|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. VI,pt.Juz prawie w komplecie!
Cytat:
![]() Jej pomoc jest mi bardziej potrzebna jako zakupy, cos ugotowac, przypilnowac Nina kiedy ja juz bede miala oczy na zapalki. Poki co mozna powiedziec, ze sama sobie swietnie radze, bo praktycznie caly dzien jestem sama, TZ przychodzi po 18 i ma ciagle mnostwo roboty w zwiazku z nowa praca, wiec niewiele moze pomoc. No nic, zobaczymy. to tylko 2 tygodnie, jakos przeleca. Oby
|
|
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
Kretencja
dla Taty!
|
|
#1294 |
|
Zadomowienie
|
hej Babeczki
![]() co tu tak cicho za ciepło Wam czy co??? ja zaraz lecę na stragan po truskawki ze śmietaną se zrobię a co nie będę żałować sobie dobroci a potem upiekę chlebuś z ziarnami.buziaczki
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej! Ja mam masę roboty z projektowaniem wnętrza chałupki
Także się nie nudzę Do tego mały ma adhd od wczoraj A od jutra zaczynam naukę na za tydzień bo mamy 3 zaliczenia...Kreti ile waży teraz Twój Tymek? Ollliwko jak tam? Trzymasz się jeszcze? ![]() Shira mmmm truskaweczki, zjadłabym.... Jak się czujesz? I ile Ci jeszcze zostało ?![]() Starlett co słychać? |
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
tity Zuzia trzyma się mnie jeszcze , 2in1
![]() Chcę do wtorku jechać na porodówkę...inaczej w środę odział patologii mnie czeka
|
|
#1297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty sie tak nie stresuj tym wyganianiem Zuzi Uwierz mi, naczekalam sie i bez przyspieszania, wywolali, porod sie zaczal i skonczyl a teraz Nino spi w gondoli i uroczo puszcza baczkiWczoraj skonczyl 2 tygodnie No i nowina bardzo radosna Mama nie przylatuje na 2 tygodnie tylko na pare dni, bo wyjazd TZa do US przesuniety, wiec nie mam zamiaru miec ich obojga pod jednym dachem w tym samym momencie przez 14 dni W ciagu tygodnia TZ pracuje, wiec bedziemy we dwie a wieczorami pewnie bedzie przesiadywal na silowni, zeby w domu jak najkrocej byc 5 dni jakos zleci
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Anessko nie zazdroszczę stosunków z mamą - widzę, że twój TZ tez za nią nie przepada. Ale w takim razie to dobrze, że nie bedzie u was długo ![]() Oliwko widocznie Zuzka ma jeszcze ochotę posiedzieć w brzuszku moze się zdecyduje jednak wyjsc przed wtorkiem ![]() my się własnie wybieramy do rodziców na obiadek a potem kawka u kuzynki TZ miłego dnia kobitki
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
anessko kochana
miał być kwietniowy, a jest majowy a u mnie Zuza pewnie czerwcowa jakoś to wszystko muszę przeżyć![]() Czyli kiedy mama dokładnie przylatuje? danika a no właśnie...może jednak...ale brzuch mam wysoko więc pewnie jeszcze posiedzi trochę
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Anesska, już dwa tygodnie! Szok
![]() A u mnie jaki szok - Tymek w piątek skończy pół roku Olliwka To tak jak ja
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam, 6 czerwca Twoja data mój tata też Bliźniak![]() ruszyło się coś z pracą?
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie sierota
![]() Olliwka, niestety nie ruszyło się
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1304 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo go oczernia i zatruwa mi przez to zycie i czesto przez to mamy klotnie z TZem nie wiedziec po co i na co...![]() Cytat:
Zobaczymy jak ten czas mi z nia zleci![]() Cytat:
Jejku jak zlecialo...W tej systuacji zdecydowalam, ze zostaniemy sami. Ja sie czuje juz prawie ok, Nino jest zdrowiutki i grzeczny - poki co , wiec nie bede juz z nikim wydziwiac
|
|
|
#1305 |
|
Zadomowienie
|
ja również się melduję
![]() od czwartku mieszkamy już w swoim M.. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia kiedy do ładu i składu dojdę... bo jak tylko zaczynam coś układać, przenosić, myć podłogi to ciśnienie mi się momentalnie podnosi do 150/100... dlatego staram się dużo leżeć, a 3 okna myłam przez..3 dni
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Kreti ale to zleciało....
Będziesz miała czas to wstaw jakieś zdjęcie Tymcia ![]() BordAna zazdroszczę Ale Ty tam sobie odpuść lepiej to sprzątanie i męża zagoń. Po trochu i posprząta. Nie ma co ryzykować ![]() A ciekawe co u Pomidory i jasiulka
|
|
|
|
|
#1308 | ||
|
Zadomowienie
|
hej mamusie i brzusie
Cytat:
i buziaczki za pamięćCytat:
|
|
|
#1309 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj ja akurat cały dzien odpoczywam i odrazu mam b.ładne ciśnienie - 115/40, 120/60. Obym tyko nie zauważyła jakiejś plamy na podłodze, bo jak tak bedzie to odrazu wstanę ją zmyć
na wieczór zostawiam sobie zmywanie naczyń po pierwszej parapetówie, która była w sobotę. Nie chciało mi się po nocy zmywać a wczoraj byłam na uczelni...ale do wieczora dużo czasu jeszcze mam... Kretencja: ale ten czas zasuwa, ani się nie obejrzysz a mały będzie miał już roczek
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Kreti Tymek juz pół roku ma
ale ten czas szybko leci BordAna gratuluję własnego M ![]() Tity na pewno wszystko pozaliczasz Ty zdolniacha jesteś Anessko no czasem tak jest że mama się nie zgadza z zięciem czy synową ... niestety trzeba to jakoś zcierpieć bo przecież to własna mama .... dla ciebie że dzielna mamuśka jesteś .... jak spacerki z Ninem? leży ładnie w wózeczku? Oliwka Ty już masz termin ..... ale masz fajnie że niedługo będziesz mieć Zuzię przy sobie ja właśnie po malutkich zmianach w pokoju, niestety jeszcze TZ się nie zmobilizował i nie posprzątał .... najgorsza podłoga do szorowania po tej farbie ... a mówiłam żeby folią rozłożył ... to niech teraz szoruje .... załączę zdjęcia efektu końcowego aha i w biedronce teraz na promocji będzie proszek lovella 1,8 kg+ płym do płukania za 16,99 ..chyba się wybiorę i kupię do białego i koloru ... chodź już kupiłam proszek dzidziuś ale się skuszę bo prana będzie dużo dla dzidzia ... i jeszcze pieluchy dada premium 1 będą za 12,99 ( ale ja zacznę od pampków więc tych nie będę kupować) Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2011-05-23 o 18:12 |
|
|
|
|
#1311 |
|
Zadomowienie
|
Słoneczko pokój super dziewczyny cię poszukują na mamusiach lipiec sierpień
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
No, czas leci niewiarygodnie. Kiedyś myślałam, że szybko, ale przy dziecku to dopiero masakra
![]() Zgodnie z życzeniem załączam zdjęcia. 1. Człowiek-demolka rozrabia na macie (sprzed tygodnia) 2. Drzemka (wczorajsze)
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2011-05-24 o 08:27 |
|
|
|
|
#1313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siada już?Cytat:
![]() Ollliwko a Ty jak tam się trzymasz? |
||
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja no fakt, 26 w czwartek dzień matki
![]() fajne fotki Tymcia tity no właśnie trzymam się (choć trochę nad tym ubolewam) ![]() jutro czeka mnie oddział i wrócę już z Zuzanną ![]() od wczoraj coś tam się "kotłuje" u mnie, ale nadal 2in1
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczynki
Tity, jak to zaczynają rosnąć? On się urodził kudłaty i nigdy mu nie wyszły. Tylko jest ich coraz więcej i zjaśniały
|
|
#1316 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się
Zbieram się tysiąc razy, żeby napisać i zawsze coś... Ale w końcu dałam radę Kretencjo, Tymo jest przekochany, ma takie fajne łobuzerskie spojrzenie no i ta bujna czuprynka![]() Słoneczko, fajna tapeta i w ogóle połączenie odcieni Jak samopoczucie na ostatniej prostej?![]() Tity, kciuki za zaliczenia, zdolna kobietka z Ciebie, spokojnie dasz radę ![]() Ollliwko, trzymam kciuki za mało bolesny poród (bo, że musi boleć, to niestety fakt...) Anessko, ja jeszcze nie zdążyłam pogratulować, więc teraz wielkie gratulacje dla szczęśliwych rodziców Adriano jest prześlicznyScio, zdróweczka przy tej wstrętnej cholestazie A ja padam, choć już mniej niż na początku Jestem na tyle szalona, że wzięłam jeszcze jeden projekt do wykonania i robiłam go w przerwach kiedy moje dziecię spało Filip jest grzeczny i na szczęście w nocy daje pospać (zasypia 0 20, budzi się o 4 i potem przed 8) W dzień też nie jest źle, bo wstaje co 2,5 - 3 godzinki, a potem przez następne półtorej buszuje Mamy za sobą pierwszy skok rozwojowy (matko i córko, oczy na zapałki i ręce w ruch, myślałam, że padnę... ) i uwaga, uwaga: pierwsze uśmiechy i radosne gaworzenie!
7 cs... 39/40 -czekamy, kruszynko! Edytowane przez jasiulek Czas edycji: 2011-06-28 o 11:37 |
|
|
|
|
#1317 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A zdjęcie urocze
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Kreti to zdj śpiącego Tymka jest śliczne
Shira ciężko mi na mamusiowym bo tyle postów dziennie jest produkowane że mi się czytać bardzo nie chce wszystkiego a jak rzadko piszę to czuję się nie zauważana .... jak się czujesz? upały dokuczają? Jasiulek Filip jest słodki .... a te 3 kg to jest nic przecież urodziłaś miesiąc temu Oliwka trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy poród ... czekamy na zdj Zuzi mi ciężko teraz się zrobiło przy tych upałach ... na szczęście nie puchnę ale za to sapię .... 2 piętro w bloku pokonuję z takim samym wysiłkiem jak 2km spacer jutro mam wizytę u gina ... nie wiem jak ja się ogolę tu i tam .... bo mi lusterko w tym całym bałaganie zginęło jeszcze mnie czeka obiad do ugotowania ... dziś jabłka w cieście .... u mnie się to nazywa racuchy i zupka ale jeszcze nie wiem jaka
|
|
|
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
O to mi chodziło
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piękne zdjęcie macie Pochwalę się, pochwalę, mam nadzieję, że będzie czym Leoś dobrze, już zaczął się przewracać z brzuszka na plecy i wysoko unosi główkę no i jakieś dźwięki mu z gardziołka wychodzą typu gli, ba, ehe, da, de, ale to już od "dawna" właściwie A bezzębne uśmiechy to najpiękniejsza rzecz na świecie Jutro czeka nas drugie szczepienie, już mi szkoda małego. |
||
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeurocze!
Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2011-05-24 o 15:45 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

Także się nie nudzę
Jak się czujesz? I ile Ci jeszcze zostało ?

Jejku jak zlecialo...

... czekamy na zdj Zuzi