Czerwcowe Panny Młode - część III - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-20, 13:23   #841
hania207
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część III

Cytat:
Napisane przez minimini333 Pokaż wiadomość
jest u Was zwyczaj że para młoda święci w czasie mszy święty obraz?
jaki wybraliście?
u mnie nie m takiego zwyczaju
Cytat:
ale burza idzie
a ja się tak boje
a u mnie goraco ze wytrzymac sie nie da...

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 13:35   #842
Aniusia1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Etnula Pokaż wiadomość
Dzięki

Jutro bedzie miesiąc do ślubu..................

Co do opłaty za zespół. Opowiadała mi kiedyś jedna kucharka, ze PM wcale nie kazali podawać do stołu zespołu ciepłych posiłków ze względu na oszczedność. Masakra! Wiecie co zrobili członkowie zespołu? Zamówili sobie pizzę i jedli przy swoim stole! ale wstyd!
A skąd ten zespół?? Bo własnie niedawno kolega mi opowiadał, że tak zrobili, jak grali kiedys na weselu

Cytat:
Napisane przez amandi84 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam i tyle, nei robiłam sama, jedyny szkopuł z usadzeniem gości ;/, męczę się z tym od tygodnia, ale i tak myślę, że warto. Nie chcę dzikiego szału i tego , że przypadkowo mniej zaradna osoba zostanie gdzieś sama bez znajomych osob na końcu stołu..
Mam dokładnie to samo zdanie

Cytat:
Napisane przez edytkaac Pokaż wiadomość
A robiłyście już winietki? Muszę się za to zabrać bo jak zostanie mniej czasu to będę już pewnie zestresowana i nic mi nie będzie wychodziło. Najlepiej by było chyba jakiś szablon mieć...
Ja też się do tego zabieram i zabieram Ale postanowilismy z tz poczekać jeszcze trochę, bo goscie nam odmawiają
Już nie będzie ok 20 osób
Ale szablon można by już zrobić

Cytat:
Napisane przez wiolka188 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! A co planujecie w podziękowaniu dla rodziców? bo ja sie waham między koszem kwiatów a koszem słodyczy.. moze jestem stronnicza, ale ja nie lubie dostawać dużych ilości kwiatów, bo chwilę postoją i zwiędną.. a słosycze trochę sobie rodzice pojedzą wieczorami - z miłym wspomnieniem....
My damy rodzicom na weselu bukiety kwiatów i zaproszenie na kolację we dwoje ( kupiłam na gruponie ), a po weselu dostaną jeszcze album ze zdjęciami.

Cytat:
ostateczny mój wybór bukietu
tadaaaaaaaaaaaam
Bardzo mi się podoba!!!

Ja byłam dzis na fryzurce próbnej Slicznie to wygląda, aż żal mi było rozwalić i siedzę tak w pracy Tzn pani trochę podpięła, żeby nie było tak samo, jak w dniu slubu.
Ale miło mi było, bo dwie osoby pytały się mnie po wyjsciu z salonu ( jedna w sklepie a druga na ulicy) gdzie zrobiłam taką fryzurkę i że pięknie w niej wyglądam
Jak zrzucę na kompa, to pokażę.

Teraz pokażę Wam moją suknię, buty i bukiet, bo w końcu nie miałam kiedy tego zrobić... Bukiet nie do końca taki, bo będzie cały z goździków i tylko kilka storczyków, tylko nie wiem, czy też różowych, czy białych...
A w sukni oczywiscie to nie ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg thumb.display.php.jpg (24,8 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg max_c153_bukiet___lubny_3.jpg (17,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 107ba.jpg (28,2 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez Aniusia1984
Czas edycji: 2011-05-20 o 13:51
Aniusia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 13:51   #843
minimini333
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
A skąd ten zespół?? Bo własnie niedawno kolega mi opowiadał, że tak zrobili, jak grali kiedys na weselu

Mam dokładnie to samo zdanie

Ja też się do tego zabieram i zabieram Ale postanowilismy z tz poczekać jeszcze trochę, bo goscie nam odmawiają
Już nie będzie ok 20 osób
Ale szablon można by już zrobić

My damy rodzicom na weselu bukiety kwiatów i zaproszenie na kolację we dwoje ( kupiłam na gruponie ), a po weselu dostaną jeszcze album ze zdjęciami.

Bardzo mi się podoba!!!

