześnie wstaliśmy, niestety kaszel się nasila, więc idziemy na 11:45 do lekarza Mam tylko nadzieję, że nie pójdzie to w zapalenie oskrzeli, jak ostatnio na jesieni

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 07:16   #4191
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Hej
My dziś znów wcześnie wstaliśmy, niestety kaszel się nasila, więc idziemy na 11:45 do lekarza Mam tylko nadzieję, że nie pójdzie to w zapalenie oskrzeli, jak ostatnio na jesieni
uuuu
3mam kciuki za powrót do zdrowia

Lausanne- a jak nocka? przespałas spokojnie?? Konradek na pewno tęskni ale jest w dobrych rękach
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 07:24   #4192
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam dwóch starszych braci i jakoś mnie nie zabierali hihi, ale to może dlatego że dużo starszych
Plusy braci : ekstremalna jazda autem , najnowsza muzyka w czasach szkolnych ( rozprowadzałam kasety normalnie ) , w nogę grać nie umię ale w pong-ponga tak, chyba byłam jedyną dziewczyną która potrafiła i ogrywała chłopaków
No i dobra może zawieść na disco mnie nie chcieli ale często odbierali
Minusy: zrób mi to zrób mi tamto
Ciekawe jak jest mieć siostrę ?

Lausanne- jest silną kobitką i napewno da radę

Natka to ja idę się ogarnąć dla Ciebie

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 07:31   #4193
SONIA004
Zadomowienie

Hej kochane!!!!! No oczywiście, że chcę się z Wami spotkać i to bardzo!!!! 20 maja mamy połowkowe a 1 czerwca mam wizytę u gin... pewnie badanie i rozstrzygnie się sprawa ewentualnego krążka... Ale myśle, że już po 1 czerwca będę się w stanie określić odnośnie mobilności ( i tak pozwalam sobie na małe wypady do miasta, bo chyba bym fioła dostała siedząc tylko w domu)
Tylko jeśli Katowice to gdzieś w centrum ok, bo ja w ogóle nie znam tego miasta (zawsze jestem tylko wożona tam gzdie trzeba autem)
SONIA004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 07:39   #4194
81gosia
Zadomowienie

dzień dobry znowu śpię
chyba przerwa 4 dni bez witamin źle mi zrobiła, ale miałam problem bo w aptekach nie było. Znajomy musiał mi w hurtowni zamawiać.

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Ciekawe jak jest mieć siostrę ?
ja mam 11 lat starszą. wcześnie wyprowadziła się z domu, wiec żyłam jak jedynaczka, ale to ja zawsze musiałam jej ustępować we wszystkim, bo mama mówiła : "bądź mądrzejsza". I tak zostało do dziś.

lecę do pracy
miłego dnia i do wieczora
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 07:41   #4195
aa2
Zakorzenienie

dzień doberek też wpadłam sie przywitac
laseczki ja tak palnełam te katowice ,ale moze byc tez np bardziej po srodku Gliwice hehe, co wybierzemy to bedzie dobrze tylko trzeba to zrobictak zeby przyjazd był dogodny dla każdej
pomyslimy , pomyslimy
a Katowice to jakby co oczywiście ze centrum bo ja tez dalen nie znam he he

musze wyjśc do pracy a mam leni ajak nie wiem poprosze o kopa -mocnego
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 07:47   #4196
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
dzień doberek też wpadłam sie przywitac
laseczki ja tak palnełam te katowice ,ale moze byc tez np bardziej po srodku Gliwice hehe, co wybierzemy to bedzie dobrze tylko trzeba to zrobictak zeby przyjazd był dogodny dla każdej
pomyslimy , pomyslimy
a Katowice to jakby co oczywiście ze centrum bo ja tez dalen nie znam he he

musze wyjśc do pracy a mam leni ajak nie wiem poprosze o kopa -mocnego
tylko wczoraj mnie troszke nie było a tu juz spotkanie nakrecacie je jestem jak najbardziej zaaaa i słonce ta kobitka z chorzowa to jestem ja mówcie gdzie i kiedy to ja sie pisze

przyznaje sie ze nie nadrobiłam was mam nadzieje ze mi wybaczycie
ogladała któras wczoraj fakty?? było o porodzie blizniaków co jeden wyszedł chyba w 24 tygodniu a drugi dopiero 4 tygodnie pózniej

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 07:48   #4197
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Gratuluje synkow i coreczek.

My juz z Kuba ogarnieci i po sniadaniu. Wszystkie rzeczy mamy juz w nowym mieszkaniu tylko jeszcze rozpakowac.

Buziaki dla wszystkich

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-19, 07:50   #4198
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
przyznaje sie ze nie nadrobiłam was mam nadzieje ze mi wybaczycie
ogladała któras wczoraj fakty?? było o porodzie blizniaków co jeden wyszedł chyba w 24 tygodniu a drugi dopiero 4 tygodnie pózniej
Oglądałam, prawdziwy cud medycyny
Tu można zobaczyć http://www.tvn24.pl/2435127,28377,0,0,1,wideo.html

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 08:00   #4199
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Oglądałam, prawdziwy cud medycyny
Tu można zobaczyć http://www.tvn24.pl/2435127,28377,0,0,1,wideo.html
ogladałam jeszcze raz i jestem dalej pod wielkim wrażeniem

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 08:04   #4200
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość

Spray chyba tez dawno nie było?
jestem, jestem, tylko jakoś nie mam o czym pisać.
Dziękuję archinto, że się mną zainteresowałaś, to bardzo miłe.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości