|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Miałam próbkę Pino Silvestre- i minęła mi ochota na niego- tanio pachnie, bardzo tanio.
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżby mnie ktoś namierzył? Człek nigdzie nie ma prawa do intymności, autonomii.. co za świat, mógłby być jego koniec.![]() Nie widzisz mnie ) Nie jesteś aż tak daleko(wzroczna) lub -siężna.![]() Poza tym też noszę rajty w szpraju, mam kolano po kontuzji już 1,5 roku przeszło i pomału zbieram się na operację. Mało tego, kupiłam se wczoraj wysokie buty na platformie.Reasumując: ![]() Burza się zbliża, lubię grzmoty i inne wyładowania. |
|
|
|
#1683 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a flasnie mialam zamiar napisac co mi sie sniło
![]() -wiec wracam do chaty TZa nie ma...dzwonie nie odbiera..od kogos tam dowiaduje sie ze jakis kibol z huty ( )....przez pół dnia go nie było, wiec pojechałam go szukac do tej huty, ale ciagle myliłam tramwaje i tak jexdxiłam bez ładu i składu, on nie odbierał tel, w koncu postanowilam zgłosic zaginiecie i wrócic do chaty. No i tu najlepsze wracam załamana i zmordowana otwieram drzwi a tu klucz nie pasuje , drzwi jakies inne , otwiera jakis gosc i czego ja tu szukam . se mysle ok po✂✂✂ały mi sie bloki, ide pod sklep i jeszcze raz do mieszkania...sprawdzam-kurde to jednak moje mieszkanie gosc otwiera i sie drze ze on tu mieszka, lukam do srodka-wszystko jest inaczej-i wtedy własnie pomyslałam ze to na pewno jest sen.potem jest juz drugi dzien , Tza nie ma, ja załamana, nagle patrze ze mam wiadomosc na skrzynce-TZ mi pisze ze to koniec,ze jego kariera zawodowa legła w gruzach, ze kuratorium go sciga....i tyle-zadnego wyjasnienia .Potem, jest juz kilka dni poxniej, dowiaduje sie ze ktos widział TZa jak jeźdxił tramwajem w habicie i zaczepiał ludzi Wiec jade na linie tego tranwaju, widze ksiedza podobnego do TZa, ktory zachowuje sie jak lekko upośledzony...ale w tramwaju jest straszny tłok i nie udaje mi sie do niego dojsc .Na koncu jest wyjasnienie zagadki-we snie dochodzi do mnie telepatycznie wiadomośc ze TZ faktycznie jakos strasznie podpadł systemowi szkolnictwa, dostał załamania nerwowego, porąbało mu sie w mozgu, sprzedał nasze mieszkanie i wstapił do jakiejs sekty, dostał amnezji i wyjechał z sekta do jakiegos kraju o fińskiej nazwie ..nie wiem jakiej ale było tam duzo liter h,v, aaaaa i z kopkami u gory.nawet nie wiecie jaka zmordowana sie obudziłam i jak sie ucieszyłam ze jednak sie obudziłam na prawde
|
|
#1684 |
|
never say no to panda
|
Polly - olśniło mię! a Fuj d'Absinthe Artisana? jest las, są zioła i gdyby nie walił na mnie przypalonym żulem, to byłby spoko
z rzeczy do sprawdzenia mam jeszcze Diesel Green, ale męski (jeśli idzie w kierunku damskiego, ale bardziej choinkowo, to może być ciekawie) i jeszcze jest któryś z Creedów (muszę w domu zerknąć na ściągawkę albo poszukać, bo nie pamiętam - był kiedyś wymieniany zaraz obok WD Guerlainowego, więc se go odnotowałam)
|
|
#1685 | ||||
|
BAN stały
|
Green Storm? To te, co jesienią jakoś był taki szał na fisaszu na nie?
![]() Już wszystko wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1686 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nieeeeeeee..juz nie pamietam dlaczego-zaraz sprawdzeu ![]() absynt to ja poroszeu ale nasomatowy ![]() nomnom , fajne są..tylko obawiam sie ze mogą sie tanio i syntetycznie konczyć, bo jak testowałam to przy nutach bazy byłam juz w stanie upojenia alkoholowego i nie pamietam
|
|
|
#1687 |
|
never say no to panda
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dotarłem już do Miedzyzdroi Wybywam na plaże baj ))):cojes t:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1689 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
powinnam cos potestowac
, mam zapasc juz 4 miesieczna ,zastanawiam sei jakby sie chene nosiło w upale ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
międzyzdrojów
|
|
|
#1690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko, jaki koniec śfiata, ja jadę do Krakowa na koncerty , juvenalia jakies som - nie może byc końca świata zanim nie skończy sie kocert KULTU ![]() ale on praktycznie nieosiagalny , przeca Cytat:
Ptaki śpiewają nie psy i koty
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-05-21 o 14:03 |
||
|
|
|
#1691 |
|
never say no to panda
|
wiesz co... jakiś czas temu było tego jeszcze trochę na all
bodajże coś ok. 180zł za 50ml teraz zniknęło, widzę
|
|
#1692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaa.. a jak to się robi, poinstruuj mnie, bo ja człek z innej epoki technicznie uwsteczniony.
