Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-21, 11:30   #4831
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

A w ogóle wstałam dzisiaj o 12. Nie wiem kiedy ostatnio spałam tak długo

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 11:40   #4832
Patiisia
Wtajemniczenie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Hej dziewczyny Przepraszam że wczoraj się prawie nie udzielałam, zresztą pewnie nawet nie zauważyłyście że mnie nie ma Miałam ogółem do d.. dzień i przepłakałam parę godzin, sama nie wiem czy miałam odpowiedni jakiś powód do tego Ale dziś jest znacznie lepiej, a to dzięki mojej kochanej niuni. Położyłam się wczoraj spać koło 2 w w nocy, i już miałam zasypiać, gdy naglę czuję takie jakby rozpychanie/wypychanie brzucha w jednym miejscu.. to była ona Tylko jeszcze nie wiem jaka jej część Ale to było coś niesamowitego, trwało kilka-kilkanaście sekund, i zaraz znowu powtórka, i znowu i znowu.. przez nią nie spałam do nie wiem której, bo czując ją na prawdę nie miałam ochoty iść spać Z tego wszystkiego znowu zaczęłam płakać, ale tym razem były to łzy szczęścia Coś cudownego.. i mogę powiedzieć że wczoraj to były te ruchy wiarygodne, nie tam w środku jakieś lekkie, tylko te odczuwalne już w 100%, a więc 18t 4d - pierwsze całkowicie odczuwalne ruchy mojego maleństwa

Edytowane przez Patiisia
Czas edycji: 2011-05-21 o 11:43
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 11:41   #4833
agnyska81
Zakorzenienie

Asiu, ja też się na spotkanie w Katowicach piszę (teraz nadrabiam, to trafiam na różne kwiatki )

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 11:42   #4834
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Asiu, ja też się na spotkanie w Katowicach piszę (teraz nadrabiam, to trafiam na różne kwiatki )
proponowałam Katowice z dużżżżżżżżża myslo o Tobie
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 11:42   #4835
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A w ogóle wstałam dzisiaj o 12. Nie wiem kiedy ostatnio spałam tak długo
Cotko ja jestem lepsza, bo wstałam o 12:15 I pierwszy raz się wyspałam od nie pamiętam już kiedy
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 11:49   #4836
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Hejka sobotniojak ja lubię soboty, gdy nie trzeba rano wstać do pracy i mogę sobie poleniuchować
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Hej kochane chciałam Wam życzyć miłego, słonecznego dzionka i w ogóle całego weekendu bo nie wiem czy zajrze jeszze dzisiaj lub jutro
uważajcie na słoneckzo i na popołudniowe burze

zmykam do szkoły proszę o kciukasy za kolosa

PS nie dośc ze mam blade nogi to jeszcze mi jakieś uczulenie wyskoczyło po goleniu i mam pełno czerwonych kropek, nie wiem czy śmiać się czy płakać pozostaje mi tylko chyba założyć lniane spodnie zamiast spódniczki ...
trzymam kciuki kochana
Cytat:
Napisane przez OrangeJuice Pokaż wiadomość
Witam Was. Więc lekarz po czwartkowym USG potwierdził, że będzie chłopczyk. Poza tym pisze do Was juz jako żonka. Tydzien temu w sb. skladalismy przysiege w USC. Wszystko sie udalo, takze moge odetchnac po licznych atrakcjach minionego tygodnia. Pozdrawiam Was serdecznie i milego dnia.
gratulację synusiai wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo szczęścia i miłości
Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Boże, właśnie wróciłam od dentysty (wczoraj Wam pisałam o bólu zęba). To był największy koszmar jaki przeżyłam kiedykolwiek u lekarza. Ciężarnych się nie znieczula więc borowali mi tego wściekle bolącego zęba na żywca. Myślałam, że zemdleję, łzy mi leciały jak grochy. Teraz mam w niego wsadzoną truciznę i napitala mnie chyba jeszcze bardziej, ale rady na to nie ma, podobno musi boleć jeszcze jakiś czas. Chyba zaraz skoczę z okna, bo już nie daję rady.

