Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-20, 20:47   #1081
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Moim skromnym zdaniem ten bezpośredni czas po ślubie powinien należeć do Młodych, żby się odnaleźli na swojej nowej drodze Zażyli małżeńskiego życia, urządzili się. I np. po 2 latach dzidzi.
Ale jak to będzie ... wszystko wyjdzie w praniu
Też tak uważam
Małżeństwo wcale nie oznacza końca młodości, szaleństw itp. Wśród naszych znajomych większość to młode małżeństwa i zawsze świetnie spędzamy razem czas, dużo imprezujemy, grillujemy . Ale dziecko jednak wiąże się już z dużą odpowiedzialnością i chcąc nie chcąc z wielu rzeczy trzeba zrezygnować.
U mnie dochodzi to, że mam dopiero 21lat. Chciałabym najpierw skończyć spokojnie studia, znaleźć pracę już w swoim zawodzie, nie to co teraz.. Przede wszystkim to nie czuję się jeszcze gotowa na dziecko i nie widzę siebie w roli matki. Kiedyś na pewno, ale jeszcze nie teraz

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 20:53   #1082
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

ja osobiście chciała bym skończyć studia potem z rok popracować i wtedy zajść w ciąże czyli około 25-26 lat. Ale to tylko plany. W tym momencie trochę chciała bym mieć już dzidziusia ale wiadomo za duży to obowiązek najpierw studia wolę skończyć
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 20:54   #1083
jagodzia133
Zakorzenienie

powiem tak na razie za dziećmi nie przepadam dużo osób mówi że mi się to zmieni z czasem, mam taką nadzieję....
ale niańczyć na pewno nie będę o nie nie nie! a z resztą dziecko przyjdzie na świat pod koniec grudnia lub w styczniu... mnie w Polsce nie będzie a jak będę to będę się zajmować swoim ślubem a nie ich dzieckiem. a tak w ogóle to ja lubię dzieci tak od 2 roku życia bobasa w życiu na rękach nie miałam
i mam takie samo zdanie co melody: jak bym teraz wpadła to co innego bo jestem pewna mojego tżta planujemy ślub itd. ale jak bym miała mieć dziecko tak jak oni: że są razem pół roku oni przecież nawet o ślubie nie myśleli to wogóle co innego
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 21:02   #1084
(kicia)
Zakorzenienie

jagodziu powiem Ci że jak zobaczysz to dziecko to pomimo wszystko pokochasz go całym sercem. Wiem po sobie. Kiedyś u babci kazali mi niańczyć dziecko strasznie tego nie lubiłam. I kiedy moja siostra zaszła w ciąże myślałam że będzie to samo. Ale nic z tych rzeczy. I pomimo że miedzy nami nie jest zbyt dobrze to kocham Kubę jak swoje. Wiadomo że to trochę inaczej bo jesteśmy siostrami. Ale to dziecko twojego brata więc na pewno Ci się zmieni trochę podejscie do dzieci

Stary 2011-05-20, 21:05   #1085
jagodzia133
Zakorzenienie

a wogóle nie wyobrażam sobie Pauliny (dziewczyna mojego brata) jako matki... Ona jak ze mną gadała to mówiła: O boże jagoda ty taka młoda i już ślub ja to nawet jeszcze nie myślę chcę się wyszaleć (ona ma 22 ja 21 lat)itd. Ale ona chyba nie wie że tu o wiek nie chodzi tylko o miłość. wiek tu nie ma znaczenia. A jak się jej zapytałam co planują(jak już wpadli) : To że muszą odłożyć wyjazd do holandii (chciała wziąć dziekankę i pojechać na rok do holandii z moim bratem) a po urodzeniu no tak posiedzą z 3 miesiące do pół roku w polsce i pojadą za granicę na 1-2 lata. A ja się pytam a co z dzieckiem? a ona: zostawię mamie ale się wtedy wściekłam no ja nie przepadam za dziećmi ale w życiu czegoś takiego bym nie zrobiła! jak to można zostawić tak dziecko!! to jest normalnie porzucenie!! jak im dziecko nie pasi to po co się bzykali!! jak się ktoś potrafi bzykać to niech to dziecko należycie wychowa a nie traktuje jak blokadę życiową
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-05-20 o 21:06
Stary 2011-05-20, 21:09   #1086
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a wogóle nie wyobrażam sobie Pauliny (dziewczyna mojego brata) jako matki... Ona jak ze mną gadała to mówiła: O boże jagoda ty taka młoda i już ślub ja to nawet jeszcze nie myślę chcę się wyszaleć (ona ma 22 ja 21 lat)itd. Ale ona chyba nie wie że tu o wiek nie chodzi tylko o miłość. wiek tu nie ma znaczenia. A jak się jej zapytałam co planują(jak już wpadli) : To że muszą odłożyć wyjazd do holandii (chciała wziąć dziekankę i pojechać na rok do holandii z moim bratem) a po urodzeniu no tak posiedzą z 3 miesiące do pół roku w polsce i pojadą za granicę na 1-2 lata. A ja się pytam a co z dzieckiem? a ona: zostawię mamie ale się wtedy wściekłam no ja nie przepadam za dziećmi ale w życiu czegoś takiego bym nie zrobiła! jak to można zostawić tak dziecko!! to jest normalnie porzucenie!! jak im dziecko nie pasi to po co się bzykali!! jak się ktoś potrafi bzykać to niech to dziecko należycie wychowa a nie traktuje jak blokadę życiową
ale wymyśliła plan nie ma co.... zgadzam się z Tobą, ludzie rozpoczynający współżycie powinni wiedzieć jakie są tego konsekwencje, mam nadzieję, że jak urodzi dzieciątko, to zakocha się w nim bez pamięci i porzuci ten "ekstra" plan zostawienia go mamie
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 21:10   #1087
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
dziecko zapomni w ogóle jak matka wygląda

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-20, 21:14   #1088
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
ale wymyśliła plan nie ma co.... zgadzam się z Tobą, ludzie rozpoczynający współżycie powinni wiedzieć jakie są tego konsekwencje, mam nadzieję, że jak urodzi dzieciątko, to zakocha się w nim bez pamięci i porzuci ten "ekstra" plan zostawienia go mamie
ja też mam taką nadzieję ale jak nie to ja już współczuję temu dziecku... ale w sumie jak ona tak będzie chciała zrobić to moi starzy ją chyba zabiją nawet nie chyba tylko napewno... a ja im pomogę a jak nie to ją za włosy z powrotem przyciągną do domu
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-20, 21:14   #1089
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
kościół przecudowny a o zamku już nie wspomnę :P

Dziewczyny mam już pewne informacje dziewczyna mojego brata jest w 5-6tyg ciąży.

gratulacje ciociu skoro u Ciebie taka epidemia panuje, to Ty moze się jakoś bardziej w tym czasie uchron

Cytat:

przedstawiam Wam kochane, pierwsza turę ciasteczek z przepisu Dotk4

ja mam w zwiazku z tymi ciasteczkami do Ciebie pytanie (bo dotk4 gdzies sie zapodziala): myslisz ze moge uzyc bialego cukru zamiast brązowego? bo akurat takiego nie mam:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 21:16   #1090
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Cytat:
większość osób które znam zmienia swoje nastawienie i podejście po urodzeniu się dzidziusia więc spokojnie ;]

Ja tam chciałabym już bobaska , na pewno przed 30 chcę urodzić , a mam już 24 latka ... i tak z TŻ postanowiliśmy, że najpóżniej rok po ślubie zaczniemy się starać (ALE WSZYSTKO ZALEŻY TAK NAPRAWDĘ OD TEGO CZY ZNAJDĘ PRACĘ, BO TERAZ NIE JEST NAS STAĆ NA DZIECKO )

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 21:16   #1091
vesna84
Zakorzenienie

Paulinko, ja też nie miałam brązowego i wyszły super

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-20, 21:19   #1092
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
gratulacje ciociu skoro u Ciebie taka epidemia panuje, to Ty moze się jakoś bardziej w tym czasie uchron
tak co racja to racja trzeba uważać :P a jak na razie to trzeba trzymać kciuki aby zdrowe było to najważniejsze
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-20, 21:22   #1093
__Paulinka__
Zakorzenienie

Tylko sobie nie myślcie po wypowiedzi jagodzi, ze wszystkie Pauliny to TAKIE są!

Cytat:
Paulinko, ja też nie miałam brązowego i wyszły super
no to super tez sie w najblizszym czasie za nie zabiorę bo wyglądają naprawde smacznie

Cytat:
tak co racja to racja trzeba uważać :P a jak na razie to trzeba trzymać kciuki aby zdrowe było to najważniejsze
masz racje, wkonucu to dzieckko nie jest niczemu winne... a to ze bedzie mialo takich rodzicow to coz.. rodzicow sie nie wybiera...
Stary 2011-05-20, 21:35   #1094
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko sobie nie myślcie po wypowiedzi jagodzi, ze wszystkie Pauliny to TAKIE są!
aaaa broń boże która tak pomyśli to

właśnie wyjrzałam za okno i gdzieś podejrzewam w okolicach Lubartowa (troszkę dalej nawet)jest niezła burza ok. 30km ode mnie. Dziewczyny z lubelskiego będą wiedziały. Mam nadzieję że nie przyjdzie do mnie bo się kurka boję burz a mój piesek też, ten starszy bo ten mały to nie dopiero jedną burze przeżył w swoim 3miesięcznym życiu.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

a tak wogóle to mój tż od 19 jest na kawalerskim i tak myślę co się tam dzieje i doła dostaję bo wiem że ma być jakaś lafirynda ;/ no nic ale dam radę wytrzymam to...
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-20, 21:37   #1095
__Paulinka__
Zakorzenienie

burzy strasznie sie boje... brrrr... dobrze ze tutaj sie na nia nie zanosi

wiecie jaki mam w domu burdel? kurde jutro zamiast leniuchować bede sprzatac caly dzien.. jakby to moja mama zobaczyla..to...
Stary 2011-05-20, 21:41   #1096
vesna84
Zakorzenienie

jagodzia, nie dołuj się, to, że będzie lafirynda to nic nie znaczy, zazwyczaj tancerki przychodzą z ochroniarzami i niech no któryś spróbuje jej dotknąć
a z drugiej strony ona ma za zadanie tańczyć dla Pana Młodego więc pełen luuzzz naprawdę
Stary 2011-05-20, 21:41   #1097
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

a tak wogóle to mój tż od 19 jest na kawalerskim i tak myślę co się tam dzieje i doła dostaję bo wiem że ma być jakaś lafirynda ;/ no nic ale dam radę wytrzymam to...

to mnie włąsnie wkurza na wieczorach kawalerskich ze są jakies lafiryndy,,.. przeciez ten kawaler mial całe zycie aby sie z nimi zabawic, a teraz jak ma sie zenic to chyba zdaje sobie sprawe z tego ze od teraz do konca będzie mial przy sobie swoją zone! i po cholere jakies panienki tam zapraszają.. dobrze ze Moj TZ jest antylafiryndy i mowil ze jak juz to zrobimy takie lączone kawalerskie z babskim, czyli wspolna imprezka mi to pasuje
Stary 2011-05-20, 21:44   #1098
vesna84
Zakorzenienie

faceci lubią takie imprezki, laska zatańczy i do domku, a oni dalej siedzą i piją w męskim towarzystwie
Stary 2011-05-20, 21:44   #1099
(kicia)
Zakorzenienie

jagodziu nie dołuj się będzie wszystko ok

na szczęście mój TŻ nie chce mieć kawalerskiego co najwyżej pójdzie na piwo.

ja też mam nadzieje że burzy nie będzie byłam na dworze to widać gwiazdy więc na razie chmur nie ma

Stary 2011-05-20, 21:45   #1100
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
burzy strasznie sie boje... brrrr... dobrze ze tutaj sie na nia nie zanosi

wiecie jaki mam w domu burdel? kurde jutro zamiast leniuchować bede sprzatac caly dzien.. jakby to moja mama zobaczyla..to...
ooooo współczuję biedna a ja jutro jadę na domówkę na wieś do przyjaciółki a co i wracam w niedzielę może niebo będzie bezchmurnie to się poopalam przy okazji

vesna dzięki za pocieszenie nie myślcie sobie że mu nie ufam bo ufam bezgranicznie tylko sama myśl mnie dołuje ale to nic :P w końcu i tak jestem najcudowniejsza i najładniejsza i wogóle (oczywiście dla niego ;p żeby nie było ;p)

a mój tż też jest antylafiryndowy ale to nie jego kawaleski więc jest ta lafitynda ale u niego nie będzie i ja też już swoim dziewczynom zapowiedziałam że nie chcę striptizera bo to sporo kasy kosztuje a takie coś mnie nie jara i wogóle to jest porażka życiowa taki pomysł :P wolę pidżama party na różowo a co ;p
dobra lecę spać dobranoc
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-05-20 o 21:47
Stary 2011-05-20, 21:47   #1101
vesna84
Zakorzenienie

jagodzia, to normalne, że myślisz, co robi i jak się bawi, nie ma w tym nic złego. mój Tż mi powiedział, żee jak u mnie będzie tancerz to jego brat mu zamówi dwie tancerki
mam nadzieje, że żartował
Stary 2011-05-20, 21:48   #1102
(kicia)
Zakorzenienie

zaczyna grzmieć ja nie lubię burz w nocy bo nie mam przy sobie TŻcika

Stary 2011-05-20, 21:50   #1103
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
zaczyna grzmieć ja nie lubię burz w nocy bo nie mam przy sobie TŻcika
w Krakowie na szczęście burza już była i nawet grad jakby była w nocy to masakra,
Stary 2011-05-20, 21:54   #1104
__Paulinka__
Zakorzenienie

nikt absolutie nie pomyslam, ze mu nie ufasz jagodzia ale fakt faktem ze jak jest półnaga laska to każdy facet sie obejrzy, nawet ten najgrzeczniejszy jakby tak nie bylo to niebyłby 100% facetem no a My co, lepsze?? jakby jakieś ciacho szlo ulicą to tez byśmy patrzaly, a co! nie oszukujmy sie:P ale kazdy jest o siebie chociaz w jakims stopniu zazdrosny

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
a mój tż też jest antylafiryndowy ale to nie jego kawaleski więc jest ta lafitynda ale u niego nie będzie i ja też już swoim dziewczynom zapowiedziałam że nie chcę striptizera bo to sporo kasy kosztuje a takie coś mnie nie jara i wogóle to jest porażka życiowa taki pomysł :P wolę pidżama party na różowo a co ;p
dobra lecę spać dobranoc
pidzama paty jak najbardzoej!!!
Stary 2011-05-20, 21:54   #1105
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
nikt absolutie nie pomyslam, ze mu nie ufasz jagodzia ale fakt faktem ze jak jest półnaga laska to każdy facet sie obejrzy, nawet ten najgrzeczniejszy jakby tak nie bylo to niebyłby 100% facetem no a My co, lepsze?? jakby jakieś ciacho szlo ulicą to tez byśmy patrzaly, a co! nie oszukujmy sie:P ale kazdy jest o siebie chociaz w jakims stopniu zazdrosny
pewnie, że tak, zgadzam się!! ja na przykład wiem, ze miałabym problem z samokontrolą jakby tańczył dla mnie George Clooney
Stary 2011-05-20, 21:59   #1106
(kicia)
Zakorzenienie

ja laseczki ide spać muszę porządnie sie wyspać wkoncu dobranoc

Stary 2011-05-20, 22:08   #1107
malwus20
Wtajemniczenie

Witam was dziewczynki po tygodniowej nieobecności
Chatka według mnie najlepiej jest Ci w sukni z obciętą głową

Tyle tematów poruszyłyście że nie wiem co mam pisać.

Ale na pewno opisze wam to co stało sie mi dzis w nocy. Ogólnie mieszkam na tygodniu u babci w mieszkaniu w bloku i jak na złośc zostałam sama na jedną noc i wyobraźcie sobie że ktoś dzwonił w nocy do mnie do drzwi o godz 1.45 Myślałam że się se*** ze strachu co ktoś może chcieć o tej porze ode mnie. W dodatku sama w mieszkaniu byłam. Na szczeście zadzwonił raz i tyle ale chodził po klatce z 2,5 godziny i ja oczywiście nie zasnełam póki sie naprawdę cicho nie zrobiło. Ogólnie ten ktoś chyba jakies poruszenie w bloku zrobił bo sąsiadka na górze tez chodziła, sąsiad 2 pietra wyżej coś się wydzierał i piętro niżej tez. Ten obywatel odwiedzał chyba wszystkich w tym bloku. Nawet gdyby był pijany to mi takiego stracha napędził że pół nocy nie spałam.

jagodzia gratuluje będziesz ciocią, choć po tym co przeczytałam nie wiem czy jest czego gratulować w takiej sytuacji. Rozumiem Twoje odczucia bardzo dobrze.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-05-20 o 22:10
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 22:18   #1108
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
większość osób które znam zmienia swoje nastawienie i podejście po urodzeniu się dzidziusia więc spokojnie ;]

Ja tam chciałabym już bobaska , na pewno przed 30 chcę urodzić , a mam już 24 latka ... i tak z TŻ postanowiliśmy, że najpóżniej rok po ślubie zaczniemy się starać (ALE WSZYSTKO ZALEŻY TAK NAPRAWDĘ OD TEGO CZY ZNAJDĘ PRACĘ, BO TERAZ NIE JEST NAS STAĆ NA DZIECKO )
Dziewczyny wcześniej nie pisałam o tym bo po prostu nie czułam takiej potrzeby ale wiem z własnego doświadczenia że stosunek do dzieci zmienia się w trakcie bycia w ciąży (już)...u nas dziecko pojawiło się w bardzo nie odpowiednim momencie bo zaszłąm w ciąże kiedy zwolniono mnie z pracy...i tak naprawde byłam głęboko w d...za przeproszeniem oczywiście miałam Tż ale to był naprawdę nieodpowiedni moment ...w ogóle długa historia nie będę tego wszystkiego pisać...też nie było mnie stać na dziecko....mnie dlatego że myślałam na samym początku że jak TŻ się dowie że jestem w ciąży to może mnie zostawić...wszystkie myśli do głowy się cisnęły...
Ale to tylko złe myśli były Tż jak dowiedział się o ciąży to aż się poryczał i kazał mi się pakować i przyjeżdżać do siebie...w ogóle całe moje życie się zmieniło od tego momentu....
Moja mama dopiero nieawno mi powiedziała że myślała że ja będę może nie złą matką ale nie będę okazywać temu dziecku tyle miłości na ile zasługuję a jednak jest dla mnie pełna podziwu że mała jest aż tak kochana, rozpieszczana (nie do przesady ) jest po prostu najważniejsza dla nas...
Stary 2011-05-20, 22:23   #1109
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Zaproszenia inaczej:

http://allegro.pl/slub-zaproszenia-s...580422238.html

Moim zdaniem dla znajomych bardzo fajne takie z jajem trochę
dobre

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!!!!

OFICJALNIE CHCIAŁAM WAS POWIADOMIĆ:
1.09.2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Narrrreszcie!!!!

Pobyt w Polsce jak zawsze-zbyt krótki i mega intensywny, ale tym razem jakże owocny

Zaręczyny wypadły bardzo fajnie nie spodziewałam się nawet, że 2 butelki wina pójdą na początku było troszkę nieswojo, nikt nie wiedział co robić/mówić..., ale szybko to minęło Jak TŻ wręczył mojej Mamie kffiatushki, mojemu Tacie wódkę KRAKUS podszedł do mnie z drugim bukietem wtedy Rodzice się zapoznali i zasiedliśmy do stołu....przyszedł kelner, padło zamówienie i wtedy mój TŻ zaczął swoją wypowiedź....... Nie umiałam nawet na Niego patrzeć, wzrok miałam wbity w stół i czułam jak się palę....... W trakcie Jego słów modliłam się w duchu żeby nie mówił zbyt długo, bo już miałam łzy w oczach... ahhh Mój Tata Go przytulił i zgodził się na co wyparowałam "Tato!!! Nie tak szybko!!" i rozładowało to choć troszkę atmosferę później już było tylko lepiej....rozmowy o Naszych planach... weselu... i tak upłynęło Nam prawie 5h!!!! Ahhh dobrze to wspominam, naprawdę Jeszcze w tym samym dniu umówiliśmy się z TŻ na poniedziałkowe tourne po dworkach, pałacach i zamkach i wtedy wyszło, że Obie Mamy są w poniedziałek dostępne i chętne by jechać z Nami tak też się stało
jak miło i gratulacje

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
U mnie cały dzień słonecznie i duszno,a teraz taka ciemnica,że strach za okno patrzeć
A późnym wieczorem jade do tż na noc, mam nadzieję że nie będzie burzy :P
ja tam lubie jak jest burza i jestem z TŻ nawet bardzo ale jak sama jestem to już nie jest tak wesoło

Cytat:
Dziewczyny mam już pewne informacje dziewczyna mojego brata jest w 5-6tyg ciąży.
ciocia

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Witam Laseczki ponownie

Bede musiala Was nadrobic jak wroce do domku, jutro wolne
Poki co, siedze w pracy, wiec przesylam tylko fotki

Pierwsza fotka to caly zamek z lotu ptOka a kolejna to dziedziniec zamku

Nastepnie fotencja kosciolka z zewnatrz a wlasciwie jego czesci...

No i kilka fotek przedstawia jedna i ta sama komnate- akustyczna, najwieksza komnate w zamku- ze stolami okraglymi oraz z ustawieniem stolow prostokatnych... co myslicie?
wooow suuuper mi się i tak podoba i tak

Cytat:
właśnie wyjrzałam za okno i gdzieś podejrzewam w okolicach Lubartowa (troszkę dalej nawet)jest niezła burza ok. 30km ode mnie. Dziewczyny z lubelskiego będą wiedziały. Mam nadzieję że nie przyjdzie do mnie bo się kurka boję burz a mój piesek też, ten starszy bo ten mały to nie dopiero jedną burze przeżył w swoim 3miesięcznym życiu.
to Cię zaskoczę, nie pada tu w ogóle, a to jeszcze dalej dalej jest gdzieś

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

a wiecie co, 11 czerwca zobacze swoją salę, wykończoną zrobioną na full zdjęcia będę robić bo 11 czerwca organizują pierwsze wesele więc i ja się pochwalę swoją salą mam nadzieję, że będzie taka piękna jak obiecywali
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 22:31   #1110
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, że tak, zgadzam się!! ja na przykład wiem, ze miałabym problem z samokontrolą jakby tańczył dla mnie George Clooney
George Clooney stary ale jary!

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wcześniej nie pisałam o tym bo po prostu nie czułam takiej potrzeby ale wiem z własnego doświadczenia że stosunek do dzieci zmienia się w trakcie bycia w ciąży (już)...u nas dziecko pojawiło się w bardzo nie odpowiednim momencie bo zaszłąm w ciąże kiedy zwolniono mnie z pracy...i tak naprawde byłam głęboko w d...za przeproszeniem oczywiście miałam Tż ale to był naprawdę nieodpowiedni moment ...w ogóle długa historia nie będę tego wszystkiego pisać...też nie było mnie stać na dziecko....mnie dlatego że myślałam na samym początku że jak TŻ się dowie że jestem w ciąży to może mnie zostawić...wszystkie myśli do głowy się cisnęły...
Ale to tylko złe myśli były Tż jak dowiedział się o ciąży to aż się poryczał i kazał mi się pakować i przyjeżdżać do siebie...w ogóle całe moje życie się zmieniło od tego momentu....
Moja mama dopiero nieawno mi powiedziała że myślała że ja będę może nie złą matką ale nie będę okazywać temu dziecku tyle miłości na ile zasługuję a jednak jest dla mnie pełna podziwu że mała jest aż tak kochana, rozpieszczana (nie do przesady ) jest po prostu najważniejsza dla nas...
oo jejku Ty masz juz dzidziusia ale super nawet nie wiedzialam:P teraz wyszlo ze opuszczam niektore strony , bo czasami za Wami nie nadązam ja uwielbiam takie maleństwa (od urodzenia do ok. 4 roku) te powyzej 4 roku są juz takimi malymi diabelkami, a takie 7letnie to juz wogole:P ale za to moj TZ woli takie juz troszke starsze dzieciaczki, bo mowi ze z takim to sie juz idzie dogadac:P hehe ale jak urodzila sie coreczka jego siostrze 2 lata temu to teraz widze jak ją uwielbia i ze potrafi sie nią super zając Czasami fakt, dziecko przychodzi takjakby w nieodpowiednim momencie, kiedy to myslimy ze wali sie swiat, ale z wszystkiego jest jakies wyjscie, co Nas nie zabije to Nas wzmocni i widzisz u Ciebie tak bylo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości