|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
spojrzałam przez okno, a tam auto jedzie z przyczepką, na niej lodówka czy pralka, nie wiem i facet na przyczepce stoi i trzyma
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Byłą różowo-biała w kwiaty, a do tego biały obcisły top. Świetnie wyglądała |
|
|
|
|
#1683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
mi się Andrzej niestety źle kojarzy miałam narzeczonego Andrzeja, była już ustalona data ślubu i sporo pozałatwiane na wesele, do którego On mnie namawiał, a tu nagle wziął nogi za pas i tyle go widziałam, nawet ze mną nie zerwał normalnie tylko przez telefon i nie powiedział dlaczego, tylko wstydu się najadłam przed rodziną
|
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Skasowało mi całego posta i muszę od nowa się produkować
Witam w ten burzowy i parny dzień z Borów Tucholskich ![]() Despa, mamy tak samo na imię ![]() Kawy lubię wszelakie, ale piję kilka razy w ciągu miesiąca tylko bo ja to herbatoholiczka jestem Z Tż'em mówimy na siebie kotek, ale jak mamy fazę to wymienimy cały zwierzyniec i spożywczak Z kolei nigdy nie nazwę Tż'a "misiek" bo kojarzy mi się z pulchnym facetem, a że mój Tż jest przy kości to potwierdziłabym to Ale już nabiera sylwetki i zaczyna mieć ladne mięśnie ![]() Pamiętam jak jego świętej pamięci mama tak mnie nazywała. Mówiła też na mnie cipulka co mnie strasznie irytowało ![]() Cytat:
I problem z ciuchami. Z butami też bo noszę rozmiar 35
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
hihi właśnie złożyłam sobie fajne zamówionko z oriflame
za 3 dni będę miała swoje świeto paczki ahh jak ja dawno nic z ori nie zamawiałam , ale teraz trzeba było bo podkłady się konczą
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- czy wam kupowanie też sprawia tyle radości bynajmniej nie chodzi mi tu o pełny koszyk z marketu
|
|
|
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahh skarbie mój mąż to ma mnie za chorą serio bo za każdym razem jak jesteśmy w jakiś markecie to nie ma szans abym nie wyszła z jakimś kosmetykiem , chociażby musze kupić jakąś sól do kąpieli czy kuleczki Poza tym dużo radości daje mi sam fakt przebierania oglądania wybierania
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówię sobie, że koniec z kupowaniem kosmetyków i ciuchów, ale za to te pieniądze przeznacze na książki czy dobre jedzenie, heh... Chociaż przyznam się, że jeżeli sytuacja mnie do tego zmusza to bez problemu odmawiam sobie przyjemności, jak mam okazję korzystać z życia to szaleję ile dusza zapragnie bo potem to niewiadomo kiedy taka okazja się trafi
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do dzieci to mi się w ogóle nie śpieszy bo ja jestem wygodnicka i egoistyczna i nie wiem jak ja miałabym być mamą 24h Bo wiem po sobie, że jak już będę miała dzieci to oddam im się bez reszty. Mam nadzieję, że przed 30tką zdążymy się z Tż'em wyszaleć
|
|
|
#1694 |
|
Rozeznanie
|
haha dobrze powiedziane
![]() ![]() Tak jak wcześniej pisałam, kawy piję bardzo mało, jeśli już, to rozpuszczalną z mlekiem i cukrem ![]() A poniżej zdjęcia mojej świni Pierwsze - obgryza resztki na pestce po brzoskwini Potem jej ulubiona kryjówka. Ostatnie, to jak udaje wampira - uwielbiała buraki
|
|
|
|
#1695 | ||
|
szeryfcio
|
Piontka.
A ja lubię tylko czarne. No i ewentualnie czarne aromatyzowane. A moja ulubiona to Earl Grey. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
znaczy lubię wybierać z katalogu.
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w swoim młodym życiu miałam masę świnek on umarł to kupiłam nowego ... i wtedy się zaczeło i tak w kółko choruję na królika miniaturkę akurat wtedy zaczełam wynajmować mieszkanie ze sławkiem, więc nie było obaw o psa - został u rodziców; dziewczyny on był bokski jak wprowadziłam się spowrotem do rodziców (kupiliśmy mieszkanie i póki deweloper nie dał, to żeby nie wydawać na wynajem, a odłożyć na sprzęty mieszkaliśmy w moim starym pokoju); z psem w sumie nie było problemu, więc nie było przeszkód, żeby latał sobie luzem; miał postawioną klatkę przy oknie balkonowym na stoliku i z różnych kartonów schody na dół klatka była non stop otwarta - króliki mają to do siebie, że załatwiają swoje potrzeby w klatkach, więc jak chciał coś to wskakiwał po schodach do klatki, robił co jego i znowu wychodził ale co najlepsze - miałam taką maskotkę - panią króliczkową też biała z czerwoną kokardką na szyi a potem zziajany leżał na niej codzienne miał taką uciechę, więc dobrze mu było z nami niestety, jak to zwierzak - umarł typowa "angorkowa" przypadłość - zadławił się kłaczkami ... płakałam strasznie ![]() no i dlatego cały czas na królika choruję, bo tamten to był mistrz świata ale 1. jaka jest pewność, że znowu trafię na takiego fajnego moja bratowa na królika i ciągle biedak w klatce siedzi, bo niby dziki i gryzie ... 2. nie wiem, czy bo go mój bąbel nie zamęczył - chociaż przecież bym go nauczyła, co można a co nie ... 3. króliki lubią siedzieć pod czymś ... a my mamy w dużym pokoju dużą narożną kanapę na stópkach, więc jakby tam wlazł to byśmy nie mieli go jak stamtad wykurzyć...ehhhh normalnie sama się teraz do siebie śmieję na wspomnienie roger'a
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-21 o 19:18 |
|
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I uwielbiam zieloną herbatę z grejpfrutem Moje największe życiowe osiągnięcie to przerobienie swetra na rozpinany. Rozcięłam go na pół i na maszynie przyszyłam zamek ![]() A jakie to firmy katalogowe? Z ciuszkami, sprzętem czy typu avonowe? Bo z ciuszkami nie odważyłabym się kupić. Na mnie tyle rzeczy różnie leży, że muszę wszystko przymierzyć No to witaj w klubie
|
|
|
#1699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde przegapiłam prognozę pogody i muszę się czaić na następną. Jutro moja gwiazda ma rocznicę Komunii i chciałabym, żeby było ciepło...
Jamapi- to mieliście niezły ubaw z króliczkiem ![]() Ja miałam białą mysz, przez kilka lat, nie pamiętam jak się fachowo nazywa ten gatunek cos mi chodzi po głowie skoczki. Dostaliśmy ją z bratem jak była malutka, od kolegi. Mieszkała sobie w słoju wyłożonym watą, była przesłodka. Mój brat był jej ulubieńcem cały czas siedziała w słoju ale jak on wchodził do domu to wyskakiwała ze słoika i siedziała mu do wieczora na ramieniu. Padła nam niestety jak ojciec z jakiegoś latoratorium przyniósł jej samca- zagryzł i ją i malutkie a potem zdechł. Płakaliśmy strasznie ale następnej już nie sprawilismy sobie. U mamy z kolei jest i pies i kot. Kotka uratowana z rzeki, bo ktoś ją chciał utopić, dzieci z którymi mama była na wycieczce ja uratowały i tak od 14 lat jest z nami. A pies to miał być nasz- dobry dziadek kupił wnuczce owczarka z rodowodem. Wyjeżdżaliśmy na wakacje wtedy i został u dziadków, to tak się do nich przyzwyczaił, że do nas już nie wrócił. Jest ulubieńcem mojej córy, zresztą jest po szkoleniu, bardzo ja pilnuje. Czasem ja się wkurzam bo nie mogę jej opierniczyć za nic, bo jak podniosę głos to warczy. |
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Odwaliło mi normalnie i cały dzień jaram się tą piosenką http://www.youtube.com/watch?v=ohXI3po8hK0
|
#1702 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
(ale tu też sprawdzam w sklepi stacjonarnym, jak to jakościowo się przedstawia) i Świat Książki(zawsze coś tam sobie wybrałam też czywiście szłam do stacjonarnego kupić). Ale lubię te katalogi przeglądać i planować zakupy
|
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
no ma coś w sobie
![]() http://www.youtube.com/watch?v=bsm9qxPZuv0 te wykonanie jest nie ziemskie , ostatnio zaśpiewałam je męzowi grając na gitarce - nie powiem zakręciła mu się łezka w oczku dla takich chwil warto żyć
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wogóle nałogowo ... kupuję herbaty, ale nie piję, bo nie przepadam ale za to goście mają w czym wybierać
|
|
#1706 |
|
szeryfcio
|
Jejku, podoba mi się to nasze pomarańczowe Scenitini ...
![]() To znaczy mają tę swoją avonowską nutę i nie są wysokich lotów, ale jakoś tak mi się spodobały...
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra jesteś hihi to kiedy mogę wpaść na te herbatki hihi ?
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
mam teraz tydzień urlopu - zapraszam
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
super to moze akurat w tydzień zdąrzę spić Ci wszystko co masz w szafeczce
|
#1710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

sporo tego to może jeszcze bluzka wyjdzie
). Byłą różowo-biała w kwiaty, a do tego biały obcisły top. Świetnie wyglądała

typowa "angorkowa" przypadłość - zadławił się kłaczkami