81gosia - śliczną miałaś kieckę ślubną
oj współczuję tego bólu, ale może rzeczywiście jak dziewczyny mówią, że można znieczulenie, to zapytaj o nie przy następnej wizycie

Ale dzisiaj spokój, pewnie większość odpoczywa na słoneczku lub sprzątamiłego dzionka mamuśki
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 12:00   #4837
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
proponowałam Katowice z dużżżżżżżżża myslo o Tobie

Acha, acha, Gliwice też pasują bardzo. Zależy gdzie reszcie jest wygodniej dojechać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 12:24   #4838
anetika
Rozeznanie

Witam sobotnio w przerwie między sprzątaniem a gotowaniem obiadu i pieczeniem sernika Wpadam tylko na chwilkę i już mnie nie ma, będę nadrabiać w poniedziałek, bo szykuje mi się ciekawy weekend - teraz wszytko ogarniam, bo wieczorem jedziemy na działkę do znajomych i wracamy jutro wieczorem

Egwene - gratuluję synka i niepewnej córci
SONIA004 - gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki za szyjkę
Stokrotka- gratuluję potwierdzonej dziewczynki
OrangeJuice
- gratuluję udanej wizyty i ślubu - życzę szczęścia na nowej drodze życia
Spray - trzymaj się dzielnie kochana

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś

Edytowane przez anetika
Czas edycji: 2011-05-21 o 12:25
anetika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:01   #4839
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dzien dobry kochane, ja tylko na chwile zeby sie przytwitac bo za niedlugo wyjezdzam, w koncu koniec swiata trzeba przezyc godnie na grillu mialam wejsc rano, ale nasprzatalam sie dzisiaj jak dziki osiol i dostalam takich skurczy ze grrrr...niepotrzebnie mylam okna ponadrabiam Was jutro buziolki dla was
Stary 2011-05-21, 13:06   #4840
lausanne
Wtajemniczenie

Lula ja Ci pomyje okna poza tym juz po końcu świata - u nas miał byc o 6 rano. Ale widzę że przezyłaś

ale dziś puchy, jak zwykle w weekend ja "robię" szafę (czyli dyryguję) bo malż ma dziś czas, więc też za bardzo się nie udzielam

OrangeJuice grrrratulacje:cm ok:
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:58   #4841
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Witajcie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość

Pulpecik
Ty przestań bo ancia skończy się uczyć i się obrazi,ze zajęłaś jej miejsce- wieloryba jednego
Ancia ma miano wielorybka, a ja pulpecika - każdy swoje ale pewnie by mnie skrzyczała, że jestem chudzzzzina

egwene6 - gratuluję poznania płci maluszka, oby drugie też się ujawniło w miarę wcześnie ... i żeby była calzedonia

anuska_s - naprawde wygladałaś jak taka śliczna rusałeczka

może uda mi sie to wstawie moja kiecke poprawinową

lausanne- widzę, że co w rodzinie to nie zginie i obie boimy się burzy u nas lało całą noc i jeszcze wracałam podczas burzy do domu z urodzin szwagra, coś strasznego. Odpoczywaj sobie kochana, naciesz sie mężolem

Karla M - ja ostatnio panikowałam z wagą, a dziś kolega na uczeli mi się pyta czy nie staramy sie z mężem o dzidziolka, a ja mu pokazuje brzuch. Kolega oczy jak 5 zł i że nie zauważył, bo wcale nie przytyłam.... No chłopy to są chłopy!!

OrangeJuice - gratuluję chłopczyka

My z mężolem wróciliśmy z uczelni. Prace licencjacką mamy sprawdzoną, całość zaakceptowana co za ulga... ale zeby nie było za wesoło - masa egzaminów i zaliczeń. Standard. A my sobie na początku czerwca nad morze jedziemy - ciekawe jak nam się to uda pogodzić, ale cóż Za jakąś chwile lecimy do tesciów, a potem grill u kolegi.

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:16   #4842
cotynato
Zakorzenienie

Co się dzieje. 15 godzina a my ciągle na tej samej stonie
wstyd !

