|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
![]() ![]() Oo, niewiedzialam o tym, zastanawiam się czy moi o tym wiedzą. Chyba nie, skoro tato specjalnie wyrabiał sobie karte ![]() To super,że fajnie wyszło.A długo się efekt utrzymuje?? Też jestem tego zdania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze mozesz im powiedziec ![]() ![]() ja farbuje co 2 tygodnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Wkońcu tej kawy nie wypiłam
![]() Boże,spraw żeby mi się chciało,jak mi się nie chce ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jutro będe dzwonić do domu to im powiem, a raczej zapytam czy wiedzą o tym ![]() O wow, nie szkoda Ci włosów??? ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-20 o 17:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj maz zaraz wraca to on mi zrobi kawusi ![]() ![]() ![]() to ja chodze czesciej do meza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Ostatnio jak byłam u fryzjerki,tzn bardziej ostatnio ostatnio.Ostatnio byłam z miesiąc temu.A chodzi mi jeszcze wcześniej, to fryzjerka poradziła mi abym używała odżywki.
Jak umyje włosy mam odżywke dać na koncówki i zawinąć je w coś: ręcznik i poczekać pare minut.W sumie nie dziwota, bo używam prostownicy z tym że tylko raz w tygodniu i nawet nie zawsze. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to masz fajnie, że za chwile Twój mąż wraca i napijecie się wspólnie kawy. ![]() ![]() Cześciej chodzisz do niego i że korzystacie z jego łazienki ![]() W sensie takim o którym mysle. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zawsze uzywam kilku odzywek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Zakorzenienie
|
Aaa i corvi odnośnie Twej wcześniejszej wypowiedzi ad bitej śmietany.
![]() ![]() ![]() To fajno, że wtrafiłam z tymi kluskami ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mi chyba na to szkoda czasu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() glodnemu chleb na mysli ![]() z siostra tam chodzimy do lazieni za potrzeba ![]() ![]() a jednak mnie boli brzuch po kefirze ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
moje tez nie ale kocham o nie dbac ![]() choc ta godzina mnie przerazila jak chcialam kupic ta odzywke no ale miala fajny sklad wiec sie poswiece ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yhy,przyznaje pomyślałam o zbreźniejszej rzeczy, aniżeli o normalnym użytkowaniu łazienki ![]() ![]() Uuu, niedobrze, że brzuch boli. ![]() Cytat:
![]() Noi pewnie warto było kupić tą odżywke ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koncze z kefirem niestety ![]() narazie ja tylko raz uzylam ale wloski byly sliczne po niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Masz racje, lepiej dać sobie z nim tzn z piciem kefiru spokój, bo po co masz sie po nim męczyć. ![]() Gładkie, lśniące i pewnie super się rozczesują. ![]() ![]() Ja na prawde dziś jakaś nieprzytomna jestem. ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle to dzisiaj troche soli rozsypałam. ![]() ![]() ![]() ![]() A noi znazłam kawe, wprawdzie inną, ale capucino jakąś niemiecką firmy Kruger. Chyba ją kiedyś w Aldiku kupowałam. Rychło w czas się znalazła ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-20 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie zauwazylam, myslisz chyba o czyms innym ![]() a ja nie wypije kawy bo mnie zoladek boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Dobra zmykam.
![]() ![]() Pewnie wpadne tu jak mąż będzie spał ![]() ![]() Pisze na szybciora i zmykam.Do potem jakby co ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-20 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Zakorzenienie
|
No jestem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak, myśle o niebieskich migdałach ![]() ![]() Noo jak Cię żołądek boli ![]() ![]() Pa i witam ponownie na chwile. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-20 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
Ok,jestem ale pewnie znów na chwile.
No,bo trzeba iść spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To są wszystkie składniki? No i trochę może głupie pytanie... czy to jest napewno krem- krem, czy krem do do mycia, zmywania skóry? Cytat:
"Wysiliłam się" na kurze piersi, sos z torebki, (mąż kuchcił), frytki i..sałata ![]() A że zadzwonili najpierw do męża, mąż do mnie, to nie miałam okazji by przełożyć ![]() Mieszkają około godzinę od nas, dawno u nas nie byli bo...ja tłumaczyłam nas brakiem czasu, kurzem itd..itd.. Co w części było prawdą, . (Chcieli zobaczyć efekty remontów), W sumie są o.k, ale mogę ich "przyjmować" w małych dawkach (nuuuudni ...nie mamy wspólnych tematów, a rozmowy o wnukach wogóle mnie nie interesują, a tym bardziej bo ich na oczy nie widziałam ) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Obecnie siedzę na dworze. Jest ciepło, niebo usłane gwiazdami... popijam herbatkę, kopcę cygaro...jest cicho, tak jak lubię....Przedtem, z oddali, słychać było dzwon zegara...ma piękny ton... Ja siedzę a Wy śpicie! ![]() ![]() ![]() Dobranoc Wam ![]() Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-05-21 o 05:03 Powód: skleroza :-) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
oglądałam rozmowy w toku, o których pisała Karino. Rzeczywiście przekonujący byli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Sobota,a ja się obudziłam o 8-smej.Fantastycznie ![]() ![]() Za chwile nadrobie,tzn odpisze na dwa posty powyżej ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() A wiecie,że dziś miał być,albo ma być koniec świata???? ![]() ![]() ![]() Ide sobie śniadanko zrobić.Zaraz wracam ![]() Cd nastąpi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Wtajemniczenie
|
Karinio! Pogoniłaś mnie na stronie (i słusznie!), więc skruszona wracam na wątek
![]() ![]() ![]()
Nie wspieraj BEZSENSOWNEGO OKRUCIEŃSTWA. Zobacz o co chodzi Mój BLOG o nietestowanych na zwierzętach kosmetykach kolorowych, naturalnych, życiu w Stanach, anegdotkach i ciekawostkach. ![]() Edytowane przez Linusiaczek Czas edycji: 2011-05-21 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |||
Zakorzenienie
|
Linusiaczek,oj tam zaraz pogoniłam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noi ciesze się bardzo,że do Nas wróciłaś. ![]() ![]() ![]() O,znam ten ból z herbatami,a raczej ulubioną herbatą.Też mu mam trudnośności ze znalezieniem herbaty earl greya Irving i dlatego mamusia moja przysłała mi jakiś czas temu dwa kartoniki herbat,ktore zawierają po 100 saszetek. ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Kurcze chciałam sobie zrobić makaranon z boczkiem ![]() No,ale mam świeży makaron,tzn ktory po otwarciu trzeba zjeść w ciągu dwóch dni. A ja go otwierałam jakoś przedwczoraj i mi troche makaronu zostało. ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() No,szkoda że nam dziewczyny pouciekały-zamilkły ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Noi dobrze,że zbytnio się nie wysiliłaś.Dobre żarelko zrobiłas. ![]() ![]() ![]() [ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
nie mam weny ostatnio
![]() spoznia mi sie @ ![]()
#1313 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze przez stres ![]() ![]()
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Noi bardzo dobrze tzn fajnie,że przyszłaś się zameldowac
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z braku laku zrobiłam sobie tą kawe,którą znalazłam w szafce.Taka sobie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-21 o 13:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Wtajemniczenie
|
A to zameldować się w klubie też powinnam, czy tylko tu?
![]()
#1317 |
Zakorzenienie
|
YYyy,ja niewiem mi wystarcza,że tu się zameldowałaś.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musze doprowadzić się do porządku,bo wczoraj włosy myłam,odżywke też nałożyłam ![]() ![]() ![]() patiuszka,zapraszamy do naszego grona. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-21 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() podaje sklad kefiru: mleko, mleko w proszku, szczepionka kultur mleczarskich ![]() ![]() a do tego wieku to niestety od kad przekroczylam 20 lat to posypaly mi sie stawy ![]() ![]() ![]() ja niestety za kazdym razem cos trzymam na wlosach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podobno najlepiej jest nakladac taki cieply recznik ![]() ![]() Cytat:
![]() tak slyszalam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Słyszałam o tym już mnie to śmieszy, bo co chwilę jakąś inną datę podają.
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
eve długo nie, kilka dni, ale ja panikuję przy tym zawsze
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.