Ja byłam dzis na fryzurce próbnej Slicznie to wygląda, aż żal mi było rozwalić i siedzę tak w pracy Tzn pani trochę podpięła, żeby nie było tak samo, jak w dniu slubu.
Ale miło mi było, bo dwie osoby pytały się mnie po wyjsciu z salonu ( jedna w sklepie a druga na ulicy) gdzie zrobiłam taką fryzurkę i że pięknie w niej wyglądam
Jak zrzucę na kompa, to pokażę.

Teraz pokażę Wam moją suknię i bukiet, bo w końcu nie miałam kiedy tego zrobić... Bukiet nie do końca taki, bo będzie cały z goździków i tylko kilka storczyków, tylko nie wiem, czy też różowych, czy białych...
A w sukni oczywiscie to nie ja
fajny pomysł z tą kolacją

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

śliczna prosta suknia
bardzo elegancka i do tego gustowny bukiecik
minimini333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 15:28   #844
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniulkamerry24 Pokaż wiadomość
Kochane a mam takie pytanko macie fryzjerke na dwa dni zarezerwowana. .. ???? Czy nastepnego dnia sami robicie sobie wloski????
Ja kolorek robię wcześniej, a potem fryzurę ślubną w dzień ślubu.

Cytat:
Napisane przez Etnula Pokaż wiadomość
Ciary mi przy tym przechodzą!
mi tak samo... Piękna jest ta piosenka!

Cytat:
ja jeszcze poczekam, może od kogoś dostanę ?
Planowłąam sobie kupić też ze dwie koszulki na noc i podróż poślubna, ale kumpela mi powiedziała, że na swoim panieńskim koszulek dostala z 6, także z tym też poczekam

P>S. W salonach wszystk omają 2 razy drożej, podwiązki sa nawet przy jakiś stoiskach z rajstopami, bielizną w marketach.
Dokładnie!

Cytat:
Ogolem jak gdzie kolwiek slysza slowo ze to na slub:/ to cena idzie odrazu do gory:/

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

AAAAAaaaaa ja wam nie opowiadalam histori jak bralam rok temu tu u nas w niemczech slub cywilny
No i chcialam oczywiscie tez ladnie wygladac i chodzilam sie pytac ile bedzie kosztowac makijaz i fryzura ... No i sie wkurzylam i mowie babce ze chciala bym upiecie i sie pomalowac ona podala mi cene 60 euro za uczesanie i makijaz to zrobilam termin No i ta dziewczyna ktora miala mnie czesac mowi jeden dzien wczesniej tej szefowej ze musi przyjsc wczesniej bo ja musze juz byc o 11 gotowa...A ta szefowa...jak gotowa no ona mowi ze ja biore cywilny...A ta szefowa - jak to panna mloda to nie 60 euro tylko 250 euro:/ i kurde ide rano tam czekam 15 minut salon zamkniety ...nawet nie wiecie jak sie czulam :/ I patrze podjezdza ta dziewczyna .... i mowi chodz pojedziemy do mnie do domu wszystko ci opowiem ...i mi mowila ze musiala bym zaplacic 250 euro powiedziala szefowa...I ze nie mam sie martwic ona mi wszystko zrobi u niej w domu a wiec ludzie poszaleli jak slysza slowo slub
ahaaa to nie źle :/ masakra :/ ale miło ze strony tej dziewczyny, że Cię poinformowała o tym i zaproponowała inną opcję

Cytat:
małopolska się kłania

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

chodzi o święty obraz
Ja małopolska i nie ma u nas takiego zwyczaju...

Dziewczyny do mnie teraz burza dochodzi :/ ech... a mam tyle pracy na komputerze :/

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 15:58   #845
asiaaa891
Raczkowanie

Cytat:
normalnie jestem w szoku
myślałam że wszędzie tak jest

Jestem w takim samym szoku jak Ty bo w moich stronach też jest taki zwyczaj, że mamy kupują swoim córkom obraz Matki Boskiej Karmiącej.
Od pokoleń tak jest i powiem Wam, że u mnie nie spotkałam się z tym, żeby któraś panna młoda nie otrzymała takiego obrazu.

Jedyne co to my je dostajemy od mam już poświęcone,
ja dostanę od chrzestnej taki obraz...
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30

MICHAŁEK
18. 04. 2012 r.
asiaaa891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 16:50   #846
ancys_krakow
Zadomowienie

Cytat:
jest u Was zwyczaj że para młoda święci w czasie mszy święty obraz?
jaki wybraliście?

U nas nie ma takiego zwyczaju.

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
małopolska się kłania

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

chodzi o święty obraz
Jej ja jestem z małopolski i pierwszy raz o czymś takim słyszę a na weselach byłam wielu

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Ja małopolska i nie ma u nas takiego zwyczaju...

Dziewczyny do mnie teraz burza dochodzi :/ ech... a mam tyle pracy na komputerze :/
Karo widocznie w naszej części małopolski nie ma takich zwyczajów
i chyba całe szczęście, bo ciekawe gdzie ja bym póki co ten obraz sobie powiesiła

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Kochane a mam takie pytanko macie fryzjerke na dwa dni zarezerwowana. .. ???? Czy nastepnego dnia sami robicie sobie wloski????
Mam to szczęście, że moja świadkowa jest fryzjerką, więc jakby się rozwaliła fryzurka, trzeba było poprawić czy zmienić mam ją pod ręką Zresztą siostra TŻ-ta też jest fryzjerką, ale jakoś z jej pomocy nie mam ostatnio ochoty korzystać bo tej akcji z ślubem niespodzianką

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Powietrze pachniało jak malinowa mamba..
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625030213.html
ancys_krakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 16:51   #847
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ancys_krakow Pokaż wiadomość
Karo widocznie w naszej części małopolski nie ma takich zwyczajów
i chyba całe szczęście, bo ciekawe gdzie ja bym póki co ten obraz sobie powiesiła
Chyba tak

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-20, 18:23   #848
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiaaa891 Pokaż wiadomość
Jestem w takim samym szoku jak Ty bo w moich stronach też jest taki zwyczaj, że mamy kupują swoim córkom obraz Matki Boskiej Karmiącej.
Od pokoleń tak jest i powiem Wam, że u mnie nie spotkałam się z tym, żeby któraś panna młoda nie otrzymała takiego obrazu.

u nas też tak jest łódzkie/mazowieckie tak jak i u asia891
tyle że ja i tż nie chcemy takiego typowego na ścianę tylko upatrzyliśmy sobie malutki posrebrzany obrazek do postawienia na półce ew. powieszenia na ścianie.. coś podobnego do obrazków na tej stronie http://www.lor.org.pl/srebrne_obrazk...afy,116,0.html
no i będzie poświęcony wcześniej

ostatnio mojego tż podpuściłam i mówię chodź odwołamy to wszystko na co nam ślub a on: nieee już tyle jest zrobione... no nie mogłam zamiast powiedzieć że kocha i chce ślubu to on że tyle już zrobione tylko kto to wszystko zrobił pytam się KTO!!!! no JA

Edytowane przez Niunia20
Czas edycji: 2011-05-20 o 18:30
Niunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 19:16   #849
Etnula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość

W woj. mazowieckim, nie wiem gdzie dokładnie.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość

ostatnio mojego tż podpuściłam i mówię chodź odwołamy to wszystko na co nam ślub a on: nieee już tyle jest zrobione... no nie mogłam zamiast powiedzieć że kocha i chce ślubu to on że tyle już zrobione tylko kto to wszystko zrobił pytam się KTO!!!! no JA
Faceci myślą i działają zadaniowo
Wizyty w poradni rodzinnej przydają się żeby nawzajem się porozgryzać
Etnula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 20:11   #850
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mealla Pokaż wiadomość
nie słyszałam o tym. byliśmy na ślubach w mieście tż i nic takiego nie widzieliśmy.
Ja też pierwsze słyszę o obrazie .
Cytat:
ale burza idzie
a ja się tak boje
A u mnie gorąco, upał

Cytat:
na allegro możesz zamówić. jest duży wybór.
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
W salonie na bank będą mieli
Ja moją kupowałam u mojej krawcowej
No właśnie w poniedziałek ide do salonu,jak będa mieli to zamówie u nich a jak nie to kupie na allegro

Cytat:
Napisane przez 88wisienka Pokaż wiadomość

Ja też jeszcze nie mam, ale na razie nie kupuje bo może dostanę jakąś na wieczorze panieńskim. W tesco nawet widziałam podwiązki na ślubnym stoisku

My planujemy kosze ze słodyczami, kawa, herbata, jakiś alkohol, kwiatek w doniczce i nie wiem co jeszcze
Kurcze do tesco mam 80km My zrobiliśmy już kosze ze słodyczami-czekoladki,czekolady,cias tka,kawa. A dla tatusiów po flaszce. Na kosze wydaliśmy po 90 zł. Więc i na alkohol tyle planujemy. Czyli łącznie 180 zł na jednych rodziców.

