|
|
#361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększenie piersi w Czechach
Ja ide do Polaka, bo mi sie wszystkie Polakowe cycki podobaja
![]() Ile mi wsadzi??? Podobno 400cc, ale naprawde ile mi wlozy??? Podchodze do tego tak- "szczesliwy numerek"- mam to gdzies ile mi wsadzi, bo przynajmniej jak zmieni rozmiar, to i tak bede zadowolona Ma zdjecia dziewczyn i takie chce piersiatka, a czy to bedzie 400, czy 550, to mnie juz nie interesuje![]() Jeszcze tylko czerwiec i lipiec Maja juz nie licze, bo sie zaraz skonczy
|
|
#362 |
|
Raczkowanie
|
I co dziewczyny, zadna z was nie brala pigulek antykoncepcyjnych ? I nie nosi tipsow ?
Do cesarki z ogolna narkoza musialam paznokcie miec swoje aby wylapac czy sinieja , wiec tu pewnie tez ...? Zalozylam konto na beauty , bo wklejacie linki a bez logowania sie nie da odczytac. Czy Wy macie dostep do galerii zamknietej ? Z jednej strony rozumiem , ze nie jest dla kazdego ale z drugiej mnie to strasznie wpiernicza , bo kto jak nie my co chcemy sie operowac ma miec dostep do zdjec ? Pisza o doswiadczeniu w pisaniu wiadomosci - takowe moge miec jak juz caly ten proces z operacjami przejde tyle ze potem mi juz to forum i galerie beda zwisac. Poki co ogladalam z mezem otwarta i jestem wystraszona totalnie , serce mi nawala jakbym to conajmniej byla jedna z tamtych ofiar . Panicznie sie boje , ze zle sprecyzuje co chce i skoncze z takimi pilkami z odstepem w srodku. Moga byc duze ale nie takie okragle jak wyrazna tensowka i takie przesztuczne. Jedna kobieta tam w krasnystawie czy gdzies operowana wkleila blizny na otoczce , czerwone , mocno widoczne jakby obrysowane mazakiem , wy tez tak juz macie ? Poza tym ja mam mala otoczke i watpie aby tam cokolwiek byl ktos w stanie wcisnac , wiec chyba to odpada.
|
|
|
|
|
#363 | |
|
Raczkowanie
|
Peanut 1 Nie martw się, jesli masz małą otoczkę i nie da rady zrobić naciecia pod sutkiem to zrobi ci pod spodem. A o efekt to juz w ogóle sie nie martw, ja jestem strasznie zadowolona, bardzo ładne, coraz to bardiej naturalne, a blizny na poczatku widac bo to chyba wiadomo ze nie znikna od razu, mi do dziś widać ale smaruje po kilka razy dziennie kremem NOSCAR na blizny i staja sie coraz to mniej widoczne. Zaufaj lekarzowi.
Podoba mi sie podejscie Zabulka, lekarz jesli wkłada wiecej tzn ze wiecej będzie lepiej wygladało, jeśłi by włozył za mało mogłaby przez środek zrobić sie autostrada a to brzydko wyglada. To śmieszne- pąłkałam po zabiegu ze są za duże, a teraz zeszła opuchlizna i idealnie pasuja do mojej figury, a gdyby były wieksze to też bym sie nie obraziłą, on tak sswietnie potrafi wyprofilować ze nie widać od góry takich typowych zaokrągleń ze są tam implanty, tak jak czasem to zdarza sie po operacjach. Dziewcztyny spełniajcie swoje marzenia, ja za nic w świecie bym ich teraz nie oddałą i nie wymieniła na te z przed operacji. ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Zabulek jak ci lekarz doradzi trochę więcej to sie nie broń, potem schodzi opuchlizna, a duze jest piękne. Popatrzcie na Paulę Marciniak- ma bardzo duże i wyglada bardzo seksi. ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Peanut 1 byłąś w mojej galerii, zamiesciłąm fotki juz miesiąc temu i wprawdzie są widoczne blizny ale potem robia sie coraz mniejsze to nie jest zadna tragedia, potem podobno ich w ogóle nie widać. Tigressa co u ciebie? Byąłś u lekarza na kontroli? Ciekawa jestem co Ci powiedział. Ja nie byłąm juz w ogóle, ale widzę ze wszyskto ok wiec po co. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Ja mam czasem duze C a czasem biustonosz D i sa takie malutkie ![]() Tigressa ty miałąś zabieg chyba tydzień czy dwa po mnie, jak pisałaś że masz mieć 550 to pomyślałam Boze co ty robisz, takie ogromne. Ale to wcale tak nie jest, piersi sie ukłądają i dopasowują do ciała i robia sie prześliczne, nic nie ma od razu idealnego. Lepiej mieć troszke wieksze niz taką ogromna przestrzen na klacie i po bokach dwie piłki. Dziewczyny zaufaajcie lekarzowi, on juzw życiu zrobił tyle cycków. ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Peanut żadnego głupiego Jasia się nie dostaje dostajesz jedna strzykawke w zyłę potem drugą i śpisz słodko. Tipsy to nie wiem, bo nie maiałam, zapytaj lekarza, ten lek na przesuniecie okresu to nie profilaktyka tylko faktyczne przesunięcie. Sam lekarzmi o nim powiedział i mi go doradził, a tabletek anty to raczej chyba nie wolno, z tego co sieorientuję. Z tymi twoimi otoczkami lekarz zobaczy i jeśłi nie bedzie można zrobi ci ciecie pod piersią, więc to jego problem jak to rozwiazać.
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj przepraszam, xle mi sie wcinelao bo mialo byc wyjsciowe B ![]() No to jesli amsz E no to faktycznie spoko, bo mi sie bardzo podobaja
|
|
|
|
|
|
#365 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
no moze az tak mi bardzo nie zmalały, nie wiem ile bo nie mierzyłam. Może po prostu się do nich przyzwyczaiłam, i nie wdaja mi się duże tak jak na poczatku.
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja juz chce operacje! jeeeeejkuuuuuu! Normalnie oszaleje! Zwariuje! Ja chce cycoszki!!!
|
|
|
|
|
#368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#369 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez
Ja jestem chora , mam prawdziwa obsesje , zwracam uwage tylko na biust . Malo tego u mnie miernikiem atrakcyjnosci przechodzacych obok mnie kobiet sa ich cycki. Paranoja jakas. Niech sie to juz skonczy bo jeszcze mnie ktos posadzi o zmiane orientacji sek. ![]() No nic , ten rok uwazam,za "zmarnowany" ale kolejne lato mam nadzieje juz bedzie udane. Moj najwiekszy kompleks przestanie istniec. Chcialabym koncem tego roku badz poczatkiem nastepnego. Mysle , ze jeszcze nie warto wysylac @ ze zdjeciem i pytan odnosnie ceny i rozmiaru do Polaka , bo zostalo sporo czasu . Na ile przed wysylalyscie ? Majac juz pieniadze w garsci czy tylko konkretne juz plany ? A ta dziewczyna co narzeka , ze ma za duze , ma je naprawde brzydkie Jakies takie nieuformowane , dziwne.Mysle, ze doznalabym szoku gdybym to zobaczyla u siebie. Nie mam pojecia na ile sie taki biust zmieni pozniej , ale przesadnie sztucznego tez bym sie wstydzila. |
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha kochana ja mam dokladnie tak samo Wszędzie to juz tylko cycki widze, patrze, porownuje... to juz obsesja Ale pewnie minie mi jak swoje zrobie takie jak chce ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzialam cycki tej laski..............masakr a- jak dla mnie. Jak pisala o 550-600 , ze to za duze, to pomyslalam, ze ma takie jak Tigressa, ale ......................... . on ja naprawde oszpecil. Moze miala jakas dziwna wyjsciowke co??? ze taka porazka jej wyszla. Wspolczuje jej............. I tak u niego zrobie, bo wszystkie inne cycuchy mi sie bardzo podobaja
|
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a macie moze jakis link żeby zobaczyć piersi tej oszpeconej dziewuchy?
Napiszcie prosze, chciałąbym je zobaczyć.
|
|
|
#373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez bym byla wdzieczna za jakis link lub wstawienie zdjecia tutaj bo jestem bardzo ciekawa jej piersi
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://beautywpolsce.com/forum/viewt...13603&start=20 Normalnie nie moge uwierzyc.Jestem sklonna pomyslec, ze ktos to robi, zeby Polaczkowi opinie zepsuc No ale jak to prawda, to jedyne mi do glowy przychodzi, ze ona miala wyciagnieta wyjsciowke- taka skora wiszaca, wiecie o co mi chodzi? Bo to nie wyglada nawet jak okragly implant, tylko jak - przepraszam za okreslenie- krowie wymiona
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-05-21 o 08:56 |
|
|
|
|
|
#376 |
|
Raczkowanie
|
Moze sie oburzycie ale uwazam, ze to dziewczyna byla i jest ofiara a w tym przypadku lekarz nie wykazal sie profesjonalizmem i spartaczyl robote.
Juz nie jako lekarz ale czlowiek esteta powinien byl widziec , ze to nie pasuje ! Majac tez na uwadze , ze podobno nie chciala duzego. Bylby madry - wsadzilby mniej i mialby w niej kolejny raz pacjentke , bo poszlaby w przyszlosci powiekszyc ponownie. To sie z pewnoscia rozniesie i albo go bardziej pograzy albo tym samym doktorek dojdzie do wniosku , ze zaprzestaje z mimowolnym wkladaniem implantow wedle wlasnego gustu. Czytam , ze u niego to nagminne. Ok, szczesliwe te , ktorym trafil w gusta i serio zazdroszcze Wam , bo jak sie okazuje w chwili obecnej ja sie nie boje bolu ! ryzyka! a na ironie losu tylko tego , ze dostane inny biust anizeli wczesniej z lekarzem uzgodnie , bo on potem w trakcie uzna ...bla , bla bla Na uwadze mam blahy przyklad makijazu permanentnego. Balam sie , ze mi ktos zniszczy twarz , tego srachu a pozniej uczucia ulgi , ze jest ok - nie da sie opisac. Dzis jak czytam o wpadkach badz widze przerysowane klony to czuje dziwny spokoj , ze dobrze wybralam. Mnie to nie dotyczy. Teraz ciezkie zadanie przede mna bo mam wybrac chirurga. To , ze to jest operacja i mozna najzwyczajniej w swiecie zejsc z tego swiata juz nawet nie mysle ...Mysle natomiast komu zaufac. Szkoda mi dziewczyny. Chciala byc piekna , jak kazda z nas. Dzisiaj pewnie przeklina ten dzien.Miala tego pecha i co dziwne , wiecej ofiar zaczyna sie wylaniac z cienia. A tak przy okazji boje sie tego ! Efektu jak u babki ponizej, w bluzkach sie ta Shauna Sand prezentuje o niebo lepiej. Nago sztucznie. http://e.smog.pl/s2910/a1583415001194d94dd5557d Edytowane przez Peanut 1 Czas edycji: 2011-05-19 o 23:54 |
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
O matko jakie brzydkie, piłki i to jeszcze tak daleko od siebie
![]() A do tego co napisalas wyzej to zgadzam sie. Mam w 100% tak samo... |
|
|
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie brzydkie, takie jakby przyczepione do skóry. Też jej współczuję i jednocześńie mnie to dziwi,, bo ja ze swoich jestem bardzo zadowolona. Cóż, każdy zabieg niesie ryzyko, więc mysle ze powinny cieszyc sie dziewczyny z małą wyjścówka, jakoste piersi wtedy łądnie wychodzą.
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Zabulek byłam w twoim albumie, Ty nie masz sieco martwic masz regularne malutkie cycuszki wiec wyjdą bardzo ładne, bo są równiutkie. Wyjsciówka mniejsza od mojej więc spokojnie bierz przynajmniej 400 a nawet moze 450,albo 500, mówie ci. JA za pare dni wstawie nowe fotki, te moje piersi wcale nie rzucaja sie szczególnie w oczy. Jestem przeszczęśliwa i cieszę zsię z tymi które tezna to sie decydują, o ile bardziej mozna czuc sie kobieco. zaczęłam ubierac bluzki z dekoltami choc muszę przyznać, ze mimo ze cyce pieknie sie prezentuja, jestem jakaś skrępowana bo niegdy nie nosiąłm takich bluzek, muszę się przyzwyczaić.
|
|
|
#379 |
|
Rozeznanie
|
Zabulek teraz widzę że już przegiełaś na maksa !!!
CZY MASZ ZGODĘ OD TEJ DZIEWCZYNY NA WKLEJANIE JEJ ZDJĘĆ NA OGÓLNO DOSTĘPNYCH FORACH ?? Na razie grzecznie Cie proszę byś natychmiast to usunęła i nie siała paniki na wszystkich foroch!!
|
|
#380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to tylko moje zdanie. |
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tylkoz djecia piersi i nikt paniki nie sieje. Fakty sa takie, ze doktor takie piersi jej zrobil i tyle. Wiec prosze mi tu nie krzyczec
|
|
|
|
|
|
#382 |
|
Rozeznanie
|
To radze poczytać regulamin !!!
Kopiowanie bez zgody zabronione
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak juz pisalam wyzej - zdjecia nie zawieraja twarzy osoby.
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
usuniete I kto tu sieje panike? Napewno nie ja. Dziewczyny, ktore planuja operacje u Polaka chcialy zobaczyc te piersi
|
|
|
#385 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#387 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sie nie przejmuje- laska wstawia zdjecie cyckow na forum, gdzie pewnie jest cale mnustwo zboczkow logujacych sie jako dziewczyny, a robia wielkie halo, ze pokazalam Wam te cycki
Nie wazne ![]() Jeszcze 2 miesiace i bede sie stresowac!!! Lotem oczywiscie- mam nadzieje, ze szczesliwie dolece
|
|
#388 |
|
Raczkowanie
|
Jak tam Zabulek nadal planujesz zakupy i zwiedzanie Pragi po wypowiedzi Rosss? CZy zmieniłaś zdanie? Naprawdę to nie taki Pikuś po operacji. JA jak wróciąłm do bloku to córka schodizłą na dół na klatkę schodowa otworzyć mi drzwi, bo się ciężko otwierają i trzeba troszke przyciagnać do siebie. Rękami możńa ruszać tylko na wyskokość piersi i wszystko sprawia ból. Nie mozna sie ubrać ani uczesac, wiec pierwsze dni to nie błahostka.
Trzymam kciuki za ciebie i szczególnie za wszysktie dziewczyny które robią u tego doktorka moze dlatego że niedawno sama to przeżywałam.
|
|
|
#389 |
|
Wtajemniczenie
|
Pisalam ostatnio do tego pensjonatu, ze maja mi wydluzyc rezerwacje o jeden dzien
Czyli po operacji zostane jeszcze 2 dni w pensjonacie. Myslisz, ze 3 dzien juz bedzie lzejszy na podroz???
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dla odmiany planuje w Czechach u Brzuchanskiego
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

, wiec chyba to odpada.