W 2008 TŻ-tów wybrały i swoją wrednością ich oczarowały Tżtówki 2008 część II :-) - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-20, 11:10   #3721
Dagunia
Komplikatorka

Dot.: W 2008 TŻ-tów wybrały i swoją wrednością ich oczarowały Tżtówki 2008 część II :

Cytat:
Napisane przez dream7 Pokaż wiadomość
Dagunia ja ma jakieś 12 godzin drogi nad morze ja będę na pewno w piątek i prawdopodobnie w niedzielę
Ja od siebie do Lublina jechałam chyba 6-7 godz pociągiem
Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
Motocykle
Nie dziwie się A ma swój ? jeździ ? Jaki typ?
Motocykliście to bardzo zżyci ludzie Jeden za wszystkich- wszyscy za jednego.
Mojemu Tż też się marzy motorek i pewnie kupi, bo sama bym chętnie pojeździła
Cytat:
Najważniejsze jest to że ich kochamy i oni kochają nas
A propo TŻ dziś się z Nim w końcu widzę Nie widzieliśmy się od piątku
Udanego Tztowania
Stary 2011-05-20, 11:16   #3722
natasia20
Zakorzenienie

Dot.: W 2008 TŻ-tów wybrały i swoją wrednością ich oczarowały Tżtówki 2008 część II :

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Nie dziwie się A ma swój ? jeździ ? Jaki typ?
Motocykliście to bardzo zżyci ludzie Jeden za wszystkich- wszyscy za jednego.
Mojemu Tż też się marzy motorek i pewnie kupi, bo sama bym chętnie pojeździła

Udanego Tztowania

Ma swój Trajkę ( motocykl trzykołowy) ale ja się trochę jej boję ( w sumie jeździć) dlatego ciężko mi się zgadzać na wyjazdy
A dziękuję ale spotykamy się dopiero o 16.30 teraz powinnam się uczyć
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 11:19   #3723
dream7
Zakorzenienie

GG do dream7

a ja mam nudy dziwnie się czuje bo nigdy nie miałam tak dużo wolnego czasu i nie mam pomysłu na siebie nie wiem co mam robić zaraz może pójdę się opalać i czytać jakąś książkę
Stary 2011-05-20, 11:45   #3724
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Ma swój Trajkę ( motocykl trzykołowy) ale ja się trochę jej boję ( w sumie jeździć) dlatego ciężko mi się zgadzać na wyjazdy
A dziękuję ale spotykamy się dopiero o 16.30 teraz powinnam się uczyć
Ale super ! Rozsądnego masz Tżta to nie masz się czego bać
Nam się marzy jakiś chopperek
Stary 2011-05-20, 12:01   #3725
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super ! Rozsądnego masz Tżta to nie masz się czego bać
Nam się marzy jakiś chopperek
Wiem że jest rozsądny
A chopperek to się kiedyś marzył mojemu bratu
Stary 2011-05-20, 13:35   #3726
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
jak tu cicho znowu

ja już po prostu padam na ryj, strasznie mnie wymęczył ten dzisiejszy dzień
najpierw nauka, teraz licencjat męczę i już mam dość

ale zaraz odmóżdżanie na Na Wspólnej
też oglądam na wspólnej dla odmóżdżania.

Cytat:
Napisane przez leemonqa Pokaż wiadomość
hej ja jestem... ale jakoś nie mam nastroju ...

dobija mnie wszystko ostatnio a na dodatek okres mi się spóźnia czuję się stara, brzydka i ogólnie jakaś taka nijaka

A z TŻ mamy ciche dni ... i chyba to koniec. stwierdził że nie chce ze mną ślubu brać. nigdy. cóż, mogłam sie tego prędzej czy później spodziewać...
Pewnie sobie nawet nie zdaję sprawy jak Cię zranił. Trzymaj się.
Może mu się odmieni, może powiedział to, a nie przemyślał. Ja bym do tej rozmowy wróciła za jakiś czas na Twoim miejscu chyba.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 13:41   #3727
natasia20
Zakorzenienie