Wymianka.
Stary 2011-05-21, 14:24   #4843
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

No właśnie coś niemrawo zamykanie wątku idzie, trzeba się poprawić

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:30   #4844
19natka88
Zakorzenienie

Uff wróciłam ze szkoły i przyznam się bez bicia, że nie chce mi się nadrabiać
Dobrze, że w końcu pada bo w szkole to mi się aż słabo robiło przez ten upał
Doczytałam tylko tak:
OrangeJuice - najlepszego na nowej drodze życia
wszyskim gratuluję udanych wizyt i poznanych płci
Spray - w ciąży wolno znieczulenie jak najbardziej, sama miałam kanałowe, no i już się zębów nie zatruwa - ponoć to najgorszy sposób i najbardziej starodawny na leczenie więc współczuję jak najbardziej

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:35   #4845
cotynato
Zakorzenienie

Natka, nie zatruwa w niektórch salonach dentystycznych- to że są lepsze metody nie oznacza że wszyscy je uskuteczniają już . Ja sama niedawno miałam kanałowe i też z zatruciem. I większość bogu dzięki ze znieczuleniem, które i tak przebił ból zatrucia

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-05-21 o 14:37
Stary 2011-05-21, 14:47   #4846
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Boże, właśnie wróciłam od dentysty (wczoraj Wam pisałam o bólu zęba). To był największy koszmar jaki przeżyłam kiedykolwiek u lekarza. Ciężarnych się nie znieczula więc borowali mi tego wściekle bolącego zęba na żywca. Myślałam, że zemdleję, łzy mi leciały jak grochy. Teraz mam w niego wsadzoną truciznę i napitala mnie chyba jeszcze bardziej, ale rady na to nie ma, podobno musi boleć jeszcze jakiś czas. Chyba zaraz skoczę z okna, bo już nie daję rady.
Cytat:
Sprayku Zawsze słyszałam, że znieczulenia dentystycznego tylko w I trymestrze nie dają
Bzdury
Ja w pierwszej ciąży zaraz w 2 m-cy miałam kilka wizyt pod rząd ze znieczuleniem, trzeba tylko poinformować stomatologa o ciąży
Jedyną rzeczą z zabiegów dentystycznych, których nie można kategorycznie w ciąży to RTG zębów (zresztą innych części ciała też)

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:58   #4847
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Bzdury
Ja w pierwszej ciąży zaraz w 2 m-cy miałam kilka wizyt pod rząd ze znieczuleniem, trzeba tylko poinformować stomatologa o ciąży
Jedyną rzeczą z zabiegów dentystycznych, których nie można kategorycznie w ciąży to RTG zębów (zresztą innych części ciała też)
Prawda ja teraz ciągle chodzę do dentysty (ciąża mnie zaskoczyła na tyle że tego nie przerobiłam przed) gdzieś od 2 m-ca i zawsze mnie moja lekarka pyta czy chcę znieczulenie. Miałam teraz przed wielkanocą kanałówkę z zatruwaniem zęba i nie wyobrażam sobie tego bez znieczulenia. Jedynie co sie chyba nie podaje znieczulenia przy stanach ropnych ale czy to prawda to nie wiem i nie chce się dowiadywać

Edit: Myślę że gdzie kraj tam obyczaj gdzie parafia tam zwyczaj jak mawiali starożytni egipcjanie... każdy lekarz ma swoje metody. Moja lekarka zawsze panikuje jak mi fotel ustawia, żeby zbyt płasko nie leżeć, z czego to wynika nie wiem

Magdalenka 5.11.2014

Edytowane przez irmith
Czas edycji: 2011-05-21 o 15:01
Stary 2011-05-21, 15:10   #4848
cotynato
Zakorzenienie

Kochane jak to jest że dziecko śpi niby 20 godzin jak mój całe dnie mnie ostatnio podkopuje Nie powiem, mega przyjemne i cieszę się, ale boję się że nie wyrabia swojej sennej normy

Wymianka.
Stary 2011-05-21, 15:21   #4849
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Natka, nie zatruwa w niektórch salonach dentystycznych- to że są lepsze metody nie oznacza że wszyscy je uskuteczniają już . Ja sama niedawno miałam kanałowe i też z zatruciem. I większość bogu dzięki ze znieczuleniem, które i tak przebił ból zatrucia
Tu się zgodzę Może trochę źle to ujęłam

Irmith mi znowu dentysta prawie płasko ustawiał fotel Nie mówiąc już o tym, że usiłował mi włożyć obie ręce do ust Ale już więcej do niego nie idę

Cytat:
Kochane jak to jest że dziecko śpi niby 20 godzin jak mój całe dnie mnie ostatnio podkopuje Nie powiem, mega przyjemne i cieszę się, ale boję się że nie wyrabia swojej sennej normy
Może mu się coś śni?

