|
|
#2821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do torebki to nie pomogę, bo niestety nie mam żadnej, która by pasowała Może poszukaj szybciutko jakąś kopertówkę z Wrocławia na allegro?Gajuś no bez przesady! Przecież ja jestem też takim pochłaniaczem książek, że nie wyobrażam sobie, jak można nie znosić czytać czy coś w tym rodzaju! Jak w ogóle można nie znosić książek i mówić, że są głupie czy coś Skandal ![]() AQ01 zostają Ci papki ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rozgrzeszenie Ala, albo po lumpach pochodź. tam czasem niezłe rzeczy mozna ustrzelić
|
|
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
To czeba poszukać
|
|
|
|
#2825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie ![]() po 1.. tez uwielbiam burze po 2 moze i bede tesknic ale poki co ciesze sie z nadchodzacego konca ![]() witaj w klubie:P Cytat:
![]() aaa TŻ mi dzisiaj powiedzial ze prawdopodobnie zostanie doradca biznes w banku co wiaze sie z wieksza kasa.. jutro sie wszystko okaze
|
||
|
|
|
#2826 |
|
Zadomowienie
|
Gajka niby mają bolec max tydzień, a potem 2 dni po każdej wizycie. Jak będzie - zobaczymy
Ale powiem Wam, że cieszyłam się jak głupia, że boli No właśnie. Tyle dziewczyn zachwala lumpki, a ja jak raz poszłam to totalnie nie umiałam tam szukac i po 5 minutach wyszłam Chyba kwestia wprawy
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ano trza, trza
![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do pracy to fajnie Ale jeszcze lepiej by było, jakby coś z tego wyniknęło, a nie samo jego grzanie tyłeczka na kanapie Tatusia i Mamusi z Mamusinym obiadeczkim w rączce ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2828 |
|
Konto usunięte
|
Hej, wróciłam właśnie od D. Musiałam się wygadać i trochę się zeszło.
Widzę rozkręciły się rozmowy w wątku.
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu gucio :PCiepło jest, wszystkie wybywają
|
|
#2830 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My dziś się na przejażdżkę rowerową nad wodę wybraliśmy.
|
|
|
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a z raca to coz. jak podpisze umowe i bedzie wiedzial ile ma konkretnie to moze cos ruszy... jutro bede wiedziec wiecej, ale fakt, awans nie oznacza ze sie zmieni ... aaa i tatus jego mu powiedzial ze dostaje jedno auto na wlasnosc hehs |
||
|
|
|
#2832 |
|
Konto usunięte
|
Sylvi mnie to jest strasznie Ciebie szkoda, że tak dajesz się wykorzystywać.
W każdej Twojej wypowiedzi na kilometr bije, że we wszystkim szukasz nadziei na jego odmianę. |
|
|
|
#2833 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Od wczoraj jestem jakaś taka zmęczona, ze nie wiem nawet mi się nie chciało wchodzić na forum i pisać A dziś od rana się uczyłam-i mam już dość potem przyszedł Tż-znów mają jakieś problemy przez drugą zmianę-no zabić tych ludzi to mało-ledwo nagany uniknęli..Alunia szkoda, ze nie wyjedziecie sobie nigdzie mnie się ta 3 fryzurka podoba a jakie wcięcie w talii![]() Sylvi współczuje tyle siedzieć gratuluję 4 a Tż niech się uczy a nie i brawo za prace zaliczeniową![]() Iffonka aż mi szczęka opadła..jak można tak mówić o najbliższej osobie swojej partnerki...dobrze Twój tata robi, że to zostawia-bo nikt nie lubi pracować jak za plecami jest obgadywany itd... Isabelle piona za niewyspania jak tam zaliczenie? widzisz-ten znajomy może i szybciej ślu weźmie, ale wy sobie powolutku urządzacie domek a plany weekendowe fajne![]() Jlys to bedę kciuki tzrymać, żeby wszystko poszło dobrze ten drugi rower taki słodki a ten opel ładny smutna piona za burze u mnei maja już jutro być![]() Truskaweczka pochwal się jakie macie rowerki ?Studi piona-ja też się boję ![]() Zulka no to upolowałaś ładą okazje ![]() Anannke oby szybko minęły te cięższe dni ![]() Santom o nareszcie u Tż jesteś ![]() Gaja no to super że macie fotografa Kamea aleś wyszperała wypowiedź Aq01 noo masz-pewno myślał ze nie widziałaś oby coś się szykowałoBjuti to ładnie wysprzątaliście widzę 3godizny-łał![]() Asiaczek tez wolę mieszkać ze swoimi rodzicami niż z Tż mamą gdyby przyszło co do czego ale to chyba każdy tak ma, ze woli swoich
|
#2834 |
|
Konto usunięte
|
Paczek zaliczenie z głowy.
Dwa razy tylko przeczytałam notatki ostatecznie. Dziś sobie odeśpię tę nieprzespaną noc i Tobie też radzę. ![]() Jedynym powodem dla którego nie mogę się doczekać powrotu taty, to jest to że w końcu nei będę musiała jeździć do babci. |
|
|
|
#2835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2836 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle no to super ze zaliczyłaś
właśni e się zbiorę za chwilę na łóżko bo same mi oczy lecą![]() Sylvi człowiek przyzwyczajony i jakoś nie krępuje się niczym ja jak czasem u Tż nocuję to na drugi dzień idąc do wc czy coś zanim się ubiorę-dziwnie się czuje
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze wydaje wam sie ze jestem naiwna ze wierze w przemiane TŻta ale to dla mnie trudne. przy was dojrzalam i zaczelam wymagac wiecej od TŻta wczesniej by mi to wszystko do glowy nie przyszlo.ale dzieki wam przejrzalam na oczy, inaczej spogladam na wiele spraw ale nie potrafie sie jeszcze zmienic do konca
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Żebyś Kochana - za przeproszeniem - nie obudziła się za pięć lat z ręką w nocniku
![]() Paczek dziwnie się czujesz, bo paradujesz w piżamce u niego po domu No ja bym też się dziwnie czuła jakby mnie np taki teściu złapał w ubranku niekompletnym czyli piżamkowym jak biegam tak po JEGO domu
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę Ci tak tłukła, tłukła i tłukła, dopóki tego nie zrozumiesz Bo normalnie musi Ci ktoś uświadomić, że ten Twój "Tż" to wielki palant i bubek! Do tego malkontent i egoista! Egocentryk! Takich ludzi to trza prasnąć raz a porządnie. A jeśli to nie pomoże - zostawić samych bo tylko sobie wyrządzasz krzywdę...Więc jeśli nie podejmiesz radykalnych kroków (albo go tak trzaśniesz, żeby mu aparacik na ząbki łojojoj wbił się w policzki, aż zrozumie, albo go zostawisz) to ja z Tobą podejmę radykalne kroki! ![]() Ida dziołszki spać bo późno A dzisiaj się trochę namachałam z tym samochodem
|
|
#2843 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi ja też bym wierzyła
Bjuti hah ja nawet nie biegam-od razu do wc lecę ale jedyny facet u nich w domu, który mógłby mnie widzieć poza Tż to jego młodszy brat, wiec o tyle dobrze łaaa jaka groźna Bjuti ale co racja to racja dobranoc
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-05-18 o 23:36 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o to, żebyś się za jakiś czas nie dowiedziała, że mogłaś go zostawić teraz, a nie dawać mu "ostatnią szansę, bo on wielce się zmieni"
![]() Nawet co do strachu o samotność... Jesteś na tyle świetną, fajną, dowcipną, przyjazną i inteligentną dziołszką, że na 100000000% ustawi się do Ciebie kolejka facetów o stokroć fajniejszych od Twojego "Tż" I to prawdziwych facetów będących psychicznie na poziomie swojego wieku, a nie na poziomie mojego 12-to letniego kuzyna X_X
|
#2845 |
|
Konto usunięte
|
Sylvi ja też się tak oglądałam, choć mój ex przy Twoim to normalnie skarb był.
|
|
|
|
#2846 |
|
Wtajemniczenie
|
idę się położyć
dobranoc spokojnej nocy
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Ala śliczna sukienka, na bank będziesz się w niej komfortowo bawić, ale ja jednak obstawiałam za fuksjowym pasem, jakaś taka wyraźniejsza by si stała
![]() kamea-czyżby mobbing kadrowej? ![]() Sylvi wszystko to co napisała Bjuti-jak zawsze wielki pokłon i szacun,za jej życiowe rady ![]() A ja wczoraj miałam imieninki nikt nie pamiętał
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
hej hejjjjj. dzisiaj czeka mnie wycieczka do szkoly do biblioteki.. musze przejrzec 19 ksiazek... pozniej wroce do domu. odbiore mame z pracy i zabieram sie do uzupelniania mojej pracy mgr.. az sie boje..co prawda czeka mnie jeszcze trenig no ale jakos dam rade..noc jest dlugaaaa
wyobrazcie sobie ze wczoraj u mnie byly juwenalia i sie studenciaki darły do poznej nocy hehe |
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
no, ale wiadomo - nie ma co planować za bardzo w przód ![]() Coś w tym stylu poprosiłam ją o zakreślacz, za 3 godziny poszłam po drugi, a ona do mnie :po co drugi"? mówię, że dla koleżanki, na co kadrowa: "a której? zapiszę sobie" Laski, jestem nienormalna wczoraj rrr z T "bez niczego" zgadnijcie jaką mam manię od dzisiaj....Ala, jeszcze sporo biżuterii w takim kolorze jak bolerko i pasek załóż na siebie
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

Może poszukaj szybciutko jakąś kopertówkę z Wrocławia na allegro?
Skandal 

a Tż niech się uczy a nie

wczoraj rrr z T "bez niczego" zgadnijcie jaką mam manię od dzisiaj....