Ooo jak się dawno tu nie spotkałyśmy Co u Ciebie Fioleciasto
Stary 2011-05-20, 13:56   #3728
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo jak się dawno tu nie spotkałyśmy Co u Ciebie Fioleciasto

O dziwo jeszcze żyję. Choć dziś na laboratoriach się zakaszlałam, zadusiłam i w ogóle od stężonego kwasu solnego. W ogóle te laboratoria są strasznie śmierdzące. Za tydzień ostatnie! Brakuje mi 1,1 punkta do zaliczenia wiec luuz. A ogólnie strasznie dużo ludzi będzie musiało iść na dodatkowe zajęcia i jeszcze niektórzy będą pisać koło z całego semestru także- sukces.

Od dzisiaj popołudnia do jutra wieczora będę tżtować. I cieszę się na to bardzo. Jutro mamy 34 miesiące.

Poniedziałek mam wolny, bo skończyłam już poniedziałkowe laboratoria.

Wczoraj pisałam koło z matmy i jeśli je zaliczę to się chyba upije na śmierć. (W poprzednim semestrze zaliczałam n-razy, a przeszłam i tak tylko dla tego, że już mi odpuściła).

A w środę pierwszy egzamin, nic nie umiem, ale to termin zerowy więc nawet jak się nie uda to nic.

To tyle co u mnie chyba, ogólnie zapieprz ostatnimi czasy. Jak nie nauka to babcia albo coś innego i tak w kółko. Dlatego cieszę się na dziś i jutro.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 14:00   #3729
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość

O dziwo jeszcze żyję. Choć dziś na laboratoriach się zakaszlałam, zadusiłam i w ogóle od stężonego kwasu solnego. W ogóle te laboratoria są strasznie śmierdzące. Za tydzień ostatnie! Brakuje mi 1,1 punkta do zaliczenia wiec luuz. A ogólnie strasznie dużo ludzi będzie musiało iść na dodatkowe zajęcia i jeszcze niektórzy będą pisać koło z całego semestru także- sukces.

Od dzisiaj popołudnia do jutra wieczora będę tżtować. I cieszę się na to bardzo. Jutro mamy 34 miesiące.

Poniedziałek mam wolny, bo skończyłam już poniedziałkowe laboratoria.

Wczoraj pisałam koło z matmy i jeśli je zaliczę to się chyba upije na śmierć. (W poprzednim semestrze zaliczałam n-razy, a przeszłam i tak tylko dla tego, że już mi odpuściła).

A w środę pierwszy egzamin, nic nie umiem, ale to termin zerowy więc nawet jak się nie uda to nic.

To tyle co u mnie chyba, ogólnie zapieprz ostatnimi czasy. Jak nie nauka to babcia albo coś innego i tak w kółko. Dlatego cieszę się na dziś i jutro.
Znam ten ból ja pierwsze zaliczenie miałam wczoraj zaliczyłam na 5 a w poniedziałek mam dwa ważne koła ale mam nadzieje że będzie dobrze Ja z TŻ widzę się od dziś do niedzieli
Stary 2011-05-20, 14:23   #3730
leemonqa
BAN stały

witam

Cytat:
ale czemu w ogóle tak mówi?
przecież jakiś czas temu, chyba wspominał coś o ślubie, jeśli dobrze kojarzę? czy coś mi się pomieszało?

było mówione o ślubie... niestety jemu się odmieniło ...
Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
.... jak facet potrafi zranić , nawet sobie pewnie nie zdając z tego sprawy :/ no jak tak można powiedzieć ... nie rozumiem tego na prawdę Przykro mi bardzo mam nadzieję że albo facet się otrząśnie albo spotkasz o wiele lepszego
wolę spotkać kogoś lepszego chyba ....

Cytat:
cytrynka bardzo Ci współczuję tego co teraz przechodzisz z tż ja mimo wszystko myślę że będzie dobrze bo ja w takich chwilach tak samo myślałam jak ty że to nie ma sensu itp

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Pewnie sobie nawet nie zdaję sprawy jak Cię zranił. Trzymaj się.
Może mu się odmieni, może powiedział to, a nie przemyślał. Ja bym do tej rozmowy wróciła za jakiś czas na Twoim miejscu chyba.
nie wiem czy chce do tego wracac, na razie wogóle nie gadamy ... nie dzwonie on też sms nie piszemy... cisza ....