Dominik

Martynka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 15:23   #4850
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Tu się zgodzę Może trochę źle to ujęłam
Fajnie by było gdyby wszędzie już zrezygnowali z zatruwania, ponieważ nie dość że to boli to jeszcze skoro są lepsze metody... ale nie wiem czemu większości się nie śpieszy

Wymianka.
Stary 2011-05-21, 15:29   #4851
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie by było gdyby wszędzie już zrezygnowali z zatruwania, ponieważ nie dość że to boli to jeszcze skoro są lepsze metody... ale nie wiem czemu większości się nie śpieszy
Oj tak, ale to chyba nierealne, a ogólnodostępne - to znając nasze realia - będzie za kilka lat
A nie spieszy się im bo to nie ich bolą zęby
A gdzie reszta kobitek?

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-21, 15:35   #4852
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Bzdury
Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Prawda ja teraz ciągle chodzę do dentysty (ciąża mnie zaskoczyła na tyle że tego nie przerobiłam przed) gdzieś od 2 m-ca i zawsze mnie moja lekarka pyta czy chcę znieczulenie. Miałam teraz przed wielkanocą kanałówkę z zatruwaniem zęba i nie wyobrażam sobie tego bez znieczulenia. Jedynie co sie chyba nie podaje znieczulenia przy stanach ropnych ale czy to prawda to nie wiem i nie chce się dowiadywać
To się nie popisałam wiedzą
Irmith, z tymi zębami pod ropą to chyba chodzi o to, że nie zawsze znieczulenie działa, jak powinno.

Ja jestem cały czas, nadrabiam dzielnie, zamiast sprzątać

Zagrzmiało parę razy i już moja piesa uciekła. Kiedyś nie bała się burzy, a teraz panika na maksa, nawet przez płot przejdzie w tej panice. Sąsiad mi ją przyprowadził, bo biegała u niego i teraz leży (Lotka, nie sąsiad) w pokoju i wzdycha z rozkoszy, że jest w domu.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-05-21 o 15:41
Stary 2011-05-21, 15:43   #4853
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Irmith mi znowu dentysta prawie płasko ustawiał fotel Nie mówiąc już o tym, że usiłował mi włożyć obie ręce do ust Ale już więcej do niego nie idę
hmm moja pani dr zawsze mówi że kładziemy ale tylko trochę bo za dużo nie można może też jakaś lokalna fanaberia bo w końcu w nocy jak śpię to na płasko prawie

Cytat:
Skoro jest lepsza metoda to pewnie że tak, ale wiele zależy od tego do jak bardzo nowoczesnego gabinetu się chodzi

Cytat:
To się nie popisałam wiedzą
Irmith, z tymi zębami pod ropą to chyba chodzi o to, że nie zawsze znieczulenie działa, jak powinno.
Pewnie tak w każdym razie nie życzę nikomu testowania na własnej skórze

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2011-05-21, 15:46   #4854
kellysss
Zakorzenienie

Witam i ja

Cytat:
Napisane przez SONIA004 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na połówkowym.... i też nie mam zachwycających zdjęć ani filmików, ale to nieważne!! Ważne, że dziecię pomierzone i zważone (450g) i wszystko w jak najlepszym porządku!! Po raz trzeci potwierdzony synuś (tż-cik dostał specjalnie zdjęcie z "klejnotem rodowym). No i tak jak pisałam wcześniej....dzidzia przytuliła buźkę do mamusi od środka, do tego przykryła się rączkami i tylko ucho pokazała (obawiam się, że mężowskie-odstające!...ale to i tak będą moje najukochańsze uszka na świecie!!!)
Poprosiłam o dokładne usg szyjki....i okazało się, że ma 4cm (a w szpitalu cały czas mówili 2,5) nie wiem, czy to dzięki temu, że odpoczywałam... ale może krążek będzie zbędny!! Zobaczymy jeszcze co gin powie 1.06 na wizycie...ale mogę być już bardziej mobilna (odpada rajd na quadach wg pana dr)
Super wiesci...
Teraz to jeszcze przenosisz ta ciaze

