|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D
A ja mam z krótkimi spodenkami zawsze problem
Bo jak mam w pasie i w biodrach dopasowane to w udach mi sie tak delikatnie odciskaja. Jak stoje to tak nie widać, ale jak ide albo siedze to z przodu mi sie nogawka wciska w udo A z tyłu odstaje A znowu jak wezme dopasowane w udach to mam w tyłku za luźne. A mam takie boskie z TW spodenki i ich nie nosze przez to
|
|
|
|
#1022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo teraz jak ktoś mi mówi, że jestem chuda i żebym przytyła to chowam głowę, bo mam kompleks, a jak przytyję do 56 kg i będę ważyć idealnie to tak jak mówiłam - grubasy mogą mnie cmoknąć ![]() bo wkurza mnie to, że jak ktoś komuś powie, że jest gruby to zaraz są komentarze, że jak tak można komuś powiedzieć, ale jak ktoś już szczupłą osobę nawyzywa od wieszaków, chudzielców i kościotrupów to jest ok ![]() Cytat:
a fotki robię póki co sama, nie mam fotografa ![]() Cytat:
![]() ![]() cieszę się, że farbka przypasowała ![]() a ja byłam w rossmanie i kupiłam iście różową pomadkę Manhattanu ![]() teraz sobie piwkuję sama ze sobą i piekę ciasteczka ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- gdzieeee jesteście? ![]() wychlałam warkę strong i wiecie co? jak robiłam te ciastka to też piłam i takie grube zrobiłam, że teraz nie przypominają ciastek a parówki ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Blondaski wróóóóóóóóóóóóćcie proszę ![]()
|
|||
|
|
|
#1023 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
kitka i jak ciasteczka?
![]() a moze sie spilas i sie przypalily?
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
nie przypaliły się, mama dopilnowała
![]() wyszły pyszne, lepsze niż ostatnio ostatnio jak piekłam do rozłożyłam je na papierze do pieczenia, a teraz blaszki wysmarowałam olejem i są lepsze, nie spiekły się tak od spodu już wyżeram, pewnie brzuch będzie mnie bolał, bo są jeszcze ciepłe
|
|
|
|
#1026 |
|
Wtajemniczenie
|
Kitka smaka robisz na te ciastka
podziel się
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Zadomowienie
|
kitka muszę zrobić te ciasteczka
tak mi ochoty narobiłaśDziewczyny, jak tam pogoda u was? u mnie to się tak błyska.. miałam wyjść z koleżanką na piwko i wkońcu przeszłyśmy się trochę po osiedlu żeby wrazie co szybko uciec do domku. Pewnie w nocy będzie ta burza.. Ja i tak będę spać mnie tam prawie nic nie obudzi![]() heloo.. chyba burze u was i się pochowałyście?;> Edytowane przez Nikola17 Czas edycji: 2011-05-20 o 21:06 |
|
|
|
#1029 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
u mnie dziś chmura przeszła bokiem, nawet nie padało, ale słychać było ją
![]() w końcu dziś piątek, dziewczyny może imprezują
|
|
|
|
#1030 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
strasznie mi się podoba jak u Ciebie wychodzi wbis
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tata ma poczucie humoru Cytat:
|
||||
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie ani burzy ani nic- gorac i slonce bylo caly dzien a teraz ciemno ale pogodnie.
szykuje sie na wieczorny spacerek z lola a tz spi
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie, że pies wariuje ![]() A u mnie już od południa szaleństwo tak się błyska grzmi.. troche popadało leniwie.. i dalej się kręci grzmi i błyska ![]() http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...17f69d68cc.jpg |
|
|
|
|
#1033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przyznaj się dałaś Tż tabletki na sen ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- u mnie własnie błyska się błyska grzmi, wiatr porwisty ale jakoś tak od 2 godzin i wkońcu nie pada. Znając moje szczęście jakbym wyszła to odrazu by burza była
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
Pokazuję wam moje włoski po wymyciu się tego troszkę tego popielku
|
|
|
|
#1035 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja słodka ta fota |
||
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć laski
ja spędziłam cudne popołudnie z Tż oddaliśmy Monkę do taty Tż i poszliśmy sobie podrinkować do pubu a jutro na działeczkę Cytat:
Bunny ja smaruję się zawsze na noc balsamem/samoopalaczem, najczęściej 2x a rano szybki prysznic bo tego smrodku to bym nie zniosła i sądzę że inni dookoła mnie również ![]() ![]() Dobra uciekam już bo Tż mi jęczy Dobranoc i miłego weekendu
|
|
#1037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam
głowa mnie boli ![]()
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
wchodzę na deezee i co widzę? ROZCZAROWANIE! w ogóle wkleili zdjęcie Kenzy a te buty jakoś mi nie zbyt się widzą na fotkach od nich
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wrocilam kto nie chce niech nie czyta, kto chce niech czyta ale odtad pisze na bialo- tz jakby wlazl na wizaz to raczej nie sczai zmienionej czcionki ![]() wiec celowo wyszlam wczesniej zeby go nie spotkac, chcialam sprawdzic czy czeka na mnie czy nie... czy moze mu sie narzucam. no i nie bylo go... ale spacerowalam moze z 5 minut i on do nas doszedl z bokserem czyli wychodzi wtedy co ja- bo gdyby nie chcial sie spotkac to by wyszedl wczesniej lub poczekal az sobie pojde... ![]() no i od razu mnie zaskoczyl- bo czesc, itp. jak starzy kumple, o juz jestes... i tym razem wzial brutusa na smyczy- a zawsze byl bez niej, a widzial ze ja z lola tylko na smyczy bo ona ucieka wiec jej nie puszczam- zrobil to chyba celowo ze wzial smycz... wiec spytalam czy chce go puscic czy sie kawalek przejdziemy- a on ze jasne. no i tak gadalismy znow z 40 minut. bo potem napatoczyl sie pijany typ z amstafka i wyurala sie do loli i by ja pogryzla ale pawel sie rzucil do ratunku miedzy psy i wyratowal lole a mi sie rece trzesly...a jego bokser zdrajca chcial usilnie dymac ta amstafke ![]() wiec poczulam sie zbedna, pogadalismy jak mu minal dzien itp. i powiedzialam czy juz idzie a on ze jeszcze z pol godzinki by pobyl zeby bokser sie wylatal a ja ze ja juz zmykam to on ze tez ida sobie- podejrzane co? no i na koniec sie odwazylam przelamac lody i podalam mu reke i sie przedstawilam bo wiem ze on pawel a on do tej chwili nie wiedzial jak ja sie nazywam mial takie cieple dlonie i bardzo delikatnie mi dlon scisnal- rzadko to spotykam bo zazwyczaj nawet kumple sciskaja po mesku...no i caly czas sie usmiechalismy... plus na dzis taki ze widzialam ze sie lekko odwalil- wloski na zel, pachnial, ładne ciuchy- nie wiem czy to dla mnie, na razie nie smiem tak myslec ale ja tez sie obrobilam czyz nie? moze byc tak ze obydwoje jednakowo gramy ![]() zobaczymy co dalej bedzie, mialam sie ochote rzucic na niego, jest taki przystojny... oby tz jakos ułagodzic... zeby mi to co juz wypracowalam nie przepadlo... bardzo ładne wloski
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się te podobają i jak nic nie znajdę lepszego to je capnę
![]() http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/..._toe_pump.html |
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
a ja w związku z tym że podobne mam ale podobają mi się też http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/..._toe_pump.html to zapytałam czy będę mieli jeszcze te http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/..._toe_pump.html tylko pomarańczowe tam na dole je widać
|
||
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny ale historia
jeeej fajnie tak, czekam jak to się wszystko rozkręci i potoczy... fajnie tak poczytać o pierwszych "zalotach" ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- dziewczyny noszące soczewki podpowiedzcie mi proszę - lepiej zrobić sobie najpierw make-up i dopiero później założyć soczewkę czy najpierw soczewka a później make-up?
|
|
|
|
#1047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
czyli rozkręca się znajomość powodzenia
|
|||
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jedno max dwoje ale to juz przy wpadce drugie bo jedno marzy mi się tylko ![]() ja kiedyś kupiłam buty i ledwo doszłam na przystanek pod domem zadzwoniłam do mamy żeby przyniosła mi buty bo myślałam ze umrę ale okazało się że one były z wadą jeden but się przekrzywiał leciał na bok ![]() raz w zyciu takie coś mi się zdarzyło
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
kładę się do wyrka blondasy
![]() miłego wieczorku i dobranoc
|
|
|
|
#1050 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Bunny trzymam kciuki
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

Bo jak mam w pasie i w biodrach dopasowane to w udach mi sie tak delikatnie odciskaja. Jak stoje to tak nie widać, ale jak ide albo siedze to z przodu mi sie nogawka wciska w udo

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
starsza jestem i nie mdleje 
teraz wcale nie biorą takich "chudych szkap"

podziel się