Cytat:

Cytrynko a czy Tz wie że slub jest dla Ciebie ważny ? Mimo to tak mówi ? Może nie "dorósł" do tej decyzji jeszcze? Jeśli myślisz że to tak na prawdę to nie męcz się dłużej. Nie warto! Jesteś świetną dziewczyną i nie jednego możesz mieć. Znajdziesz takiego którego pokochasz i który zrobi dla Ciebie wszystko
wąłsnie ja nie chce zeby robił dla mnie wszystko. bo jeśli obecny TŻ miałby robic dla mnie wszystko to pewnie wział by ze mna słub tylko dlatego ze ja chce i zeby mnie uszczęsli wic... a ja nie chce tak... bo wtedy wiedziałabym ze on ten slub wział tylko dla mojego szczęscia i ze on nie jest szczeliwy i wtedy ja też bym n ie była bo on by nie był .....

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
bo wtedy wiedziałabym ze on ten slub wział tylko dla mojego szczęscia i ze on nie jest szczeliwy i wtedy ja też bym nie była bo on by nie był .....
ale zamotałam, ale mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi
leemonqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 14:26   #3731
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
ale zamotałam, ale mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi

Ja rozumiem Mam tak samo nie chciałabym żeby mój TŻ podejmował tak ważną decyzję tylko dlatego że ja chcę chciałabym mieć świadomość że pragniemy tego oboje
Stary 2011-05-20, 14:32   #3732
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
było mówione o ślubie... niestety jemu się odmieniło ...
ale czemu? jakiś powód musi być

nie wiem, w każdym razie przemyśl to sobie wszystko dobrze i zastanów się co dla Ciebie będzie najlepsze i czego chcesz. Ty jesteś najważniejsza i Tobie ma być dobrze
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 14:33   #3733
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
ale czemu? jakiś powód musi być

nie wiem, w każdym razie przemyśl to sobie wszystko dobrze i zastanów się co dla Ciebie będzie najlepsze i czego chcesz. Ty jesteś najważniejsza i Tobie ma być dobrze
Ania ma rację pomyśl o swoim szczęściu
Stary 2011-05-20, 16:55   #3734
iinnkkaa
Zakorzenienie

heej

ale u mnie ciepło, strasznie duszno i na burze się zapowiada jakos

niedługo ide się tżtować
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 17:22   #3735
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
niedługo ide się tżtować
ja się wcześniej trochę TŻtowałam ale w sumie niedługo i ogólnie jakoś tak średnio było

pouczyłam się trochę i już mam dość
ta pogoda w ogóle nie sprzyja nauce ani robieniu niczego konstruktywnego
Stary 2011-05-20, 17:32   #3736
@na
Zakorzenienie

Cytat:
hej

ja niedługo jadę na trochę do TŻta, a potem nauka i licencjat

@na jakie badania?
krew mialam pobieraną i o dziwo niby wszystko jest ok, żelaza to mam za dużo nawet bo norma to 9-27 a mam prawie 32 oprócz tego podwyższone mam jakieś dziwne "coś" i jakiś hormon, ale pójdę z wynikami do lekarza w poniedziałek to mi powie czy jest ok

Cytat:
Hej ja już mam wakacje wczoraj anglik zaliczony na 19pkt najlepiej z klasy niby się nigdzie to nie liczy ale poprawiło mi humor a tż dziś jedzie i ma mnie w dupie więc ja postanowiłam że tez pójdę się dziś zabawić i robię ognisko klasowe inkaa dziękuję za zaproszenie tylko nie zdziw się jak dziś mnie u siebie zobaczysz natasia gratuluje tej 5 fajnie że już masz lepszy humor cytrynka bardzo Ci współczuję tego co teraz przechodzisz z tż ja mimo wszystko myślę że będzie dobrze bo ja w takich chwilach tak samo myślałam jak ty że to nie ma sensu itp
Ale Ci dobrze z tymi wakacjami i idź się wybaw

Cytat:
było tak jak chodziła z koleżankami na jakieś piwo czy na 18 to smutno mu było teraz już nie chodzę z koleżankami tka często bo okazały się fałszywe te które uważałam za najlepsze chyba nie mam szczęścia do koleżanek.. ale na imprezę żadna nie poszłam bez niego bo mu obiecałam to i jak obietnicy dotrzymam on już nie.. o to może się zobaczymy he a w który dzień idziesz?
też miałam takie koleżanki , najgorsze jest to że moja ex przyjaciółka jest dziewczyną mojego tż brata ( rozumiecie ? ) ciesze się że się aż tak często nie widujemy

Cytat:
ja się wcześniej trochę TŻtowałam ale w sumie niedługo i ogólnie jakoś tak średnio było

pouczyłam się trochę i już mam dość
ta pogoda w ogóle nie sprzyja nauce ani robieniu niczego konstruktywnego
łączę się z Tobą w tym "bólu" nie zrobiłam dzisiaj nic , i nic mi się nie chcę jeszcze ręka mnie boli
Tż chciał żebym została dzisiaj na noc u niego a tak mi się nie chce no masakra wolalabym jutro no ale zobaczymy

CO do zlotów bo widzę że nie jedna z was jeździ z tż , fajnie macie , mój jeździ ale beze mnie , a bo tu go kolega zabierze i z nim pojedzie , a bo tutaj spi w namiocie/samochodzie , nigdzie z nim nie bylam

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 17:35   #3737
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
krew mialam pobieraną i o dziwo niby wszystko jest ok, żelaza to mam za dużo nawet bo norma to 9-27 a mam prawie 32 oprócz tego podwyższone mam jakieś dziwne "coś" i jakiś hormon, ale pójdę z wynikami do lekarza w poniedziałek to mi powie czy jest ok
a coś się dzieje,że robiłaś te badania, czy tylko tak kontrolnie?

Cytat:
Napisane przez @na
też miałam takie koleżanki , najgorsze jest to że moja ex przyjaciółka jest dziewczyną mojego tż brata ( rozumiecie ? ) ciesze się że się aż tak często nie widujemy
jaki ten świat mały
no średnia sytuacja, ale cóż, miłość nie wybiera
Stary 2011-05-20, 17:44   #3738
@na
Zakorzenienie

Cytat:
a coś się dzieje,że robiłaś te badania, czy tylko tak kontrolnie?

jaki ten świat mały
no średnia sytuacja, ale cóż, miłość nie wybiera
mam straszne siniaki pod oczami trochę mi włosy wychodzą , i teraz poczytałam i boje się że mogę mieć coś z tarczycą bo hormon mi wyszedł ponad nomę w ogóle mi się to nie podoba no ale nie przejmuję się na zapas zobaczę co bedzie w poniedziałek
a co do tej "miłości" to oni się zeszli jak jeszcze normalny kontakt miałyśmy , no ale cóż

*Ćwiczę*

Stary 2011-05-20, 17:48   #3739
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
mam straszne siniaki pod oczami trochę mi włosy wychodzą , i teraz poczytałam i boje się że mogę mieć coś z tarczycą bo hormon mi wyszedł ponad nomę w ogóle mi się to nie podoba no ale nie przejmuję się na zapas zobaczę co bedzie w poniedziałek
pójdziesz do lekarza z wynikami to dokładnie powie Ci co i jak sama lepiej nie interpretuj sobie wyników i nie sprawdzaj w necie co to może oznaczać bo to bardzo zgubne ja jak tak robiłam to często wynajdywałam sobie od razu cała masę chorób i tylko stresa łapałam
Stary 2011-05-20, 17:57   #3740
@na
Zakorzenienie

Cytat:
pójdziesz do lekarza z wynikami to dokładnie powie Ci co i jak sama lepiej nie interpretuj sobie wyników i nie sprawdzaj w necie co to może oznaczać bo to bardzo zgubne ja jak tak robiłam to często wynajdywałam sobie od razu cała masę chorób i tylko stresa łapałam
wiem wiem , ale troche mnie przeraziło to że 4 coś to max normy a ja mam ponad 5 nie chcę już o tym myśleć bo nie wyobrażam sobie np nie brać tabletek anty teraz no ale koniec stresa idę się odstresować z tż , myślimy co zrobić na kolacje do sklepu i leżymy do późnego wieczora bo lenie z nas

*Ćwiczę*

Stary 2011-05-20, 20:19   #3741
leemonqa
BAN stały

hej,
mnie mozecie chyba juz wykreslic z pierwszej strony ...
Stary 2011-05-20, 20:22   #3742
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
mnie mozecie chyba juz wykreslic z pierwszej strony ...

co się stało? gadałaś z TŻtem czy co?
Stary 2011-05-20, 20:25   #3743
leemonqa
BAN stały

gadałam...
przyjechał po pracy. stwierdził ze nie ma tego co na siłę ciagnąc. po czym wsiadł do auta i pojechał .
Stary 2011-05-20, 20:29   #3744
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
gadałam...
przyjechał po pracy. stwierdził ze nie ma tego co na siłę ciagnąc. po czym wsiadł do auta i pojechał .
eh
ale wiesz, może ma jakiś taki głupi okres i jeszcze mu przejdzie..
a Ty co na to wszystko? chcesz z nim dalej być czy nie?
Stary 2011-05-20, 20:34   #3745
leemonqa
BAN stały

ja wychodze z załozenia że nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki ... skoro on stwierdził ze nie ma sensu tego ciagnac to pewnie ma rację i ta racja jest zapewne ładniejsza, lepsza ode mnie...
Stary 2011-05-20, 20:38   #3746
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
ja wychodze z załozenia że nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki ... skoro on stwierdził ze nie ma sensu tego ciagnac to pewnie ma rację i ta racja jest zapewne ładniejsza, lepsza ode mnie...
faceci
eh, strasznie mi przykro
ale skoro tak jest to widocznie nie jesteś jego warta i zasługujesz na kogoś lepszego!
domyślam się,że Ci teraz na pewno bardzo ciężko,ale bądź twarda i trzymaj się jakoś
I zawsze możesz się nam wygadać
no i mam nadzieje,że wątku nie opuścisz?
Stary 2011-05-20, 20:50   #3747
leemonqa
BAN stały

nie wiem ... naprawde teraz nie wiem co będzie ... zbyt wiele nadziei z nim wiazałam mimo ze obiecywałam sobie że tak nie będzie ... że nie bede sie uzalezniac od faceta ...

i na razie nie chce mi sie nikomu wygadywac. .... na jakiś czas napewno was opuszcze ale to ze wzgledów zdrowotnych bo od poniedziałku mam serie badań a w piątek za tydzień jade do kliniki ... póxneij sie zobaczy ...
Stary 2011-05-20, 20:52   #3748
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem ... naprawde teraz nie wiem co będzie ... zbyt wiele nadziei z nim wiazałam mimo ze obiecywałam sobie że tak nie będzie ... że nie bede sie uzalezniac od faceta ...

i na razie nie chce mi sie nikomu wygadywac. .... na jakiś czas napewno was opuszcze ale to ze wzgledów zdrowotnych bo od poniedziałku mam serie badań a w piątek za tydzień jade do kliniki ... póxneij sie zobaczy ...
no ok, to trzymaj się tam jakoś
i pamiętaj,że bez względu na wszystko, z nim czy bez niego, w końcu wszystko jakoś się ułoży. Mimo,że teraz pewnie tak nie myślisz
głowa do góry
Stary 2011-05-20, 20:56   #3749
leemonqa
BAN stały

napisał mi SMS teraz : " Źle zrobiłem ..."

i co ja mam myslec ???
Stary 2011-05-20, 20:57   #3750
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
napisał mi SMS teraz : " Źle zrobiłem ..."

i co ja mam myslec ???
faceci
no ale chwile wcześniej pisałam,że może ma taki głupi okres i mu przejdzie..
może przemyślał teraz wszystko i faktycznie zrozumiał,że zrobił źle
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości