|
|
#1831 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowianki - część XI
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, bo Shir nie podjęła tematu. Jakiś czas go nie było i znowu jest
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1833 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie. Tak jak wspominałam, ktoś pożyczył mi na dwa tygodnie swoją zabawkę. Był to piękny czas
http://allegro.pl/waga-jubilerska-fs...625739481.html W Krakowie najtańsza waga z dokładnością do 0,01g jest teraz o ponad 30zł droższa, a jam jest centuś i nie dam się oszukać :http://allegro.pl/precyzyjna-waga-wa...618869981.html
|
#1834 |
|
Matka Smoka
|
banana - kupisz mi też tą poznańską i przywieziesz
bo inaczej się nie zmotywuję do kupna Może mi doradzisz - czy z ZSK lepiej do regulacji ph wziać mleczan czy kwas mlekowy? I w ogóle - Ty jesteś po/w trakcie chemii? ![]() Ja bym mogła z wawy odebrać, ale taka chyba gorsza? http://allegro.pl/promocja-mini-waga...605242345.html Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2011-05-20 o 20:56 Powód: ślepabyłam |
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
W razie czego podejmuję temat kontri teraz, ale musicie poczekać aż się wybiorę do brafitterki...
|
#1836 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Sądzę, że tak, bo bez promo kosztuje około 30,00zł albo i mniej
|
#1838 |
|
Copyraptor
|
Kasiencja, haha, no mowilam
|
|
|
|
#1839 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiencja, dałam Twoje skarby dzisiaj Oli. Przelej mi 80groszy przesyłkowego
![]() edit: spinki poszły. jesteśmy rozliczone z panią od sów
the less you care, the happier you are. Edytowane przez baajeczna2 Czas edycji: 2011-05-21 o 13:25 |
|
|
|
#1840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mleczan sodu ma odczyn zasadowy, toteż można nim zastąpić np. wodorotlenek sodu w formułach o zbyt niskim (kwaśnym) ph. Kwas mlekowy przydaje się do lekkiego "odzasadowienia" mazideł mocznikowych.ALE! Ta jak pisałam, moje kompetencje są bliskie zerowych! Byłabym przeszczęśliwa, mając za sobą lub w trakcie tak poważny kierunek studiów jak chemia. Pudło wielkie, przeprowadzkowe ![]() Zaraz Ci napiszę o Poznaniu i "ważkach", tylko narobię herbat.
|
|
#1841 |
|
Matka Smoka
|
baaja - dlaczego mamy chcieć te spinki?
Masz na stanie?banana - pochrzaniłam do zakwaszania oczywiście. W drugą stronę na szczęście jest soda.Szkoda, że produkujesz tylko tłuściochy, wykorzystałabym Twoje przepisy
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2011-05-20 o 22:29 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1842 |
|
Wtajemniczenie
|
Gg zamówiła sobie brązowe, a przyszły czarne.
the less you care, the happier you are. Edytowane przez baajeczna2 Czas edycji: 2011-05-21 o 13:18 |
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do białego... to też tak czasem mam...
|
|
#1845 |
|
Wtajemniczenie
|
kody do rossmanna są dla wszystkich takie same, więc jeśli chcecie, to żaden problem
|
#1846 |
|
Matka Smoka
|
banana - trochę mi głupio, że Cię tak przyatakowałam z tym zakupem
zapomniałam, żeś tu nowa - a my tu się tak wzajemnie posiłkujemy, bo też centusie jesteśmy![]() babyyy - kupię takie coś gdzieś stacjonarnie taniej, czy to normalna cena? bo zawsze zapominam tego poszukać, a później jak mi potrzebne to się wkurzam http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pl-PL/produkt/9.../Julimex_BA_02 |
|
|
|
#1847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No, może jeszcze większy zakres ważonej masy - poznańska udźwignie do 100g, krakowska do 200g, a warszawska max. 50g. Z drugiej strony, w stolicy masz bajeczny wybór, w tym również "moje" modele:http://allegro.pl/listing.php/search...iew=Poka%C5%BC Jeśli chcesz ważkę z Poznania, nie ma problemu, tylko musiałabyś być na milion procent zdecydowana, bo co ja potem pocznę z tą dodatkową porcją chińszczyzny? No i jeszcze jedna uwaga: nie jestem gotowa psychicznie na spotkania poza interfejsem foruma, toteż musiałybyśmy opracować jakiś niecny plan przekazania ważki w Twe ręce bez mojego coming outu. Edit Ależ nie ma problemu, nie jestem przejmująca się.
Królik doświadczalny w służbie wszystkim atopikom. Edytowane przez banana split Czas edycji: 2011-05-21 o 00:05 |
|