Z góry przepraszam, że nie ogarniam każdej dziedziny.![]() Wrzuca się zdjątko na fotosik (lub inny program) i potem przenosi tu, czy jak? Uprasza się, by tłumaczyć cierpliwie i ze szczegółami.![]() Chcę ten koniec świata, bo już nie nadążam za niczym.. Chociaż z drugiej strony... ostatni będą pierwszymi, tak jest przyobiecane..
|
|
|
|
#1694 | |
|
Nindżopesz
|
Polly, co za sen
Cytat:
Nietopesz mnie wkufił bo zadzwonił z pretensją czemu jeszcze nie byliśmy na spacerze z małym i czemu TŻ spał dziś do południa. Bo "jak można spać mając dziecko w domu (co za problem? też spało) a inne matki wychodzą na spacer o 8 rano"
|
|
|
|
|
#1695 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
- wciskasz to fioletowe "odpowiedz" na dole wątku - pod okienkiem do wpisywania treści postu masz "dodatkowe opcje" i tam "zarządzaj załącznikami" - wciskasz - otwiera Ci się nowe okienko, gdzie wybierasz którekolwiek "wybierz plik" - wybierasz plik z kompa, który chcesz zamieścić i dajesz "otwórz" - czekasz, aż się załaduje (najpierw będzie "ładuję załącznik, proszę czekać, a potem lista załączników się pokaże) i następnie zamykasz okienko "zarządzaj załącznikami" - zatwierdzasz post "wyślij odpowiedź" i już ![]() a z zewnętrznych stron to zamieszczasz linka po prostu wklejając go w treść postu
|
|
|
#1696 | |
|
BAN stały
|
I na dodatek zaczepiający ludzi w tramwaju
Cytat:
Jestem coraz bardziej zafascynowany Twoim nietopszem, ucałuj Go ode mnie
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
czy ktos wie jaka jest w tej chwili pogoda w Krakowie?
Cytat:
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, ale sen. Dziwi mnie, że facet zajmujący wasze mieszkanie wszystko pozmieniał.
![]() U nas przygotowania do sezonu letniego- Gustaw ukradł mi depilator gu goły siedzi.jpg
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę, zjem sobie deserek dla dzieci, potem sklecę naleśniczki dla dzieciątka, aaaa i jeszcze psiątko głodne, co by mu tu upitrasić.. a potem miejmy nadzieję będziecie oglądać efekty mojej pracy.
|
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
o! się podłączę Cytat:
faktycznie koszmar ale ksiądz w tramwaju cześć RenWier
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-21 o 14:56 |
|
|
|
|
#1702 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() hmm nie wiem ![]() myślałam o czymś typu Addict Shine ale bardziej z pazurem. Nie musi być zapach typowo letni - ja nie jestem taka wybredna jak Polly... wąchałam ostatnio Kapsule Woody na mnie wyszło Dolce Vita ![]() jestem jej fanką Teza baw się dobrze
|
|
#1703 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
2. |
||
|
|
|
#1704 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja wiem , wiem nawet jaka jest pogoda 800 metrów od miejsca juwenaliów ![]() -zachmurzenie-od południa 8/8, od północy 6/8 -temp 24 st -wiatr lekki -grzmi -opadów brak -błyskawic brak -cisnienie bardzo wysokie-przypuszczalnie w ok 1020 hPa..i gdzies wyzytalam ze ma wzrastac..ale chyba po weekendzie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-05-21 o 15:14 |
|
|
|
|
#1705 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() albo może siakaś Escada? a tę nową Divinę próbowałaś? przepiękna (niestety tylko na blotterku, bo na mnie przepaskudnie kiśnie ja się ostatnio czaję - uwaga - na Pumę Flowing ![]() gupieje chyba a dziś zanabyłam (w ciemno, więc się mną proszę nie sugerować) Apparition będę zabijała otoczenie słodziachnymi wyziewami
|
|
|
#1706 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tez mi sie chcialo ne kult isc
, ale stwierdzilam ze jednak bydło moze byc .za tydzien kult w niepołomicach jakby ktos był zainteresowany
|
|
#1707 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Divine nic mi nie mówi, poszperam jeszcze, ale też nie lubię kwaśnych zapachów za mną chodzi Paris YSL ale to za jakiś czas...
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za info o pogodzie.
Polly a gdzie w Niepołomicach ten KULT ?
|
#1709 |
|
never say no to panda
|
Divna to tegoroczne dziecię La Perli
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpadam tu do Was czasem i przelatuję Was znienacka.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

Człek nigdzie nie ma prawa do intymności, autonomii..
co za świat, mógłby być jego koniec.

) Nie jesteś aż tak daleko(wzroczna) lub -siężna.
Mało tego, kupiłam se wczoraj wysokie buty na platformie.
)....przez pół dnia go nie było, wiec pojechałam go szukac do tej huty, ale ciagle myliłam tramwaje i tak jexdxiłam bez ładu i składu, on nie odbierał tel, w koncu postanowilam zgłosic zaginiecie i wrócic do chaty. No i tu najlepsze wracam załamana i zmordowana otwieram drzwi a tu klucz nie pasuje 

z dawnej carskiej winnicy w Massandrze