|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja czasami wyznaje: co masz zrobić dziś zrób jutro ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śmialam się z ich nagłego uzdrowienia. ![]() Trzeba wierzyć w cuda,może wtedy się uda Cytat:
Cytat:
![]() A co dobrego mąż robił z grilla. Zjadłabym sobie karkóweczke ![]() Dobrze,że mąż przejął pałke ![]() A szparagów ja nie lubie.
|
|||||||
|
|
|
#1262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oj. ![]() Uuu współczuje ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Pozdrawiam podczytującego gościa ![]() Czas pomału iśc spać
|
||
|
|
|
#1263 | |
|
Zadomowienie
|
To rzucaj w moją stronę! Ja mam bitą (świeżutką) śmietanę, chceta która?
![]() Lepiej Ci po tych lodach? Cytat:
The Body Shop ogłasza że używa naturalnych składników...Tutaj też są ich sklepy. Składniki nie są tak naturalne bo...oni podlegają firmie L'oreal która testuje kosmetyki na zwierzętach to raz, a po drugie, gdzie kolwiek pisze że produkt był sprawdzony dermatologicznie, to zawsze znajdzie się w liście jakiś nienaturalny składnik, o "egzotycznej nazwie" A tak w ogóle, to czytając listę składników na opakowaniu, to trudno uwierzyć ile bzdur tam jest. Chwytom reklamowym nie ma końca! Tak jak np kokon jedwabnika?! Kokon używa się w produkcji baaardzo drogiego jedwabiu i sznurów (też drogich), nie mam pojęcia co taka "pajęczynka" ma wspólnego z "jakością" kremu Chyba dobrze i "egzotycznie" brzmi na opakowaniu mam pytania, 1. Jakiej firmy jest ten krem ze śluzem ślimaka ![]() 2.Czy Ty szukasz kremu z największym Nr SPF ? Bo co kolwiek poniżej SPF 15, musi się często nakładać, i z tego co wiem, to służy do lekkiego opalenia skóry. Im wyższy SPF, tym "gęściejszy-grubszy" krem. 3. Myślałaś aby samej sobie zrobić własne kosmetyki? Kwiatuszek- no to będzie super i porozmawiać i się zobaczyć. Bartuś będzie mógł oglądać tatusia w "telewizji" ![]() Karinio-nie wiem czy to były pyzy...ja takie znam gotowane w gorącej wodzie, i "skórkę" mają jak pierogi, może te na parze wyglądają inaczej? Ja lubię wszystkie kluchy, ale mam lewe ręce do większości z nich. Poszukam przepisy, może trafię na zdjęcie Dziękuję od Mac Mąż właśnie jeszcze nie przejął pałeczki bo pada i pada. ![]() Przestałam sikać, późnym popołudniem wyszło trochę słońca Dobranoc Kobietki...idę popatrzeć w klechy bo mam teraz smaka na jakieś kluseczki... Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-05-20 o 04:35 |
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ja w pracy byłam. Nawet na przerwie nie dzwonił, a jak wyszłam, to pewnie już spał. Jeżeli to jego, to oddzwoni
![]() Dzień dobry dziewczynki, kawa zaraz i zabieram się za sprzątanie domku. Wczoraj wymieniłam żarówki i teraz tak jasno wieczorem w domu jest ![]() I muszę poprać, przewietrzyć pościel, poodkurzać, iść na miasto,
|
#1265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() To czy porozmawiamy i się zobaczymy to jeszcze tak na 100% nie jest pewne, ale najprawdopodobniej, bo mąż kazał mi ściągnąć skype. No i zostało nam jeszcze tylko (aż) 3 tyg. rozłąki, bo mąż przyjedzie 10 czerwca w prawdzie nie na stałe tylko na tydzień, ale już się doczekać nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
Dużo masz do zrobienia, ale przynajmniej dzień szybko zleci. Mi bardzo szybko lecą dni, bo dopiero co odwoziłam męża na busa w niedzielę, a już jest piątek i prawie tydzień zleciał
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zadzwonił z przerwy
![]() Może będzie w lipcu na weekend Chociaż tyle
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Chętnie przyłączę się do wątku. Paulina, 24 lata, mężatka od sierpnia 2010 Już niedługo pierwsza rocznica
|
|
|
|
#1268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Kupiłam fajny staniczek (tylko na specjalne okazje), kuszą mnie też majteczki do kompletu (są takie śliczne) |
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz.. przed ślubem żyliśmy na odległość, po ślubie przez rok na odległość... Muszę być silna. Dla samej siebie. Poza tym, wiem, że jak mu tam dobrze, że od czasu do czasu napisze. Czuję go w sercu. To najważniejsze.
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
W sobotę kupiłam na targu buty na wesele, ale mam dylemat czy w nich iść. Zapowiadają upały, z drugiej strony nie lubię długo chodzić w sandałach bez skarpet. Nie jest to dla mnie za wygodne. Mam nadzieję, że na tej sali będzie klimatyzacja.
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jak dobrze,że dzisiaj piątek ![]() Cytat:
Klimatyzacja w sali powinna być,aczkolwiek może wziąc sobie na zmiane buty
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Sandały mam stare, chyba z tamtego roku, ale nie chodzę w nich za często. Na codzień ostatnio śmigam w trampko-balerinkach. Nowe mam szpileczki zakryte, stare już swoje przeszły, nie jedną imprezę (małe szpileczki, są super wygodne, czemu tak trudno znaleźć buciki na niskim obcasie?). Te mają tak 6 cm. Kupiłam nowe, bo starych obcas mi całkiem odpadł i mężuś kleił. Tak do chodzenia by były , ale na wesele strach, że się rozlecą. Jak mężuś się rozkręci, to szalejemy na parkiecie. Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie: dopiszą goście i orkiestra.
|
|
|
|
#1274 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje udanego zakupu. Aż, chce się napisać pokaż ![]() Cytat:
Czuj się swobodnie i udzielaj się tu jak najczęściej [/COLOR] Cytat:
![]() Cytat:
Te pyzy na parze,gotuje się na ręczniku nad wodną parą,bądz takim metalowym czymś.One wygladają jak bułki,biale cienkie bułki i jada się je z sosami czy to tzn pieczeniowymi czy owocowymi.Ja jestem kluskową maniaczką i kluski lane,bo to potrafie. ![]() Prosze bardzo Mac Oj,niedobrze że padało ![]() Ok ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Zaraz,za chwile koniec maja,będzie czerwiec.Czerwiec zleci i już lipiec. Zleci ![]() Cytat:
3 tygodnie szybką zlecą.I na tydzień przyjedzie,extra. Fajnie jak uda Wam się w weekend pogadać.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-20 o 12:38 |
||||||
|
|
|
#1275 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze w weekend sie uda![]() Cytat:
moj krem ma jakas dziwna nazwe jak ten jeden co Ci wyslalam ostatnio i mowilas, ze jest ok a to jego sklad:woda, wyciąg ze śluzu ślimaka (Mucilagine Domiporti), wyciąg z żywokostu, olej shea, gliceryna, stearyna, lanolina, carbomer, propylparaben, kolagen, elastyna, kwasy organicznyno wlasnie chce krem o minimum spf 15 ale wyzszy mile widziany tak do spf 30...nizszego od spf 15 nie chce![]() mam krem witaminowy robiony w aptece i jest tlusty jak smalec pozatym chce z filtrami i wole gotowy![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
No,to oby się Wam udało zjeśc taką karkóweczke w marynacie
![]() Kurcze, ale zła jestem. Chciałam sobie zrobić moją ulubioną kawe.Pijam Jacobsa capucino milka. Dałabym sobie glowe uciąć ( no dobra przesadzone lekko z tym ucinaniem głowy ) że mam,miałam jeszcze jedną saszetke.Szukam i nie ma No,to sobie zrobiłam kawe.A taką miałam na nią ochote. Jem na pocieszenie serek danio stratacella. ![]() No,chyba że zrobie sobie rozpuszczalną z mlekiem. ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
No,też dołączam się do pytania ( wytłuszczone) bo z tego co widze w sklepach,buty są świetne,ale te wysokie szpile. A ja lubie np: na małym obcasie.
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj jest chyba sklad tego kremu:The Body Shop Aloe Soothing Moisture Lotion SPF 15
Aloe barbadensis, Glycerin, Octyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Butylene Glycol, Cyclomethicone, Sorbitol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Myristyl Myristate, Sesamum indicum, Butyrospermum parkii, Panthenol, Carbomer, Xanthan Gum, Bisabolol, Disodium EDTA, Pentylene Glycol, Avena sativa, Sodium Hydroxide, Aqua. tylko to pogrubione mi sie nie podoba ![]() karinio dziekuje moze sie uda bo juz od dawna planujemy grilla zrob sobie z mleczkiem, tez jest taka dobra |
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Ah tee rybki, wszędzie rybki
No, chyba musze zrobić sobie kawe rozpuszczalną z mlekiem.Innego wyjście nie mam ![]() Koleżanka mi napisała, że jej bratowa właśnie rodzi ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Swoją drogą,widze że piszecie o składach kosmetyków.Ja Was normalnie podziwiam,że czytacie skład i ewentualnie ich nie uzywacie.Ja to chyba za leniwa jestem,do takich rzeczy. Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-20 o 13:34 |
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no one sa wszedzie , maz proponuje spacer nad woda to bierze wedki bo to przy okazji i tak samo z grillem czy ogniskiem a ja tak tego nie lubie![]() kiedys na to nie patrzylam ale teraz w moim wieku(
|
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No,to nieźle Mąż proponuje spacer,ale przy okazji zabierze wędke i połowi. Przypomniała mi się piosenka z dzieciństwa.Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma.A ja w domu mam chomika,kota,rybki oraz psa ![]() Oj,nie mow że już taka "stara" jesteś
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozatym patrzyl sie na mnie z lodowki![]() no niestety zapowiada sie milo romantycznie z wedka w tle w klubie wstawilam rybki ktore kiedys zlowil ale juz tez nie taka mloda
|
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzył i przemawiał: zjedz mnie,zjedz mnie ![]() Uu,no to ładnie go w to wciągnełaś.Chyba na dobre ![]() Oj,oj tam ![]() Wstawilam sobie pizze na obiad. |
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozatym mialam ochote na niego juz od wczoraj...chyba tak i teraz moge miec pretensje do siebie nie myslalam, ze az tak go wciagnie![]() pewnie, napewno mu sie milo zrobi |
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj,nie miej do siebie pretensji,no bo skąd mogłaś wiedzieć że łowienie go wciągnie.Ok zdradze Wam sekret rodzinny. Mój brat też taki ostatnio maniak łowienia ryb,że namówił naszego tate na zrobienie pozwolenia na łowienie ryb.Tato zakupil sobie wędke i takie tam inne pierdołki do lowienia i razem teraz jeźdzą. ![]() No,zobacze czy pójde bo pogoda jest jakaś taka zmienna dziś, jak kobieta. ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- A się podziewają nasze mężatki,ktore tu się wcześniej udzielały ![]() Gdzieś zagineła mi lista zaginionych mężatek :0)---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Linusiaczek pam5 n_i_x_i_e Paula194 gocha_p takajb hop hop,gdzie Wy się podziewacie???
|
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie tez o tym ostatnio myslalam ![]() uwazaj zeby nie wciagneli twojego meza ![]() wreszcie zafarbowalam brwi i rzesy |
|
|
|
|
#1286 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Witam Was dla odmiany s-ł-o-n-e-c-z-n-i-e
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja tak chętnie posiedziała bym przy ognisku...z kiełbaską na kijku..ale w miasteczku nie wolno ![]() Łoo Matko! Rozlożyłaś mnie ![]() U mnie zaczyna się długi weekend. Cholera! Słoneczny dzień, mam ochotę pobabrać się w ziemi, ale zapowiadają się goście. Też nie mogli wybrać sobie innego dnia Pocyganić też nie mogę....Ech, spadam do sklepu po jakąś szybką wyżerkę.życzę Wam miłego dnia |
|||||||||
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Wkońcu nie poszłam do męża,dopiero skończyłam jeść.
Kawałek drogi mam i nie zdąże na jego przerwe.No,ale to nic jutro się wybiore ![]() Teraz za to już luz i z Wami Tu posiedze
|
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby bo ostatnio tylko draznil moj zaladek ![]() my mamy takie miejsce przy miescie i tam chodzimy na ogniska i grill ![]() czemu? ![]() mojej buzce nic kremy nie robia ale teraz chcialabym cos super naturalnego tylko ciezko cos takiego dostac z tymi filtrami![]() w mojej eko chatce w jednym sklepie jest chyba tylko ten krem: sklad:woda, olej sojowy, olej jojoba, wosk pszczeli niebielony, olej z pestek winogron, betulina, stearynian sodu, kwas cytrynowy. |
|
|
|
|
#1289 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No,narazie jednej naszej nieobecnej mężatce Linusiaczkowiwpisałam się do profilu,aby do Nas zaglądneła,bo dawno jej nie było ![]() No,właśnie obawiam się że mogą go wciągnąc, aleee mąż nie ma karty, więc pozwolenia łowić nie może. Haa, no chyba że nabierze ochoty i zrobi, chociaż wątpie. ![]() Jupi I jak wyszło??Pewnie ok. Niewiem po co,na co pytam ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mi też szybko ostatnio dni lecą. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uuu, jakaś okazja jest,że goście się zjawią???Czy ot porostu,chcą Was odwiedzić???? Udanych zakupów życze |
||||
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie ![]() co do karty to nie musi miec bo jedna osoba moze miec 2 wedki wiec druga moze on trzymac na ich karcie moj maz na poczatku tak robil![]() fajnie wyszlo bardzo ciemne mam teraz brwi![]() ja uwazam, ze osoby bedace w klubie czasem powinny sie odezwac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

) i musze jutro zafarbowac brwi henna
w dzien tez nie ogladam

Zjadłabym sobie karkóweczke 

おはよう! 

Aż, chce się napisać pokaż
Te pyzy na parze,gotuje się na ręczniku nad wodną parą,bądz takim metalowym czymś.One wygladają jak bułki,biale cienkie bułki i jada się je z sosami czy to tzn pieczeniowymi czy owocowymi.Ja jestem kluskową maniaczką
moze w weekend sie uda