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 20:12   #851
aniulkamerry24
Raczkowanie

GG do aniulkamerry24

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość

Kochana no faceci tak maja ...moj tak samo na pelnym luzie....
Bo wszystko robilam ja i martwolam sie o wszystko Jaaaaa!!!!!!!

A co do prezentow dla rodzicow... to zamowilam te ksiegi dla rodzicow z naszym zdjeciem ...i sie naczytalam na forum ze to niezla tandeta i tak sie zmartwilam ze to jakos kiczowato bedzie wygladac.... i juz chodzilam taka przygnebiona...Ale jak przyszlo bylam mile zaskoczona wyglada to elegancko i naprawde fajna rzecz na lata
No i oprucz tego mam kosz ozdobiony z kwiatkiem w srodku wiec mysle ze starczy

Edytowane przez aniulkamerry24
Czas edycji: 2011-05-20 o 20:15
aniulkamerry24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-20, 20:37   #852
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 2406kamila Pokaż wiadomość
a co to za sukienka z ta wstazka?

Mon Cheri Jolie - na niej się wzoruje krawcowa moja, nie będzie dokładnie taka sama wiadomo ale na ten wzór

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolka188 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! A co planujecie w podziękowaniu dla rodziców? bo ja sie waham między koszem kwiatów a koszem słodyczy.. moze jestem stronnicza, ale ja nie lubie dostawać dużych ilości kwiatów, bo chwilę postoją i zwiędną.. a słosycze trochę sobie rodzice pojedzą wieczorami - z miłym wspomnieniem....

Dla rodziców bukiet kwiatów i koniak z zawieszką z podziękowaniami

A dla chrzestnych koniak z zawieszką z podziękowaniami

Acha.. byliśmy dziś u księdza i wszystko zaklepane tzn. za ślub wziął 150 zł i to jeszcze wcale nie chciał bo mówi, że tylko TŻ pracuje więc na pewno nie jesteśmy zbyt zamożni na takie ofiary, no ale w końcu mu pow, że to jest tyle na ile nas stać i wziął w końcu :P

Dodatkowo okazało się, że w naszym dniu 11 czerwca jesteśmy jedyni, którzy biorą ślub - nie ma żadnych innych par na ten dzień

Po nas jest tylko jakoś na 16 jakieś 30to lecie małżeństwa
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...

Edytowane przez MartuNiunia87
Czas edycji: 2011-05-20 o 20:59
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 21:27   #853
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też raz widziałam przy błogosławieństwie podarowanie z życzeniami takiego obrazu. Ale u mnie w rodzinie nie ma takiego zwyczaju a szkoda- bo bardzo mi się to podoba .

Kurcze a ja jutro idę na te pierwsze wykłady. Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 06:30   #854
ancys_krakow
Zadomowienie

Witam was dziewczynki tego pięknego poranka

Jestem pełna energii i wigoru ale zapewne mi przejdzie bo jadę na zajęcia na 9 do 20.15 i jutro też.. tyle że jeszcze egzamin mnie czeka..

Ale cóż trzeba się spiąć!

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Powietrze pachniało jak malinowa mamba..
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625030213.html
ancys_krakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 09:06   #855
amandi84
Zadomowienie

ancys_krakow Powodzenia jak jest humorek i siły to wszystko pojdzie jak z płatka
Ja już po magisterce i mogę się cieszyc wolnymi weekendami (choć u mnei było inaczej, studia dzienne, a w weekendy na 4-5 roku praca), choć pewnei po odpoczynku coś podyplomowego zacznę.

Co myślicie o takim krawacie, koszula i krawat śmietankowe. Kamizelki, musznika nie będzie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0082.jpg (51,1 KB, 34 załadowań)
http://www.pmiska.pl
amandi84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 09:22   #856
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzień dobry w ten piękny poranek

Ancys dasz radę - czasem trzeba pocierpieć, żeby było dobrze

Amandi krawat fajny tylko jak dla mnie troszkę za bardzo zlewa się z koszulą, ale to widze na zdjeciu, a w realu moze inaczej wyglądać.

