|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
No i zbierało się n tą burzę, zbierało a w końcu nie spadła u mnie nawet kropelka
![]() Za to dziś- piękny, słoneczny dzień. A ja 10h w pracy ![]() ![]() ![]() Los jest okrutny... Jeśli do wieczora utrzyma się ładna pogoda, to może jeszcze uda nam się załapać na grilla do znajomych ![]() A u was jakie plany na ten piękny dzień? Zapomniałam wam napisać, ale załatwiliśmy jeszcze jedną rzecz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() w Krakowie, wstaje słoneczny dzień, będzie pięknie i ciepło!!!! ja pędze na zakupy imieninowe ![]() Tż powiedział, mi wczoraj, że ma dla mnie prezencik ![]() aaaa ale nie chciał powiedzieć co to jest..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Wtajemniczenie
|
u mnie w końcu nie padało w ogóle... przynajmniej nie słyszałam
![]() ![]() biorę się za sprzątanie domku... |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do ustawienia - z jednej strony wizualnie podobają mi się bardziej okrągłe stoły, a z drugiej chyba miałabym problem, żeby tak rodziny porozdzielać na 8/10 osób. Motylku a tam jest osobna sala jeszcze do tańczenia, czy sala jest dłuższa i zdjęcie tego nie obejmuje? Cytat:
Cytat:
![]() ja też niedawno pisałam, ze moja kuzynka jest w ciąży ![]() Cytat:
![]() ![]() życie/młodość nie kończy się na ślubie, a dzieci też przez pierwsze parę lat nie planujemy. Tym bardziej, że nie mieszkamy jeszcze razem, więc już i tak dużo rzeczy będzie dla nas nowych ![]() Cytat:
![]() Ja też nie przepadam za dziećmi, zawsze mi się wydawało, że to takie małe głupiutkie istotki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Wtajemniczenie
|
my też ze sobą nie mieszkamy dlatego też wiele rzeczy będzie nowych... i dlatego jeszcze bardziej mnie to będzie stresować w dniu ślubu, bo następnego dnia wszystko niby będzie takie samo a już całkiem inne ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
znowu nie mam czasu ani wejść, ani poczytać, ani popisać - sesja i licencjat
![]() ![]() w mnie bez zmian. dalej nie mamy daty - jakoś nie mamy ciśnienia na ten ślub, prawdę mówiąc trochę mnie to martwi i coraz częściej zastanawiam się czy to "ten" ![]() wczoraj z ciekawości weszłam do salonu sukien ślubnych. panie nawet na mnie nie spojrzały więc równie szybko jak weszłam, równie szybko poszłam ![]() pozdrawiam i życzę pięknego, bezdeszczowego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Po wczorajszej wieczornej burzy dzisiaj jest przyjemnie rześko. Wstaliśmy z TŻem o 8.30, wszamaliśmy śniadanko i TŻ pojechał do siebie, a właściwie do babci kosić trawę i pomóc na gospodarce. Wróci wieczorkiem. Jak się obudzilkiśmy to nas przywitały chmury i grzmoty w oddali. Mam nadzieję, że burza sobie odpuści i nie przyjdzie, bo nie lubię być sama jak się błyska i grzmi. Kidyś się nie bałam, a teraz to się czasem aż zwijam w kulkę... Ehhh... Jakaś taka strachliwa jestem ![]() Cytat:
![]() Ja bym jej chyba przywaliła ![]() Cytat:
Mieszkam sama w mieszkaniu w blokowisku. TŻ akurat wtedy nie było, bo to był środek tygodnia. Najpierw ktoś zaczął dzwonić domofonem. W końcu odwiesiłam słuchawkę, żey nie dzwoniło, ale po jakimś czasie dobijanie się do drzwi i w ogóle. Myślałam, że zejdę. I taka masakra gdzieć od 1.30 do 5 rano. W pracy miałąm nieciekay wyraz twarzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja najbardziej boję się tego, że przez jakiś czas po ślubie chyba będziemy mieszkać u TŻ z jego rodzinką (babcie, ciocie). I boję się, że może będą jakieś spięcia. Nie z TŻ ale właśnie z jego rodzinką. A tego bym nie chciała, bo ich uwielbiam ![]() Możemy w sumie zostać w tym mieszkaniu, które ja teraz wynajmuję, ale wolimy tą kasę zaoszczędzić, bo planujemy przebudować pomieszczenia gospodarcze (już mają solidne fundamenty i podpięctą wodę i prąd) na domek. I chcielibyśmy brać możliwie najmniejszy kredyt. Zobaczymy jak to będzie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() kotek6 gratuluje zakupu własnego autka ![]() ![]() ![]() NightButterflyVIP gratuluję tak wspaniałych zaręczyn i ustalenia daty weselicha ![]() ![]() jagodzia133 będziesz ciocia pełną parą ![]() Cytat:
![]() ![]() powiem Wam przypadek mojej koleżanki- nie pracuje, siedzi w domu, przy dziecku bardzo dużo pomaga jej teściowa: praktycznie wszystko robi, karmi, przebiera, wychodzi na spacery. dzieciaczek ma ponad rok. siedzimy kiedyś u niej, teściowa (nie mieszka z nimi, ale przychodzi rano i siedzi cały dzień, często do późna w nocy) krzątała się po kuchni- maluch zaczął trochę marudzić, więc moja koleżanka zaczęła go tulić i bawić a on dalej miączał. przyszła teściowa wzięła go na ręce, on się w nią wtulił i uspokoił w ciągu kilku sekund. Tż zażartował coś w stylu: nie ma to jak u babci, a teściowa koleżanki na to: tak to jest jak babcia jest bardziej matką niż babcią.Tż głupio się zrobiło. nie wiedziałam co mam odpowiedzieć w ogóle. teściowa wyszła z maluchem, a koleżanka jak gdyby nigdy nic dalej z nami rozmawiała o pierdołach.fakt- niektórzy znajomi mówili, że tam tak jest, ale dopóki tego nie zobaczyłam na własne oczy to nie wierzyłam. ciekawa jestem co będzie jak dziecko podrośnie. ale cóż- każdy rodzic wychowuje dziecko wg własnego uznania i później sam zbiera tego owoce. Cytat:
malwus20 współczuję takiego strachu ![]() martuha24 ja tez nie wiedziała, że macie dzidziusia. najważniejsze to mieć blisko siebie ukochaną osobę i wtedy wszystko jest dużo łatwiejsze ![]() fablous gratuluję załatwienia dekoratorki ![]() Cytat:
![]() czekałam, czekałam i sie doczekałam- 399 dni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę się pochwalić, że również wpadłam w szał zakupów i właśnie zakupiłam sobie butki przez internet ![]() Teraz lecę sprzątać ![]()
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
evoonia, gratuluje 3 z przodu!!!
![]() nattiv bardzo fajne butki ![]() ja własnie gotuję obiadek bo Tż przyjeżdża do mnie, chatę mamy wolną ![]() dziś szef kuchni poleca kurczaka z sosem chińskim i ryżem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1123 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Uwielbiam ryż ![]() Praktycznie nie robię ziemniaków na obiad, no chyba, że są to frytki, albo placki ziemniaczane ![]() TŻowi to pasuje, bo u niego ziemniaki są co chwilę. Zdaniem babć i cioć obiad bez kartofli to nie obiad ![]() W ogóle już za mną chodzi ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękna pogoda za oknem.
![]() Posprzątam trochę i lecę z TŻ do lasu po konwalie może już będą. Wstaje dziś rano włączam tv a tam tekst dziś koniec świata. No nic 3godziny później tekst "koniec świata odwołany " ale brechę z tego miałam.
#1125 |
Zakorzenienie
|
kiciu już wczoraj na mieście widziałam kobietki z konwaliami
![]() moja siostra wczoraj wieczorem napisała, ze ma być koniec świata i z rana idzie wziąć wielki kredyt i od razu całą kasę wydaje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Kurdę, to ja jestem jakaś do tyłu, bo nawet tej informacji o końcu świata nie słyszałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
lecę na angielski. taki piękny dzień, a mnie czeka edukacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na samym początku było ciężko nawet rzekłabym bardzo ciężko...ale nie ma tego złego...teraz jestem szczęśliwa że ją mam ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- U nas dzisiaj straszna pogoda pada od rana...a wczoraj jak sprawdzałam pogode w necie to miało być słonecznie....ah znowu w domu cały dzień...
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
hellooo!!!
![]() a ja własnie wstałam ![]() ![]() ![]() tak wiec juz wstalam bo cale mieszkanko do posprzatania, pranie do zrobienia i cos do jedzonka rzeba zrobic:P a ja jeszcze w szlafroczku zapiepszam:P milego dzionka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!!!
U mnie piękna pogoda, ale jestem po zabiegu kwasem TCA na twarz, więc o słonku nie ma mowy, muszę siedzieć w domu... Jagodziu uważaj na siebie, bo nie wiadomo jaki bocian nad rodziną lata ![]() Ogólnie uwielbiam dzieci, serio serio, ale takie od 3 roku życia, które już gaworzą, opowiadają swoje historie (jak w przypadku siostrzenicy TŻ) z którymi można zacząć fajne rzeczy robić. Uwielbiam z takimi dzieciakami tworzyć z papieru, bibuły, kolorować, opowiadać baje, czytać wierszyki, tańczyć, skakać, wszystko!!!!!!!!!!! I mimo wszystko, że dzieciaki te są bardzo ciekawskie i ciągle pytają "DLACZEGO" TO JE UWIELBIAM!!!!! Do niedawna natomiast nie lubiłam noworodków, niemowlaków, bo to tylko leży, śpi, krzyczy i sra... I mnie to wkurzało, że z nimi nie można się jeszcze powygłupiać, one nie rozumieją i nie śmieją się z moich bajek, ale po czasie zdanie zaczęło się zmieniać. Siostrzenicy TŻ, w jej okresie niemowlęcym nie lubiłam, serio, bo ta wrzeszczała okropnie, a nie daj Boże, jak byłam sama z nią i musiałam kupkę przewijać... Ale od niedawna mam swoją siostrzenicę i dla niej to mogę wszystko, już mi nie przeszkadza jak płacze, jak pielucha śmierdzi, jak trzeba ją kołysać do snu. Teraz to najchętniej zamieszkałabym u siostry i wspólnie z nią zajmowała się Marysieńką. I szczerze, to chciałabym mieć swoje dziecko po ślubie, bo kiedy ja je odchowam i będę się starała o następne, później już będzie coraz gorzej. A moja siostra zawsze powtarza" błogosławieni Ci, co wpadli, bo Ci co chcą to nie mogą", bo niestety sama długo się starała...ale udało się ![]()
#1132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jagodziu a tak odnośnie tej dziewczyny Twojego brata. Fakt, z tego co mówi narazie nie będzie z niej dobra matka, ale wyobraźcie sobie, że moja ciocia (40+ lat) karmi swojego półtora rocznego synka samymi zupkami chińskimi i serkami Danio ![]()
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2011-05-21 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
![]() Ło rety rety jak mnie dziś głowa boli ![]() nativ - ekstra koturenki, z chęcią bym takie przygarnęła ![]() jagodzia - oficjalne gratulacje już teraz!! Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-05-21 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i ty dzieciaki odchowasz i będzie spokój ![]() My zobaczymy jak nam wyjdzie, mój TŻ to nawet pożyczał sobie gazetki od siostry o macierzyństwie, i mówił, że koniecznie 2 przed trzydziestką, bo potem to już dla kobiety coraz gorzej. No jaki obeznany. A w dniu ślubu ledwo skończę 25... Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak tam jagodzia po kawalerskim, na którym był TŻ? Mam nadzieję, że ok. malwus ja bym umarła ze strachu, ogólnie to nigdy w życiu nie spałam sama w nocy. Nawet z siostrą młodszą się bałam i nie spałam całą noc. Czuwałam. No słyszałyście dziewczyny !!!!!!!!! dzisiaj koniec świata zapowiadają. Ale to, że odwołali tą informację to nie słyszałam
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Raczkowanie
|
Witam po długiej nieobecności... no cóż siła wyższa
![]() Wracam a tu nowy watek i tyle do nadrabiania wybaczcie ale nie dam rady nadrobic ![]() My juz po naukach przedmalzenskich trwaly 5 dni Opisze wam : 1 dzień Spotkania odbywaly sie codziennie o 18.30 wiec po pracy chwila odpoczynku i na nauki. W pierwszy dzien pogadanka z ksiedzem bardzo madrze mowil mi osobiscie bardzo sie podobalo ![]() 2 dzien Spotkanie z pania z poradni do ktorej pozniej musimy sie udac do tzw poradni rodzinnej na nauke obserwacji sluzu (haha) ogolnie kobieta nawiedzona jest strasznie 3 dzien Spotkanie ze starsza pania ktora opowiadala o rodzinie itd. ale najlepsze ze z jej UST ciezko bylo przetrawic jak mowila o seksie i umilaczach ![]() 4 dzien drugie spotkanie z pania z poradni ktora tym razem mowila o odpowiedzialnym rodzicielstwie 5 ostatni dzien Przecudowna msza swieta ktora dala mi przesmak mszy slubnej. Ksiadz modlil sie za narzeczonych mial piekne kazanie specjalnie dla wszystkich chodzacych na nauki POprostu super . A po mszy rozdanie zaswiadczen ![]() ![]() Milego dnia dziewczeta ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.