|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
Hej Dziewczynki
![]() U mnie też przepiękna pogoda, tyle że trzeba siedzieć w pracy :/ Poszłabym się powygrzewać na słoneczku, podpiec boczki i tłuszcz wytopić, ale niestety ... nie ma jak - pracować trzeba... Dzisiaj zostawiłam samochód u mechanika, bo 13 w piątek, pisałam Wam, wybili mi szybę od pasażera i w ramach ubezpieczenia mam jej wymianę. Tyle dobrze, że nie muszę sama kosztów pokrywać, bo nieźle by mnie po kieszeni to pociągnęło. Wczoraj byłam na szkoleniu we Wrocławiu, TŻ miał nakarmić psa po pracy i co ... przyjeżdżam wieczorem do domu, patrze do miski Toffika, a tam wieeeelka, gigantyczna wręcz kość. Pytam TŻta skąd on to wytrzasnął i co słyszę: Nie było obiadu to pojechałem zamówić dwie golonki - dla siebie i psa- Padłam, gdy to usłyszałam ![]() ![]() Ryłam jak dzik normalnie ![]() ![]() Zastanawiam się nad dzisiejszym obiadem, nie wiem, co by tu na szybko po pracy zmajstrować - może młode ziemniaki, jajko sadzone i sałata?? Hmmmm A Wy co dzisiaj serwujecie? Może zgapię jakiś pomysł? Haniula, jak tam nastrój przed wielkim dniem? Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli!! Nie przejmuj się wrednymi zazdrośnicami, tyle tylko mogą zrobić i pamiętaj złość piękności szkodzi, więc nie warto!! Kash, zobaczysz, że z dziadkiem będzie tylko lepiej! Trzymam kciuki za Jego zdrówko
... bo zanim zgasną resztki dnia,zanim anioły się przyśnią,zanim nasze ciała błysną ... powtórzymy wszystko Edytowane przez tygrysekak Czas edycji: 2011-05-19 o 09:19 |
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula- nie przejmuj się, będziesz na pewno najpiękniejsza w sobotę i żadna baba, nawet w takiej samej fryzurze Ciebie nie przyćmi
Kash- wierzę że z dziadkiem będzie lepiej, mojej mamie lekarz dawał 2 tyg życia a żyje już ponad 3 miesiące, tylko zastanawia mnie ta rehabilitacja, dlaczego nie chcą żeby dziadek ćwiczył, może wykonywać ćwiczenia na leżąco jak moja mama wtedy tak się nie będzie męczył a przynajmniej mięśnie będą w ruchu witam ![]() ja już w domu dzisiaj pracowałam aż 2 h szybko zrobiłam to co miałam zrobić i do domku![]() teraz popijam kawkę i zaraz wezmę się za sprzątanie póki tata siedzi u mamy, po 12 pójdę do niej z zupą i posiedzę u niej chyba do 16 także chcę porobić trochę w domu gdzie te upały? u mnie ok 20 stopni i masa chmur
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do Wrocławia, grzeje od rana
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ja do Łodzi zapraszam - upał na całego. Dodatkowo mój odbiór tegoż upału jest podwójny, bo idę na pogrzeb i mam czarne spodnie i koszulę. W sam raz strój na taką pogodę. Od rana się zarobiłam. A przed chwilą po stworzeniu części grafiki do opakowania PO PROSTU wyłączył mi się program. Niech to szlak. ![]() Chrzanię, nie robię (dzisiaj). ![]() Po południu mamy dzisiaj więcej czasu, więc wybieramy się po lodówkę a później rowery! Nie odpuszczę już dzisiaj normalnie. Nawet gdyby lało jak z cebra.