Cytat:
Napisane przez OrangeJuice Pokaż wiadomość
Witam Was. Więc lekarz po czwartkowym USG potwierdził, że będzie chłopczyk. Poza tym pisze do Was juz jako żonka. Tydzien temu w sb. skladalismy przysiege w USC. Wszystko sie udalo, takze moge odetchnac po licznych atrakcjach minionego tygodnia. Pozdrawiam Was serdecznie i milego dnia.
Witamy i czekamy na relacje ze slubu ..
i gratuluje mezczyzny

Cytat:

81gosia - śliczną miałaś kieckę ślubną
To naprawde sadysta z tego twojego dentysty ze nie dał Ci znieczulenia...
Ja sie powtórze ale mozna znieczulenie w ciazy Trzeba tylko
poinformowac dentyste o stanie błogosławinym...
Z Alanem chodzilam na poczatku ciazy ( 2-3 miesiac )
do dentysty i zawsze dostałam znieczulenie....

Cytat:
Gosiu, świetnie wyglądałaś

Dziś zdycham - zmierzyłam sobie ciśnienie: 97/65, tętno 118. No i wszystko jasne Pogody chyba nie dla mnie.
No to niezle zaszalałas z ta maszynka

i moze wypijj se kawke na to niskie cisnienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Przepraszam że wczoraj się prawie nie udzielałam, zresztą pewnie nawet nie zauważyłyście że mnie nie ma Miałam ogółem do d.. dzień i przepłakałam parę godzin, sama nie wiem czy miałam odpowiedni jakiś powód do tego Ale dziś jest znacznie lepiej, a to dzięki mojej kochanej niuni. Położyłam się wczoraj spać koło 2 w w nocy, i już miałam zasypiać, gdy naglę czuję takie jakby rozpychanie/wypychanie brzucha w jednym miejscu.. to była ona Tylko jeszcze nie wiem jaka jej część Ale to było coś niesamowitego, trwało kilka-kilkanaście sekund, i zaraz znowu powtórka, i znowu i znowu.. przez nią nie spałam do nie wiem której, bo czując ją na prawdę nie miałam ochoty iść spać Z tego wszystkiego znowu zaczęłam płakać, ale tym razem były to łzy szczęścia Coś cudownego.. i mogę powiedzieć że wczoraj to były te ruchy wiarygodne, nie tam w środku jakieś lekkie, tylko te odczuwalne już w 100%, a więc 18t 4d - pierwsze całkowicie odczuwalne ruchy mojego maleństwa
No to gratuluje ruchów...
Ja tez czuje z dnia na dzien to mocniejsze ..
Od tygodnia sa wyczuwalne juz codziennie i to dosc czesto...
Mała tez zaczyna sie przesuwac pod skora ze na
dniach bedzie to bardzo widoczne

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dzien dobry kochane, ja tylko na chwile zeby sie przytwitac bo za niedlugo wyjezdzam, w koncu koniec swiata trzeba przezyc godnie na grillu mialam wejsc rano, ale nasprzatalam sie dzisiaj jak dziki osiol i dostalam takich skurczy zegrrrr...niepotrzebnie mylam okna ponadrabiam Was jutro buziolki dla was
udanego grilowania ....

Cytat:
Widac ze mały imprezowicz rosnie

Stary 2011-05-21, 15:56   #4855
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Zagrzmiało parę razy i już moja piesa uciekła. Kiedyś nie bała się burzy, a teraz panika na maksa, nawet przez płot przejdzie w tej panice. Sąsiad mi ją przyprowadził, bo biegała u niego i teraz leży (Lotka, nie sąsiad) w pokoju i wzdycha z rozkoszy, że jest w domu.
U mnie przeszła konkretna burza i od razu jest lepiej Mój pies to bardziej ciemności się boi

Cytat:
hmm moja pani dr zawsze mówi że kładziemy ale tylko trochę bo za dużo nie można może też jakaś lokalna fanaberia bo w końcu w nocy jak śpię to na płasko prawie

Skoro jest lepsza metoda to pewnie że tak, ale wiele zależy od tego do jak bardzo nowoczesnego gabinetu się chodzi
Ciekawe dlaczego
Moja mama chodziła do takiego zwykłego, średnio nowoczesnego i miała kanałowe bez zatruwania Może to zależy od chęci dentysty do stosowania nowości Bo przecież jakiegoś super sprzętu do tego nie trzeba -patrząc na to co dentystka mojej mamy miała w gabinecie

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-21, 15:57   #4856
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
i moze wypijj se kawke na to niskie cisnienie
Kawka mi nic nie podnosi Ale ochłodziło się nieco i ciśnienie od razu mam jak normalny człowiek, puls też poniżej 100, uff. I czuję się dużo lepiej, bo rano to nie miałam nawet siły siedzieć przy stole.

Stary 2011-05-21, 15:58   #4857
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
No to gratuluje ruchów...
Ja tez czuje z dnia na dzien to mocniejsze ..
Od tygodnia sa wyczuwalne juz codziennie i to dosc czesto...
Mała tez zaczyna sie przesuwac pod skora ze na
dniach bedzie to bardzo widoczne

O tak ja takie przesuwania czuje już coś koło dwóch tygodni, początkowo raczej lekkie ale teraz już są wyraźne i widoczne nagle taka gula wystaje z brzucha nawet mąż już pod ręką wyraźnie czuje maleństwo swoją drogą ciekawa jestem co maluszek wystawia głowe czy pupkę???

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2011-05-21, 16:08   #4858
cotynato
Zakorzenienie

Ja chodzę do w miarę nowoczesnego. Co lepsze babka zajmuje się jednocześnie akupresurą i raczej widać że idzie za tym co nowoczesne i jak najlepsze dla klienta a jednak zatruwa

A swoją drogą u mnie ginka na nfz mega nowoczesna i nie ma usg a ta do której chodzę prywatnie to mam wrażenie że daleko w tyle jeżeli chodzi o fotele , waga ( taka na suwak), ciśnieniomierz nie elektryczny, wzierniki metalowe ( może to nie jest szczyt zacofania, ale jednak przy obecnej technice to trochę dziwnie wygląda) a jednocześnie jest o niebo lepsza, ma usg itp wiec ja tam nie patrzę już na nowoczesność

Wymianka.
Stary 2011-05-21, 16:13   #4859
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

No właśnie z tą nowoczesnością to pomieszanie z poplątaniem jest, u mnie w przychodni ginka ma super wypasione usg (w 12tc była w stanie nawet płeć określić, jak się okazuje dobrze widziała że nie widziała) a z kolei gin do którego chodzę ma w głównym gabinecie beznadziejny sprzęt ale ma 2 gabinet w którym robi samo usg 3D/4D i tam już jest wypas. Wzierniki metalowe??? fuuuujjjjjj

Mało nas, mało nas do pisania postów

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2011-05-21, 16:18   #4860
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
O tak ja takie przesuwania czuje już coś koło dwóch tygodni, początkowo raczej lekkie ale teraz już są wyraźne i widoczne nagle taka gula wystaje z brzucha nawet mąż już pod ręką wyraźnie czuje maleństwo swoją drogą ciekawa jestem co maluszek wystawia głowe czy pupkę???
Oj to juz masz fajnie..Ja tez juz bym chciala zeby męzu zobaczyl i poczul
ale narazie tylko ja mam kontakt z mała...

Pamietam ze z Alanem to do konca ciazy nie kumalam jaka czesc
jego ciałka widac......

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
No właśnie z tą nowoczesnością to pomieszanie z poplątaniem jest, u mnie w przychodni ginka ma super wypasione usg (w 12tc była w stanie nawet płeć określić, jak się okazuje dobrze widziała że nie widziała) a z kolei gin do którego chodzę ma w głównym gabinecie beznadziejny sprzęt ale ma 2 gabinet w którym robi samo usg 3D/4D i tam już jest wypas. Wzierniki metalowe??? fuuuujjjjjj

Mało nas, mało nas do pisania postów
A z czego sa inne wzierniki...??
Sory ze ja moze nienowoczesna ale tutaj mnie nie kontroluja od strony podwozia
A ostatnio jak byłam przed ciązą u ginki w Pl to miala tylko metalowy...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości