|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
![]() a Glorie baardzo lubiłam |
|
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
to ja zaraz zobacze czy mam w domu jakis szampon z sls Samaro, ja mam do Ciebie pytanie juz mialam kiedys sie o to pytan, wiem ze mieszkasz na nw, w tym roku moze konczylas LO XV ?dziewczyny, mam pare pytan do Was ![]() 1. jak myslicie, czy dodanie skrobi do zwyklego pudru sypkiego z inglota nie zaszkodzi mojej cerze? chodzi mi o zwiazki, tu spozyywka a tutaj chemiczny wynalazek. musze rozjasnic puder, ktory zostal mi z zeszlego lata, a ze nie mam kasy na nowy, a moj ukochany sie skonczyl, to jakos trzeba sie ratowac... 2. ma moze ktoras z Was swoje KWC kremu pod oczu? taki ktory rozjasnia, napina i nawilza? 3. macie juz pomysl co kupujecie na dzien Mamy?
|
|
#3213 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Witam nowe dziewczyny No i oczywiscie gratuluje zdanych matur ![]() Przeziebilam sie i fatalnie sie czuje od wt wieczorem Przegapilam nawet juwenalia a chcialam isc. Za to do pracy oczywiscie chodzilam, dzis na szczescie wolne wiec sie wygrzewam w lozku ![]() Stosuje serum z wit C i musze stwierdzic ze naprawde jest dobre ![]() Wlosy - nawet nie jest zly ten zestaw z HE nawilzenie po brzegi. Wlosy ladnie sie skrecaja, sa miekkie i bardzo blyszczace (chociaz ja akurat w sumie co nie uzyje to sa blyszczace). Urosly juz dosc i mysle nad kolejnym cieciem zeby sie lepiej ukladaly. Ciekawe ile jeszcze wytrzymam bez wizyty u fryzjera ![]() Mysle nad plukankami z kawy ![]() Aaaa no i w tym miesiacu juz nic ale to nic z kosmetykow nie moge kupic - wydalam 500 zl na ksiazki, masakra jakie one drogie sa A i kupilam sobie szczoteczke elektryczna ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
Cytat:
Ja ja mialam ale mi nie podpasowala - ale mna sie nie nalezy przejmowac bo mi naprawde malo co do wlosow pasuje ![]() Cytat:
Przyszlas akurat wtedy kiedy ja ![]() 1) Nie powinno zaszkodzic pudrowi, w sensie ze wejdzie w jakas reakcje. A co do cery to z tego co wiem skrobia moze zapychac wiec pytanie do Ciebie jaka jest twoja cera, sklonna do zapchania? ![]() 2) Ja lubie z Eucerinu z Q10 ale nie stosuje regularnie tylko kiedy mi sie przypomni. Aktualnie stosuje serum z wit C ktore sama zrobilam rowniez pod oczy i jestem zachwycona ![]() 3) Wiem ze to dziwne - ale ja bielizne |
|||
|
|
|
#3214 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
3) nie wiem wlasnie pytałam mame co by chciała, ale na razie nic konkretnego nie mówiła ![]() noo ładnie ładnie pędzel się oczyścił, jestem zszokowana lepiej niż babydream ![]() Talullah zdrówka chyba najgorzej jest chorować kiedy jest taka ładna pogoda |
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nalożyć ![]() 2. nie używam kremu pod oczy, ale widziałam w Ross ciekawe z Alterry ![]() 3. kwiaty i żel do mycia twarzy Olay odmładzający (dopasowany do serii kremów których używa, a powiedziała, że potrzebuje żelu) |
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny opalałam się dziś koło godz. 13 i od tej pory strasznie mi słabo. Poszłam o takiej godzinie bo zależało mi na tym żeby choć trochę się opalić, a wiadomo że wtedy jest najmocniejsze słońce (no i najbardziej niebezpieczne ). 3 dni temu oddawałam krew, myślicie że ma to jakiś związek?
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to serum z wit. C można nabyć w aptece? nadaje się do cery mieszanej trądzikowej? |
|
|
|
|
#3219 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a chodziłam do XII LO ![]() myślę, że możesz spokojnie zmieszać puder ze skrobią kremu pod oczy dalej nie znalazłam dobrego. Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-05-21 o 17:50 |
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
na BU też można zamowić z tego co kojarzę
|
|
|
|
#3222 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety również w sprawie kremu pod oczy nie pomogę. Ciągle zmagam się ze swoimi cieniami pod oczami. Nic nie pomaga, w dużej mierze to kwestia cienkiej skóry, na co z tego co wiem pomoże jedynie wstrzyknięcie czegoś. Niestety w związku z tym żaden krem mnie nie zadowala, bo efektów nie widać...
Ja swojej mamie póki co mogę złożyć jedynie życzenia przez telefon, a w sprawie prezentu podejrzewam że wybiorę się do jakiegoś sklepu z odzieżą i poszukam prawdopodobnie czegoś w stylu sweterka z guzikami bądź bez... Niestety mojej mamie niesamowicie ciężko coś kupić. Wcale nie używa kosmetyków, muzyki nie słucha zbytnio... A może jakaś książka??
|
|
#3223 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za zyczenia zdrowia
![]() Dziewczyny - to serum sama sobie zmieszalam wedlug przepisu z mazidel ![]() Dam linka: http://www.mazidla.com/index.php?opt...d=332&Itemid=2 Owszem, mozna kupic gotowe z wit C ale po pierwsze sa drogie a po drugie tu przynajmniej wiem ile mam tej witaminy i moge sobie sama regulowac jej stezenie w zaleznosci od stanu skory ![]() Mi bardzo podpasowalo, jestem zachwycona Na razie stosuje codziennie ale za miesiac planuje co drugi dzien i zrobic sobie jeszcze jakies inne, mysle o zielonej herbacie ![]() Soph - owszem, chyba jest, ale mi bardziej pasuja mazidla, jest wiecej interesujacych mnie rzeczy, oprocz skladnikow do serum mam tez skladniki do odzywki do wlosow, do rzes i paznokci oraz mam te 3 hydrolaty zastepujace mi tonik ![]() Ale z BU planuje kupic puder diamentowy na lato
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-05-21 o 17:59 |
|
|
|
#3224 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za szybkie odpowiedzi
o prezent dla mamy pytam dlatego, ze moja mama wybrala mi takie imie, ze akurat wypadaja w to swieto moje imieniny (chyba nawet tylko ) i mam bojowe zadanie, bo ona to mi albo sypnie kasa albo zabierze na zkaupy i juz, a ja w jakims stopniu chce jej dorownac, zeby ona tez sie cieszyla, tylko to musi byc jakis przedmiot, rzecz, kosmetyk (chociaz to oklepane... ale przynajmniej zawsze jest zadowolona, bo jak ja jej cos kupie to zawsze zadowolona, no moze oprocz tuszu do rzes ) w jedzeniu to ja nie bede z nia konkurowac...Cytat:
ale dziekuje, dalas mi nadzieje, ze jest szansa na czysty pedzel zaraz ide do lazienki szukac szamponuCytat:
mojej mamie tez by sie kremik pod oczy przydal![]() Cytat:
![]() a to serum co sama robilas, to mozna skladniki dostac normalnie w aptece? moja mama wybredna w bieliznie jak ja, musi sama... dla mnie pzt to za duzy wydatek ![]() odnosnie pudru, kiedys stosowalam skrobie pomieszana z cynamonem i bylo ok ![]() zdrowka zycze
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-05-21 o 18:23 |
|||
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Lainathiel
witam na forum ![]() byłaś może na wątku American Girls kiedyś ?kojarzę Twoj nick. |
|
|
|
#3226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do serum to dalam wyzej linka ale mam tez przepis na takie ze mozna skladniki kupic w aptece - tez je stosowalam ale musze przyznac ze to mazidlowe duuuuzo lepsze. Nie klei sie, szybko sie wchlania i ma delikatne wykonczenie, uzywam go rano. Tamto musialam na noc bo mi sie twarz kleila strasznie ![]() Aaaa no to jak juz sotosowalas i bylo ok to ja nie widze przeciwwskazan, ja bym wymieszala
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-05-21 o 18:05 |
|
|
|
|
#3227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak, byłam byłam
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nałożyłam olejek rycynowy na skalp i wsmarowałam wodę brzozową. |
|
|
|
#3229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w XII to ja 3x w zyciu bylam![]() Cytat:
wlasnie przegladalam wczoraj w aptece to Auriga 15%C kosztowala 89zl. puder juz wymieszany ![]() jak nie znajde oeparolu albo avy, to bede sama kombinowac witam nowe dziewczyny
|
|
#3230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hey.
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3231 |
|
zawsze mam racje
|
tallulah: a co to za serum z witaminą c?
też chcę ![]() edit: już doczytałam
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-05-21 o 19:31 |
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Lainathiel a my się już znamy
Witaj madzia pewnie, hej ![]() caate ja kupuję karafkę [ wybrała sobie |
|
|
|
#3233 | |
|
Zadomowienie
|
hej
Ja ostatnio na dworze siedze i gracuje wiec nie mam zbytnio czasu. Zaraz ide spać, własnie najadłam sie rosołkiem nie mogłam sie doczekać do niedzieli Widziałam w polomarkecie to z ziaji masło kakaowe do opalania i tak sie zastanawiałam czy nie kupić, teraz mnie już przekonałyście ![]() Caate ja mamie kupie czekoladke Jestem ciekawa co ja dostane na dzień mamy hihi ![]() Jak Zuzia była mała i jak był dzien ojca to zrobiłam Tztowi taka laurke i odcisnełam Zuzi stopki i rączki na niej ![]() Witam Cytat:
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja właśnie się wykąpałam wysmarowałam i myślę co by tu jeszcze na siebie nałożyć
![]() już wiem pomaluję paznokcie Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2011-05-21 o 22:04 |
|
|
|
#3236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za podzielenie sie swoimi pomyslami na prezent
![]() postanowilam, ze kupie krem pod oczy i fartuch kuchenny
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Jestem strasznie zmęczona, bo cały dzień byliśmy w trasie. Najpierw pojechaliśmy po korki dla jutrzejszego "komunisty Wykąpałam się, wyprasuję rzeczy moje i TŻta na jutro i idę spać, bo padam... Jeszcze w krakowie zastała nas burza Dobrze, że byliśmy wtedy u rodziny, a nie gdzieś na mieście....Dzisiaj rozmawiałam z TŻtem i chyba zaczyna poważnie myśleć o dziecku za jakiś rok. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że mój mąż nigdy za specjalnie nie planuje nic na dłuższą metę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() w końcu ładna pogoda u mnie przez cały week grilowałam i jak narazie to już nie mogę patrzeć na kiełbaski ![]() ![]() Talullah zdrowiej szybko
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

Macie jakieś doświadczenia?

juz mialam kiedys sie o to pytan, wiem ze mieszkasz na nw, w tym roku moze konczylas LO XV
Przegapilam nawet juwenalia a chcialam isc. Za to do pracy oczywiscie chodzilam, dzis na szczescie wolne wiec sie wygrzewam w lozku
pytałam mame co by chciała, ale na razie nic konkretnego nie mówiła 
chyba najgorzej jest chorować kiedy jest taka ładna pogoda
). 3 dni temu oddawałam krew, myślicie że ma to jakiś związek?

) i mam bojowe zadanie, bo ona to mi albo sypnie kasa albo zabierze na zkaupy i juz, a ja w jakims stopniu chce jej dorownac, zeby ona tez sie cieszyla, tylko to musi byc jakis przedmiot, rzecz, kosmetyk (chociaz to oklepane... ale przynajmniej zawsze jest zadowolona, bo jak ja jej cos kupie to zawsze zadowolona, no moze oprocz tuszu do rzes
mojej mamie tez by sie kremik pod oczy przydal
?