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę słoneczka, u mnie zapowiadają deszcze
![]() ja wypiłam kawkę i biorę się za sprzątanie, jeszcze później do sklepu skoczę po coś na obiad ale jeszcze nie wiem co |
|
|
|
#4897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje, że pytasz. Mam wrażenie, że wypada mniej, ale to może tylko moje wrażenie, sama nie wiem Jeszcze długie leczenie przede mną. Oby do przodu ![]() Cytat:
Dużo sił dla Was![]() Haniula To to masz nerwy przed ślubem. Ale dobre podejście masz Piwko i w dupie mieć Co do dyskusji na temat luksusu i pieniędzy. Ja też wychodzę z założenia, że nic w życiu nie ma za darmo i na wszystko trzeba zapracować. Pracuje od 17 roku życia i jest mi z tym dobrze. Wiadomo zdarzają się gorsze czasy, kiedy moi znajomi lecą na Majorkę, a ja muszę zapierdzielać, żeby na weekend pojechać, ale jaka potem satysfakcja ![]() Przed chwilą jaskółki zaczęły sobie robić gniazdo koło naszego okna i tż stwierdził, że to znak, że jestem w ciąży Dziś wstałam o 7 i wrećz leciałam do dermatologa. Byłam tam o 7,40, a przychodnia czynna od 7.30 i niestety już mnie nie przyjęli, bo byłam 31 a przyjmują tylko 30 osób Nawet nie wiecie jak sie wkurzyłam! Xero czynne od 9 ![]() U mnie też upał. Matko zdałam sobie sprawy, że nie mam kompletnie ciuchów letnich. Nie mam poprostu nic ! Nie wspominając o sandałach. Potrzebuję na zakupy, ale czasu brak ![]() Dodatkowo okna brudne jak cholera, pościel do prania, kupa prasowania, a czasu brak Niech ten maj i te egzaminy się kończą!Aa jeszcze. Doszłam do porozumienia z szefową i dała mi mozliwość napisania części tekstów Także ze wszystkim się wyrobie i jakieś pieniądze będą
|
||
|
|
|
#4898 |
|
Zadomowienie
|
U mnie na wypadanie włosów pomogło ich obcięcie.. No a oprócz tego wcinam od miesiąca około tabletki i widzę po paznokciach, że tak jakby były trochę mocniejsze ??
Poszłabym dzisiaj na siłownię, ale nie wiem czy się zmuszę, bo brzuchol nadal boli ;/ |
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko jak się uczyć w taką pogodę? |
|
|
|
|
#4900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chciałam się pochwalić, że dzisiaj mam 4 dzień BEZ KAWY!
|
|
|
#4901 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ja się cieszę, że już studia za mną. Teraz pomimo, że pół dnia w pracy, to po mogę bezkarnie usiąść w ogrodzie i nic nie robić. Jak pomyślę o tym, jak ja zapieprzałam na studiach, to mi słabo ;-) ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
ja teraz nie daję rady. Za duże wahania ciśnienia są ;/
|
||
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety wykańcza mnie to psychicznie, ale nie dam się ![]() Kolejna wizytę mam u gina-usg piersi, po raz pierwszy. Aż wstyd ![]() No nic, im prędzej zacznę się uczyć tym szybciej skończę i skoczę do kolejnego przedmiotu ![]() Miłego dnia Kochane ! |
|
|
|
|
#4903 |
|
Konto usunięte
|
Dzieki dziewczyny, co do konsultacji to właśnie to była konsultacja z innym lekarzem tzn tą lekarką. A rehabilitację mu zrobią ale taką wlaśnie okrojoną 2tyg która nie obciązy serca ale która nie pozwoli mu wrócić do pełnej sprawności. Czas pokaże co będzie, my jednak nie poddamy się bez walki
Byłam wczoraj na rolkach, śmigałyśmy z A. godzinę, udało mi się nawet nie wywrócić ale mam ewidentny problem z hamowaniem, postanowilam sobie zjechać z górki i dostałam takiej prędkości że myślałam, że zęby stracę na szczęscie później była długa prosta i udało mi się wytracić ten speed na razie nie mam zakwasów, pewnie pojawią się popołudniu (zawsze mam z opóźnieniem ) ale zamierzam je rozbić bo wieczorem znow sie umówiłyśmy, tym razem jeszcze ma dołączyć do nas jedna dziewczyna z wizażu a po pracy idziemy z wspólokatorką do knajpy w której kiedyś pracowała na owianego sławą łososia w sosie ogórkowym,bardzo jestem ciekawa tego smaku ![]() w Poznaniu też gorąąąc! słońce i 25 stopni Dodaja super, ze udało Ci się dogadać z szefową. Tygrysek nie mogę z Twojego Tż |
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() nadrobie jutro bo dziś nie dam chyba rady... o 17 kolokwium ![]() już niedługo nowa część
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam już dawno, a się ogarnąć z niczym nie mogę
![]() zaraz zakasuję rękawy i biorę się za sprzątanie ![]() jak posprzątam to idę do sklepu i na mały spacer, bo słonko cudne
|
|
#4906 |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
Popijam kawkę z mleczkiem i też biorę się do roboty ![]() muszę umyć łazienkę i pozmywać podłogi wstawiłam ręczniki do prania.Mój Tż wyjechał na kilka dni za granice i jestem w mieszkaniu sama...nie lubię tego no ale cóż zrobić Postanowiłam wykorzystać ten czas dla siebie Dziewczyny czy Wy jak jesteście same w domu to też nie chce Wam się gotować? Dobrze że mam trochę jedzenia zamrożone
|
#4907 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Miałam iść na ćwiczenia na 11 zeby miec wiecej czasu przed pracą później, ale sie nie wyrobilam znow. Nie ma w co sie ubierac na ta uczelnie. Dzis upal a ja w spodniach, bo sukienki mam krótkie, duzo spodenek w tamtym roku nakupywałam, a teraz problem co na uczelnie założyć. ![]() Co do rozmów o luksusie, dla mnie to też to co lili napisała luksusem nie jest. Może dlatego, ze tak zyje większość ludzi ode mnie z uczelni. Wyjzady nie raz, tylko dwa razy w roku, albo częściej, imprezy dwa razy w miesiącu przynajmniej, nie patrzenie na ceny w barach. Na naszą sytuacje nie narzekam. To, że teraz nie wyjezdzamy raczej jest spowodowane oszczędzaniem na wesele i wklad na mieszkanie. Jeszcze fajniej jakbym znalazła normalną pracę, to jeszcze więcej udałoby nam się odłożyć. Bo największe wydatki przed nami, czyli wyposażenie mieszkania. Teraz nie ma co kupować, bo i tak stałoby u rodziców w piwnicy. Haniula aż trudno mi uwierzyć w sytuacje z przyszłą bratową ![]() Nigdy nie wierzyłam, że można być aż tak pozbawionym taktu i klasy, myślałam ze podobne opowiastki na wizazu to trolowe wymysly Dobrze, że takich ludzi jeszcze w swoim życiu nie spotkałam i mam nadzieje, że nigdy przyjemności mieć nie będę. A dla Twojego fryzjera i Ciebie I tak nikt nie zdoła przyćmić Ciebie w weekendKash a myślałam, że z dziadkiem wszystko w dobrą stronę idzie Dużo siły dla Całej rodzinyNurku kciuki za kolosa. Straszne ale ja za dwa tygodnie zaczynam sesje, a żaden projekt nie zrobiony Na solarium nie dotarłam, może dziś się uda. Wczoraj zjezdzilam pół Warszawy w poszukiwaniu prezentu dla siostry, bo jak zwykle rozmiaru nie było. Wreszcie kupiłam co innego, bo w całej Wawie nie było sukienki w dobrym rozmiarze Abby właśnie co z fryzjerem?? Dudi jak to mała nie dostała się do żadnego przedszkola?? Aż człowiek boi się zajść w ciąże z wizją 30letniego kredytu i konieczności rezygnacji z pracy, bo dziecka do przedszkola nawet prywatnego nie przyjma. Tym bardziej, że wiemy jak chciałaś iść do pracy. Nie wiem jakie są kryteria, bo Wam powinno się jak najbardziej należeć ![]() Tygrysku z historii z TZ smiałam się cały poranek ![]() Punto nawet mam go dziś na szyji, spróbuje się obfocić i na dniach wstawić.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#4908 |
|
Zadomowienie
|
Ja się normalnie zabije
Byłam w łazience pranie wstawić a ta moja cudna okno prawie otworzyła Teraz siedzi przy mnie i się grzecznie bawi ale ja chyba przestanę w domu cokolwiek robić bo trzeba mieć ja na oku
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
mały prezent dla Mamć ( doniczka w kształcie serca i paczka niezapominajek ) odbiera się w paczkomacie
może ktoś skorzysta ... http://apps. face book.com/z_serca_in post/ 3 spacje są..
|
|
#4910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- wydatki wydatkami, ale jaka radocha ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
moja nie umie jeszcze otwierać okien, ale to kwestia czasu
|
|
|
#4911 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję że pytacie
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki.
Kash niedobrze, co się dzieje z Twoim dziadkiem. Haniula współczuje teściowej. Nadia gratuluję wygranej-nie byle jaka sumka ![]() Tygrysek-chłop to sobie zawsze poradzi nie? |
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
super aaby ze fryzjera znalazlas
nadrobilam was ale niemam jak sie rozpisac bo za 20 min do pracy a ja jeszcze w proszku zreszta bede musiala wyjsc chyba wczesniej bo lekko kuleje bywalo gorzej milego dnia |
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty też masz tą rwę?
|
|
|
|
|
#4917 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A my właśnie wróciłyśmy do domku. Byłyśmy na placu zabaw i w sklepie. Dzisiaj tylko 9 zł wydałam i jestem z siebie dumna ![]() Mała zasnęła a ja muszę makaron ugotować. TŻ zażyczył sobie dzisiaj spaghetti
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam ogromną prośbę. Mam napisać pracę semestralną z tematu godzenie pracy z życiem rodzinnym. Jakby któraś z Was mogłyby dla mnie napisać kilka zdań na ten temat/swoje doświadczenia/ czy jest możliwe pogodzenie tych dwóch sfer/ jak to wygląda w dzisiejszym świecie. Jest naprawdę dowolność. Ja Wasze wypowiedzi zamieściłabym w mojej pracy- oczywiście wszystko byłoby anonimowe, a z pewnością pozwoliłoby mi uatrakcyjnić moją pracę, bo suche informacje nie zawsze są interesujące.
Jakby któraś miała chwilkę czasu, to będe bardzo wdzięczna. Możecie tutaj albo na priv. U mnie na obiad dziś omlety i zostało trochę zupy z wczoraj, ale jak narazie jesteśmy pełni. Chwila odpoczynku i spowrotem do nauki. Mózgi, mi i tż już parują
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-05-19 o 15:01 |
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma wyjścia ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- ja 20 zł ![]() kupiłam chleb, małej 2 jogurciki , ser topiony plastry, 2 wody smakowe, waciki, 2 jabłka, 2 marchewki, lody wodne i normalne i poszłoooo![]() jutro nic nie kupuję ![]()
|
|
|
#4920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My kupiłyśmy tylko chleb, gazetę giżycką, sok, serek i chrupki kukurydziane. Jutro trzeba będzie jechać na większe zakupy bo lodówka prawie pusta
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

szybko zrobiłam to co miałam zrobić i do domku
u mnie ok 20 stopni i masa chmur

na szczęscie później była długa prosta i udało mi się wytracić ten speed 

Dobrze, że takich ludzi jeszcze w swoim życiu nie spotkałam i mam nadzieje, że nigdy przyjemności mieć nie będę. A dla Twojego fryzjera i Ciebie
I tak nikt nie zdoła przyćmić Ciebie w weekend