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Byłam tam, gdzie planowałam. A wracając z PRLu, jechałam ogórkiem ![]() A teraz zabieram się do czyszczenia moich balerinek, a ubrania upiorę już rano. A muszę to robić, ponieważ jakaś baba u Mehoffera nie przytrzymała tacy i wylała na mnie piwo. Śmierdziałam niemiłosiernie, byłam cała mokra i klejąca Przebrałam się, ale cały czas jestem zła, że nie miała w tych kuflach wody...
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I były kolory do wyboru O tu: http://allegro.pl/hit-na-lato-klips-...2.html#gallery Dopiero wróciłam z ciotkami z Rynku Idę spać, bo pobudka o 7!
|
|
#1850 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Tak mi mignęło.
granatowo, Termin złożenia papierowej wersji- 10.06. Zostały mi ostatnie pierdółki + streszczenia, co mnie ogromnie cieszy ![]() e milka Bardzo wątpiłam by się udało Bo rozmowa z tym panem była w środę, a w środę wyglądałam koszmarnie ![]() Tak więc ten... Wczoraj dzwonił ów Pan i zaprosił mnie na dzień próbny Pomijając fakt, że jestem koszmarnym materiałem na pracownika i miałam wrażenie, że zrobiłam dwukrotne złe wrażenie, to z obu hoteli są zainteresowani Jestem jakąś fuksiarą czy co
|
|
|
|
#1851 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Gdybym brała od Ciebie, to oczywiście wcześniej przelew, spokojnie. A unikanie coming out rozumiem doskonale, też się z tym zmagałam i do końca nie zmogłam Cytat:
Samych tych klipsów mi się nie opłaca ![]() Cytat:
A z tym złym wrażeniem - to ani trochę nie wierzę. Fałszywa skromność![]() A nie chcesz kalkulatorem przeliczyć i na tej podstawie? Ja trafiłam. |
|||
|
|
|
#1852 |
|
|
Ineso,
Mówię całkiem serio Na miejscu pracodawcy, gdyby kandydat się spóźnił, skreśliłabym na miejscu, a oni są zainteresowani. Za drugim razem w rozmowie po angielsku, zapomniałam głupiego słówka i w ogóle mowę mi odjęło. Nastawiałam się na dwie odmowy, bo w swoim mniemaniu wypadłam fatalnie i strasznie czepiali się trzech kierunków.
|
|
|
|
#1853 |
|
Matka Smoka
|
ecrulo, co do spóźnienia rozumiem - ale może są wyrozumiali i postanowili dać szansę? problemy z językiem podczas rozmowy to normalka, stres i te sprawy - na pewno nawet kilka pierwszych dni w pracy będzie ciężkie pod tym względem, ale potem przejdzie naturalnie.
Znalazłam taniutkie klipsy. Będą chętne? Napisałam do sprzedawcy czy koszt przesyłki się nie zmieni przy większej ilości. http://moda.allegro.pl/klips-sciagaj...618974837.html |
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę
|
|
|
|
|
#1855 |
|
|
Dziewczyny,
Chyba zapomninacie się, że mamy regulamin na forum i zakaz sprzedaży, a właśnie doczytałam się kilku ofert sprzedaży, przykro mi ale będą punkty... |
|
|
|
#1856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To naprawdę bujda . A zdenerwowanie i zapomnienie słówka to drobiazg. Przecież patrzy się na wiele rzeczy .Mówię z doświadczenia .Cytat:
. Nie można ramiączek skrócić? I w jaki sposób to ma cudownie podnosić biust, to nie wiem .
|
||
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Matka Smoka
|
SdC - mnie nie chodzi o podnoszenie, tylko żeby ramiączek nie było widać przy bokserce
![]() Ale faktycznie trochę to biust zbiera do środka - ja kiedyś z braku tego cudu, zszywałam ramiączka na plecach i jakoś tak lepiej się wszystko trzymało. |
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1860 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Po wczorajszej nocy muzeow odpadaja mi nogi
Ale bylam w schronie na Placu Inwalidow-bylam przerazona...pajakami ![]() Cytat:
Jak tam mieszkalam i pewnego wieczoru lal deszcz to mialam problem z usnieciem przez ta cisze ![]() Cytat:
Bardzo lubie zielen w miescie ale na moim osiedlu rosnie pelno drzew - z jednej strony mojego bloku jest chyba z 10 modrzewi...w tym jeden bardzo blisko bloku, gdzies ze 3 metry? Myslalam, ze go chociaz troche przytna bo wiekszosc z drzew ma poobcinane galezie gdzies do wysokosci 2 pietra...a tu nic ![]() Cytat:
Gratuluje i trzymam kciuki aby dalej bylo tak dobrze ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() Na dodatek gdy obwod jest lekko za luzny to mozna w ten sposob troszke lepiej dopasowac stanik Ja na codzien nosze wiekszosc stanikow z przepietymi ramiaczkami na krzyz ale mam kilka stanikow z nieodpinanymi ramiaczkami dlatego bylabym chetna na 2 takie spinacze
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

to nie kupiłyście z Shir wtedy? nadal jest?

:
bo inaczej się nie zmotywuję do kupna

bo znów mi zniknie.

do zakwaszania oczywiście. W drugą stronę na szczęście jest soda.

ja chcę