|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
|
|
|
|
#1862 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Czuję się okropnie, powinnam się z tylu rzeczy cieszyć, a we wszystkim szukam dziury w całym, np. praktyki - znalazłam, nie wzięte z ksiezyca, tematycznie powiązane ze studiami i wielu ludzi by sie pociąć dało za coś w ten deseń pewnie, a ja panikuję
Ale chyba po prostu wszystko wyprowadza mnie z równowagi, bo wychodząc z domu zaplątuję się w folie (remont), a siedząc muszę znosić bałagan albo huk
|
#1863 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Dziewczyny,
Proszę zajrzyjcie do klubu, dwie ważne sprawy poruszyłam. 1 nowy wątek, drugi "nie chcę mówić". |
|
|
|
#1864 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Patrz, jakie osoby były na rozmowach przed Tobą - pewnie niewiele umiały w ogóle po angielsku sklecić...Nie muszą wyrywać drzewa, niech podetną gałęzie, przecież jak rośnie tak blisko bloku, to może być niebezpieczne. Mojej koleżance parę lat temu wpadło do domu drzewo w trakcie burzy, rozwaliło szyby i usiadło na środku pokoju. Dobrze, że tydzień wcześniej przestawiła łóżko spod okna pod przeciwległą ścianę...
|
|
|
#1865 |
|
Matka Smoka
|
jak z koszmaru jakiegoś.
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się, ale czekam na dalszy rozwój muzeum, bo brakuje mi trochę eksponatów charakterystycznych dla PRLu, rzeczy codziennego użytku. Muzeum kręci się wokół polityki, a mnie bardzo brakowało elementów życia społecznego.
Bardzo podobał mi się pokój 12, gdzie stały fotele, stolik, a na nim zestaw kawowy dla dwóch osób i odbiornik radiowy, z którego leciało Radio Wolna Europa ![]() Ach, no i oglądałam bajki! Pokój pełen ludzi i czytaliśmy kolejno bajkę ze slajdów Cholera, jak mi się miło zrobiło, bo jeszcze pamiętam, jak siedziałam z mamą na podłodze kilkanaście lat temu i słuchałam takich bajek ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- A co do koszmarów Moje mieszkanie w Opatowie jest położone w miejscu, gdzie odbywają się imprezy kulturalne. Co roku w sierpniu są Dożynki i ustawiane są domki ze słomy, gdzie ludzie mają stragany. Kilka takich domków było przed moimi oknami i późnym wieczorem ktoś podpalił jeden, ale na szczęście tata zdążył ugasić go, zanim się zajęły pozostałe Ale widok był "ciekawy", oglądam czy czytam, zerkam w pewnej chwili za okno, a tam czerwono.
Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-05-21 o 13:07 |
|
|
|
#1867 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Malo co pamietam z tego schronu przez te pajaki...zreszta spodziewalam sie jakiegos 'pomieszczenia' a nie samego tunelu
![]() Cytat:
![]() W wielu miejscach widac, ze zielen mimo, ze jest piekna, to troche 'przeszkadza' - np. topole przy kamienicach kolo Wawelu. To chyba efekt tego, ze kiedys sadzono wszystko co sie mialo pod reka, byleby zasadzic U mnie w miejscowosci byla taka akcja 'zazieleniania' w wyniku czego wszedzie posadzono topole, ktore teraz sie wycina i zastepuje innymi drzewkami. Tutaj na osiedlu mam wiele pieknych drzewek-za jednym oknem 'cos co kwitnie na rozowo', z drugiej strony bzy i forsycje-mozna formowac, nikomu nie przeszkadzaja ![]() Cytat:
dobrze ze udalo sie szybko ugasic...tez przezylam pozar kolo domu-za domem wczasowym sa trzciny, ktore ktos podpalil. Nasze budynki byly bezpieczne bo podworko jest dosc spore ale ogien szedl na teren, na ktorym sa jakies przelacza gazowe itp. Ewakuacje nam wtedy az zarzadzili...I kto to podpala? |
||
|
|
|
#1868 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Znałam tylko ze słuchu/ z tego co wyczytałam jak to wszystko wygląda. Raz pracowałam i nie byłam na żadnej rekrutacji, bo to było po znajomości Laik jestem, no ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Kurcze no nie wiem, mój angielski nigdy szałowy nie był No ale pan rekrutant Takie bary miał, a jaki głos i oczy iach.... ![]() Jakby któreś się chciało dzisiaj wychodzić i nie wiedziała co ze sobą zrobić, to zapraszam do siebie O 18 zbióreczka u mnie, aż wszyscy dotrą i potem wyruszymy gdzieś, jakieś miasteczko, etc. Info na PW
Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-05-21 o 13:43 |
|||
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
22ml mam kilka sztuk
|
|
|
|
#1871 |
|
Wtajemniczenie
|
Co sie stalo?
Prosze wybijcie mi ta spodniczke z glowy http://allegro.pl/dresowa-spodniczka...603788754.html
|
|
|
|
#1872 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ecrulo - dziś idę się całować, ale innym razem chętnie
![]() Emilka dresiara :P
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
nie za dużo tego całowania ?
|
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ecrulo? |
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1878 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yhym, usta jej zgniją |
|
|
|
|
#1880 | ||
|
|
Cytat:
E milko Wybijam Ci Fajny sklep obok mnie otworzyli Cytat:
To będę dawać znać, bo mamy w planach iść dużą grupą na kręgle, rugby i jeszcze jakoś się aktywować Może chętne się znajdą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- ville, Jestem w domciu, będę za naukę się brać. Zapraszam Napisz PW, albo sms (chyba masz mój numer) to podam adres i się dogadamy takie tam, o
|
||
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
no ja Jej mówię że nic się nie dzieje i że jak wypije ze mną piwo to będzie ok a ona jakieś płącze tutaj uskutecznia:P a może jedno piwo to mało jak dla ecrulo ?
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Wtajemniczenie
|
Cena mnie odstrasza wlasnie
![]() Ooooo W poniedzialek jak bede wracac z AGH to moze zagladne Co to za burza i deszcz? Moj wypad na koncert dzisiaj nie wypalil
|
|
|
|
#1884 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wizażanka bez karniaka to jak student bez alkoholu...
o, leje akurat jak miałam wyjść po coś do jedzenia, grrr
|
|
#1885 |
|
Konto usunięte
|
Chciałam się pochwalić, ze wczoraj kupiłam bilety na wakacje - 16 czerwca kierunek Meksyk na 10 dni
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie prosze mi powiedzieć w jakich rejonach pada? bo u mnie narazie tylko grzmi a jade na Czyżyny na koncert i chce wiedzieć jak sie ubrac:P Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2011-05-21 o 14:39 |
|
|
|
#1887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Malla slyszalas jak gdzies przed chwila pieknie piorun trzasnal?
![]() Chyba zrobie porzadek w szafie... ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
Ale juz przeszlo, teraz tylko mega grzmi
|
|
|
|
|
#1888 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No burza idzie w stronę Huty, bo słyszę jak grzmi
|
#1889 |
|
Konto usunięte
|
w centrum Krk leje :/
|
|
|
|
#1890 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Park Lotników - pada aż podskoczyłam...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

Ale bylam w schronie na Placu Inwalidow-bylam przerazona...pajakami 

Byłam tam, gdzie planowałam. A wracając z PRLu, jechałam ogórkiem 

jak z koszmaru jakiegoś.

Ale widok był "ciekawy", oglądam czy czytam, zerkam w pewnej chwili za okno, a tam czerwono.

Takie bary miał, a jaki głos i oczy iach.... 

Ukocham Cię dzisiaj