|
|
#1561 |
|
BAN stały
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Ale u mnie ładna pogoda była,aż poszłam na balkon sie opalać i siłą rzeczy usnęło mi się ,obudził mnie dopiero deszcz padający na mnie
i płacz małej,bo się obudziła.Jak mówicie o imionach to może i ja przedstawię moje córy:starsza 8 lat to Martynka,młodsza prawie 2 letnia to Maja. A tak wyglądały ok. roku temu ![]() 1 Martynka 2 Maja 3 Głupia mina
Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2011-05-28 o 09:15 |
|
|
|
#1562 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Zachody słońca i moja gwiazda dwa lata temu przed balem karnawalowym i z sierpnia 2010.
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki , ja sie tak zastanawiam... te świnki morskie, jak lataja po domku, to gdzie sie załatwiają?
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Klatkę trzymała na podłodze.
|
|
|
#1567 |
|
Zadomowienie
|
witajcie dziewczyny,
ja na chwilę bom chora i padam z nóg ![]() ale dziękuję wszystkim, którzy trzymali za mnie kciuki powiodło się - dostałam pracę hell yeah! ![]() Jolkag78 - trzymam kciuki za Twoją laparoskopię, wszystko będzie dobrze, zobaczysz i Wy tez się doczekacie dziecka ![]() uch, idę się położyć, bo naprawdę kiepsko ze mną
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Now właśnie tak się nad tym zastanawiam... Ja bym chyba tak nie mogła... Mam psa, który załatwia swoje potrzeby na dworze i jest wielkim czyściochem, a mimo to mopem parowym podłogę w całym domu każdego dnia musze umyć... Koleżanka miała i pamietam, że ta jej świnka wszędzie rąbała
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz kuruj się |
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz na pudlu przeczytałam, że koszykarki nie mogą wybudzić ze spiączki farmakologicznej... znowu zaczynam się bajać;(U mnie dzisiaj burza szalała.. |
|
|
|
|
#1571 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrówka!
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem na maxa zadowolona... uwielbiam go... Powietrze po nim całkiem inne, polecam wszystkim.. No i mam nadz, że naprawde zabija zarazy
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a te ostatnie zdjęcie trochę podobne do tego:
|
|
#1575 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
/u mnie też rozmowy zmierzają w dobrym kierunku, ale nie chcę na razie zapeszać Wracaj do zdrowia Cytat:
brzydzę się syfu
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
||
|
|
|
#1576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Belzebuba to mój Tż ogląda bo on też się interesuje mangą i anime Możesz swojemu powiedzieć, że oglądam Slayersów i Hellsinga ![]() Oj jak mnie się marzy wycieczka do Japonii... Cytat:
Dokładnie wyczyści fugi między płytkami, np. z tłuszczu? No i czy wystarczy raz machnąć nim okno i jest idealnie czyste? Nie wiem ile z tych rzeczy to prawda a ile to wymysł marketingu ![]() Ha, jak ja kocham Empiki. Mogę sobie zamawiać ciężko dostępne książki i komiksy po angielsku i mi to sprowadzą do salonu bez kosztów wysyłki
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-05-20 o 19:31 |
||
|
|
|
#1577 | |
|
BAN stały
|
Noo hehe.Twoja też śliczna i wszystkie inne dzieci tutaj na fotkach
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
1. My mamy ponad stu letnią, wylakierowana podłogę... Nic sie z nia nie dzieje... ale myslę, ze lakier musi być w dobrym stanie.. 2. Mój jest typowo do podłóg, bez nakładek zadnych, więc okien nim nie umyję 3. Płytki am tylko w łazience i tam nie mam tluszczu, ale myslę, że by sobie swietnie poradził.. ![]() polecam Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-05-20 o 20:21 |
||
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj widziałam czereśnie w auchan za 12,99 wiem, że może nienajtaniej ale taniej niż 20 zł
|
|
|
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym tłuszczem to mamy tak, że kapnęło na fugę i nic nie może tego usunąć...Cytat:
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Meitsa;27036488
Hehe, ciekawe czy pędzone i bez smaku skoro tak wcześnie i za taką cenę [/QUOTE]Kupiłam sobie trochę tak za 5 złotych i powiem Ci, że kolor mają ładny intensywnie czerwony, a w smaku, jak typowe czereśnie więc jest nieźle
|
|
|
|
#1582 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
córeczki imiona mają na literę M , mamusia również Tatuś też na M ? musso śliczna córeczka ale oczy ma po tatusiu katniewojt fajnie Twój pies wygląda w bluzie ![]() ziarnko piasku gratuluję pracy i kuruj się Jolkag78 ja również trzymam kciuki za Twoją laparoskopię ![]() btw miałam dziś jeden egzamin ustny( z fizykoterapii ) i zaliczyłam na piątkę a jutro i w niedzielkę kolejne ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
hehe czyżby Immenenses ? [ nick pisze z pamięci wiec nie wiem czy poprawnie a co do imion to podobają mi się te damskie: Daria , Aldona , Dominika , Natalia , Zuzia , Ola kiedyś podobało mi się : Łucja , Wiktoriaa z męskich ładne to : Robert , Filip , Marcin więcej nie pamiętam może sobie kiedyś przypomnę
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-05-20 o 21:05 |
||
|
|
|
#1583 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no robaki były w tym kotlecie bo jak się później okazało ten kotlet leżał tam [na podwórku ] kilka dni ![]() też tego nie lubię ![]() a to akurat lubię Cytat:
Cytat:
[ nawet te co kiedyś miałyście wstawiane Cytat:
albo mi się wydaje , albo nasz Avonowy zapach Make me Wonder [ fioletowa woda jest chyba w netto nr 8 ![]() hmm
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-05-20 o 21:19 |
||||
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mam tu swoje typy kurde! ale mnie wysyfilo na czole! takie micro krosteczki, bez koloru ale to chyba inny watek
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie właśnie szaleje, a jak wyłączyli prąd na 2 minuty to myślałam, że dziecko mi się na pół rozedrze zanim znaleźliśmy jakąś świeczkę i darła się dopóki nie włączyli uff całe szczęście, że tak krótko |
|
|
|
|
#1586 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1587 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
tzn głównie w kątach,czyli za zasłoną,pod ławą...ja musiałam zmienić z wykładziny dywanowej na linoleum bo nie nadążyłam szorować...![]() Cytat:
i wracaj do zdrówka,kuruj się Cytat:
i powodzenia w następnychhmm...Immensenses też ale nie o Niej myślałam ![]() z imion męskich lubię imię Paweł kurczę facet mój jedzie jutro na wieś i nie wiem czy jechać z nim czy nie...on by chciał ale mi się nie chce... ![]() Kupiłam sobie niedawno na allegro fajną tunikę,już się chwalę kocham groszki od zawsze,mogłabym non stop chodzić w kropkach
|
|||
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1589 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
ziarnko gratuluję
no i zdrówka
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

i płacz małej,bo się obudziła.

hell yeah! 

brzydzę się syfu
? 
mnie się raz zdarzyły robale w jedzeniu,jak u teściowej gotowaam ryż z pudełka,miała pewnie jakiś stary i jak wrzał,to ja patrzę a tam małe glisty na wierzchu