|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
Cytat:
a Wy jak spędzacie weekend?
|
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
W pracy...
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
idziemy jutro z zania pojezdzic troche na rowerach
![]() nie jezdzilam ho ho i cos czuje, ze bedzie placz wieczorem ![]() masazysta by sie przydal ![]() musze dziada wypucowac, napompowac bo pewnie sflaczal...znaczy rower nie masazyste
|
#4444 | ||||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Przychodze do domu, tez nie ma. Ki diabel... nie ma netu przez 2 h i czlowiek panikuje, co sie dzieje, co sie dzieje Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jesli to nie tajemnica (albo ja mam skleroze juz) to co robisz w pracy? Tzn jakas lajtowa? Bo jesli tak, to szybko zleci ![]() A w temacie: mam randke z Lou ![]() Cytat:
mialam isc dzisiaj do piwnicy, ale mi sie nie chcialo. Wolalam zjesc....3/4 czekolady ale pyszna jest, alpen gold gruszka z czerwona porzeczka ![]() Lou, placz bedzie bo nas brzuchy beda bolec od lodow? Chociaz, za kare przez czeko to ja powinnam rowerem pojechac nad morze i z powrotem ![]() Mam tylko nadzieje, ze te dziady (czytaj wielkie chrzaszcze) nie pojawia sie. U moich rodzicow juz wypelzly z ziemi. Brrr.
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
A to jutro nie ma tego końca świata czy coś?
|
#4446 |
|
Matka buldoga
|
Koniec swiata to bedzie, jak moja waga jutro z rana pokaze mi cyfry, ktore mi nie beda odpowiadaly
![]() Albo...jak sie okaze, ze moje oponki w rowerze sa dziurawe, tfu tfu tfu ![]() A i trzeci koniec swiata, gdy spuchnie mi druga powieka: tfu tfu tfu....tfu! ![]() Innych katastrof nie przewiduje ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Karo, nabroilas cusik? ze sie tak dopytujesz? i myslisz ze ci sie upierze tfu, upiecze
|
#4447 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jeszcze bardziej mnie zachęciłaś, lubię takie hardkorowe klimaty![]() Cytat:
![]() Bryzejda, a to przypadkiem nie Ty jesteś w swoim awatarze? Bo w takim przypadku, to żadna dieta Ci absolutnie niepotrzebna![]() Cytat:
A jakie godne towarzystwo Ale byśmy tam rozkręciły piekielną imprezę![]() ![]() Cytat:
Ja, zdaniem moich znajomych, robię fajne masaże (z zamiłowania, a dodatkowo lekcji udzielała mi koleżanka - fizjoterapeutka ) - nawet całkiem poważnie myslałam o tym, żeby się wykształcić na masażystkę![]() Kobiety, uczyłam się dziś jeździć na rolkach Kurczę, trudne to trochę... Ale podobało mi się Chyba kupię sobie teraz własne rolki, tylko najpierw muszę się zorientować, jak dobrać właściwy rozmiar (bo mam zamiar kupić na alledrogo ).Lou, zania, opowiecie nam, jak Wam się spotkanie udało?
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-20 o 21:45 |
||||
|
|
|
#4448 |
|
BAN stały
|
witam. chcialabym sie dolaczyc do watku. wg. DD Tvn z dn. 13.05. bezdzietnych z wyboru wyroznia: stabilizacja finansowa, poglady lewicowe, niska religijnosc, wyzsze wyksztalcenie i mniejsze przywiazanie do tradycji i typowych rol plci. dziwne, bo u mnie sie prawie nic nie zgadza, do TŻta to jeszcze by moze cos wiecej sie dalo dopasowac. a co Wy o tym myslicie? zgadzacie sie z tym?
|
|
|
|
#4449 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4450 |
|
BAN stały
|
u mnie chyba tylko to wyzsze wyksztalcenie pasuje, w ogole zauwazylam ostatnio, ze tv w Polsce popada z jednej skrajnosci w 2ga,bo 13.05. w DD Tvn bylo o bezdzietnych, a nastepnego dnia na Tvp 2 w Pytanie na sniadanie byla rodzina, ktora ma az...21 swoich biologicznych dzieci. akurat Tż dzwonil, ja mu na to zeby wlaczy 2jke o tych 21 dzieciach, a On mi na to, ,,ze jak oni moga miec 21 zieci, to ja moge nie miec zadnego''
|
|
|
|
#4451 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
Jutro mam wolna sobote i zamierzam zaszalec-ide na NOCNEGO GRILA Mam nadzieje,ze nie padne,bo juz jestem tak zmeczona,ale zamierzam odreagowac caly stres....A jak jutro ma byc koniec swiata,to przynajmniej w ostatnia noc sie pobawie i nażre Milego wieczorku wszystkim
|
|
#4452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przylazlam i chodzi
ale to dziwne zjawisko, ze pol Kielc netu nie mialo, chyba ze zaniu tez masz z zacnego Hyperiona, ktoremu sie czasem zdarzaja skoki cisnienia? ![]() Cytat:
![]() stabilizacja finansowa - o to na pewno mnie nie wyroznia Cytat:
![]() rozpedzily mi sie na ulicy ( z gorki) do ogromnej predkosci, a ja nie wiedzialam jak zahamowac brrr straszne som, straszne, jeszcze bez ochraniaczy to juz w ogole brrr brrr; ale Tobie naf powodzenia zycze i szerokiej drogi rolkowej, jak nie masz oporow to jedz, korzystaj z szybkosci, wiater we wlosach i te sprawy ![]() noooo na taka piekna masazystke osobista to pewnie, ze reflektuje ![]() Cytat:
|
|
#4453 |
|
BAN stały
|
Gipssis ladny piesek, udanej zabawy, tez bym zjadla grilla, dawno nie bylam o imprezie juz nie wspominajac. w ogole cos mi sie ubzduralo, ze jutro Dzien Mamy, dobrze, ze sie zorientowalam, bo jakbysmy jutro dali Mama prezenty, to bylby zonk i wtopa.
Edytowane przez gabisolis Czas edycji: 2011-05-20 o 22:23 |
|
|
|
#4454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W polityke sie tylko nie bawie ale faktycznie jestem bardziej liberalna
|
|
#4455 |
|
BAN stały
|
qurcze, ratunku, pies mi sie rozwalil na poduszkach i pewnie mnie nie wpusci, bo nie chce zejsc, ale i tak spi na wyrku ze mna prawie codziennie. czasami dezerteruje do rodzicow. zdrajca jeden. milego wieczoru. w ogole to bym zapomniala wziasc tabletki anty. nie 1szy raz zreszta, wtedy dopiero by mi sie jeszcze jakies dziecko przytrafilo.
Edytowane przez gabisolis Czas edycji: 2011-05-20 o 22:44 |
|
|
|
#4456 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Stabilizacji finansowe BRAK ![]() Poglądów lewicowych BRAK ![]() Religijność - jak najbardziej [wierząca/praktykującaWyższe wykształcenia - kolejne ![]() Przywiązanie do tradycji - owszem Przywiązanie do typowych ról płci - ZERO ! ![]() To tyle w kwestii sondażu ![]() Wyobraźcie sobie Dziewczynki moje, że od 11.20 do 20.30 z godzinną przerwą w 4 próbowałyśmy rozpykać zadanka z ryzyka ![]() Jesteśmy na wygranej pozycji w 80%, pozostałą część niech pokryje mgła milczenia ![]() Tygrysiak - Krymu ![]() Mnie się osobiście Kercz marzy ,tzn. trasa prowadząca do niego + on samo, jako uwieńczenie Tetyanka zachwalała a poza tym sporo czytałam Gipssis - miłego grillowania Naf - fajnie masz z rolkami, mi nie szło w ogóle w tej kwestii ![]() Na rower też jush raczej nie wsiądę
|
|
|
#4457 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jechałam sobie spokojnie przez miasto, no i w którymś momencie musiałam zjechać ze stromej ulicy - i wtedy właśnie najwyraźniej wysiadły mi hamulce Chyba w życiu się nie najadłam tyle strachu, pędziłam jak rakieta przez ulicę w środku miasta pełną samochodów Teraz to to nawet brzmi śmiesznie, ale wtedy całe życie mi przeleciało przed oczami, i do dzisiaj nie cierpię rowerów i na żaden za nic w świecie już nie wsiądęCytat:
Rower, brrrrr Cindy, a Ty czemu nie wsiądziesz na rower?
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-20 o 23:53 |
|||
|
|
|
#4458 |
|
Lux Mundi
|
Naf - taki jakiś mam hm... rowerowstręt
![]() Odkąd 10 lat temu miałam wypadek rowerowy, jakoś mnie nie ciągnie ![]() Jechaliśmy grupą czarnym szlakiem pierwszego dnia [z trzech], a ja wpadłam na pomysł, że nada być śmiesznie ![]() Toteż do soku marchew-pomarańcza wlałam orzechówkę Babci ![]() Ubaw miałyśmy z Iwonką [Przyjaciółka ma ] przedni ![]() Do czasu kiedy zaczęłyśmy jechać obok siebie, plotkować etc - kierownice Nam się szczepiły i straciłyśmy panowanie nad rowerami ![]() Musiałam na chwilę stracić przytomność, gdyż samego upadku nie pamiętam, tylko jak jush siedzimy na asfalcie, ludzie podjeżdżają i pytają się czemu odpoczywamy na drodze, zamiast na trawce W wyniku tegoż wypadku : wgryzłam się Iwonce w ramię rozdarłam ulubione spodnie ![]() zdarłam skórę z nosa, kolana i obu rąk+ pękła mi dwójka Podczas kolacji ząb mnie wku...rzał i ułamałam go do końca ![]() Jak wróciłam po 3 dniach i Mama mnie zobaczyła, to się przeżegnała ![]() Pani dentystka tesh ![]() Prikaz dostałam, że jeśli nie daj Bóg znowu coś podobnego się stanie, to mam ZOSTAWIĆ [!] ząb, bo można go skleić, a nie wstawiać nowy ![]() Ząb sprowadzony specjalnie dla mnie z Holadżi, mocowany na złotą śrubkę kosztował więcej niż jestem warta chyba ![]() A to i tak było po kosztach ![]() Bo stomatolożka jakby z Rodziny ![]() Na pamiątkę mam dwie blizny [koleżanka w LO pytała się - czy ktoś mnie bije + sztucznego ząbka ![]() Tyle w kwestii rowerowych wycieczek
|
|
#4459 |
|
Zadomowienie
|
Cindy, aż mi dreszcz po grzbiecie przeszedł, straszna historia
To już rozumiem ten uraz do rowerówWrrr, wpadł mi przed chwilą do pokoju jakiś stwór przypominający upasionego komara - i Rilla bardzo by mi się teraz przydała, bo pisała kiedyś, że się takich okropieństw nie boi i bez wahania je likwiduje A ja się czaję za łóżkiem z kapciem
|
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jakby był, to ja sobie dzisiaj poszaleje.. a jak nie ma.. to idę spać, bo trzeba do roboty.... ![]() Jakby co, to do zobaczenia!
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Nie śpimy, nie śpimy
![]() Ciekawy artykulik... ![]() http://wformie.wprost.pl/fitness/id,...sz-zdrowa.html
|
#4462 | ||||
|
Matka buldoga
|
I stal sie cud. Zania wstala o 8 w dzien wolny od pracy
![]() ![]() ![]() Cytat:
nie dostalas wczoraj komunikatu? ale masz racje, pijemy z jednego zrodelka ![]() A przygoda z rolkami? Czy ja moge sie posmiac Toz to przygoda jak z kreskowki Wybacz ![]() Cytat:
![]() Biedactwa wy moje Wiem, z boku to wyglada smiesznie, ale czlowiek sie naje strachu ![]() Ja tez zaliczylam pare upadkow, ot niewyrabialam sie na zakretach w lesie albo...nieumiejetnie zsiadalam z roweru. Ale obciach, bo to zazwyczaj sie dzialo przed przejsciem dla pieszych a propos, naje=zje, ale w miejskim slowniku slangu wychodzi ze to buty Nike ![]() Cytat:
![]() Twarda sztuka z ciebie Cindy ![]() Cytat:
![]() Ohoho, a jaki tytul ma ten artykul, zabieram sie do czytania
|
|
#4463 |
|
BAN stały
|
czesc. moj pies tak sie bal burzy w nocy, ze sie w szafie schowal, na szczescie pozniej wylazl, zrobil mi balagan i teraz musze sprzatac
wrr. co do rowerow, to ja nie bardzo. TŻ lubi, stara sie mnie wyciagac, ale bez rezultatow, bylismy tylko raz i to na poczatku znajomosci, aprzydaloby mi sie, bo bebzolki mamy spore od fast foodow, ale cwiczyc, to ja nie lubie, jedynie plywac lubie. zadne diety, silownie i fitnessy. milego dnia.
|
|
|
|
#4464 |
|
Raczkowanie
|
U mnie tez ten cud sie stal, tylko ze z mala pomoca pracy. O 8 zadzwonili, nie odebralam, pewnie ktos nie przyszedl i chcieli zebym zastapila. Zreszta to nie pierwszy raz, mam juz dosc tej pracy
|
#4465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeeeesteeeś szaloooonaaa, mówię Ci![]() ja przespałam 12 h, przed chwilką wstałam, piję kawkę i oglądam na Polsacie wielki finał Łabędziem być ja mam wolny weekend, no w sumie wszystkie weekendy mam wolne znów przebimbam cały dzień, może się chociaż zmuszę żeby włączyć pralkę
|
|||
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm...
To co, laski, żegnamy się i imprezka o 18 w piekiełku?
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4468 | |
|
Wtajemniczenie
|
nic ciekawego... dziś słaniam się z kąta w kąt
jutro pewnie to samo ![]() oszzz ty... Cytat:
Co do tego wzoru to niestety stabilizacji brak...i wyższego wykształcenia też.. ale ogólnie to się zgadza
|
|
|
#4469 |
|
Lux Mundi
|
Dziewczyny !
![]() Jak ja tam ze mnie Twarda Sztuka - zwykły szaraczek ![]() Poza tym nie słyszałyście jeszcze o historii z wbitymi nożyczkami w udko [sama sobie wbiłam ]oraz przyłożonym do rany aloesem, którego Babcia dzień wcześniej podlała nawozem, na etykiecie którego odnalazłam całą tablicę Mendelejewa ![]() Ale przeżyłam ![]() Więc może faktycznie miętka nie jestem Spałam całe 10 i pół godz [kiedyś było takie piFFo ],zmierzam dokonać porannych ablucji i ogarnąć może w końcu moją mgr ![]() Miłego dzionka ![]()
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja się cieszę że to już za mną ![]() ja też już się ogarnęłam, drugie pranie załączone - jednak się zmusiłam, śniadanie wciągnęłam, chyba czas na II kawkę...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

a Wy jak spędzacie weekend?

おはよう! 

musialam pojechac do ojca firmy, zeby cokolwiek do Was napisac...

ale pyszna jest, alpen gold gruszka z czerwona porzeczka 
myślę że chętnie bym tam wróciła zobaczyc to jeszcze raz, bo zapewne teraz nie doświadczałabym hotelu z pluskwami, lokalną mafią i restauracji w której codziennie było mielone z wczoraj zmielone w inny sposób 

Jechałam sobie spokojnie przez miasto, no i w którymś momencie musiałam zjechać ze stromej ulicy - i wtedy właśnie najwyraźniej wysiadły mi hamulce
To już rozumiem ten uraz do rowerów