Lipcowe Panny Młode - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 19:10   #4411
kakunia6
Raczkowanie

Dot.: Lipcowe Panny Młode

Cytat:
Napisane przez KuNu Pokaż wiadomość
a ja jeszcze z innej beczki zamawiała któras z was jakis ciekawy tort,
tzn w jakims smiesznym kształcie nietypowym?
My jestesmy pewni ze taki chcemy ,i znalezlismy cukiernie ktora takowe robi ,ale szukamy inspiracji ,moze byc odwazny poza rodzicami na naszym slubie nie bedzie nikogo po 35 urodzinach
WIEC IMPREZA RACZEJ NA LUZIE
aJAK U wAS TRADYCYJNE TORTY CZY ODROBINA SZALEŃSTWA?
Śliczne te torty
Ja też znalazłam kilka pięknych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 002eedc6b6e2fb17e3626a8.jpg (54,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2b5a143c94465df61b67268.jpg (81,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4b84c801912dd1e371c38b5.jpg (83,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4ce15b4d5bf7a4fe1b5f087.jpg (80,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8d258c814b36c6cedbd0c3b.jpg (68,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14cb16352635dc51f95aed3.jpg (80,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 62c281f92aa231b91c919ac.jpg (82,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 77f086dc805d7504aff3999.jpg (98,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 536a0e6cd68a6aec91ada18.jpg (65,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 654d3a2fbbc826fb428a24e.jpg (80,8 KB, 11 załadowań)

kakunia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 19:15   #4412
kakunia6
Raczkowanie

I jeszcze kilka
To są poprostu arcydzieła sztuki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 888c792922b3235f1a99b63.jpg (88,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4646rbc-_pijdm3zotys_7a7es1-.jpg (83,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8573ea556657e9b676fa3c0.jpg (95,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9858e75e4e3a6de126874f2.jpg (66,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 34379163a5791e5a8634596.jpg (82,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg afa952f496ef29fe2060f00.jpg (86,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b4d8e24b800b8fbbe512e8b.jpg (72,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg be849bce7a88257ef75903c.jpg (105,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cdcf8ac41ad03e929dffa2e.jpg (63,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f909c0478313ec419a6bc38.jpg (78,6 KB, 6 załadowań)

Stary 2011-05-18, 19:34   #4413
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

U nas kilka spraw do przodu. Spisaliśmy dzisiaj protokół, w mojej parafii od niedzieli będą wisiały zapowiedzi, dostaliśmy karteczki do poradni i na spowiedź. Zmieniliśmy też restaurację, w której odbędzie się przyjęcie, ustaliliśmy menu. A w przyszły weekend sesja narzeczeńska

Cytat:
Napisane przez Kasiek1987 Pokaż wiadomość
A jeszcze wracając do płatków to zastanawiam się, czy nie lepszy byłyby strzelające tuby z płatkami, tylko niestety nie znalazłam nigdzie fioletowych
My chcemy takie strzelające tuby, nad kolorem się nie zastanawialiśmy, w sumie to jest nam obojętny

Cytat:
My jeszcze nie zamawialiśmy tortu, nawet nie zastanawialiśmy się, jaki chcemy.
Cytat:
a i jeszcze powiedzcie mi co macie zaplanowane zeby zarzucic na ramiona ?
szal? bolerko? macie jakies zdjecia?
niewiem co wybrac:/
Hmm... ja nic nie mam na ramiona Przymierzałam bolerko, ale nie podobało mi się, nie pasowało do welonu (tzn. miałam wrażenie, że wszystkiego jest "za dużo").
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 19:45   #4414
goosia207
Zakorzenienie

Kroofka witaj.Czas szybko zleci

Cytat:
Napisane przez kakunia6 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja tak trochę z innej beczki. Mianowicie każda z nas niedługo wychodzi za mąż i na pewno zależy Jej żeby wyglądać pięknie. A nie ma nic piękniejszego niż gładka, piękna skóra Panny Młodej
Właśnie wypróbowałam świetny domowej roboty peeling. Z pewnością wiele z Was zna taki przepis. Ale dla tych co nie znają napiszę jak ja to zrobiłam.
Otóż należy zaparzyć zwykłą kawę, odsączyć fusy, do których następnie dodaję się cukier bądź sól (ja akurat dodałam cukier brązowy) i jeśli któraś ma ochotę niech doda jakiś swój ulubiony olejek (ja dałam śmietankowy). Nakładamy na ciałko oliwkę dziecięcą, bądź żel pod prysznic i na to wcieramy naszą miksturkę Mówię Wam moje drogie jeszcze w życiu nie miałam tak gładkiej skóry
Jedyny minus, że łazienka wyglądała jak po bitwie błotnej
Wypróbujcie, a same się przekonacie Pozdrawiam
woow brzmi okropnie lae wierzę, ze super efekt.Ile tego cukru?
Zrobiłabym sobie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
chętnie wypróbuję kiedyś robiłam podobny peeling, tylko że z samych fusów po kawie i skóra później była taka fajna i gładziutka

A tak w ogóle robicie sobie jakieś zabiegi przed ślubem? ja niedługo wybieram się na mikrodermabrazje i za jakiś czas na peeling kawitacyjny. Jeszcze nigdy nie byłam u kosmetyczki, więc ciekawa jestem efektów

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

kościelny posprząta
Ja dwa tygodnie przed slubem pójdę na oczyszczanie, bliżej ślubu brwi i paznokcie tak poza tym to chyba nic.

Co do bolerka to jeszcze nie wiem.Zobaczę przy przymiarce

Tort tradycyjny choć te śmieszne tez są bardzo fajne

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2011-05-18 o 19:49
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 20:03   #4415
kakunia6
Raczkowanie

goosia207 ja zaparzyłam 3 łyżeczki kawy i dodałam 2 łyżeczki cukru. W zupełności wystarczy Może i nie brzmi to zbyt apetycznie, ale naprawdę efekty są. I do tego jak ktoś lubi zapach kawy to kolejny plus Bo potem ładnie pachnie skóra

Stary 2011-05-18, 20:28   #4416
goosia207
Zakorzenienie

Czego się nie robi dla urody
Stary 2011-05-18, 20:46   #4417
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
a ja jeszcze z innej beczki zamawiała któras z was jakis ciekawy tort,
tzn w jakims smiesznym kształcie nietypowym?
My jestesmy pewni ze taki chcemy ,i znalezlismy cukiernie ktora takowe robi ,ale szukamy inspiracji ,moze byc odwazny poza rodzicami na naszym slubie nie bedzie nikogo po 35 urodzinach
WIEC IMPREZA RACZEJ NA LUZIE
w mojej mieścinie jest praktycznie jedna dobra cukiernia więc wszyscy jak leci mają prawie takie same torty, różnią się jedynie stojakami i jakimiś pierdólkami

Cytat:
ja nie planuję żadnego bolerka, może zarzucę welon na ramiona

Cytat:
Nakładałam na twarz krem z filtrem 30 i na to jeszcze podkład z filtrem i puder, więc warstwa ochronna była Ale to był ponury czas od stycznia do marca, więc za wiele słońca nie było.
A no właśnie, a teraz już trochę słoneczko przypieka, chyba kupię ten krem z filtrem

Dziewczyny trzymajcie jutro za mnie kciuki
idę do salonu po welon więc i sukienkę na pewno przymierzę a tego najbardziej się boję. Nie podoba mi się ona już ale jeszcze cały czas się pocieszałam, że może dlatego, że dawno nie widziałam itd
ale jutro się zobaczę no i boję się, że jeszcze bardziej się zniechęcę. jak mi się nie zacznie znowu podobać to będzie nieciekawie
Stary 2011-05-18, 20:52   #4418
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
w mojej mieścinie jest praktycznie jedna dobra cukiernia więc wszyscy jak leci mają prawie takie same torty, różnią się jedynie stojakami i jakimiś pierdólkami
ja nie planuję żadnego bolerka, może zarzucę welon na ramiona
A no właśnie, a teraz już trochę słoneczko przypieka, chyba kupię ten krem z filtrem

idę do salonu po welon więc i sukienkę na pewno przymierzę a tego najbardziej się boję. Nie podoba mi się ona już ale jeszcze cały czas się pocieszałam, że może dlatego, że dawno nie widziałam itd
ale jutro się zobaczę no i boję się, że jeszcze bardziej się zniechęcę. jak mi się nie zacznie znowu podobać to będzie nieciekawie
Stary 2011-05-18, 21:19   #4419
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

piszecie o peelingach ja polecam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...la.html&next=1 ostatnio na targach kosmetycznych kupilam go za 45 zł, jest go kilogram i naprawde wystarcza na dlugo

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 21:34   #4420
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:

Ja używałam tego kremu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...a-ochrona.html, dobrze się sprawdził, nie zatykał porów, nie kłócił się z podkładem

A co do sukni to będę trzymać A dlaczego już Ci się nie podoba? Naoglądałaś się pewnie innych na forum? Też tak mam i chętnie bym pomierzyła jeszcze wiele innych sukien jak tak patrzę na zdjęcia niektórych wizażanek, ale z drugiej strony wiem, że coś mnie w tej sukni zauroczyło i TŻ też był zachwycony jak mnie zobaczył (wiem, dziwne wybierać suknię z przyszłym mężem, ale on jest moim najlepszym doradcą ).

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 21:47   #4421
kakunia6
Raczkowanie

kwiatuszekkk21 uszka do góry Będzie dobrze. Nie zamartwiaj się na zapas. Twoja suknia z pewnością jest śliczna, bo przecież inaczej byś jej dla siebie nie wybrała na ten wyjątkowy dzień swojego życia.
Na pewno jutro pójdziesz, założysz suknie i poczujesz się wyjątkowo
Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Ja używałam tego kremu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...a-ochrona.html, dobrze się sprawdził, nie zatykał porów, nie kłócił się z podkładem

A co do sukni to będę trzymać A dlaczego już Ci się nie podoba? Naoglądałaś się pewnie innych na forum? Też tak mam i chętnie bym pomierzyła jeszcze wiele innych sukien jak tak patrzę na zdjęcia niektórych wizażanek, ale z drugiej strony wiem, że coś mnie w tej sukni zauroczyło i TŻ też był zachwycony jak mnie zobaczył (wiem, dziwne wybierać suknię z przyszłym mężem, ale on jest moim najlepszym doradcą ).
To nic dziwnego Teraz są inne czasy. Poza tym to są takie głupie zabobony. Mój narzeczony też był ze mną. Fakt..nie widział mnie w żadnej sukni tylko panie z salonu ściągały ze mnie pomiary. Ale pomagał dopracować suknie którą przyniosłam na zdjęciu. Pani była pod wrażeniem, że ma taką wyobraźnię I cieszę się, że poszedł ze mną bo ja nie mam takiej wizji jak On. Ja w sumie swojej sukni jeszcze nie przymierzałam. Dopiero jakieś 3 tyg przed ślubem ją zobaczę, ale troszeczkę boję się, że może nie będzie mi w niej dobrze.. Ale to normalne

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Stary 2011-05-18, 21:48   #4422
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:

tak, naoglądałam się innych na wizażu. Babki w salonie będa krzyczeć, bo nie kazały innych oglądać Niektóre dziewczyny tak ślicznie wygląda w swoich kieckach a mi się wydaję, że ta moja jest taka nijaka i bezkształtna. No i chyba na jej zdjęcie za dużo się napatrzyłam ( na tej modelce nie wygląda za dobrze).
Masz o tyle lepiej, że Twojemu TŻ-towi się podoba, mojemu ta, którą wybrałam się nie podobała widział tylko zdjęcie na modelce. no ale z drugiej strony wiem, że żadna inna, którą mierzyłam też mnie nie zachwyciła a tyle ładnych mierzyłam (oprócz jednej, ale mama i przyjaciółka orzekły, że w tej lepiej). to chyba coś ze mną nie tak
Stary 2011-05-18, 22:01   #4423
asia_z
Zakorzenienie

kobieto!! Twoja sukienka jest bardzo ładna!! będę Ci to powtarzała codziennie
co do nakrycia, to ja się zdecyduję na bolerko raczej, ale przy przymiarce coś tam wybiorę.
Dzisiaj przywieźli mi organzę na kokardy na koronę przesliczne kolory moja sis też zachwycona
Stary 2011-05-18, 22:15   #4424
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
tak, naoglądałam się innych na wizażu. Babki w salonie będa krzyczeć, bo nie kazały innych oglądać Niektóre dziewczyny tak ślicznie wygląda w swoich kieckach a mi się wydaję, że ta moja jest taka nijaka i bezkształtna. No i chyba na jej zdjęcie za dużo się napatrzyłam ( na tej modelce nie wygląda za dobrze).
Masz o tyle lepiej, że Twojemu TŻ-towi się podoba, mojemu ta, którą wybrałam się nie podobała widział tylko zdjęcie na modelce. no ale z drugiej strony wiem, że żadna inna, którą mierzyłam też mnie nie zachwyciła a tyle ładnych mierzyłam (oprócz jednej, ale mama i przyjaciółka orzekły, że w tej lepiej). to chyba coś ze mną nie tak
I tego się trzymaj! Jakbyś miała możliwość zrobić jutro zdjęcie w sukni to rób i dawaj tu

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:

To nic dziwnego Teraz są inne czasy. Poza tym to są takie głupie zabobony. Mój narzeczony też był ze mną. Fakt..nie widział mnie w żadnej sukni tylko panie z salonu ściągały ze mnie pomiary. Ale pomagał dopracować suknie którą przyniosłam na zdjęciu. Pani była pod wrażeniem, że ma taką wyobraźnię I cieszę się, że poszedł ze mną bo ja nie mam takiej wizji jak On. Ja w sumie swojej sukni jeszcze nie przymierzałam. Dopiero jakieś 3 tyg przed ślubem ją zobaczę, ale troszeczkę boję się, że może nie będzie mi w niej dobrze.. Ale to normalne

Ja się najbardziej boję, że jak mnie babka porządnie zawiąże, to mi cały tłuszczyk wypłynie górą Niestety nie miałam w sobie tyle samozaparcia, żeby schudnąć więcej niż 3kg od września... Ale może nie będzie tak źle Tak teraz myślę, że może powinnam była wybrać inny fason góry, ale niestety podobałam się sobie tylko w gorsetach bez ramiączek z wycięciem w serduszko.

Stary 2011-05-18, 22:50   #4425
Angel Eyes
Rozeznanie

GG do Angel Eyes

Cytat:
Nie przejmuj sie ja tez miałam chwilę zawahania czy dobrze wybrałam(nawet wypłakiwałam się przyjaciółce,że źle zrobiłam tak szybko się na nią decydując) ale jak pojechałam drugi raz do salonu ją przymierzyć to wiedziałam,że to jednak TA suknia
Nie mogę na wątku znaleźć Twojej sukni wkleisz jeszcze raz ?

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
co do nakrycia, to ja się zdecyduję na bolerko raczej, ale przy przymiarce coś tam wybiorę.
Dzisiaj przywieźli mi organzę na kokardy na koronę przesliczne kolory moja sis też zachwycona
Można wiedziec gdzie zamawiałaś bo też muszę zamówić

Cytat:
I tego się trzymaj! Jakbyś miała możliwość zrobić jutro zdjęcie w sukni to rób i dawaj tu

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Ja się najbardziej boję, że jak mnie babka porządnie zawiąże, to mi cały tłuszczyk wypłynie górą Niestety nie miałam w sobie tyle samozaparcia, żeby schudnąć więcej niż 3kg od września... Ale może nie będzie tak źle Tak teraz myślę, że może powinnam była wybrać inny fason góry, ale niestety podobałam się sobie tylko w gorsetach bez ramiączek z wycięciem w serduszko.
Też się tego boję,że ramiona będą wydawać się pulchne tym bardziej,że z postanowień o schudnięciu 5 kg nie pozostał ślad...
Wrzucałaś tu zdjęcia w sukni ?

Zdeklarowana kociara
Angel Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 09:26   #4426
KuNu
Wtajemniczenie

[QUOTE

Ja właśnie nie wiem... Jak pójdę na przymiarkę to będę kombinować co by pasowało - już wiem, że bolerko z krótkim rękawkiem mi się nie podoba. Nie muszę się specjalnie zakrywać, bo to nie ślub kościelny, żeby miało "nie wypadać" świecić gołymi ramionami, ale nawet w lipcu nie można być pewnym pogody, więc nie chciałabym marznąć np. wieczorem.[/QUOTE]
no własnie ja sie własnie o wieczór obawiam,bo wieczorem chcemy cała impreze przeniesc na taras i tak juz moze byc cos potrzebne,
a na bolerka reaguje alergicznie wrecz
pani w salonie pokazywała mi cos na wzór komina w który wkłada sie rece,niewiem jak to opisac,i byłam ciekawa czy ktoras z Was ma cos takiego

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
I jeszcze kilka
To są poprostu arcydzieła sztuki
fakt niektore sa boskie juz sobie zapisałam pare fotek

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

znalazłam fajny sklep ,troche drogo ale niektore rzeczy fajne i mozna cos podpatrzec
http://sklep.fajnewesele.pl/
KuNu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 10:11   #4427
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel Eyes Pokaż wiadomość
Też się tego boję,że ramiona będą wydawać się pulchne tym bardziej,że z postanowień o schudnięciu 5 kg nie pozostał ślad...
Wrzucałaś tu zdjęcia w sukni ?
Wrzucałam, ale mogę wrzucić jeszcze raz Jeszcze w wersji niedopasowanej, czyli za ciasnej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00148.jpg (81,5 KB, 67 załadowań)

Stary 2011-05-19, 10:43   #4428
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:

poza tym kupiłam buty focie w załączniku
bardzo ladne
Cytat:
Ja zdecydowałam się na siostrę, a mój TŻ w dalszym ciągu nie ma świadka co mnie juz do szału powoli doprowadza, ale to się wytnie
u nas jest taka sama sytuacja
Cytat:
tort tradycyjny, jeszcze nie zamowiony, w liczony w cene sali
Cytat:
nic, mam suknie z rekawkami
Cytat:

nie martw sie to normalne tez tak mialam, wystarczy zalozyc suknie i juz jest
Cytat:
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:58   #4429
kakunia6
Raczkowanie

Cytat:

No to witam w klubie bo ja mam taki sam gorset

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Wrzucałam, ale mogę wrzucić jeszcze raz Jeszcze w wersji niedopasowanej, czyli za ciasnej
Jeju suknia jest naprawdę piękna! I nie piszę tego po to żeby Cię pocieszyć. Jest faktycznie bardzo bardzo ładna! Dobrze wybrałaś! Moje gratulacje moja droga

Stary 2011-05-19, 13:53   #4430
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
No to witam w klubie bo ja mam taki sam gorset

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Jeju suknia jest naprawdę piękna! I nie piszę tego po to żeby Cię pocieszyć. Jest faktycznie bardzo bardzo ładna! Dobrze wybrałaś! Moje gratulacje moja droga
Jejku, dziękuję za takie miłe słowa
Jak pooglądałam różne zdjęcia na forum to żałuję, że jeszcze gdzieś nie zmierzyłam takiej z falbaniastym dołem, chociaż z drugiej strony im bardziej udziwniona i rozbudowana była suknia, tym gorzej się w niej czułam, więc pewnie bym takiej nie wybrała.

Stary 2011-05-19, 14:29   #4431
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku, dziękuję za takie miłe słowa
Jak pooglądałam różne zdjęcia na forum to żałuję, że jeszcze gdzieś nie zmierzyłam takiej z falbaniastym dołem, chociaż z drugiej strony im bardziej udziwniona i rozbudowana była suknia, tym gorzej się w niej czułam, więc pewnie bym takiej nie wybrała.
Kasiek, ja mam taką falbaniastą udziwnioną i czułam się w niej cudownie, ale może dlatego, że nie przymierzyłam żadnej innej
A Twoja baaardzo mi się podoba! Ale do takiego gładkiego dołu trzeba mieć idealną figurę
Ślicznie wyglądasz!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 17:17   #4432
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:

Można wiedziec gdzie zamawiałaś bo też muszę zamówić
pewnie na tej aukcji http://allegro.pl/organza-okazja-0-3...585399296.html wzięłam kolor biały, ciemnoróżowy i ciemny turkus. Kolory na żywo są intensywniejsze ale piękne

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
bardzo ladne
dziękuję

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
u nas jest taka sama sytuacja
mnie już to wkurza jak nie wiem, bo już za połową maja, a świadka jak nie było tak nie ma

ja dzisiaj w ramach przedślubnych przygotowań wybralam sie na solarium co by nie straszyć ludzi wyglądem córki młynarza
Stary 2011-05-19, 17:36   #4433
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:

ja dzisiaj w ramach przedślubnych przygotowań wybralam sie na solarium co by nie straszyć ludzi wyglądem córki młynarza
Ja też już zaczęłam się przyrumieniać Muszę wyrównać dekolt, bo jak raz posiedziałam troszkę na słońcu to mi się "wypaliły" ramiączka od bluzki

Stary 2011-05-19, 19:29   #4434
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Hej! to ja jestem włożyłam sukienkę i wszystkie wątpliwości minęły jaka ulga nawet nienajgorzej wyglądam zdjęć niestety nie mam, bo kobitka powiedziała, że nie pozwoli zrobić, bo zacznę się przyglądać i zaraz coś wynajdę a poza tym mają jakąś tam umowę, że w salonie nie można robić zdjęć, dopiero jak pójdę do ich pracowni krawieckiej na skracanie to będę mogła zrobić. no i kazała mi skorzystać z sezonu grilowego i przytyć ale mówię Wam, czuję się o niebo lepiej będzie dobrze

Wybrałam też welon- długość do połowy tyłka z jakimiś tam kryształkami przy brzegu. Na razie go nie mam, bo mieli tylko białe ale jak przyjdzie mój perłowy to się pochwalę no i mam też kolczyki i stroik na szyi nic nie będzie, bo bransoletka musi być bardzo duża, ale to dłuższa historia. ogólnie jestem zadowolona z dzisiejszej wizyty w salonie zdjęcia pokażę jak naładuję baterię

Dzięki Kochane za wsparcie zawsze można na Was liczyć i przepraszam za moje zrzędzenie

Cytat:
dziękuję narazie nie trzeba ale pewnie niedługo znowu się zacznie już jak przy wyjściu spojrzałam na nią jak wisiała w folii to sobie pomyślałam, że nie najlepiej wygląda ale dopóki mam w pamięci jak ja w niej wyglądałam to jest ok

Cytat:
Nie przejmuj sie ja tez miałam chwilę zawahania czy dobrze wybrałam(nawet wypłakiwałam się przyjaciółce,że źle zrobiłam tak szybko się na nią decydując) ale jak pojechałam drugi raz do salonu ją przymierzyć to wiedziałam,że to jednak TA suknia
Nie mogę na wątku znaleźć Twojej sukni wkleisz jeszcze raz ?
o taka o: http://www.bestbridalprices.com/imag...arge/2407.html to samo myślałam: że może trzeba było jeszcze dłużej poszukać albo zaczekać na nowe kolekcje itd. A Ty pokazywałaś już swoją sukienkę? Bo chyba nie pamiętam

Powinnyśmy zrobić tak jak Majówki, każda by umieściła w poście swoją sukienkę, zaproszenia, bukiet, biżuterię itd. łatwiej by było wszystko znaleźć

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Masz śliczną sukienkę, ale chyba już to kiedyś mówiłam patrze na te zdjęcie i nie mogę się napatrzeć jaka Ty jesteś proporcjonalna idealne wcięcie w talii

Edytowane przez kwiatuszekkk21
Czas edycji: 2011-05-19 o 19:37
kwiatuszekkk21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 22:41   #4435
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Hej! to ja jestem włożyłam sukienkę i wszystkie wątpliwości minęły jaka ulga nawet nienajgorzej wyglądam zdjęć niestety nie mam, bo kobitka powiedziała, że nie pozwoli zrobić, bo zacznę się przyglądać i zaraz coś wynajdę a poza tym mają jakąś tam umowę, że w salonie nie można robić zdjęć, dopiero jak pójdę do ich pracowni krawieckiej na skracanie to będę mogła zrobić. no i kazała mi skorzystać z sezonu grilowego i przytyć ale mówię Wam, czuję się o niebo lepiej będzie dobrze

Wybrałam też welon- długość do połowy tyłka z jakimiś tam kryształkami przy brzegu. Na razie go nie mam, bo mieli tylko białe ale jak przyjdzie mój perłowy to się pochwalę no i mam też kolczyki i stroik na szyi nic nie będzie, bo bransoletka musi być bardzo duża, ale to dłuższa historia. ogólnie jestem zadowolona z dzisiejszej wizyty w salonie zdjęcia pokażę jak naładuję baterię

Dzięki Kochane za wsparcie zawsze można na Was liczyć i przepraszam za moje zrzędzenie

dziękuję narazie nie trzeba ale pewnie niedługo znowu się zacznie już jak przy wyjściu spojrzałam na nią jak wisiała w folii to sobie pomyślałam, że nie najlepiej wygląda ale dopóki mam w pamięci jak ja w niej wyglądałam to jest ok

o taka o: http://www.bestbridalprices.com/imag...arge/2407.html to samo myślałam: że może trzeba było jeszcze dłużej poszukać albo zaczekać na nowe kolekcje itd. A Ty pokazywałaś już swoją sukienkę? Bo chyba nie pamiętam

Powinnyśmy zrobić tak jak Majówki, każda by umieściła w poście swoją sukienkę, zaproszenia, bukiet, biżuterię itd. łatwiej by było wszystko znaleźć

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Masz śliczną sukienkę, ale chyba już to kiedyś mówiłam patrze na te zdjęcie i nie mogę się napatrzeć jaka Ty jesteś proporcjonalna idealne wcięcie w talii
No widzisz, a tak się bałaś Szkoda, że nie masz zdjęć...
Nie pamiętałam, jak wygląda Twoja suknia, ale teraz mogę napisać, że jest prześliczna!

A za komplement dziękuję Chociaż mam wrażenie, że na żywo nie jestem aż taka zgrabna Chociaż dzisiaj w ogóle fajnie się czuję bo byliśmy z TŻ-em na zajęciach z tańca towarzyskiego, przyszła też para, z którą już jakiś czas się nie widzieliśmy i powiedzieli, że schudłam i zrobiłam się zgrabniejsza Coś w tym jest, niby tylko 3kg, a jednak

Stary 2011-05-20, 07:32   #4436
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Kwiatuszku, po raz kolejny mówię, że sukienka jest prześliczna! A skoro panie w salonie polecały przytycie, to znaczy, że jesteś chudziak i masz piękną figurę! Już zazdroszczę
Tam, gdzie ja wypożyczam suknię też nie można robić zdjęć, także tak naprawdę dopiero na przymiarce sobie przypomnę co i jak, bo od grudnia to już sporo czasu minęło Swoją drogą powiem Wam, że im bliżej przymiarki (jakoś w połowie czerwca), tym bardziej się martwię. I to martwię się 100x bardziej, aniżeli przed szukaniem sukni. Pewnie dlatego, że zakładałam -5kg, a tu jest +1kg

Pomysł zebrania wszystkiego jest super! Właśnie ostatnio u czerwcówek to podejrzałam i miałam proponować

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 11:21   #4437
Karo_lka
Raczkowanie

Ja mam taki tort. Smietankowo- truskawkowy.

poradnia juz jest, protokol w polowie, jeszcze spowiedz, dokumenty z USC i koniec.

Dziewczyny a wybieracie sie do solarium? Bedziecie sie opalac przed slubem. Ja wygladam jak corka mlynarza.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (29,3 KB, 30 załadowań)
Karo_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 12:07   #4438
kakunia6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karo_lka Pokaż wiadomość

poradnia juz jest, protokol w polowie, jeszcze spowiedz, dokumenty z USC i koniec.

Dziewczyny a wybieracie sie do solarium? Bedziecie sie opalac przed slubem. Ja wygladam jak corka mlynarza.
Śliczny ten tort i na pewno będzie pysznie smakował
Rozumiem, że idziecie z Narzeczonym na dwie spowiedzi przedślubne?
Co do solarium to trzeba troszkę się opalić
Aczkolwiek z rozmysłem, żeby na tle białej sukni nie wyglądać jak murzynek

Stary 2011-05-20, 13:36   #4439
KuNu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karo_lka Pokaż wiadomość

piekny torcik a ten pierscionek jadalny czy prawdziwy?

ja ide niedługo na opalanie natryskowe wypróbować ,dam wam znac jakie efekty
bo solarium nawet bardzo okazyjne mi wyjatkowo nie słuzy (mam baardzo sucha skórę)
Mozemy zebrac wszystko ,macie racje to sie bardzo przyjemnie oglada

Edytowane przez KuNu
Czas edycji: 2011-05-20 o 13:38
KuNu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 15:37   #4440
Kociak85
Zadomowienie

Ja mam w planach opalić się naturalnie jakoś nie przepadam za solarium. Poza tym zamierzam być taka tylko "muśnięta" słońcem, żeby to ładnie do sukni wyglądało. Ja mam ślub pod koniec lipca, więc mam sporo czasu na zdobycie takiej opalenizny. A tymczasem jadę w rodzinne strony - do załatwienia wizyta na sali (muszę popytać o kilka szczegółów) no i w niedzielę idę na prymicję do księdza, który później będzie nam ślubu udzielał (znajomy mojego M.) i z tej też okazji umówiłam się na próbny makijaż. Chyba nie do końca będzie mi pasował do kiecki (bo makijaż chcę w fiolecie, a sukienka na prymicję jest koralowa), no ale trudno. Przynajmniej sprawdzę jego trwałość.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości