|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Dobra, już się napaliłam
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1353 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ja myslałam ze masz zamiar przypalic ..u nas lufka to lufka....z marysią kieca superowa ale po pierwsze primo nie moge miec czarnej choc to ofkors najsłuszczniejszy kolor, poza tym jak se przechodzi do sklepu to są tylko białe ![]()
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro melisa - też zioło uspokaja to i inne dadzo rade czemuż to nie możesz mieć czarnej? jest najlepsza ( wiem ze na sklepie jej nie widać ale musi byc musi ja bym tam dzwoniła normalnie) |
|
|
|
|
#1357 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Z kłami trafiłaś. W tej kwestii jestem tradycjonalistką i wolę mieć białe, niż czarne. ![]() A koszulowe białe noszę w charakterze bulwersujacego stroju galowego: biała koszula, krawat, kilt, zakolanka i glany. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dbaj o kolano, bo zbagatelizowana kontuzja odbija się czkawką latami. Wiem coś o tym. Cytat:
A swoją drogą, zapytaj Madzika, jak dobrze robi człowiekowi przyjeżdżanie do mnie. ![]() Cytat:
Ale mam platynową perukę. Wyglądam w niej jak debil. ![]() I ja... Twardziel zgłasza mi awarię. Zamówiłam nowy, liczony w terra... Oby zdążył dotrzeć. No popatrz, a na gadu takie podstępne pytania: Beżowy?
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
mam niecichy zamiar to kiedyś bezpardonowo wykorzystać - tzn Cie i fakt mieszkania blisko - jak coś pomożesz powiesz dzie iść - ja już nic a nic nie pamiętam poza tym byłam tam z 7 lat temu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-19 o 21:58 |
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1360 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. a więc jednak nieśmiertelna biała ![]() 3. no właśnie Madzik coś milczy
|
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Bo imprezowanie z Sabb to tak świetna rzecz, że nadal nie doszłam do siebie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytałam w cipełku pewno jeździ i bez opon widzielimy |
|
|
|
|
#1364 | |
|
Wiedźma
|
Dżizas, z Tobą trzeba się obchodzić jak z jajem... To było miłe zaproszenie. Ale ok, jor czojs, możemy o tuszy. Nasze tusze są rozłożone nierównomiernie: tam gdzie Ty masz, ja nie mam, gdzie Ty nie masz, ja mam. Obiedwie som pienkne i basta.
Nie wiem, czy dziękować za łaskawośc, czy uznać, ze własnie zanegowałaś moją oryginalnośc. Cytat:
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
To szydera była
![]() Agnes - zdrowia ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Obawiam się, że moje serce kolejnego razu nie wytrzyma A poważnie - odhaczam dni w kalendarzu. A w pracy czuję się jak Alien
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1366 |
|
|
Opony som. Pomalowane
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1367 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
faktoza, też, ale chyba nie w połączeniu z walnąć.. dla mnie walnąć/strzelić lufę jest oczywiste.. kiecę weź białą i farbnij
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1368 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na ślub? swiadkiem bede nie moge robic bydła ![]()
|
|
|
#1369 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cześć.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
białe som czad
![]() http://img.stopklatka.pl/wydarzenia/...0/10434-01.jpg ![]() dobranoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-19 o 22:12 |
|
|
|
#1371 | |
|
|
Cytat:
A ktoś tu przed chwilą pisał o jaju
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
oj konwenanse - to juz historia
tzn zrobisz jak czujesz ale na ostatnim slubie królowała czerń - i była bardzo aligancka i nikt palcami nie wytykał ze na czarno świadkowa no to jak nie to w jaki wobec tego kolor pójdziesz? szary? njut? bielą można bydła narobić na ślubie
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ochotę na wódke+redbull
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
a sama niedawno pisałaś, że już nie wierzysz w tradycje ślubne, symbolikę kolorów itp konwenanse
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-19 o 22:19 |
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1376 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1377 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
wracasz z pięterka???
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- ale czad z tą burzą zazdroszczę - u mnie pono jutro byle po zakupach bo znóf sandałłów nie kupie do przyszłej wiosny byłam dzis w lesie i widziałam ślady dzika na kokufa ścieżce i mnie ciarry przeszły całkiem konkretne - to był szybki zapierdzielisty spacer z obraceniem głowy za siebie na prawo i lewo ale nigdy nie zpomnę jazdy xxx lat temu nad morze, nocą w ciapongu, impreza mocno niepoprawna w przedziale i wcionsz nie trzeźwa wysiadam ze znajomymi nad ranem ok 6 już u celu nad morzem, z plecakami docieram do ławeczki parkowej na ryneczku coby spocząć i letko przyciąć komara przed szukaniem kwater i tak mi oczka sie przymknęły, zamroczyło mnie i śpię - po kilku minutach budzi mnei ruch i chrumkanie - otwieram oko na 1/3 i co widzę? widzę (chyba) dzika - małego ale jednak, obok drugiego z lewej 3 kolejne i tak z 8 dzików przed tą ławką i na trawie myslałam ze mam zwidy ( zważywszy swój stan pomroczności) lub śnie - a to pan miejscowy wyprowadzął na spacerek swoje hmmmm chyba dziczki - albo jakeś gatunki świnek ale miały kły - nie białe - moja mina wówczas musiała być bezcenna
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-19 o 22:34 |
|
|
|
#1379 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
myślę o fioletowatościach..takich cieplejszych , ew szaryCytat:
wierze w savoir -vivre ![]() a on mowi ze ja moge olewac konwenanse,ale powinnam liczyc sie z tym ze dla panstwa młodych one mogą byc ważne
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

..u nas lufka to lufka....z marysią 

- małego ale jednak, obok drugiego z lewej 3 kolejne i tak z 8 dzików przed tą ławką i na trawie myslałam ze mam zwidy ( zważywszy swój stan pomroczności) lub śnie - a to pan miejscowy wyprowadzął na spacerek swoje hmmmm chyba dziczki - albo jakeś gatunki świnek ale miały kły - nie białe - moja mina wówczas musiała być bezcenna