|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Tylko, że Andrzejek też zdradził Barbarę z bratową, a zarazem jej przyjaciółką. Owszem w ruch poszedł tylko jezyczek, ale myśli też były aby ją zaciągnać do łóżka
![]() :b rzydal: Prawie jak moda na sukces
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet już o tym zapomniałam xD Emylka też mi się bardzo podoba w roli mamy Ludwika mnie wczoraj rozwaliła z tą kołyską xD " jedź i nie dyskutuj" lepszej aktorki na tę rolę to chyba już znaleźć nie mogli xD dużo osób twierdzi, że ona w tym serialu wcale nie gra tylko, że taka jest
|
|
|
#1743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak samo uważam, że Kamil przy Zuzie polepszył swe umiejętności aktorskie. W ogóle Małgorzata Socha jest dla mnie jak kameleon - uważam że jest jedną z lepszych aktorek w Polsce. Na początku Kamil tzn. aktor mnie irytował swą grą razem z Igorem. A teraz Kamil poszedł do przodu, a Igor tzn aktor nic się nie zmienił jak dla mnie. Oczywiście możecie się ze mną nie zgodzić ![]() A Ludwika jest genialna. Nawet jeśli w rzeczywistości taka jest to dobrze świadczy o tych co ją wzięli do serialu Dobrze ją dopasowali do roli
|
|
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o ile nie ulubioną xD Socha miała genialną rolę w Brzyduli 2 zupełnie inne role a świetnie się w nich odnajduje. Igora nie cierpie...nigdy go nie lubiłam i chyba nigdy nie polubię. Oprócz tego, że nieciekawa rola to za aktorem też nie przepadam...
Była aparatka ![]() 28.02.2012 - góra, 21.06.2012- dół, 20.01.2015 koniec! <3 Edytowane przez hikari91 Czas edycji: 2011-05-19 o 13:10 |
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak, to przy okazji siostra czy przyjaciółka są na straconej pozycji, więc już dwie bliskie osoby wypadają Ci z rejestru przyjaciółkę można puścić w niepamięć, ale siostry z życiorysu nie wymarzesz więc wg mnie taka zdrada boli bardziej
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Kamila i Zuze od poczatku lubilam.
|
|
|
#1747 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem wiem trudno w to uwierzyć a jednak![]() jest po prostu rewelacyjna aktora ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
taką zdrade o wiele trudniej przebaczyć, bo zawiodły 2 bliskie osoby.Swoją drogą ciekawe czy Weronika powiem Adamowi przed wakacjami o tym. Edytowane przez Liptonka Czas edycji: 2011-05-19 o 16:20 |
||
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rewelacyjna jest! Jak ona coś powie to ja normalnie leże przed tym telewizorem xD "nie podniecaj się bo ci skoczy cisnienie"
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam Ją kiedyś w innym filmie i grała identycznie jak w NW...a szkoda.
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
polscy aktorzy przeważnie grają tak samo
tak samo wyglądają dobrzy żyjący polscy aktorzy? Olbrychski, Konrat,Stuhr aktorki??? jakoś nie kojarzę ![]() weźcie sobie (nie lubianą przeze mnie ale jednak) Jolie niby wygląda tak samo ale każda rola, zmiana fryzur czy koloru, zmiana ubrania i nie kojarzy się ciągle z Tomb Raider
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Raczkowanie
|
Tak, Kubuś jest owocem zdrady Basi z bratem Andrzeja i Michała, zmarłym Wiktorem
nie wiem czy już wtedy oglądałaś, ale wyszło to jakoś jak Kuba był chory i potrzebna była krew, ale niestety Basi nie pasowała a tym bardziej Andrzeja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potem Basia się przyznała, Andrzej się wyprowadził i nawet miał krótki związek z kobietą, ale nie pamiętam imienia |
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
nie tego nie pamiętam
pamiętam niedawno (tylko nie pamiętam czemu) Basia się komuś zwierzała, że kiedyś coś... ale też dokładnie nie pamiętam to chyba było coś jak Michał zdradził Kingę i ona potem tak z Andrzejem coś tam -ale napisałam 'coś ktoś gdzieś kiedyś' ![]() --------------------------------------------- Michał uciekający z pola bezcenne |
|
|
|
|
#1753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet mi nic nie dzwoni w żadnym kościele ehh kiedy to było
|
|
|
#1755 |
|
Przyczajenie
|
Streszczenia Na Wspólnej
![]() Odc. 1458 (emisja: 6.06) Marta z Kamilem omawiają szczegóły przyjęcia urodzinowego z okazji pięćdziesiątych urodzin Romana. Ustalają, że do ostatniej chwili będą trzymać imprezę w tajemnicy przed ojcem. Ma to być dla niego totalna niespodzianka! Marta ma jeden poważny problem chciałaby zaprosić na tę rodzinną uroczystość Janusza (Radosław Pazura) Tylko jak zareaguje Roman? Jerzy (Wojciech Wysocki) martwi się o samopoczucie córki rozstanie z Szalejem (Piotr Skarga) to już jej drugi zawód miłosny w ostatnim czasie. Chciałby jakoś pocieszyć Edytę (Joanna Moro), ale jest mu niezręcznie Przecież od początku był przeciwny temu związkowi. Iza deklaruje, że porozmawia delikatnie z jego córką Ewa dostaje od Kuśnierza (Jacek Rozenek) kosz z kwiatami. Igor dziwi się, że matka nie cieszy się z prezentu. Ale Ewa ma już dość dowodów sympatii, które otrzymuje od męczącego ornitologa. Dlatego nawet nie odbiera od niego telefonów! Eryk - mimo wszystko - przychodzi do biura podróży, by namówić Ewę na kolację. Chce ją przekonać o tym, jak bardzo do siebie pasują Odc. 1459 (emisja: 7.06) Honorata (Aleksandra Konieczna) przynosi Romanowi do łóżka urodzinowy tort! Chwilę później dzwoni Kamil. Hoffer jest zawiedziony, bo syn zapomniał o złożeniu mu życzeń Jakież więc jest jego zdziwienie, kiedy w mieszkaniu na Wspólnej czeka na niego cała rodzina! Roman nie potrafi ukryć łez wzruszenia Podniosłą atmosferę psuje Janusz, który przyjeżdża po Martę i Ksawerego. Jak, w tak ważnym dla siebie dniu, Roman potraktuje nowego partnera swojej córki? Koleżanka z pracy prosi Igora o zastępstwo. Nie może zrobić reportażu poza Warszawą, bo ma chore dziecko. Nowak zgadza się, ale zaraz po tym dowiaduje się, że to był wielki błąd Okazuje się, że razem z nim pojedzie też Sara (Maria Magdalena Semotiuk). Naczelny jest wściekły na Igora. Uważa, że ten specjalnie wymyślił wspólny wyjazd z jego córką. Igor żąda wyjaśnień od Sary ta wyznaje, że się w nim zakochała Michał tłumaczy Andrzejowi, że jego ostatnie problemy finansowe związane są z tym, że planują z Kingą zakup domu. Ucieszony planami brata Andrzej, proponuje mu pożyczkę. Ku jego zaskoczeniu Michał odmawia! Wieczorem Kinga dowiaduje się jednak od Basi, że Michał nadal myśli o nowym domu. Dyskretnie pyta ukochanego, czy to prawda? Brzozowski ma już powoli dość. Zbiera się, żeby powiedzieć Kindze, że są bankrutami Odc. 1460 (emisja: 8.06) Michał jest w matni, którą sam sobie stworzył! Z jednej strony Kinga, podekscytowana planami kupna domu, z drugiej potężny dług do spłacenia. Brzozowski postanawia brnąć dalej W tajemnicy przed Kingą bierze pieniądze pożyczone od Andrzeja i staje przed drzwiami kasyna! Filip przekazuje Marcie awizo. Okazuje się, że to wezwanie na rozprawę rozwodową! Do Marty dociera, że to już koniec Ma tylko żal do męża, że nie powiedział jej o tym osobiście Tymczasem do Konarskiego dzwoni Iwona (Aleksandra Mikołajczyk), która kupiła jego obrazy i ma dla niego pewną propozycję Igor jest zaskoczony miłosnym wyznaniem Sary! Prosi ją, by dała mu czas na uporządkowanie swojego życia. Nowak spędza popołudnie z córką i cały czas czeka na przyjście Magdy. Ta jednak nie zjawia się i nie odbiera telefonu. Przestraszony Igor jedzie do jej mieszkania. Magda nie otwiera. Nowak nie zdaje sobie sprawy, że dziewczyna nie jest w stanie podejść do drzwi Odc. 1461 (emisja: 9.06) Igor całą noc szukał Magdy! Sprawdzał nawet w szpitalach A kiedy zdecydował się zgłosić zaginięcie na policję - ta nieoczekiwanie staje w jego drzwiach! Magda tłumaczy swoją nieobecność bardzo mało wiarygodnie. Igor nie ma jednak wyjścia musi jej wierzyć. Kiedy Nowak wychodzi do pracy, Magda prosi Ewę o pożyczkę Czy Ewa zorientuje się, że dziewczyna wróciła do picia?! Przy okazji rodzinnego obiadu Monika (Sylwia Gliwa) z Damianem (Waldemar Błaszczyk) ogłaszają termin ślubu to już za trzy tygodnie! Tymczasem Renata (Marta Jankowska) wraca z Wrocławia. Monika wypytuje siostrę o szczegóły pobytu. Renata jest tajemnicza, ale nie zaprzecza, że kogoś tam poznała Tymczasem Sławek (Mariusz Słupiński) jest już po operacji i chce jak najszybciej wracać do Polski! Do ukochanej Kinga ma pretensje do Michała o późny powrót do domu. Brzozowski okłamuje jednak żonę, że zasiedział się w pubie z Borysem (Oleg Sawkin) Tymczasem okazuje się, że przez noc przegrał w kasynie wszystkie pieniądze pożyczone od brata! Pod nieobecność Kingi Brzozowski dzwoni do Borysa i prosi go o alibi na minioną noc. Ma też do Borysa Michał mnie kompletnie rozwala;/ co za koleś... |
|
|
|
|
#1756 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki endka za streszczenia
Kurde, znowu dużo Michała będzie Dzisiejsza akcja z widłami była rewelacyjna Wątek Ewy z ornitologiem mi się nie podoba
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
dobre streszczenia
ja cały tydzień do tyłu jestem jeju
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
nudne to będzie na bank powrotne picie Magdy
ehhhhhhhhhhhhhhh czy tam sami alkoholicy
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Mam nadzieję, że po tym wszystkim także Kinga pogoni Michała widłami
|
|
#1761 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze nie oglądalam wczoraj, muszę zobaczyć powtórkę, czyli co Michał się dowiedział ze Laura go oszukała?
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
tak, facet go widłami pogonił
a kancelaria radcy zniknęła wg spojlerów to ten Michał serio głupszy niż brzydszy
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja obstawiam, że mu wybaczy, że na początku będzie wściekła, ale potem zacznie szukać Laury i zrobi wszystko żeby odzyskać kasę. Czytałam kiedyś wywiad z Nią, że jak zwykle bęzie ratować Michała z kłopotów, więc zapewne o to chodziło. A poza tym wydaje mi się, że scenarzyści robią z Nich parę, która kocha się nad życie i wybacza sobie wszystko ze względu na wielką miłość. Ale z Nim to porażka po prostu. |
|
|
|
|
|
#1764 |
|
Wtajemniczenie
|
heheheh ta mina Michała-Bezcenna
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1766 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Może wiecie czyim mężem on jest w rzeczywistości?
Michał wczoraj A co do Emilka szkoda mi Jej wczoraj było,jak usłyszała,jak gada pani Ludwika i jej mama.
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie ten Borys jest znikl cos a ja chyba do tylu
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
wyjechał w pip*
na ukrainę ![]() szkoda, miałam nadzieję, że wróci
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
może wróci
ma się spotkać z Michałem wg spojlerów czy znów coś pomieszałam ??? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.

a tak, to przy okazji siostra czy przyjaciółka są na straconej pozycji, więc już dwie bliskie osoby wypadają Ci z rejestru
przyjaciółkę można puścić w niepamięć, ale siostry z życiorysu nie wymarzesz
a jednak

nawet mi nic nie dzwoni w żadnym kościele
ja cały tydzień do tyłu jestem jeju
z Ewą miał być Borys