![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!
no ja ze swoja w EM robie tak samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
To nawet nie wiedziałam, że w salonie EM tak można. Mówisz ze odkupują ja za pół ceny?? Tak wógóle to ile wyjdzie ta twoja po tych przeróbkach??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Oczywiście ze można
![]() ![]() Moja wyszła mnie 3400,- z halka z moimi przeróbkami, normalnie kosztuje 3200,- W krk, a w Tychach normalnie 3680,- a za przerobki powiedzieli mi ok 500-600zl buahahahaha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hmmmm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Rozeznanie
|
dziękuję JolaGaw
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
![]()
ja wczoraj zamowiłam suknie Navel z EM. Po przeczytaniu komentarzy tutaj i na innych forach, troche sie zniechecilam do tego salonu- jako ze panie byly neiprzyjemne? NIc z tych rzeczy. P. Monika jest bardzo rzeczowa, wrecz spojrzala na mnie i podala kilka sukien do przymiarki.
Wybrałam Navel, teraz czekam na przymiarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi Ci o Evite w Tychach nikt tu nie pisał,że sprzedawczynie były niemiłe ![]() Pisałyśmy,że salon narzuca bardzo duże marże na suknie firmowe tj ok 500-600zł. Swoją drogą wybierając suknię w salonie zaznaczyłam,że chcę mieć naszyte na sukni kryształki swarovskiego żeby suknia bardziej się mieniła i zmieniony dekolt w serduszko oczywiście Panie sprzedawczynie przytakiwały,że to dobry pomysł po czym okazało się,że inna wizażanka będąc w tym salonie i przymierzając ta samą suknię usłyszała,że "jakaś Pani zamawiała Poem i cyrkowała z tą suknią" opowiadały o moim wymyslaniu z kryształkami itp.. ![]() ![]() Jak widać zero profesjonalizmu a idea "Klient nasz Pan" dawno wyszła tam z obiegu ![]()
![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
Dokladnie ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo dobry wybór ![]() Ja szyję sukienkę bardzo podobną do Navel, z tym że w salonie oryginalna jest z tafty, a ja chciałam ją mieć z satyny, aby móc do niej założyć koronkowe bolerko (do tafty mi nie pasowało). I to w sumie jedyna różnica. Mam już w sumie uszytą, nieznacznie się różni od oryginału, ale moja z satyny podoba mi się bardziej. Bolerko musi być koronkowe, bo będzie w formie bluzeczki z dekoltem łódką odsłaniającym ramiona i rękawkiem 3/4, zapinane z tyłu na guziczki. Po kościele zamierzam je zdjąć, bo ogólnie nie lubię bolerek. Mam do niej długaśne, bardzo bogate srebrne kolczyki i bransoletkę. Buty wybrałam srebrne, chociaż uważam że w sumie wszystkie kolorowe jak najbardziej pasują. Welonu, czy toczka nie mam, tylko różowe storczyki we włosach pasujące do bukietu (różowe storczyki i białe róże). A Ty jaki masz pomysł na dodatki? Sukienka jest skromna, więc można zaszaleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Przyczajenie
|
Angel Eyes- pisalam o salonie Emmi Mariage w Warszawie. A negatywne wypowiedzi czytalam na innych forach, nie tylko tutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny, ja również zastanwiam się nad zakupem sukni slubnej z Emmi Mariage - a dokładniej zmierzyłam jedna w Salonie w Tarnowie i wciąż mam ja w pamieci
![]() ![]() Mam tez taki niedosyt i zamierzam w sobote lub w poniedziałek udac się do do krakowa zmierzyć tez i Liwię i może też inne. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Przyczajenie
|
Witam! Poszukuje pilnie zdjęć sukni z salonu Emmi Mariage model Vanilla. Interesują mnie zdjęcia tej sukni z przodu i z tyłu, ponieważ bardzo mi się ona podoba. Proszę o wstawianie zdjęć. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Wybrałam się dzisiaj z koleżankami na wycieczkę po salonach ślubnych (jedna też bierze ślub w 2012 ) Przymierzałyśmy i przymierzałyśmy, a na koniec dnia jeden wniosek mam żadnej tak ładnej jak marabu nie było (chciałam jeszcze przymierzyć poem ale Pani nie miała) .
Mam do was pytanie...czy orientuje się ktoś czy ceny kolekcji się zmieniają jak wchodzi nowa?? Czy są jakieś wyprzedarze albo promocje w salonach EM?? Pani mi wyliczyła, że musiałabym dać za nią razem z butami, halką(którą osobno trzeba kupić) i welonem kolo 5000zł. Jak dla mnie trochę dużo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Dla mnie jest za ciezka marabu... jak bys zmierzyla poem idntyczny wzor to jest jak marabu to zakochala bys sie w niej jeszcze bardziej niz w marabu
![]() Pozatym nie przeszkadza Ci ta koronka na dole?? moja bedzie miec tez taki tiul drobinkowy i sliski material jak m marabu tylko gorset jest z innej koronki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
Jak ja się dowiadywałam o przeceny, to powiedziano mi ze przecen niestety nie robią. Jedynie co zostaje przecenione to pojedyncze sztuki, które były na sklepie, ale po roku już są trochę zniszczone. Jeśli byś chciała zamówić sukienkę z poprzedniego sezonu i tak skasują Cie po normalnej cenie, ponieważ wszystko trzeba szyć od początku. Tak mi wytłumaczono, ale możne się coś zmieniło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Anuula co do koronki na dole to ona właśnie mi się podoba tylko, że jakbym miała ją kupić to chciałabym, żeby była cała biała bez tych srebrnych nitek. Poem nie mają na Floriańskiej wiec nie miałam okazji jej przymierzyć. A co do twojej to myślę, że będzie śliczna tylko ze ja mam 173 cm wzrostu wiec myślę, że może mi być ciężko kupić suknie od kogoś.
A co do tego, ze nie mają żadnych przecen to według mnie bez sensu...chyba jednak będę szukać alternatywy w wypożyczeniu bo nie widzi mi się dać za suknie z wszystkim około 5tys zł bo tak mi powiedziała pani w salonie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Przyczajenie
|
<usunięte przez moderatora>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2011-06-18 o 12:38 Powód: złamanie zakazu kupna\sprzedaży |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
Ja też zamówiłam NAVEL
![]() ![]() ![]() ![]() Ceny uważam, że też mają przystępne- właścicielka salonu zaproponowała w cenie sukni gratis wszystkie dodatki- buty, welon, biżuterię. Także można powiedzieć, ze podarowała mi 800 zł, generalnie bardzo miła i profesjonalna obsługa, tylko martwi mnie, że coraz więcej czytam, że nie tylko ja wybrałam NAVEL i to, że eksponowana jest na wystawach dwóch z dwóch salonów, które współpracują z EM w mojej okolicy...Także mam tylko nadzieję, że na ślubach z którymi będę się mijać przed i po moim panny młode wybrały inne suknie...Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
tak ze czekamy nazdjecia Nevel po 9 lipca
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Przyczajenie
|
A może ktos mierzył JULIĘ z 2011?Co o niej myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Ulci jesli masz zdjecia slubne prosze dodaj !!!
![]() Co do modelu Julia to ja nie mierzylam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Przyczajenie
|
Jestem tutaj pierwszy raz, więc witam wszystkich
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Przyczajenie
|
Katti29 - ja mierzyłam Julię tak przy okazji żeby porównać inne, ale juz miałam wybraną. Ten model jest też piekny jak zreszta wszystkie z emmi mariage. Ale co zapamietałam to że na dole sukni jest tak bardzo zdobiona. Góra i dół zdobiona - jak dla mnie to za duzo
![]() ![]() ![]() http://emmimariage.pl/komis_sukni_slubnych-217.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ty ile za nią zapłaciłaś i kiedy masz ślub?? Napisz coś o sobie ![]()
![]() |
![]() |
#357 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja zapłaciłam 3600zł ale oczywiście za halkę muszę jeszcze zapłacić oddzielnie... Ja mam ślub 10.09.2011 r. także już niedługo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
Zuckerbaby to zupelnie jak ja
![]() ![]() A wybrany juz masz welon do Marabu ? I bizuterie , kwiaty i fruzurę?? Moja Poem to nic innego jak ten sam kroj bez koronki na dole... gorset mam rowniez w serduszko, i material krysztalek tez taki jak w Marabu. Czekam na propozycje welonu , kwiatow bizuteri i fryzury. Włosy mam dlugie, dosc duzo za łopatki, wiec myslalam o lokach na jedna strone... Kwiaty hmm.... storczyki?? nie wiem sama... doradzcie mi.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
To zależy jaki chcesz kolor tych kwiatów. Ja np. chce mieć fioletowe i wkleiłam Ci bukiety jakie mi się podobają.
Co do welonu to właśnie też się zastanawiałam rozważając Marabu. Ja nigdy nie chciałam mieć welonu wiec moja fryzjerka powiedziała mi, że jak będę kupować to żebym sobie kupiła jednowarstwowy i damy go tak jak miała Kate Middleton a później sobie go zdejmę ale jeszcze nie wiem jak to będzie.
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
ja tez cos od fioletu bede miec poniewaz wystroj sali juz mam taki i wszystko co z tym zwiazane;-) zaproszenia itd;-)
no ja chce z owala czyli 2 warstwowy chce sie nim okryć... tzn ramiona.. nie chce zadnych bolerek itd...a bizuteria jaka?? Myslalas nad swarovskim? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.