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 09:57   #857
asiaaa891
Raczkowanie

dziewczynki powiedzcie co sądzicie na temat tego bukietu?
nie jest zbyt krzykliwy?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wedding-bouquet-pink-pretty-mwfie.jpg (31,6 KB, 24 załadowań)

MICHAŁEK
18. 04. 2012 r.
Stary 2011-05-21, 11:33   #858
mealla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Amandi krawat fajny tylko jak dla mnie troszkę za bardzo zlewa się z koszulą, ale to widze na zdjeciu, a w realu moze inaczej wyglądać.
popieram.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
nie jest zbyt krzykliwy?

trochę jest. ale to zależy czy Ci sie podoba i czy te kolory w dodatkach jeszcze się pojawiaja
Stary 2011-05-21, 11:40   #859
asiaaa891
Raczkowanie

Cytat:
popieram.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

trochę jest. ale to zależy czy Ci sie podoba i czy te kolory w dodatkach jeszcze się pojawiaja
tak myślałam, pierwsza moja reakcja była wow, ale teraz już mi się tak nie podoba, jednak chyba zostanę przy jasnych różach jak mam na avatarze...

dziękuję

MICHAŁEK
18. 04. 2012 r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 12:57   #860
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
ancys_krakow Powodzenia jak jest humorek i siły to wszystko pojdzie jak z płatka
Ja już po magisterce i mogę się cieszyc wolnymi weekendami (choć u mnei było inaczej, studia dzienne, a w weekendy na 4-5 roku praca), choć pewnei po odpoczynku coś podyplomowego zacznę.

Co myślicie o takim krawacie, koszula i krawat śmietankowe. Kamizelki, musznika nie będzie.
Na zdjęciu się zlewa ale widziałam ostatnio kupując koszulę dla TŻ na manekinie wisiała koszula taka ecru/śmietana do tego krawat i kamizelka ślubna tez w tym kolorze a na to ciemny garnitur i bardzo ładnie to wyglądało, później jeden Pan tam to mierzył też w tym zestawie i podobało mi się u mnie TŻ będzie miał ecru koszulę i muszkę ecru - czarną ( cała ecru, a od spodu czarna) i uważam, że ładnie wygląda - tym bradziej ze ma ciemne włosy i raczej ciemniejsza karnacje więc fajnie odbija (nie bardzo, ale ledwo jest słonce na niebie to on opalony juz) napewno ciemniejsza odemnie
Martynka- 23.02.2012

Edytowane przez MartuNiunia87
Czas edycji: 2011-05-21 o 13:00
Stary 2011-05-21, 13:05   #861
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ancys_krakow Pokaż wiadomość
Witam was dziewczynki tego pięknego poranka

Jestem pełna energii i wigoru ale zapewne mi przejdzie bo jadę na zajęcia na 9 do 20.15 i jutro też.. tyle że jeszcze egzamin mnie czeka..

Ale cóż trzeba się spiąć!
A ja wręcz przeciwnie
Nie spałam całą noc i jestem taka trochę śnięta. Ale jeszcze tylko zrobimy z małżem obiad i lecę do wyra.
Stary 2011-05-21, 13:25   #862
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
nie jest zbyt krzykliwy?
mi się bardzo podoba może troszkę fioletu bym dodała. NAtomiast jasne jednolite kwiaty generalnie troszkę jak dla mnie zlewają się z suknią i są mdłe, ale to tez zależy od sukni itd.
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:38   #863
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak jak dziewczyny pisały,może się zlać.

Cytat:
nie jest zbyt krzykliwy?
Ja lubie ostre kolory węc mi się podoba

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
Na zdjęciu się zlewa ale widziałam ostatnio kupując koszulę dla TŻ na manekinie wisiała koszula taka ecru/śmietana do tego krawat i kamizelka ślubna tez w tym kolorze a na to ciemny garnitur i bardzo ładnie to wyglądało, później jeden Pan tam to mierzył też w tym zestawie i podobało mi się u mnie TŻ będzie miał ecru koszulę i muszkę ecru - czarną ( cała ecru, a od spodu czarna) i uważam, że ładnie wygląda - tym bradziej ze ma ciemne włosy i raczej ciemniejsza karnacje więc fajnie odbija (nie bardzo, ale ledwo jest słonce na niebie to on opalony juz) napewno ciemniejsza odemnie
Jeśli widziałaś na zywo i uważasz ,że wygląda ok,to znaczy że będzie ładnie wyglądało
Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
A ja wręcz przeciwnie
Nie spałam całą noc i jestem taka trochę śnięta. Ale jeszcze tylko zrobimy z małżem obiad i lecę do wyra.
Aguś a Tobie co?

Jestem mamą

Stary 2011-05-21, 13:58   #864
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość

Jeśli widziałaś na zywo i uważasz ,że wygląda ok,to znaczy że będzie ładnie wyglądało

hehe no mi sie podobało, ale uważam, że powinien przymieżyć to ów pan młody który ma być tak ubrany bo wiadomo, że każdemu pasuje co innego: ) - i myślę, że to by było najlepsze wyjście
Martynka- 23.02.2012

Stary 2011-05-21, 14:05   #865
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Tak jak dziewczyny pisały,może się zlać.

Ja lubie ostre kolory węc mi się podoba

Aguś a Tobie co?
Całą noc siedziałam nad zaproszeniami i winietkami. Ale skończyłam i dzisiaj mogłam wysłać. Czasem tak trzeba
Stary 2011-05-21, 15:25   #866
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
hehe no mi sie podobało, ale uważam, że powinien przymieżyć to ów pan młody który ma być tak ubrany bo wiadomo, że każdemu pasuje co innego: ) - i myślę, że to by było najlepsze wyjście
Tak,to prawda. Tak jak mówisz najlepiej będzie jak sam przymierzy.

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Całą noc siedziałam nad zaproszeniami i winietkami. Ale skończyłam i dzisiaj mogłam wysłać. Czasem tak trzeba
Ale ważne ,że robisz to co lubisz

Jestem mamą

Stary 2011-05-21, 16:13   #867
katka_19
Wtajemniczenie

Kochane a jakie macie bukieciki?z czego?

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 16:56   #868
electra_tm
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Ja właśnie wróciłam z basenu i szykuję obiad, poleżałam 4h na słońcu i już trochę widać pierwszą opaleniznę. Za to wczoraj TŻ wrócił taki zjarany do domu, że się przeraziłam, po prostu od pasa w górę jest brązowy jakby siedział 2 tyg na słońcu. Wysmarowałam go porządnie balsamem i wieczorem już mu skóra schodziła....
Jutro znowu lecę na basen...
A i dostałam okres więc jest jakaś nadzieja jeszcze, że w dniu ślubu nie będę mieć
Stary 2011-05-21, 17:38   #869
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez electra_tm Pokaż wiadomość
A i dostałam okres więc jest jakaś nadzieja jeszcze, że w dniu ślubu nie będę mieć
no ja się ratuję tab. anty... bo zawsze @ mi wypada na ważne uroczystości więc wolałam nie ryzykować bo wtedy muszę wziąć całe opakowanie tabletek przeciwbólowych i chodzę jak pijana

kupiłam dzisiaj biżuterię do sukni... jest bardzo delikatna kupiłam w jednym z salonów ślubnych...http://www.ika-biernat.pl/bin/view/wedding z tej strony nr 190
w poniedziałek mam próbną fryzurę i przymiarkę sukni z biżuterią

a jak dobrze pójdzie to i spotkanie z zespołem bo dziś dzwonili żeby omówić szczegóły w tygodniu... no i dziś przywieźli meble do pokoju jeszcze na ławostół czekamy i koniec

nie mam stroju na poprawiny a moja mama na wesele zaczynam wpadać w panikę!!
do tego mam dzisiaj niesamowity ból głowy.... wcale nie spałam w nocy.. pies sąsiadów szczekał całą noc a od 6 rano sąsiedzi robili podjazd z kostki hmmmmm........... i jeszcze mojemu na amory o 4 rano się zebrało a w dzień sąsiad kosił trawę drugi ciął drewno na zimę... dopiero teraz mam chwile odpoczynku ale to już poczekam do wieczora... choć i tak nie usnę bo tż do pracy poszedł a bez niego też nie mogę spać, juz nie mogę się doczekać wyjazdu nad morze jak padnę na piasku ze zmęczenia tak tż mnie siłą będzie ciągnął do domu ....

Edytowane przez Niunia20
Czas edycji: 2011-05-21 o 17:41
Niunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 20:13   #870
aniulkamerry24
Raczkowanie

GG do aniulkamerry24

Cytat:
Napisane przez electra_tm Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja właśnie wróciłam z basenu i szykuję obiad, poleżałam 4h na słońcu i już trochę widać pierwszą opaleniznę.
Noooo kochana ja tez mesze zaczavlc myslec o opaleniznie
a co do okresu to dwa miesiace temu juz sobie postanowilam przesunac a ze i tak biore tabletki wiec sie nie zastanawialam.... No akurat dostala bym w czasie slubu. ..He
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości